ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1052

پاسخ : ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
    یک سری از آقایون میگفتن 150 را نمیبینه که ما گفتیم 170 را هم میبینه وراحتتر ازاونی که انتظار داریم و آن هم شد ولی حالا مواظب باشید برای 200 تا 250 شاید کمی طولانی شود ولی میشود در بین راه شاید کمی تنفس احتیاج باشد
    تنفسش شروع شده تو یک ماه آینده بعید می دونم شرکت پیش بینی درامدش رو تغییر بده از طرفی تا 3 تا 4 هفته آینده به دلیل نزدیکی به نتایج مذاکرات کلیت بازار با رکود همراه خواهد بود لذا در صورتیکه قیمت سهم به قیمت های پایین تر نزول کرد جای نگرانی نیست و طبیعیه. البته الان هم سهم به قیمت خودش رسیده.

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

به نظر می رسه در صف فروش رفتن حقوقی ها در ولغدر برای ترساندن حقیقی ها بوده و فروش 100000 تای حقوقی نا خواسته بوده و نتوانسته همه اردرهای فروش را کنسل کنه

اگر تایم بازار مجال می داد.... قطعا باقی مانده ولغدر از صف فروش بلعیده می شد...... اگر فرصت خرید منفی بدهد.... فردا هم اضافه می کنم......
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
        به نظر می رسه در صف فروش رفتن حقوقی ها در ولغدر برای ترساندن حقیقی ها بوده و فروش 100000 تای حقوقی نا خواسته بوده و نتوانسته همه اردرهای فروش را کنسل کنه

اگر تایم بازار مجال می داد.... قطعا باقی مانده ولغدر از صف فروش بلعیده می شد...... اگر فرصت خرید منفی بدهد.... فردا هم اضافه می کنم......

دوستان باز هم عرض می کنم بحث حمایت اینها رو ول کنید ..

فقط فقط بچسبید به گزارش شرکتها ..بنیادی اونها ..پی برای اونها ..اینده اونها ..تکنیکال سهام ..حد ضرر سهام ..

در کنار اینها سیاستهای کلان کشور ....

سیاست کلان کشور ..رسیدن تورم به تک رقمی ..رشد اقتصادی 8 درصد ..توافق با کشورها ...

همه اینها خود به خود باعث جهش بروس خواهد شد خصوصا سهام با پی باری کم واینده روشن ..

اینجا فقط باید پول داشت وصبر وفقط فقط باید سهام مفت رو خرید ..

اونهایی که پول ندارن تا زمانی شاخص روند صعودی نشده با 30 درصد سرمیاه فوقش 50 درصد سرمایه در بزارا باشن اونم در سهایم که در روند صعود هستن با داشتن حد ضرر...

بنده به لحاظ خوشبینی به آینده بورس و نتایج مثبت مذاکرات و چاشنی کردن ریسک.... به میزان 120 در صد سرمایه ( 20 در صد اعتباری) در گروه لیزینگ و خودرویی هستم.

به نظرم با راه افتادن بازار باید نیم نگاهی هم به وآتی و وتوشه داشته باشیم.... فعلا در ولغدر و ولیز بیشترین تمرکز را دارم....

اخبار منتشر شده لیزینگی ها بعد از پایان تایم معاملات امروز.... می تواند تقاضا و اقبال بیشتری از بازار را برای این گروه از فردا ایجاد کند.

بحث اجرایی شدن لیزینگ مسکن هم بسیار جدی است و بزودی رسانه ای می شود....

امروز هم با صبر و حوصله در کف قیمتی اضافه کردم

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

طبق شنیدها از منابع کاملا موثق تا 10 روز آینده نماد ولغدر برای اعلام تعدیل بالای 20 در صد مثبت.... بسته خواهد شد..

امروز هم تعدادی از صف فروش برداشتم... تا فردا
          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1052

به هر حال میشه گفت تمامیت بازار در حال رکود یا رفتن به فاز رکود هستند اونهایی هم که می خوان وارد سهام بشند اگر خریدشون بالاست می دونند باید چی کار کنند ولی خرید کم ها بهتره صبر کنند.

چیزی که واضحه قطار شاخص فعلا ایستاده ولی قوای لازم برای حرکت معکوس رو هم ندارد بنابراین تا چند روزی بهتره صبر کنیم اگر برنگشت معلوم هم نیست چه اتفاقی بیافته.
            فقط اینو میدونم حتی ممکنه قول خوردن ایران تو بازی بعدیش هم شاخص رو 2000 واحد بکشه پایین/:.smilingsmiley.:/

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

با سلام به دوستان ولغدری.....

