خاور مثلث نزولی خودش را با حجم زیاد به سمت بالا شکست این باعث میشه تکنیکال کارها به سمتش بیان
ايران خودرو ديزل(خاور)
Collapse
X
-
در اصل توسط مجتبی پست شده است View Postدوست عزیز با چه منطقی میگه این حرفو؟؟
مشکلات تحریم و ارز و رکود اقتصادی پدر خودرو سازها رو در اورده. صورت های مالی افتضاحی دارن. با دلیل توضیح بده تا دیگران گمراه نشن.
خودم دارم توی خاور کار می کنم هیچ خبری نیست از تولید درستو حسابی. توی کامنت قبلی هم گفتم اگه قرار باشه سودی بسازه فقط از درآمد غیر عملیاتی می تونه بسازه.
شاید با حباب بتون قیمت ها رو بکشن بالا ولی حدی داره و در ضمن ریسک داره. از نظر من سهم فاقد بنیادی خریدش کاملا اشتباه هستش.
خرید حقیقی
2.103 M
57.1
%
خرید حقوقی
200,000
5.4
%
خرید گروهی
1.379 M
37.4
%
فروش حقیقی
3.682 M
100
%
فروش حقوقی
0
0
%
خریدار 76 فروشنده 51
حقیقی 64 51
حقوقی 1 0
گروهی 11
وديگر اينكه وضعيت خودرو سازها با برداشته شدن تحريم ها كه انجام خواهد شد و همچنين قرار داد 4000ميليارد ريالي و نياز كشور به 7000دستگاه كاميون ميتونند دلايل محكمي براي خريد باشند علاوه بر اين هيچ وقت توي بورس دلايل كاملا روشني براي خريد وجود ندارد زيرا حتي خود مديران هر صنعت هم از آينده خبر ندارند مانند شبندر كه با 114 تومان عرضه شد همه مي گفتند كه صعودي نخواهد داشت ولي ديديم كه در 950تومان صف خريد ميليوني داشت وضعيت خودرويي ها خيلي بهتر از پالايشگاه ها در دوسال پيش است بنابراين صعود قيمت ها به بالاي 1000تومان بسيار بسيار منطقي و شدني هست.
ممنون آينده همه چيز را نشان خواهد داددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postچون تو بودجه سالانه سال 1392 که تو زمستان داد ارز براي واردات کالاهاي مصرفي اش را 3300تومان ديده است.ولي الان داره از ارز 2477توماني استفاده ميکنه.انوقت فکر مي کردند بايد از ارز ازاد استفاده کنند ولي از اول سال از ارز اتاق مبادلات استفاده کرده اند.
شما به گزارش 12ماهه خپارس هم نگاه کن ان هم همين کار را کرده است ولي تو گزارش 3ماهه 92 خپارس امده است که از ارز 2500توماني استفاده ميکنه.
حالا حساب کن دلاري 800تومان بنفع خاور هست.129ميليون تا 800تومان تقسيم بر تعداد سهام ميشه حدود 65تومان تعديل مثبت سود.
انور قضيه خاور از پارسال 2700تا محصول به نرخ متوسط فروش 100ميليون تومان موجودي داره که خارج از فروش 8000تايي امسالش هست اين 2700تا کاميون و اتوبوس و ميني بوس و امبولانس و ون هم ميشه بطور متوسط بدون فروش امسالش ميشه حداقل 70تومان تعديل مثبت.
چون قيمت تمام شده انور سال با دلار 1800توماني بوده است و فروش اينور سال با دلار حداقل 2500توماني.
و تقسيم سود سمند و پارسيان وداستانهاي ديگر بماند.
در ضمن الان خاور به ازاي هر سهم حداقل400تومان دارايي دارد ارزش ساختمان و کارخانه و دم ودستگاه و سهم بانک پارسيانش و ......
در اصل الان بايد قيمت هر سهم خاور حداقل بالاي 200باشه.
خپارس-خزامياد-خساپا-خگستر و...صف خريد هست لذا صف خريد خاور حتمي و قطعي خواهد بود.
