ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
    کیانوش عزیز امروز 500.000 وتوسم را با ضرر زیاد فروختم و وارد خودرو - خاور و رنا شدم

قبلا هم خساپا خریده بدم

خبری از مجمع خساپا دارید ؟

امید است ضرر من جبران بشه
    انشالله
    مجمع خوبي بوده است تصورات و پيش بيني هاي ما در خصوص بهبود توليد و فروش در مجمع مورد تاييد مدير عامل بوده است.
    .................................................. .
    ايران خودرو گمان نکنم خاور را زير 500تومان بفروشد.
    چون
    به ازاي هر سهم 100تومان بانک پارسيان دارد.حداقل 400ميليون سهم بانک پارسيان مستقيم و غير مستقيم
    12 زير مجموعه و شرکت دارد از 60الي 100درصد مالکيت که به ازاي هر سهم حداقل 150تومان ارزش دارد
    به ازاي هر سهم حداقل 400تومان ملک و املاک دارد
    به ازاي هر سهم 100تومان تجهيزات و ....دارد.
    يعني 750تومان
    70درصدش هم ميشه بالاي 500تومان ارزش خاور
    الان قيمت سهم زير 120تومان هست.بزودي بازار مياد رو خاور.حتي حقوقي در 5روز کاري گذشته 1سهم هم فروش نداشته است.

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

از سوی دیگر وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم معارفه خود برای حل مشکل گشایش اعتبارات اسنادی وعدههایی داد که در صورت تحقق میتواند برای صنعت و تولید داخلی، انقلابی در تامین اعتبارات باشد. وی از بازگشت سپرده ۱۳۰ درصد به ۱۰ درصد برای دریافت تسهیلات خبر داده است.
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در نماد خاور هيچ حقوقي در هفته گذشته فروشنده نبوده است.
        و امروز هم همچنين.
        براي فروش 75درصدي خاور از طرف ايران خودرو قيمت تابلوي سهم شديدا بايد بره بالا.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

--------------------------------------------------------------------------------

نعمتزاده خودروسازان را فراخواند

گروه خودرو- وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت در اولین هفته حضور خود در این وزارتخانه، امروز دیداری با خودروسازان خواهد داشت. به این ترتیب محمدرضا نعمتزاده که خودروسازان او را وزیری اجرایی و عملیاتی میخوانند در اولین هفته حضور خود در این وزارتخانه، اولین گام برای ورود به مشکلات خودروسازان و حل آن را برداشته است.
          جلسه امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان مرتبط، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، مدیران عامل ایران خودرو، سایپا، ایران خودرو دیزل، سایپا دیزل، عقاب افشان، بهمن، کرمان خودرو و دبیران انجمنهای خودروسازان و قطعهسازان برگزار خواهد شد.
          ساسان قربانی، دبیر انجمن خودروسازان در رابطه با نشست مشترک وزیر با خودروسازان به خبرنگار دنیای اقتصاد میگوید: جلسه امروز، جلسهای مقدماتی برای بررسی محورهای اصلی برنامههایی است که باید برای بهبود تولید در صنعت خودرو پیگیری شود. قربانی جزئیات جلسه امروز را نامشخص اعلام میکند و میگوید: جلسه امروز، جلسهای است که بعد از مدتها با دستور وزیر تشکیل خواهد شد.
          هرچند خودروسازان طی یکسال گذشته برای حل مشکلات خود ملاقاتها و نامه نگاریهای فراوانی با دولت داشتهاند، اما قربانی تاکید میکند که بیش از یک سال است که جلسهای در چنین سطحی برای حل مشکلات خودروسازان برگزار نشده است.
          اما از آنجا که با آمدن نعمتزاده بحثهایی در رابطه با قیمتگذاری مطرح شد به نظر میرسد در جلسه مشترک وزیر با خودروسازان بحث قیمتگذاری محصولات خودروسازان هم مطرح شود. در همین زمینه نعمت زاده روز گذشته در پایان جلسه هیات دولت نیز گفت که نتیجه بررسی قیمتگذاری خودرو تا دو سه هفته آینده اعلام خواهد شد.
          این گفته نعمتزاده در حالی است که قربانی بررسی بحث قیمت در جلسه امروز را تقریبا منتفی میداند. او در این رابطه میگوید: جلسه امروز به صورت متمرکز در رابطه با قیمتگذاری نیست، در این جلسه قرار است مشکلات صنعت خودرو و موانع تولید مطرح شود. قربانی در ادامه گفت: تنها بعد از عبور از مشکلات تولید است که میتوان وارد بحث قیمتگذاری شد.