با تصویب نرخ تسهیلات مبادله ای 22 در صدی که امروز در شورای پول اعتبار صورت گرفت .... حاشیه سود لیزینگی ها بسیار بالا می رود

به نظرم از فردا لیزینگی ها مثبت و حتی امکان تشکیل صف خرید از ابتدای معاملات را خواهند داشت...

اخبار مذاکرات هسته ای هم فعلا متعادل... البته مایل به مثبت بوده...

به شخصه فردا ولغدر را با اطمینان اضافه می کنم....

خبر تعدیل مثبت بالای 20 در صد تا 10 روز آینده هم از منبع بسیار موثقی شنیدم....

بازار امروز بسیار گیج بود و در مورد لیزینگی ها... مخصوصا ولغدر بسیار شتاپ زده عمل کرد.... هر چند از فرصت خرید در منفی بهره مند شدیم.

حتماباید سهمی در صف خرید باشد تا به ارزندگی آن پی ببریم؟؟؟؟

با مصوبه امروز شورای پول و اعتبار... ما که رفتیم آسیا.....
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1052

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام به دوستان ولغدری.....

با تصویب نرخ تسهیلات مبادله ای 22 در صدی که امروز در شورای پول اعتبار صورت گرفت .... حاشیه سود لیزینگی ها بسیار بالا می رود

به نظرم از فردا لیزینگی ها مثبت و حتی امکان تشکیل صف خرید از ابتدای معاملات را خواهند داشت...

اخبار مذاکرات هسته ای هم فعلا متعادل... البته مایل به مثبت بوده...

به شخصه فردا ولغدر را با اطمینان اضافه می کنم....

خبر تعدیل مثبت بالای 20 در صد تا 10 روز آینده هم از منبع بسیار موثقی شنیدم....

بازار امروز بسیار گیج بود و در مورد لیزینگی ها... مخصوصا ولغدر بسیار شتاپ زده عمل کرد.... هر چند از فرصت خرید در منفی بهره مند شدیم.

حتماباید سهمی در صف خرید باشد تا به ارزندگی آن پی ببریم؟؟؟؟

با مصوبه امروز شورای پول و اعتبار... ما که رفتیم آسیا.....
                با سلام
                میشه بفرمایید دلیل تحلیلی تون چیه و چرا سود بالا میره و کمش نمی کنه
                به عبارتی دیگر آیا شرکت های لیزینگی رو با چالش کاهش هاشیه سود مواجه نمی کنه
                باتشکر
                آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2014/06/18, 08:51.

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1052

اولا اون کلمه هاشیه رو نوشتم اصلاحش می کنم حاشیه درسته
                  امروز (تا ساعت 10:45) حجم معاملات بالاست که احتمالا به خاطر خبر سود 22 درصدی باشه ولی با توجه به وضعیت بازار که تا این ساعت همش 30 میلیارد کل بازار بورس خرید فروش شده بعید مدونم مقاومت بالا رو بتونه بشکنه چون تو نمودار rsi هم واگرایی داریم
                  توصیه به فروش ندارم ولی خرید هیجانی هم نه.
                  کاش این محدودیت نوسان و تشکیل صف برای همیشه برداشته می شد.
                  افزایش سود 22 درصدی خوبه ولی به شرطی که خریداران کالای لیزینگی هم راضی باشند با اون سود بخرند که اون هم حداقل 3 ماه زمان لازم داره تا نتیجه اش مشخص بشه.

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

ولغدر از فردا شگفتی ساز و لیدر گروهش خواهد شد....

این هفته نامه افزایش eps به بورس اعلام میشه....

ضمنا با قطعی شدن لیزینگ مسکن.... شرکت مبادرت به افزایش سرمایه 300 در صدی خواهد کرد....

بهترین کار اینه که با موج حرکت کنیم و خرید در این محدوده در صورت دادن صف خرید.... بهترین فرصت است.

