کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از دوستان مطلع میگفت فعلا قاسم را تا 2500 تومان میبرن بالا خدارو شکر یه مقدار تونستم بخرم برای خرید من دقیقا روی 8:30:01 سفارشم را وارد سیستم کردم و رتبم شد 150 و اونروز دو میلیون عرضه شد و من خریدم شما هم امتحان کنید البته کارگذاری هم خیلی مهمه من قبلا مفید بودم هیچ عرضه اولیه بهم نمی رسید تو صفم همیشه ته صف بودم
قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
یکی از دوستان مطلع میگفت فعلا قاسم را تا 2500 تومان میبرن بالا خدارو شکر یه مقدار تونستم بخرم برای خرید من دقیقا روی 8:30:01 سفارشم را وارد سیستم کردم و رتبم شد 150 و اونروز دو میلیون عرضه شد و من خریدم شما هم امتحان کنید البته کارگذاری هم خیلی مهمه من قبلا مفید بودم هیچ عرضه اولیه بهم نمی رسید تو صفم همیشه ته صف بودم
سلام
2 تا سوال..
کارگزاری الان شما چی هست ؟
از کجا میشه فهمید نفر چندم هستید ؟
قبول دارم چطور متوجه میشی کجا افتادی میشه بهم یاد بدی از کجا نگاه کنم ۵۰۰ایناروچطور بدونم باتشکر رها خانم درود و نــاامـیدم کـردی ، دوسـت مـن !! از کـجـا مـتوجــه شدی آیـدی " رهــا " خـانم است ؟
کجای " رهـا اعتمادی " مجری توانای کانال من و تو شبیه خانمهاست ؟؟/:.tonguesmiley:./
بـگـذریم راجع بـه سـوال شـما . تا انجایی که اطلاعات محدود من است :
وقـتی سفارش "چه خریدچـه فـروش " وارد سیستم "بـر خـط "میشه . کنار همان جایی که تعداد و قیمت سفارش را میبینی !
1-زیر گزینه " ردیف " یک عدد میاد . که میگه شما چندمین نفر در صف هستی .2-مـیدانیم که در نماد قاسم (آسـتانه تـعداد 10هزار سـهم ذکــر شـده )
نـتـیجـه :
اگر صبح دیدید مـثلآ " ردیف عـدد 100 " نـشان میده .پـس نـمیشود یک میلیون ( ضرب 1 با 2) عرضه بـشود و به شما نــرسد .
ولی مـیشود 650 هزار عرضه شود و به ردیف 100شما برسد ، چونکه لزومآ تمام این 99 کدی که قبل از شـما بـودنند همه 10هزاری نـیودنند .
حالا یـکی از تفاوتهای " بـرخط " مـا با "سـرخط "کـارگزاری اینکه : آنها دقیقآ میبینند که به ( ردیف یا شناسه 100 )چـند تا سهم معامله بشه ، مـیرسه .
در صورتی که بر خطی بـایــد حـــدس بـزنــه و آمـار کنـسلیها آن 99 کد را نـداره .....
ایکاش یکی از دوستان شاغل در کارگزاری میامدو اطلاعات سیستماتیک مـا را وسیع تـر میکـرد .
حـالا عـزیز با اجـازه از شـما این مطلب رو تـو عـمومی میزارم شـاید بـدرد دوستان بـخوره و شب جمعه دوتا فـاتــحه برای امـواتـمان سـیو کـردیم ، شـایـد.
از همه مهمتر دیگه کـسی تـو خصوصی پـیغامهای" رمـانـتیک " برام نـفرســته ....هـا والله
دوست عزیز 1500 تا 2500 خیلی فاصله است روی چه حسابی ؟
شرکت قاسم باید 500 تومن سود بسازه تا 2500 بیرزه چطور این افزایش سود شگفت انگیز را توجیه میکنید
دوست عزیز 1500 تا 2500 خیلی فاصله است روی چه حسابی ؟
شرکت قاسم باید 500 تومن سود بسازه تا 2500 بیرزه چطور این افزایش سود شگفت انگیز را توجیه میکنید
قاسم یک شرکت انحصاری است و در این مواقع میتواند پی بر ای بالاتری هم بگیرید مثل بالاس و اینکه بازار بی جهت به سهمی توجه نمیکنه حتما در سهم خبرهایی هست که اینطور مورد اقبال است که یکی از آنها میتونه افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها باشه کاهش بهره بانکی هم به افزایش سود این شرکت کمک میکند و این شرکت قصد ایجاد صندوق توسعه مسکن رو داره تغییر کاربری زمینهای انبارهایش و تبدیل آنها به ساختمان پس بیشتر از اینکه فکر کنید رشد میکند قاسم از زیر مجموعه های مینو است که خود مینو زیر مجموعه هلدینگ آزادگان است
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
