سلام درخواست یک تایپیک را داشتم به نام (طلا با الیوت ویو) اگر بشه تحلیلای الیوتیم را میزارم. متشکرم/:.grlim:./
طلا با الیوت ویو
Collapse
X
-
پاسخ : طلا با الیوت ویو
انس طلا روند بلند مدت وهفتگی وروزانه صعودی است................من از منظر امواج عرض میکنم احتمالا طلا درتایم ماهانه در حال ساختن موج5 صعودی است وریز موج های ان در تایم هفتگی در موج1 از 5 صعودی است.........وهمینطور به ترتیب پایین تر..........................دوستان بنظر اونس داره کف سازی میکند واز نظر امواج احتمالا در انتهای موج 2 از 5 صعودی وآغاز موج3 فرار و قوی خودش است در (تایم 4 ساعته ) بنابرین خرید طلا روی خط روند کانال صعودی 1345-1350استاپ 1330تیپی 1400-1430-1460 دوستان توجه داشته باشین از منظر الیوت احتمالا در تایم دیلی در موج 5 صعودی باشیم..
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
-
سلام طلا در تایم دیلی بنظر موج4 را تمام وارده موج5 صعودی با هدف1400-1430-1460 شده......................تایم 4 ساعته خط روند شکسته شده وپولبک هم کرده وداره صعود میکند برای ساختن 5 موج صعودی در تایم 4 ساعته...................تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام طلا در تایم دیلی بنظر موج4 را تمام وارده موج5 صعودی با هدف1400-1430-1460 شده......................تایم 4 ساعته خط روند شکسته شده وپولبک هم کرده وداره صعود میکند برای ساختن 5 موج صعودی در تایم 4 ساعته...................
با تشکر دوست خوبم ali30
نظر
-
-
بنظر در تایم ماهیانه 4 موج را تمام کردیم -وارد موج 5 باهدف -2300-2500-3000 دلار شدیم.http://www.mql5.com/en/charts/1686642/gold-mn1-instaforex-groupتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
افزایش قیمت جهانی طلا
قیمت جهانی طلا با مطرح شدن احتمال افزایش تقاضای فیزیکی برای این فلز گرانبها در چین و پایان گرفتن طولانیترین روند نزولی آن در 19 هفته گذشته افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن در بازار کامکس نیویورک 0.8 درصد افزایش یافت و به 1290 دلار رسید. قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون، 7.4 درصد صعود کرده است.
گروه بانکی ANZ در گزارشی اعلام کرد شاخص تقاضای این بانک اواخر ماه گذشته در چین که بزرگترین خریدار طلای جهان به شمار میرود، افزایش یافته است. دورنمای تعدیل تدابیر محرک اقتصادی آمریکا و هزینههای بالاتر برای استقراض، بهای معاملات طلا در روز سه شنبه را به پایینترین سطح در هفت هفته گذشته رسانده بود.
طلا در پنج روز معامله گذشته با کاهش قیمت روبرو شد که طولانیترین روند نزولی برای این فلز از 13 نوامبر به این سو بود. قیمت طلا سال گذشته با صعود بازارهای سهام در آمریکا و پایین ماندن نرخ تورم در این کشور 28 درصد سقوط کرد.
جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا در 19 مارس اظهار کرد که این بانک ممکن است به برنامه خرید اوراق در پاییز امسال پایان دهد و هزینههای استقراض شش ماه پس از آن افزایش پیدا کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، طلا در فاصله دسامبر سال 2008 تا ژوئن سال 2011 در نتیجه اجرای برنامه خرید اوراق از سوی بانک مرکزی آمریکا و تزریق بیش از دو تریلیون دلار به سیستم مالی این کشور و کاهش نرخهای بهره به رکورد اندک به منظور تقویت اقتصاد، 70 درصد جهش کرده بود.
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
این هم از تایم دیلی 4 موج تکمیل وارد موج5 شدیمhttp://www.mql5.com/en/charts/168683...staforex-groupتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
http://www.mql5.com/en/charts/168695...staforex-group اینم از تایم هفتگی بنظر الگوی فلت تشکیل وتکمیل شده یک موج زیگزاگ -abc که موج c آن تبدیل شده به 5 موج نزولی واز آنجایکه موج 5 نتوانسته موج 3 خودرا قطع کند رشد سریع در انتظار طلا بود و میباشد.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نظر