خاور امسال فقط وفقط از محل فروش 2700خودروي اماده از قبلش ميتونه 70تومان سود اعلام کنه واي بحال اينکه اون 8000تا خودرو را هم توليد کنه.
خريد پر قدرت خاور بشدت توصيه مي گردد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد مختاري در موج شماري نوشته اند.
شرح.
.................................................. ...........................................
.................................................. ........................................
گروه خودرو
نوشته اصلی توسط محسن مختاری
به نظرم در بدبینانه ترین حالت این گروه یک صعود دیگر هم در کوتاه مدت دارند
در صورتی که در صعود پیش رو هر یک از سهام این گروه به اعدادی که جلوی نماد سهم درج شده برسه، اونوقت با اطمینان میشه گفت روند صعودی ای شروع شده که
منجر به شکست سقف های تاریخی سهم های گروه میشه(و اقلا تا دو برابر اعداد گفته شده رشد میکنن):
خساپا: 1409
خپارس: 915
ولساپا: 1657
وساپا: 1271
خکاوه: 851
خاور: 832
خزامیا: 1147
دوستانی که تا حال و از قبل سهام دار این گروه هستند که حسابشون جداست و به نظرم تا 6 ماه آتی سهامداری کنند
اما دوستان کم ریسکی که قصد ورود به سهام گروه دارن، به نظرم صبر کنند با عبور قیمت از اعداد فوق الذکر وارد بشن
در مورد اهداف صعود هم ایشالا بعد از عبور از اعداد فوق صحبت خواهم کرداز لیست فوق خاور و خپارس به اعداد ذکر شده رسیدن و نتیجتا امواج بلند مدت نزولیشون رو تموم شده میدونم
ازونجا که بسیار بعیده این دو سهم صعود کنند و باقی گروه خیر میشه نتیجه گرفت باقی سهام گروه هم به اعداد ذکر شده میرسن
نتیجتا نزولهاشون تموم شده و زین پس هر نزولی اصلاح در روند صعودی خواهد بود
در مورد اهداف صعود پله پله پیش میرم
به نظرم شاخص گروه خودرو در رالی پیش رو اقلا تا 7420 پیش خواهد رفت (در صورتی که 16 ژوییه-25 تیر- به این عدد برسه میشه انتظار یه اصلاح سه چهار هفته ای رو داشت، در غیر اینصورت اهداف صعود رو آپدیت خواهم کرد)
ازین گروه با توجه به قیمتهای فعلی اگه بخوام سهمی رو انتخاب کنم سایپا (به خاطر نقد شوندگی بهتر) و خکاوه و خاور (به خاطر اهداف بالاتر) خواهد بود
...شاخص گروه خودرو به هدف حداقلی تعیین شده رسید
به نظرم طی یک ماه آتی اهداف 9200 و (در صورت عبور) 10350 واحدی دست یافتنی اند:
.................................................. ..........................................
.................................................. ..........................................
پايان شرح.
خاور.....خاور..........خاور.................
با چشم اندازي و اهداف بالاتر نسبت به بقيه گروه.
شايد بخاطر تعديل 70توماني از محل استفاده از ارز اتاق بجاي ارز ازاد 3300توماني بودجه
شايد بخاطر فروش بانک پارسيان ميتونه حداقل 100تومان تعديل مثبت سود بده
شايد بخاطر اينکه الان داره محصولات را بالاتر از قيمت فروش بودجه ميفروشه مثل خپارس.هر خودروي سنگين را حداقل 20ميليون تومان داره بالاتر ميفروشه.
الحمدالله موج شماري زيباي جناب مختاري به واقعييت پيوست و تمام گروه خودرو مقاومتهاي خود را شکستند و ما چشم اندازهاي جديد پيدا کرديم.فعلا دوبرابر قيمت مقاومتهاشون.
دنبال اين مطلب بودم که چرا خکاوه و خاور اهداف بالاتري دارند.