قاسم یک شرکت انحصاری است و در این مواقع میتواند پی بر ای بالاتری هم بگیرید مثل بالاس و اینکه بازار بی جهت به سهمی توجه نمیکنه حتما در سهم خبرهایی هست که اینطور مورد اقبال است که یکی از آنها میتونه افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها باشه کاهش بهره بانکی هم به افزایش سود این شرکت کمک میکند و این شرکت قصد ایجاد صندوق توسعه مسکن رو داره تغییر کاربری زمینهای انبارهایش و تبدیل آنها به ساختمان پس بیشتر از اینکه فکر کنید رشد میکند قاسم از زیر مجموعه های مینو است که خود مینو زیر مجموعه هلدینگ آزادگان است
من فکر کردم محاسبات عددی کردید والا برای هر سهمی در بازار میشه اینده زیبایی ترسیم کرد
من فکر کردم محاسبات عددی کردید والا برای هر سهمی در بازار میشه اینده زیبایی ترسیم کرد
برای هر سهمی نه این سهم سهم سیاسی یون است روز معارفه اش رئیس مجلس میاد و از طرفی قرار 2 تا دیگه از زیرمجموعه های هلدینگ آزادگان در آذرماه به بورس بیاد خود هلدینگ خودکفایی آزادگان هم در آینده به بورس میاد 23 ساله آزادگان عزیز این سهم رو دارند و سود نکردند نصف از هلدینگ آزادگان با پول شخص اول مملکت خریداری شده
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
میتونید برید تو صورت مالی ببینید قیمت زمین هاشو چند دیده و الان چند هستش متری اونوقت فکر کنم کمکتون بکنه
شما كه بررسي كرديد ميشه اينجا اعلام كنيد و دليلي كه موجب بالارفتن سود عملياتي شركت ميشه و قيمتشو به ٢٠٠٠ تومن ميرسونه با محاسبات عددي در اختيار بنده و ساير دوستان بزاريد
در مورد روندها هم چيزي كه واضهه حكم نزول است كه بر سر شاخص سايه افكنده و چند تا سهم مثل توريل و سمگا و امثالهم با حجم مبنا كم يا فرا بورسي فقط با قدرت پول دارند بالا ميرن
شما كه بررسي كرديد ميشه اينجا اعلام كنيد و دليلي كه موجب بالارفتن سود عملياتي شركت ميشه و قيمتشو به ٢٠٠٠ تومن ميرسونه با محاسبات عددي در اختيار بنده و ساير دوستان بزاريد
در مورد روندها هم چيزي كه واضهه حكم نزول است كه بر سر شاخص سايه افكنده و چند تا سهم مثل توريل و سمگا و امثالهم با حجم مبنا كم يا فرا بورسي فقط با قدرت پول دارند بالا ميرن
my mql5 account 69255
منم نگفتم با قدرت پول و شناوری بالا نمیرن بالا اما هرکی چیزی گفت شما قبول نکردی.
من چیزیم بگم تا تمرین نکنی یاد نمیگیری برو این صورت مالی هاشو در بیار بذار اینجا نظرمو میدم/:.winksmiley02.:/
در ضمن دوستان ظاهرا خودشون استادن فقط شما مخالفی اگه از نظر شما نمیارزه یا ریسک داره یا با قدرت پول داره میره بالا مشکلی نیست نخرید
در مورد حسینا یادمه عرضه اولیش گفتن گرونه بعدش گفتن با قدرت پوله تا آخرش که همه میدونیم چی شد نمیگم قاسم مثل حسینا هست ولی وقتی مدیرعامل میاد میگه قیمت بین2000تا4000تومنه حتی اگه سفته بازی یا قدرت پول هم باشه موجه جلوه میده روندشو
موفق باشید
میتونید برید تو صورت مالی ببینید قیمت زمین هاشو چند دیده و الان چند هستش متری اونوقت فکر کنم کمکتون بکنه
با درود
دوست عزیز این زمینها که فرمودید مربوط به نمایندگیهاش هست دیگه ؟
چون که ساختمون اصلیش تو ملک پارس مینو واقع شده و داره به شرکت اجاره میده .
اگه تو روز معارفه هم نایب رئیس مجلس اومد به این دلیل بود که کل گروه (پارس مینو ، صنعتی مینو (خرمدره) ، قاسم ایران ، شوکوپارس ، قند خرما مینو ، مینو شرق (زاهدان) ، رهاورد سازندگی آزادگان (رسا) ، معین آزادگان "سعی کردم همه رو بگم") زیر مجموعه شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان هست ، که دکتر رمضان مدیر عامل و آقای ابوترابی عضو و رئیس هیئت مدیره (یه جورایی همه کاره) هستند .
ضمنا حساب کنید که صنعتی مینو چقدر طی این مدت ( به جز 18 میلیون روز اول) عرضه کرده ، منهای 18 میلیون کنید ، اونقدر دیگه عرضه سهم مونده و تقریبا تا اون 18 میلیون باقیمونده تموم بشه سهم یکضرب رشد خواهد کرد .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
نظر