گروه خودرو- وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت در اولین هفته حضور خود در این وزارتخانه، امروز دیداری با خودروسازان خواهد داشت. به این ترتیب محمدرضا نعمت‌زاده که خودروسازان او را وزیری اجرایی و عملیاتی می‌خوانند در اولین هفته حضور خود در این وزارتخانه، اولین گام برای ورود به مشکلات خودروسازان و حل آن را برداشته است. جلسه امروز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان مرتبط، رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، مدیران عامل ایران خودرو، سایپا، ایران خودرو دیزل، سایپا دیزل، عقاب افشان، بهمن، کرمان خودرو و دبیران انجمن‌های خودروسازان و قطعه‌سازان برگزار خواهد شد.

رفع مشکلات خودرو سازها در ميان هست.
          .................................................. ..................................................
          رفع مشکل توليد براي اشتغال زايي و افزايش توليد براي کاهش توررم يعني رشد تقاضاي سهام خودرويي

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

صف خريد 2الي 3ميليوني خاوراصلا براي من جذابييت ندارد.
            هنوز رو اين سهم هيچ اتفاقي نيفتاده است.
            هر وقت صف خريد خاور رفت بالاي 20ميليون تا انوقت تازه بازار متوجه داستانهاي کيانوش شده است.
            صبر مي کنم.
            صبر صبر صبر

نظر

• mehr_bourse
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 336

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              صف خريد 2الي 3ميليوني خاوراصلا براي من جذابييت ندارد.
              هنوز رو اين سهم هيچ اتفاقي نيفتاده است.
              هر وقت صف خريد خاور رفت بالاي 20ميليون تا انوقت تازه بازار متوجه داستانهاي کيانوش شده است.
              صبر مي کنم.
              صبر صبر صبر
              سلام
              پیغام خصوصی تو چک کن

نظر

• سیاح
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 70

نظر

• جواد 9998
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 105

در اصل توسط سیاح پست شده است View Post
                  ایا خاور به سود رسیده یا نه ؟

اقا کیانوش یک تحلیل ما میخواهیم .
                  نظر

• under line
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 137

اقای کیانوش مقداری پول دستم رسیده به نظرتون خاور اضاف کنم یا تاپیکو بخرم؟
                    /:.grlim:./
                    [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

دوستان حتما از خاور در سبد خودرويي داشته باشيد بزودي بسته خواهد شد وبا قيمت 400تومان باز ميشه يه تعديل اساسي تو دل خاور خوابيده يكي از دوستان تك سهم خاور شده ، البته من توصيه مي كنم از حداقل پنج سهم يك سبد خودرويي بسازيد(خودم از تمام گروه دارم) مثلا:خودرو-خاور-خاذين-رايان-سايپا يا خودرو-خاور-سايپا-زامياد-خپارس يا هر طور كه دوست داريد
                      بزودي شاهد تعديل هاي خفن در اين گروه هستيم كه سرمايه شما را تا ده برابر افزايش خواهد داد. يكي از دوستانم مي خواهد شبندر را كه باز شد بفروشد و خاور بخرد مي دانيد يعني چه؟ يعني فقط يك خبر كوچولو بهش دادم كه ديوانه شده و مي خواهد اين كار را بكند، البته من خودم به هيچ وجه شبندرم را نمي فروشم تا سال آينده شبندر 5000تومان خواهد شد.(تا خرداد 93 قيمت خاور 20برابر خواهد شد)
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط under line پست شده است View Post
                        اقای کیانوش مقداری پول دستم رسیده به نظرتون خاور اضاف کنم یا تاپیکو بخرم؟
                        /:.grlim:./
                        جواب من معلومه
                        خاور

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                          سلام
                          پیغام خصوصی تو چک کن
                          چک کردم چيز خاصي نديدم.
                          يک بار ديگه بفرست.
                          متشکرم

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                            ایا خاور به سود رسیده یا نه ؟

اقا کیانوش یک تحلیل ما میخواهیم .
                            نه سالهاي قبل که اوضاع خودروايها خوب بود گزارش 3ماهه خوبي نداشتند.عمده کارشون 6ماهه دوم هست.حالا که معلوم هست گزارش 3ماهه چي بايد باشه.
                            منتهي بايد ببينيم تو گزارش 3ماهه حسابرسي شده از چه ارزي استفاده کرده .مبادلاتي يا ازاد.
                            اگر مثل پارس خودرو مبادلاتي باشه که خيلي عالي هست .

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

امروز فرصت خرید خواهد داد و چه بسا منفی هم بشه.
                              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

امروز خاور بعد از خودرو قوي تر از همه خودروايها ظاهر شد.
                                ولي هنوز انطور نيست که من ميخواهم.
                                روزي را مي بينم که به لحظه نمي رسد که سهم دوباره صف خريد ميشه.
                                ..........................................
                                صبر مي کنيم.

نظر

در حال کار...
                                X