فردا اول وقت.... اول صف خرید

ولغدر - ولصنم - ولیز - ولساپا
                    .... اولویت بنده برای خرید است....
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      با سلام
                      میشه بفرمایید دلیل تحلیلی تون چیه و چرا سود بالا میره و کمش نمی کنه
                      به عبارتی دیگر آیا شرکت های لیزینگی رو با چالش کاهش هاشیه سود مواجه نمی کنه
                      باتشکر

با سلام

طبق مصوبه بسته سیاستی و نظارتی سال 90 تا کنون...... شرکت های لیزینگ موظف بودند این نرخ را رعایت کنند و با فروش اقساطی با نرخ 15 در صد خودرو لیزینگ کنند تا محل

درآمدشان باشد.... در صورتی که برای تهیه منابع از سیستم بانکی و.... هزینه تامین منابع مالی شان بیش از 21 در صد بود که این امر باعث تخلف لیزینگی ها می شد و با گرفتن

هزینه های فرعی ای مانند هزینه تشکیل پرونده - کارشناسی - بیمه اعتباری و..... با حاشیه سود کمی امرار معاش می کردند....

البته کارشناسان بانک مرکزی این موضوع را آسیب شناسی کرده و با مطرح کردن آن در شورای پول واعتبار.... این نرخ منطقا افزایش یافت.

منطقا در شرایطی که نرخ تورم واقعی ما بیش از 30 در صد است.... نرخ 22 در صد برای دریافت کنندگان تسهیلات و مشتریان لیزینگی بسیار جذاب و برای شرکت های لیزینگی که با

عنایت به محدویتهایی ... از سال 90 تا کنون توانستند روند سودآوری هایشان را نه تنها حفظ بلکه گاها افزایش داده اند ( مانند ولغدر - ولیز ) .... بسیار جذابتر است.

در این شرایط رکود تورمی و اعمال اقتصاد رقابتی و سیاست انقباضی از سوی بانک مرکزی...... صنعت لیزینگ حتی بهتر از صنعت بانکداری جواب خواهد داد...

امیدوارم توانسته باشم پاسخ شما را داده باشم.
                      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• mokhlas
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 301

سلام
                        ممنون از نظراتتون
                        به ترتیب اولویت هستن ولغدر - ولصنم - ولیز - ولساپا
                        با تشکر
                        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1052

با سلام
                          جناب صداقت ممنون از پاسختون به هر حال همه اینها اتفاقاتی که تا چند ماه دیگه باید کم و کیفشون رو ببریم
                          با همه این توصیفات باز هم نیازی به هیجان نیست مگر اینکه کسی می خواد میلیاردی بخرد که بازهم طبق معمول می گم خودش می دونه باید چه جوری خرید کنه
                          بله سقف تسهیلات لیزینگی ها از 17 به 22 درصد افزایش یافت ولی همانطور که جناب صداقت نیز فرمودند اغلب لیزینگی ها این رو رعایت نمی کردند و در واقع کار غیرقانونی لیزینگی ها با این مصوبه اخیر کمی تا حدودی قانونی خواهد شد و به نظر من تاثیر روانی دارد البته باید تا چند ماه دیگر دید تا نتیجه مشخص بشه. در رابطه با صورت های مالی که تا احتمالا یک ماه دیگه منتشر میشه اگر تعدیل بیش از 50 درصد نباشه تاثیر آنچنانی بر قیمت سهم نخواهد داشت(البته من هیجانات مقطعی را در نظر نمی گیرم که بلای جان سهامداران کم تجربه میشه) چرا که با تخفیف 3 میلیاردی بدهی ولغدر(اگر مبلغش رو اشتباه نکنم) سود سهم حدود 30 درصد تعدیل دارد (که به نظر من غیر عملیاتی محسوب میشه) و در قیمت های فعلی لحاظ شده است به عبارتی تعدیل 50 در واقع معادل 20 درصد خواهد بود.
                          وضعیت بازار هم در روزهای آتی هیجانی خواهد بود هم مثبت و هم منفی. چرا که نتیجه مذاکرات در ظاهر خوبه ولی سیگنال های واقعی فعلا خوب نیستند چرا؟ چون که مذاکره کننده گان با توجه به وقت کمی که تا حداکثر یک ماه بیشتر ندارند شروع به نوشتن پیش نویسی کردند که چند تاپارنتز اساسی نامفهوم دارند و این پارانتزها رو در ایران رهبر ایران و در امریکا رئیس جمهور امریکا باید مشخص کنند یکی از پارانتزها تعداد سانتریفیوژهاست که اختلاف فوق العاده بالاست (بیش از 100هزار) ایران می خواد بگه من پیروز شدم و سوخت اتمی خودم رو تولید می کنم(اگر بشه بهش پیروزی گفت و با چه بهایی) امریکا می خواد بگه من با کنترل تعداد سانتریفیوژ ها بالاخره تونستم ایران رو کنترل کنم. اینه که هنوز معلوم نیست چه خواهد شد و شروع نوشتن پیش نویس به خاطر نزدیک شدن به پایان وقت قانونی بازیست(کمبود وقت) نه حصول توافق نهایی.
                          در کل مثل همیشه توصیه به دوری از هیجان چه د رخرید و چه در فروش دارم
                          باتشکر

