شایدم تکنووووووو؟؟
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
1. عایدی جدید ولغدر 138 ریال هستش که 3 ماهه 111 ریال پوشش داده.
2. تو بودجه فروش 1800 خودرو دیده شده بود که به دلیل استقبال، سه ماهه 1915 خودرو فروش رفت. ضمناً پیش بینی فروش یک ساله 5000 دستگاه هستش
3. تو بودجه میزان وصولی جریمه تاخیر تو سه ماهه اول 10.000 میلیون ریال دیده شده بود که با توجه به افزایش قیمت خودرو و ... توی سه ماهه 30.000 م. ر. وصول شده.
اهم موارد گزارش اینا بودن.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
سهام غشاذر 27.22 EPS 50 P/E
2,465,561 صف خرید.چندین روزه که حجم مبنارم نمیدن.طی سالهای گذشته زیان ده.از 700 بکوب اومده تا این قیمت.
خساپا بدتر از این.
بیمه دانا بدتر از اینها.
اونوقت ولغدر EPS 220 البته پیش بینی شده.واقعی 111 اونم سه ماهه.
P/E 3.82
خساپاتا دیروز مثبت.بقیه همگی مثبت.
ولغدر منفی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا یکی مارو روشن کنه.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post1. عایدی جدید ولغدر 138 ریال هستش که 3 ماهه 111 ریال پوشش داده.
2. تو بودجه فروش 1800 خودرو دیده شده بود که به دلیل استقبال، سه ماهه 1915 خودرو فروش رفت. ضمناً پیش بینی فروش یک ساله 5000 دستگاه هستش
3. تو بودجه میزان وصولی جریمه تاخیر تو سه ماهه اول 10.000 میلیون ریال دیده شده بود که با توجه به افزایش قیمت خودرو و ... توی سه ماهه 30.000 م. ر. وصول شده.
اهم موارد گزارش اینا بودن.
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postسهام غشاذر 27.22 EPS 50 P/E
2,465,561 صف خرید.چندین روزه که حجم مبنارم نمیدن.طی سالهای گذشته زیان ده.از 700 بکوب اومده تا این قیمت.
خساپا بدتر از این.
بیمه دانا بدتر از اینها.
P/E 3.82
اقا یکی مارو روشن کنه.
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postسهام غشاذر 27.22 EPS 50 P/E
خساپا بدتر از این.
بیمه دانا بدتر از اینها.
P/E 3.82
اقا یکی مارو روشن کنه.
نظر
-
عجب سهمیه! استراحت اصلا تو کتش نمیره! به خیال خودم که تا فردا میشه پاینتر اضافه کرد تنفسش در حد یک سر از زیر آب بالا آوردن و هوا گیری هست و دوباره شیرجه به زیر آب و از نظرها پنهان!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postعجب سهمیه! استراحت اصلا تو کتش نمیره! به خیال خودم که تا فردا میشه پاینتر اضافه کرد تنفسش در حد یک سر از زیر آب بالا آوردن و هوا گیری هست و دوباره شیرجه به زیر آب و از نظرها پنهان!!
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postعجب سهمیه! استراحت اصلا تو کتش نمیره! به خیال خودم که تا فردا میشه پاینتر اضافه کرد تنفسش در حد یک سر از زیر آب بالا آوردن و هوا گیری هست و دوباره شیرجه به زیر آب و از نظرها پنهان!!
اره واقعا خریدارای خوبی داره، البته واقعانم نباید انقد فروشنده داشته باشه! کارای بعضیا بس عجیبه ! من نمیدونم میخاد بفروشه چی بخره!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Post=)) پس رکب خوردی کیوان :دی
اره واقعا خریدارای خوبی داره، البته واقعانم نباید انقد فروشنده داشته باشه! کارای بعضیا بس عجیبه ! من نمیدونم میخاد بفروشه چی بخره!
نخیرم! یکشنبه خرید کردم اما دلم خیلی بیشتر میخواست گفتم امروز پول جور میکنم فردا پایین اضافه میکنم که نشد!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
این شرکت نصف سودش رو عملیاتی تو گزارش سه ماهه ساخته
جالبه سهم قیمتش زیره ارزش اسمیهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر