طلا با الیوت ویو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : طلا با الیوت ویو

موج شماری مجدد دیلی..............نمای از موج5 دیلی که بنظر خود یک 5 موج در تایم 4 ساعته تشکیل داده..........................موج شماری ( فونت کوچک زرد رنگ)دوباره تایم 4 ساعته است..............برای ساخت موج1 صعودی بزرگتر در تایم دیلی
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

موج شماری مجدد تایم 4 ساعته...................بنظر 4 موج به اتمام رسیده در حال ساخت موج5............کمی نمودار را فشرده کردم تا نمای بهتری داشته باشه............... بنظر موج شماری زرد رنگ ریز موج در تایم 30 دقیقه است.

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

موج شماری مجدد تایم 30 دقیقه......................بنظرموج1 و2 به اتمام رسیده وارد موج3 شده است قیمت........................5 موج سبز رنگ ریز موج 1 هستن وهمچنین abc صورتی که احتمالا اتمام موج 2 تایم 30 دقیقه را نوید بدهد.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

تاریخ خبر: 27/01/1393 | ساعت: 15:41|
          تداوم کاهش قیمت جهانی طلا

تهران - ایرنا - قیمت جهانی طلا روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی کاهش پیدا کرد. قیمت جهانی طلا که دیروز بیشترین کاهش خود در سه هفته اخیر را تجربه کرد روز جاری (چهارشنبه)نیز با این انتظار که بانک مرکزی آمریکا به دلیل بهبود اوضاع اقتصادی، محرک ها را باز هم کاهش خواهد داد، پایین تر آمد.
          تداوم کاهش قیمت جهانی طلا
          به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از بلومبرگ و براساس شاخص قیمت گذاری عمومی این پایگاه خبری، قیمت تحویل فوری طلا در ساعت 14:52 بعد از ظهر روز چهارشنبه در سنگاپور، هفت دهم درصد کاهش یافت و به یک هزار و 293 دلار و 66 سنت در هر اونس رسید.

قیمت طلا دیروز 1.9 درصد کاهش پیدا کرد که بیشترین کاهش از 24 مارس (چهارم فروردین) است.

قیمت جهانی طلا در سال 2013 با این پیش بینی که بانک مرکزی آمریکا با بهبود اقتصاد این کشور از میزان محرک های رکوردوار خود خواهد کاست، به یک دوره 12 ساله افزایش قیمت خاتمه داد.

دولت آمریکا به منظور تقویت رشد اقتصادی در این کشور ماهانه 85 میلیارد دلار اوراق قرضه خریداری می کرد که این برنامه در سال جاری میلادی به دلیل بهبود شرایط اقتصادی در این کشور تغییر کرد و با رصد دقیق شاخص های اقتصادی از میزان آن به تدریج کاسته می شود.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mass0ood
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 429

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
            این موج c که شما نشون دادی چقد شبیه نمودار شاخص کل بازار سهامه!!! من فکر می کنم شاخص یه همچین موجی قراره بسازه

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

نمودار هفتگی طلا را میبینیم که این هفته کندل آخر با چنگال اندروز برخورد کرده........................وهمچنین در موج شماری انتظار صعودقیمت میرود........................احتمالا امروز وفردا قیمت رشد خواهد کرد.......................ودر این تایم یک گندل برگشتی جالب شکل بدهد.

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

بنظر در تایم دیلی در حال تشکیل موج 1هستیم...............................5 موج که مشاهده بنظر ریز موج 4 ساعته هستن...............وبنظر انتهای موج 4 وشروع موج 5 هستیم.

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

بنظر در تایم دیلی در حال تشکیل موج 1هستیم...............................5 موج که مشاهده میشود- بنظر ریز موج 4 ساعته هستن...............وبنظر انتهای موج 4 وشروع موج 5 هستیم.
                  موج5 از نظر زمانی بنظر میرسد تا 5-8 هفته به طول انجامد....................در ادامه روند هم بنظر شاهد تشکیل دوقلوی کف در تایم4 ساعته وبعد آن در تایم دیلی سروشانه کف راببینیم.

