طلا با الیوت ویو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل عطایی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 331

پاسخ : طلا با الیوت ویو

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
    سلام من به دلار وفدرال رزرو..........................وبقیه خبرهای بنیادی فعلا کار ندارم................................اگر اسم تایپیک را ببینید نوشته (طلا با الیوت ویو)پس فقط موج شماری........................هرچند در قوانین موجها...........وهمچنین روانشناسی امواج...................خبرهای بنیادی نقش وجایگاه ویژه ای دارد........................ومن معتقد هستم اگر امواج به درستی شمارش شود..................................خبرهای فاندامنتالی هم در دل همین امواج خودشون را نشان میدهند.................متشکر................
    با سلام. من هم تکنیکال عرض کردم و اخبار فاندامنتال رو در جهت تایید موج شماری عنوان کردم. همون جوری که تو نموداری که صبح گذاشتم مشخصه بین پیوت پوینتی که من با عدد 3 و 5 نامگذاری کردم واگرایی کاملا مشخص هست که نشان دهنده موج پنج بودن اون هست که حتی باعث شکست روند شده و اجازه نزول بیشتر رو نداده. کلا تا یه روند صعودی یا نزولی ضعیف نشه نمیتونه تموم شه. بنابراین این نزول رو به عنوان موج a از 4 در نظر میگیرم علی جان. اگر تو کار معاملات طلا هستیم واقعا خیلی مهمه که بتونیم هر لحظه درک کنیم که داخل روند پیشرو هستیم یا اصلاحی یا حتی خنثی.
    اکثر موج شمارها امواج اصلاحی رو با ترکیب xyz و زیگزاگ نشون میدن و از رسم 5 موجی طفره میرن. ولی اگه دوست نداری 5 موجی در نظر بگیری این هم یه جور اسم گذاری بر اون اساس که به یک نتیجه منجر میشه. فقط توجه به واگرایی برای پایان روند رو فراموش نکن رفیق.
    مخلص شما هم هستیم.

اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• daryadel120
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 578

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
      با تو جه به این که دلار هم در برابر ارزهای دیگه طی چند سال آینده تقویت میشه (با توجه به سیاست افزایش نرخ بهره فدرال رزرو که دیر یا زود و البته تدریجا انجام میشه) و به سمت برابری با یک یورو در حرکت خواهد بود کاهش طلا کاملا منطقیه.
      واقعا طلا نه تنها تریدرهای ایرانی بلکه تریدرهای خارجی را هم سر در گم کرده است ... به نظر من هم تکنیکال آن(در تایم بالا) بیشتر صعودی است در حالی که کاهش تزریق دلار دلیل فاندامنتالی برای نزول(البته تزریق طی ماه های اخیر کم شده ولی هنوز قطع نشده است پس یعنی هنوز تزریق می شود)

اما اگر واقعا طلا بخواهد ریزش داشته باشد زمانی برای تلف کردن ندارد و باید در یک یا دو کندل ماهیانه و شارپ چنین نزولی تا حدود 1000 تا 1100 دلار اتفاق بیفتد وگرنه نمی تواند ریزش خاصی داشته باشد...

ضمنا گذشته از عامل تزریق دلار مستحضرید که عواملی همچون جنگ و تورم و ... هم می تواند طلا را در مدار صعود نگه دارد
      آخرین ویرایش توسط daryadel120؛ 2014/05/07, 15:18.
      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• عادل عطایی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 331

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post

واقعا طلا نه تنها تریدرهای ایرانی بلکه تریدرهای خارجی را هم سر در گم کرده است ... به نظر من هم تکنیکال آن(در تایم بالا) بیشتر صعودی است در حالی که کاهش تزریق دلار دلیل فاندامنتالی برای نزول(البته تزریق طی ماه های اخیر کم شده ولی هنوز قطع نشده است پس یعنی هنوز تزریق می شود)

اما اگر واقعا طلا بخواهد ریزش داشته باشد زمانی برای تلف کردن ندارد و باید در یک یا دو کندل ماهیانه و شارپ چنین نزولی تا حدود 1000 تا 1100 دلار اتفاق بیفتد وگرنه نمی تواند ریزش خاصی داشته باشد...