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1052

سلام مجدد، یه مطلبی هم در مورد لیزینگ مسکن، اینکه شرکتی با سرمایه 30 میلیارد تومن بعید بنظر می رسه به طور فعال بتونه در این بخش فعالیت کنه مگر اینه تا حداقل 100 میلیارد بتونه افزایش سرمایه بده حالا فرض کنیم امسال شرکت بتونه 50 تومن سود بده دراینصورت از محل سود انباشته حداکثر تا 45 میلیارد یعنی 50 درصد میتونه افزایش سرمایه بده بنابراین بقیه باید از محل اورده باشه. بنظر من این بحث لیزینگ مسکن بیشتر اثر روانی داره و حداقل تا 9 ماه زمان لازم داره تا عملیاتی بشه البته کل شرکت های لیزینگ فعال در بورس جمع سرمایه که دارند 410 میلیارد هست ضمنا شرکت های لیزینگ از قبل هم می تونستند در بحث مسکن به عنوان یک کالای بادوام حداکثر تا 30 درصد قیمت تمام شده وارد شوند و این موضوع جدیدی نیست بیشتر افزایش سقف وام از 30 درصد به 70 یا حداقل 50 درصد است که از طریق سیستم بانکی فعلا نمیشه اینکارو کرد. با تشکر

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                              سلام مجدد، یه مطلبی هم در مورد لیزینگ مسکن، اینکه شرکتی با سرمایه 30 میلیارد تومن بعید بنظر می رسه به طور فعال بتونه در این بخش فعالیت کنه مگر اینه تا حداقل 100 میلیارد بتونه افزایش سرمایه بده حالا فرض کنیم امسال شرکت بتونه 50 تومن سود بده دراینصورت از محل سود انباشته حداکثر تا 45 میلیارد یعنی 50 درصد میتونه افزایش سرمایه بده بنابراین بقیه باید از محل اورده باشه. بنظر من این بحث لیزینگ مسکن بیشتر اثر روانی داره و حداقل تا 9 ماه زمان لازم داره تا عملیاتی بشه البته کل شرکت های لیزینگ فعال در بورس جمع سرمایه که دارند 410 میلیارد هست ضمنا شرکت های لیزینگ از قبل هم می تونستند در بحث مسکن به عنوان یک کالای بادوام حداکثر تا 30 درصد قیمت تمام شده وارد شوند و این موضوع جدیدی نیست بیشتر افزایش سقف وام از 30 درصد به 70 یا حداقل 50 درصد است که از طریق سیستم بانکی فعلا نمیشه اینکارو کرد. با تشکر

با سلام

دوست من... با اطلاعات کاملی که از شرکت های لیزینگی دارم..... میکم که بحث لیزینگ مسکن کاملا اجرایی است و تا 2 ماه آینده ساز و کار هایش بیان و اعلام می گردد.

در حال حاضر... هیچ شرکت لیزینگی اجازه فعالین قانونی در بخش مسکن را ندارد و در گذشته اگر معدود قراردادهای این چنینی در بخش مسکن با مشتری بسته شده... خلاف قانون و از جانب بازرسان بانک مرکزی تذکر جدی داده شده.....

امروز هم تعدادی ولصنم و ولیز اضافه کردم و در صف خرید ولغدر 300000 تایی نشستم و از این بابت مطمئن..... در این قیمت ها نمی شود گفت خرید هیجانی.... می شود گفت خرید از بازار ترسو به قیمت ارزان و مناسب

برای تنویر افکار سایر دوستان در سایت همسایه.... با اجازه تان این مطلب را کپی - پیس میکنم.
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1052

سلام
                                جناب آقای صداقت انشاالله همیشه پرسود باشید

لطفا اگر قصد تنویر افکار عمومی را دارید مستندات مربوط به 2 ماه آینده و تذکرات جدی بانک مرکزی به لیزینگ ها را در گذشته ارائه فرمائید

من نظرم رو گفتم قصدم جلوگیری از هیجان سهامداران کم تجربه چه در خرید و چه در فروش می باشد
                                و خطابم به این چنین افرادی هست
                                دومین واگرایی منفی هم در حال شکل گیری می باشد(نمودار rsi14)
                                احتیاط کنید باتشکر

نظر

در حال کار...
                                X