نظر

• damavand
                    عضو جدید
                    • Mar 2014
                    • 9

تکنیکال انس

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

سلام دوستان............................مثل اینکه کسی طلا کار نمیکنه.................../:.negaran.:/.........................بحر حال طلا بنظر میرسه در تایم 4 ساعته طبق موج شماری قبلا داره میره که بره.................................../.:biggrinsmiley.:/از شوخی گذشته طلا در حال ساخت موج5 خودش در تایم 4 ساعته است........................یک دوقلو کف را شکسته وپولبک هم زده..........در انتهای موج5 که حوالی 1400-1430-1460 خواهد بود -بنظر قیمت به خط گردن الگوی کلاسیک سروشانه کف در تایم دیلی برخورد خواهد کرد.................................ودر ادامه بنظر موج2 اصلاحی تایم دیلی تشکیل شود که همان (abc تایم 4 ساعته) یا هر الگوی اصلاحی دیگر الیوتی که در ادامه باید تحلیل شود.

نظر

• احمدخان
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2032

اتفاقا نزولی است.

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

سلام دوستان............................مثل اینکه کسی طلا کار نمیکنه.................../:.negaran.:/.........................بحر حال طلا بنظر میرسه در تایم 4 ساعته طبق موج شماری قبلا داره میره که بره.................................../.:biggrinsmiley.:/از شوخی گذشته طلا در حال ساخت موج5 خودش در تایم 4 ساعته است........................یک دوقلو کف را شکسته وپولبک هم زده..........در انتهای موج5 که حوالی 1400-1430-1460 خواهد بود -بنظر قیمت به خط گردن الگوی کلاسیک سروشانه کف در تایم دیلی برخورد خواهد کرد.................................ودر ادامه بنظر موج2 اصلاحی تایم دیلی تشکیل شود که همان (abc تایم 4 ساعته) یا هر الگوی اصلاحی دیگر الیوتی که در ادامه باید تحلیل شود.
                          با سلام.
                          در تایم فریم هفتگی و با دید بلندمدت به نظر من الان طلا داخل موج b هست و بعد از یه رشد موقت دوباره افت میکنه. جایی که شما در تحلیل های قبلیتون به عنوان پایان موج اصلاحی در نظر گرفتید رو آخر موج a میدونم. موضوعی که تفاوت اساسی ایجاد میکنه.

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                            با سلام.
                            در تایم فریم هفتگی و با دید بلندمدت به نظر من الان طلا داخل موج b هست و بعد از یه رشد موقت دوباره افت میکنه. جایی که شما در تحلیل های قبلیتون به عنوان پایان موج اصلاحی در نظر گرفتید رو آخر موج a میدونم. موضوعی که تفاوت اساسی ایجاد میکنه.
                            سلام دوست خوب من..........................اول ممنون از نقد سازنده شما......................دوم اینکه 5 موج آبی رنگ شما خود یک موج4 اصلاحی است در تایم هفتگی.................واز نظر قوانین الیوتی 5 موجه نمیشود................ولی در تایم دیلی میتوانین دنبال abc.....................که موجc آن 5 موجه شده است را مشاهده کنید....................(رجوع به تحلیل قبل) متشکرم

نظر

• عادل عطایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 331

با سلام مجدد. این موج a هست، از موج 4. شما مطمئنید نمیتونه 5 موجه باشه؟
                              با تو جه به این که دلار هم در برابر ارزهای دیگه طی چند سال آینده تقویت میشه (با توجه به سیاست افزایش نرخ بهره فدرال رزرو که دیر یا زود و البته تدریجا انجام میشه) و به سمت برابری با یک یورو در حرکت خواهد بود کاهش طلا کاملا منطقیه.
                              اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                                با سلام مجدد. این موج a هست، از موج 4. شما مطمئنید نمیتونه 5 موجه باشه؟
                                با تو جه به این که دلار هم در برابر ارزهای دیگه طی چند سال آینده تقویت میشه (با توجه به سیاست افزایش نرخ بهره فدرال رزرو که دیر یا زود و البته تدریجا انجام میشه) و به سمت برابری با یک یورو در حرکت خواهد بود کاهش طلا کاملا منطقیه.
                                سلام من به دلار وفدرال رزرو..........................وبقیه خبرهای بنیادی فعلا کار ندارم................................اگر اسم تایپیک را ببینید نوشته (طلا با الیوت ویو)پس فقط موج شماری........................هرچند در قوانین موجها...........وهمچنین روانشناسی امواج...................خبرهای بنیادی نقش وجایگاه ویژه ای دارد........................ومن معتقد هستم اگر امواج به درستی شمارش شود..................................خبرهای فاندامنتالی هم در دل همین امواج خودشون را نشان میدهند.................متشکر................

نظر

در حال کار...
                                X