ضمنا گذشته از عامل تزریق دلار مستحضرید که عواملی همچون جنگ و تورم و ... هم می تواند طلا را در مدار صعود نگه دارد
        به نظر من هم تو کوتاه مدت روند طلا صعودی هست. اما در بلند مدت از لحاظ موج شماری بنده عرض کردم که هنوز اصلاح تموم نشده و بعد از یه رشد نه چندان شارپ مجددا وارد نزول خواهد شد. با توجه به دوره 12 ساله که روند طلا صعودی بود هنوز برای شکل گیری یک روند صعودی دیگر خیلی زود هست و باید به همین حرکت های مقطعی دلخوش بود.
        از نظر ریسکهای سیستماتیک از سال 2000 به این طرف حوادثی مثل 11 سپتامبر، جنگ آمریکا با افغانستان و عراق و دو بحران مالی سال 8-2007 و 2000 (اگه اشتباه نکنم) رو داشتیم که همگی محرک افزایش اونس طلا بود. و همین طور رشد اقتصادی چین و هند که واقعا طلا رو میبلعیدن. در حال حاضر نه از صدام خبری هست نه از طالبان و خطر تروریسم هم تا حدود زیادی کنترل شده. چین هم دیگه دوره ی رشدش تموم شده و فقط تلاش خواهد کرد برای ثبات. فقط می مونه خود ایران که این جا هم آن مرد رفت. ان شالله ایران هم به روابط عادی با دنیا برگرده و این ریسک هم از بین بره.
        تنها مسئله بحران های مالی در داخل امریکا و اروپا هست که من فعلا هیچ تصوری راجع به این که چه شدت و عمقی خواهد داشت و کی از راه میرسه ندارم، از طرفی سیاست های انظباط مالی که در اروپا اجرا میشه، و همین طور سیاست های عاقلانه اقتصادی اوباما ( نسبت به جوج بوش پسر) و کلا دست به عصا حرکت کردن اکثر دولت ها احتمال این که بحران های پیش رو در حکم فاجعه باشند رو کاهش میده. بحرانی که همه منتظرش باشن نمیتونه قدرت تخریبی زیادی داشته باشه. باید دنبال بحران اصلی بود که هیچ کسی بهش فکر نمیکنه.
        به هر حال رشد قیمت طلا در این مدت رو بیشتر به خاطر قدرت فروشندگان ( در نفروختن) و خرده بحران های جسته گریخته سیاسی و اقتصادی میدونم و نه به خاطر قدرت خریداران، که این به نظر من مشخصه امواج b اصلاحی هست.

نظر

• موی عاقل
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 875

به نظر من هم تو کوتاه مدت روند طلا صعودی هست. اما در بلند مدت از لحاظ موج شماری بنده عرض کردم که هنوز اصلاح تموم نشده و بعد از یه رشد نه چندان شارپ مجددا وارد نزول خواهد شد. با توجه به دوره 12 ساله که روند طلا صعودی بود هنوز برای شکل گیری یک روند صعودی دیگر خیلی زود هست و باید به همین حرکت های مقطعی دلخوش بود.
          از نظر ریسکهای سیستماتیک از سال 2000 به این طرف حوادثی مثل 11 سپتامبر، جنگ آمریکا با افغانستان و عراق و دو بحران مالی سال 8-2007 و 2000 (اگه اشتباه نکنم) رو داشتیم که همگی محرک افزایش اونس طلا بود. و همین طور رشد اقتصادی چین و هند که واقعا طلا رو میبلعیدن. در حال حاضر نه از صدام خبری هست نه از طالبان و خطر تروریسم هم تا حدود زیادی کنترل شده. چین هم دیگه دوره ی رشدش تموم شده و فقط تلاش خواهد کرد برای ثبات. فقط می مونه خود ایران که این جا هم آن مرد رفت. ان شالله ایران هم به روابط عادی با دنیا برگرده و این ریسک هم از بین بره.
          تنها مسئله بحران های مالی در داخل امریکا و اروپا هست که من فعلا هیچ تصوری راجع به این که چه شدت و عمقی خواهد داشت و کی از راه میرسه ندارم، از طرفی سیاست های انظباط مالی که در اروپا اجرا میشه، و همین طور سیاست های عاقلانه اقتصادی اوباما ( نسبت به جوج بوش پسر) و کلا دست به عصا حرکت کردن اکثر دولت ها احتمال این که بحران های پیش رو در حکم فاجعه باشند رو کاهش میده. بحرانی که همه منتظرش باشن نمیتونه قدرت تخریبی زیادی داشته باشه. باید دنبال بحران اصلی بود که هیچ کسی بهش فکر نمیکنه.
          به هر حال رشد قیمت طلا در این مدت رو بیشتر به خاطر قدرت فروشندگان ( در نفروختن) و خرده بحران های جسته گریخته سیاسی و اقتصادی میدونم و نه به خاطر قدرت خریداران، که این به نظر من مشخصه امواج b اصلاحی هست.
          سلام جناب عطایی
          ممکنه راجع به بحران اصلی توضیح مختصری بفرمایید.
          به نظر بنده در یک روند نزولی فرسایشی انس به 890 $ خواهد رسید.
          أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• daryadel120
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 578