من خاور را بررسي کردم.
1-بخاطر بانک پارسيانش -بيش از 120تومان به ازاي هر سهم بانک پارسيان داره
2-از محل استفاده از ارز اتاق مبادلات و دلار 2477توماني حداقل 65تومان تعديل سود ميده.
3-از محل فروش موجودي 2722 تا خودرو احتمال داره حداقل 150تومان تعديل مثبت سود بده.
4-باز از محل خود 8000تا دستگاه فروش تو بودجه 92 تعديل مثبت خواهد داد.
5-از محل تقسيم سود زير مجموعه ها هم تعديل مثبت سود خواهد داد.
هرجور حساب مي کنم خاور حداقل 200تومان سود ميسازه
پي به اي 4ان ميشه 800تومان
.................................................. ...............................
خاور امسال از محل ساخت وفروش 8000تا دستگاه خودرو بودجه 92 را بسته.
جالب اينکه موجودي اول دوره 2722دستگاه خودرو بوده که تو بودجه فروش نياورده است .
کاميون سنگين -1287 دستگاه-فروش پارسال 108ميليون تومان-فروش امسال 210ميليون تومان-اختلاف 100ميليون تومان
اتوبوس-386دستگاه- فروش پارسال 111ميليون-فروش امسال 300ميليون-اختلاف180ميليون تومان
ون-490 دستگاه-فروش پارسال 12ميليون تومان-فروش امسال 80ميليون تومان-اختلاف 67ميليون تومان
ميني بوس-14دستگاه-فروش پارسال55ميليون تومان-فروش امسال 85ميليون تومان-اختلاف 30ميليون تومان
کاميون سبک-509دستگاه-فروش پارسال 30ميليون تومان-فروش امسال 67ميليون تومان-اختلاف 35ميليون تومان
امبولانس-36دستگاه-فروش پارسال 62ميليون تومان-فروش امسال 99ميليون تومان-اختلاف 30ميليون تومان
اختلاف فروش پارسال با امسال 247ميليارد تومان
تعديل ناشي از فروش موجودي اول سال حداقل 154تومان ميشه.
رفقا شما هم يک نگاه بيندازيد.ببينيد من چقدر خطا کرده ام.جالب اينکه قيمت تمام شده را من قيمت فروش پارسال گرفته ام در صورتي که قيمت تمام شده حداقل 20ميليون تومان هم پايين تر از قيمت فروش پارسال هست.
.................................................. .................................................. .........
خاور را دريابيم.
خاور را دريابيم
خاور را دريابيم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاين کيانوش چقدر جوش ميزنه.
الحمدالله موج شماري زيباي جناب مختاري به واقعييت پيوست و تمام گروه خودرو مقاومتهاي خود را شکستند و ما چشم اندازهاي جديد پيدا کرديم.فعلا دوبرابر قيمت مقاومتهاشون.
دنبال اين مطلب بودم که چرا خکاوه و خاور اهداف بالاتري دارند.
من خاور را بررسي کردم.
1-بخاطر بانک پارسيانش -بيش از 120تومان به ازاي هر سهم بانک پارسيان داره
2-از محل استفاده از ارز اتاق مبادلات و دلار 2477توماني حداقل 65تومان تعديل سود ميده.
3-از محل فروش موجودي 2722 تا خودرو احتمال داره حداقل 150تومان تعديل مثبت سود بده.
4-باز از محل خود 8000تا دستگاه فروش تو بودجه 92 تعديل مثبت خواهد داد.
5-از محل تقسيم سود زير مجموعه ها هم تعديل مثبت سود خواهد داد.
هرجور حساب مي کنم خاور حداقل 200تومان سود ميسازه
پي به اي 4ان ميشه 800تومان
.................................................. ...............................
خاور امسال از محل ساخت وفروش 8000تا دستگاه خودرو بودجه 92 را بسته.
جالب اينکه موجودي اول دوره 2722دستگاه خودرو بوده که تو بودجه فروش نياورده است .
