پاسخ : ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
از اقتصاد آنلاین "...........همچنین حمید ابدالی رئیس هیئت مدیره کانون لیزینگ های ایران گفت: با وجود اینکه هم اکنون فعالیت لیزینگ مسکن از سوی بانک مرکزی ممنوع است ..........."
نوشته های قبلیم رو اصلاح می کنم
من در مطلبی خونده بودم که بانک مرکزی با 30 درصد تسهیلات بانکی ظاهرا موافق هست که در این صورت اتفاق خاصی در مسکن نخواهد افتاد و رونق بر نمی گرده
که به اشتباه نوشته بودم موضوع از قبل هم بوده و افزایش سقف آن به 70 درصد جدیدا مطرح شده
خبر جدید از پول نیوز لینک
خبر را کامل بخونید در جایی آمده "این در حالی است که معاون نظارتی بانک مرکزی رقم حدود 70 درصدی تامین هزینه خرید خانه از سوی لیزینگها را رقم قابل توجهی اعلام و تایید و موافقت بانک مرکزی با پوشش هزینه ها تا این میزان از سوی این شرکت ها را بعید عنوان کرد."
بنابراین فعلا صحبت از یک طرح هستش نه یه مصوبه آماده ابلاغ
باتشکر
در اصل توسط b-asgharne پست شده است
View Post
نوشته های قبلیم رو اصلاح می کنم
من در مطلبی خونده بودم که بانک مرکزی با 30 درصد تسهیلات بانکی ظاهرا موافق هست که در این صورت اتفاق خاصی در مسکن نخواهد افتاد و رونق بر نمی گرده
که به اشتباه نوشته بودم موضوع از قبل هم بوده و افزایش سقف آن به 70 درصد جدیدا مطرح شده
خبر جدید از پول نیوز لینک
خبر را کامل بخونید در جایی آمده "این در حالی است که معاون نظارتی بانک مرکزی رقم حدود 70 درصدی تامین هزینه خرید خانه از سوی لیزینگها را رقم قابل توجهی اعلام و تایید و موافقت بانک مرکزی با پوشش هزینه ها تا این میزان از سوی این شرکت ها را بعید عنوان کرد."
بنابراین فعلا صحبت از یک طرح هستش نه یه مصوبه آماده ابلاغ
باتشکر
نظر