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
            سلام جناب عطایی
            این بحران اگر قابل پیش بینی باشد دیگر بزرگ نیست ... به نظر من بحران بعدی جهانی مربوط به شرق آسیا است ...
            برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• عادل عطایی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 331

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
              سلام جناب عطایی
              با سلام خدمت استاد بزرگوار.
              در مورد نزولی بودن روند انس همعقیده ایم. البته من تارگتی مدنظرم نیست و فعلا تماشا میکنم، ولی محدوده 1100 تا 800 رو کاملا امکان پذیر میدونم.
              در مورد بحران با توجه به این که متن من در پاسخ جناب دریادل عزیز بود که گفتند: " اما اگر واقعا طلا بخواهد ریزش داشته باشد زمانی برای تلف کردن ندارد " برداشت من از این جمله این بود که ایشون بحرانی مدنظرشون هست که قریب الوقوعه. بحرانی که خیلیا راجع بهش صحبت میکنن، و به جهت این که خیلی ها منتظرش هستن احتمالا درباره ی کنترل اون بحران مالی هم یه فکری شده. معمولا بحران اصلی اونی هست که کسی راجع بهش فکری نکرده و خود من هم نمیدونم. ولی به هر حال نمیشه که همیشه شرایط نرمال باشه و قطعا هر روندی یه روز تموم میشه.

نظر

• موی عاقل
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 875

با سلام خدمت استاد بزرگوار.
                در مورد نزولی بودن روند انس همعقیده ایم. البته من تارگتی مدنظرم نیست و فعلا تماشا میکنم، ولی محدوده 1100 تا 800 رو کاملا امکان پذیر میدونم.
                در مورد بحران با توجه به این که متن من در پاسخ جناب دریادل عزیز بود که گفتند: " اما اگر واقعا طلا بخواهد ریزش داشته باشد زمانی برای تلف کردن ندارد " برداشت من از این جمله این بود که ایشون بحرانی مدنظرشون هست که قریب الوقوعه. بحرانی که خیلیا راجع بهش صحبت میکنن، و به جهت این که خیلی ها منتظرش هستن احتمالا درباره ی کنترل اون بحران مالی هم یه فکری شده. معمولا بحران اصلی اونی هست که کسی راجع بهش فکری نکرده و خود من هم نمیدونم. ولی به هر حال نمیشه که همیشه شرایط نرمال باشه و قطعا هر روندی یه روز تموم میشه.
                خوشحالم بعد از مدتها کاربر جدیدی (به غیر از دوستان قبلی )را یافتم که مطالبش را پیگیری کنم.(البته بنده مطالب همه کاربران رو میخوانم چه اماتور چه حرفه ای).در صورت امکان برای بنده

ایمیلی ارسال نمایید چون ظاهرا امکان ارساس پیام خصوصی برای جنابعالی مقدور نیست.

ضمنا از همین جا از مدیریت سایت و جناب جمالی درخواست میکنم ایدی جنابعالی را از ((عضویت عادی)) ارتقا دهند.