کاميون سنگين -1287 دستگاه-فروش پارسال 108ميليون تومان-فروش امسال 210ميليون تومان-اختلاف 100ميليون تومان
اتوبوس-386دستگاه- فروش پارسال 111ميليون-فروش امسال 300ميليون-اختلاف180ميليون تومان
ون-490 دستگاه-فروش پارسال 12ميليون تومان-فروش امسال 80ميليون تومان-اختلاف 67ميليون تومان
ميني بوس-14دستگاه-فروش پارسال55ميليون تومان-فروش امسال 85ميليون تومان-اختلاف 30ميليون تومان
کاميون سبک-509دستگاه-فروش پارسال 30ميليون تومان-فروش امسال 67ميليون تومان-اختلاف 35ميليون تومان
امبولانس-36دستگاه-فروش پارسال 62ميليون تومان-فروش امسال 99ميليون تومان-اختلاف 30ميليون تومان
اختلاف فروش پارسال با امسال 247ميليارد تومان
تعديل ناشي از فروش موجودي اول سال حداقل 154تومان ميشه.
رفقا شما هم يک نگاه بيندازيد.ببينيد من چقدر خطا کرده ام.جالب اينکه قيمت تمام شده را من قيمت فروش پارسال گرفته ام در صورتي که قيمت تمام شده حداقل 20ميليون تومان هم پايين تر از قيمت فروش پارسال هست.
.................................................. .................................................. .........
خاور را دريابيم.
خاور را دريابيم
خاور را دريابيم.
من ده ميليون سهم خاور خريدم و 3 ميليون ولغدر . قول ميدم بزودي گفته هاي آقا كيانوش محقق خواهد شددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
میسه بهترین خودرویی رو معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
/:.grlim:./[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳
کاهش 40 درصدی تولیدخودرو ایران / تولید اتوبوس و کامیون 70 درصد کاهش یافت
تولید انواع خودرو در کشور در تیرماه امسال 30.6 درصد و در چهار ماهه نخست امسال 46.3 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا براساس جدیدترین آمارهای رسمی به دست آمده، تولید انواع خودرو در تیر ماه امسال با افت 30.6 درصدی از 88 هزار و 638 دستگاه در تیر ماه سال گذشته به 61 هزار و 534 دستگاه کاهش یافته است.
تولید انواع خودرو در چهار ماهه نخست امسال نیز با افت 46.3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از 339 هزار و 835 دستگاه به 182 هزار و 353 دستگاه رسیده است.
تیر ماه امسال، تولید انواع خودروی سواری با افت 30.9 درصدی از 74 هزار و 216 دستگاه به 51 هزار و 315 دستگاه کاهش یافته است.
در این مدت تولید انواع وانت نیز 16.6 درصد کاهش یافته است بهگونهای که تولید این محصولات از 11 هزار و 539 دستگاه در تیر ماه سال 91 به 9628 دستگاه رسیده است.
تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده نیز با افت 79.8 درصدی از 2749 دستگاه به 556 دستگاه کاهش یافته است.
تیر ماه امسال تولید انواع مینیبوس، میدلباس و اتوبوس نیز با افت 73.9 درصدی از 134 دستگاه در تیر ماه سال گذشته به 35 دستگاه رسیده است.
چهار ماهه نخست امسال نیز، تولید انواع خودروی سواری با افت 46.8 درصدی از 292 هزار و 348 دستگاه در چهار ماهه نخست سال 91 به 155 هزار و 425 دستگاه رسیده است.
در این مدت تولید انواع وانت با افت 37.7 درصدی از 39 هزار و 318 دستگاه در چهار ماهه نخست سال 91 به 24 هزار و 501 دستگاه کاهش یافته است.
چهار ماهه نخست امسال تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده نیز با کاهش 70.8 درصدی از 7732 دستگاه به 2255 دستگاه رسیده است.
