پاسخ : طلا با الیوت ویو
با سلام. من هم تکنیکال عرض کردم و اخبار فاندامنتال رو در جهت تایید موج شماری عنوان کردم. همون جوری که تو نموداری که صبح گذاشتم مشخصه بین پیوت پوینتی که من با عدد 3 و 5 نامگذاری کردم واگرایی کاملا مشخص هست که نشان دهنده موج پنج بودن اون هست که حتی باعث شکست روند شده و اجازه نزول بیشتر رو نداده. کلا تا یه روند صعودی یا نزولی ضعیف نشه نمیتونه تموم شه. بنابراین این نزول رو به عنوان موج a از 4 در نظر میگیرم علی جان. اگر تو کار معاملات طلا هستیم واقعا خیلی مهمه که بتونیم هر لحظه درک کنیم که داخل روند پیشرو هستیم یا اصلاحی یا حتی خنثی.
اکثر موج شمارها امواج اصلاحی رو با ترکیب xyz و زیگزاگ نشون میدن و از رسم 5 موجی طفره میرن. ولی اگه دوست نداری 5 موجی در نظر بگیری این هم یه جور اسم گذاری بر اون اساس که به یک نتیجه منجر میشه. فقط توجه به واگرایی برای پایان روند رو فراموش نکن رفیق.
مخلص شما هم هستیم.

در اصل توسط ali30 پست شده است
View Post
اکثر موج شمارها امواج اصلاحی رو با ترکیب xyz و زیگزاگ نشون میدن و از رسم 5 موجی طفره میرن. ولی اگه دوست نداری 5 موجی در نظر بگیری این هم یه جور اسم گذاری بر اون اساس که به یک نتیجه منجر میشه. فقط توجه به واگرایی برای پایان روند رو فراموش نکن رفیق.
مخلص شما هم هستیم.

نظر