با تشکر
                أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• عادل عطایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 331

طلا با الیوت ویو

ارادتمندم داداش. شما لطف دارید. شرمنده مون میکنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

سلام وصبح جمعه دوستان بخیر وشادی...............همانطور که در تصویر مشخص هست بنظر قیمت موج4 خود را به اتمام رسانده است و..........وارد موج5 شده..............خط روند قرمز رنگ را شکسته وبنظر پولبک هم انجام داده.....................دوخط آبی وقرمز رنگ فیبوی زمانی نشان از اتمام موج 4 اصلاحی میدهد................در تایم دیلی بهتر برسی میکنیم.
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

در این تایم فیبوی زمانی بهتر مشخص هست ......................نقاط برگشتی سقف وکف قیمت طلا و همچنین شکسته شدن خط قرمز رنگ روند نزولی میان مدتی طلا یک پولبک کوچک هم دیده میشود.

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

روند دوست ماست...............قابل توجه اساتید عزیز

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

و در اینجا یک پاور پوینت قرار میدم

راجه به نظریه الیوت

دوستان دیدن این پاور پوینت بشدت به علاقه مندان نظریه الیوت توصیه میشه

واقعا یک کار بی نظیر است
                          بابا حالش و ببرید خوبه

و فکر کنم کار خلیل رحمانی از الیوت کاران خوب ایران

اگه مورد داشت

با ف ی ل ت ر شکن اره بابا

استفاده کن بگم ارزشش رو داره ها

اموزش الیوت تصویری به صورت پاورپوینت

البته فارسی

اینم لینکش

دانلود

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                            و در اینجا یک پاور پوینت قرار میدم

راجه به نظریه الیوت

دوستان دیدن این پاور پوینت بشدت به علاقه مندان نظریه الیوت توصیه میشه

واقعا یک کار بی نظیر است
                            بابا حالش و ببرید خوبه

و فکر کنم کار خلیل رحمانی از الیوت کاران خوب ایران

اگه مورد داشت

با ف ی ل ت ر شکن اره بابا

استفاده کن بگم ارزشش رو داره ها

اموزش الیوت تصویری به صورت پاورپوینت

البته فارسی

اینم لینکش

دانلود
                            بسیار عالی بود.......................................خیلی ممنان......................از این دست مطالب اگر دارین بیشتر بزارین همه استفاده کنیم.....................

نظر

• alijavid
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 231

دوستان از لحاظ تکنیکال تونس روند صعودی رو نشون میده اما فاندامنتال برعکس میگه!!!
                              بنظرتون کدوم طرف چربش داره؟

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                                بسیار عالی بود.......................................خیلی ممنان......................از این دست مطالب اگر دارین بیشتر بزارین همه استفاده کنیم.....................
                                سلام داداش

اگر به بخش دانلود ویدیوهای رایگان

سر بزنید که

و به جرات میتونم بگم کم نظیر است

اگر کسی این مجموعه ها رو مطالعه کند و واقعا وقت بگذارد

من فکر میکنم احتیاج به هیچ کلاسی نداشته باشه

با توجه به اینکه انجا گفته ام کسی برای تشکر پست نزند

ولی این امید را دارم که شما دوستان نسبت به ارجاع علاقمندان

به مباحث بازارهای مالی به ان تاپیک ارجاع بدهید

تا این مردم شریف گیره

ببخشید خیلی از شیادهای استاد نما نیفتن

و خدا شاهد باشد این برای من بزرگترین لذت است

وگرنه با اینکار نفعی از جهت مادی نمیبرم و چه بسا از تریدهم دور میشم همانطور که میبینید

حتی ایدی غیره متعارف دارم

و بعد از اتمام این پروژه شاید دیگر با این ایدی فعالیت نکنم

باشد که مقبول دوستان قرار بگیرد واین دوستیها بیشتر از هر چیزی برایم مهم تر است

دوستدارم همه دوستانم بازار رو در سطح بالایی تحلیل کنن

ویک فضایی علمی و دوستانه رو شاهد باشیم

که دیدن این صحنه بزرگترین لذت برای من است

ارادتمند تمام دوستان گلم

نوآم چامسکی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X