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postتاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳
کاهش 40 درصدی تولیدخودرو ایران / تولید اتوبوس و کامیون 70 درصد کاهش یافت
تولید انواع خودرو در کشور در تیرماه امسال 30.6 درصد و در چهار ماهه نخست امسال 46.3 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا براساس جدیدترین آمارهای رسمی به دست آمده، تولید انواع خودرو در تیر ماه امسال با افت 30.6 درصدی از 88 هزار و 638 دستگاه در تیر ماه سال گذشته به 61 هزار و 534 دستگاه کاهش یافته است.
تولید انواع خودرو در چهار ماهه نخست امسال نیز با افت 46.3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از 339 هزار و 835 دستگاه به 182 هزار و 353 دستگاه رسیده است.
تیر ماه امسال، تولید انواع خودروی سواری با افت 30.9 درصدی از 74 هزار و 216 دستگاه به 51 هزار و 315 دستگاه کاهش یافته است.
در این مدت تولید انواع وانت نیز 16.6 درصد کاهش یافته است بهگونهای که تولید این محصولات از 11 هزار و 539 دستگاه در تیر ماه سال 91 به 9628 دستگاه رسیده است.
تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده نیز با افت 79.8 درصدی از 2749 دستگاه به 556 دستگاه کاهش یافته است.
تیر ماه امسال تولید انواع مینیبوس، میدلباس و اتوبوس نیز با افت 73.9 درصدی از 134 دستگاه در تیر ماه سال گذشته به 35 دستگاه رسیده است.
چهار ماهه نخست امسال نیز، تولید انواع خودروی سواری با افت 46.8 درصدی از 292 هزار و 348 دستگاه در چهار ماهه نخست سال 91 به 155 هزار و 425 دستگاه رسیده است.
در این مدت تولید انواع وانت با افت 37.7 درصدی از 39 هزار و 318 دستگاه در چهار ماهه نخست سال 91 به 24 هزار و 501 دستگاه کاهش یافته است.
چهار ماهه نخست امسال تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده نیز با کاهش 70.8 درصدی از 7732 دستگاه به 2255 دستگاه رسیده است.
.واي بحال اينکه 8000دستگاه ديگه امسال که تو بودجه داره را بخواهد توليد کنه
واي بحال اينکه بخواد قراردادهاي جديد سفارش اتوبوس را توليد کنه.
................................................
معاملات خپارس در صف خريد بدون عرضه قفل شد.
از امروز خريدهاي گروهي رو نماد خاور شروع شد.
بزودي نماد خاور هم در صف خريد قفل خواهد کرد بدون عرضه زياد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامسال اگر خاور کارخونه را تعطيل کنه و کارگرها را بفرسه 1سال برند براي خودشون تفريح کنند و هزينه هاي اب و برق و گاز و تلفن هم نداشته باشند.و اون 2722تا کاميون-اتوبوس-ميني بوس-امبولانس توليد شده سال قبل را که بعنوان موجودي اخر و اول سال داره را به قيمتهاي فروش امسال بفروشند فقط 150تومان سود خواهند ساخت.
.واي بحال اينکه 8000دستگاه ديگه امسال که تو بودجه داره را بخواهد توليد کنه
واي بحال اينکه بخواد قراردادهاي جديد سفارش اتوبوس را توليد کنه.
................................................
معاملات خپارس در صف خريد بدون عرضه قفل شد.
از امروز خريدهاي گروهي رو نماد خاور شروع شد.
بزودي نماد خاور هم در صف خريد قفل خواهد کرد بدون عرضه زياد.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postکیانوش جان چرا انقدر عرضه کننده داره این سهم !!! البته از یه بابت خوبه که خوب آدم میتونه هر روز بخردش ولی یکم ترس ایجاد میکنه شیوه معاملاتش!
بزودي دوريالي بازار ميفته که اگر خاور امسال توليد نکنه و فقط اون موجودي توليد پارسالش را بفروشه چقدر تعديل ميده.
اصولا حقوقيها وقتي مياند رو سهم که من و شما 50درصد جلو باشيم.
خوب ميخرند.
نظر
نظر