ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Qhaased
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 175

سهامداران خاور امروز نسبت به سایر خودرویی ها سنجیده تر عمل کردن.
    [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

نظر

• soheil770
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 66

ایشالا تا پایان سال سنجیده رفتار کنند

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

عملکرد "خاور" در 3 ماهه

شرکت ایران خودرو دیزل با سرمایه ای معادل 160 میلیارد تومان برای هر سهم در دوره 3 ماهه منتهی به 31 خرداد 92 مبلغ 19 تومان زیان خالص محقق نموده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل از 88 درصد افزایش زیان برخوردار بوده است.

"خاور" که برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 92 مبلغ 51 ریال سود خالص پیش بینی کرده در خصوص مفروضات بودجه اعلام نموده است:

الف- نرخ هاي فروش محصولات در سال 92 براساس نرخهاي فروش فعلي ثبت شده در سامانه 124 سازمان حمايت با 13 درصد افزايش براي سال92 در نظر گرفته شده است.

ب- برنامه توليد و فروش سال 92 به تعداد 8000 دستگاه مي باشد که با توجه به برنامه تامين و تدارک انجام شده و با موجودي محصولات کف کارخانه تحقق آن امکان پذير مي باشد.

گفتنی است این شرکت در بودجه سال مالی 92 نرخ دلار را برای فروش یک درصدی صادراتی 3780 تومان و برای خرید 43 درصدی مواد اولیه 3300 تومان در نظر گرفته است.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
          عملکرد "خاور" در 3 ماهه

شرکت ایران خودرو دیزل با سرمایه ای معادل 160 میلیارد تومان برای هر سهم در دوره 3 ماهه منتهی به 31 خرداد 92 مبلغ 19 تومان زیان خالص محقق نموده که در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل از 88 درصد افزایش زیان برخوردار بوده است.

"خاور" که برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 92 مبلغ 51 ریال سود خالص پیش بینی کرده در خصوص مفروضات بودجه اعلام نموده است:

الف- نرخ هاي فروش محصولات در سال 92 براساس نرخهاي فروش فعلي ثبت شده در سامانه 124 سازمان حمايت با 13 درصد افزايش براي سال92 در نظر گرفته شده است.

ب- برنامه توليد و فروش سال 92 به تعداد 8000 دستگاه مي باشد که با توجه به برنامه تامين و تدارک انجام شده و با موجودي محصولات کف کارخانه تحقق آن امکان پذير مي باشد.

گفتنی است این شرکت در بودجه سال مالی 92 نرخ دلار را برای فروش یک درصدی صادراتی 3780 تومان و برای خرید 43 درصدی مواد اولیه 3300 تومان در نظر گرفته است.
          کیانوش جان چطور میشه فهمید این شرکت ارز چند تومانی گرفته؟ یعنی میشه آمارشو از مرکز مبادلات گرفت؟
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11252

امروز از گروه خودرو خارج شدم
            به نظر بنده با توجه به پایین باز شدن شبندر
            رالی تمام سهم های بازار از جمله این گروه تمام شده
            وبازار بزودی روی گروه پالایشی شیفت خواهد کرد

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
              کیانوش جان چطور میشه فهمید این شرکت ارز چند تومانی گرفته؟ یعنی میشه آمارشو از مرکز مبادلات گرفت؟
              من اينطور شنيده ام که اينها دارند ارز از اتاق مبادلات مي گيرند.
              وقتي گزارش 23اهه پارس خودرو را ديدم يقين پيدا کردم.
              به گزارش 3ماهه خپارس مراجعه کن انجا مشخص هست.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

ما ميگيم اين سهم اصلا اشغال که اينجور نيست.
                ولي ايا ايران خودرو بلوک مديريتي ان را حاضر هست کمتر از 400 بفروشه.
                نتيجه سهم بايد بره بالا.

نظر

• mehr_bourse
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 336

[SIZE=5]کف سهم 120 از صف فروش 100000 تا برداشتم و دوباره اضافه کردم ........................[/SIZE

نظر

• mehr_bourse
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 336

کف سهم 120 از صف فروش 100000 تا برداشتم و دوباره اضافه کردم ......................

نظر

• soheil770
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 66

جناب کیانوش سلام در قیمت 122 وارد خاور شدم به نظر شما چیکار کنم نگهداری یا فروش لطفا اطلاعات جدیدی در این رابطه بیان بفرمایید ضمنا من به توصیه شما وارد این سهم شدم

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط soheil770 پست شده است View Post
                        جناب کیانوش سلام در قیمت 122 وارد خاور شدم به نظر شما چیکار کنم نگهداری یا فروش لطفا اطلاعات جدیدی در این رابطه بیان بفرمایید ضمنا من به توصیه شما وارد این سهم شدم
                        با خاور باش.
                        حتما سود خواهد کرد.
                        فعلا که بازار جوگير سوريه شده.
                        صبر صبر صبر

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

گزارش 3ماهه ايران خودرو ديزل امد رو کدال.
                          خيلي جالب بود.با گفته هاي من ميخوند.
                          خودروايها دارند از ارز اتاق مبادلات استفاده مي کنند.مثل خپارس و خاور
                          خاور در 3ماهه اول سال بجاي استفاده از ارز 3300توماني از ارز 29654ريالي استفاده کرده است.
                          و گفته است.
                          .................................................. ...........................
                          ه- درخصوص نرخ ارز مورد استفاده در بودجه ، با توجه به مفروضات بودجه براي خريدهاي CKD با نرخ ارز مبادله اي و براي ساير خريدها با نرخ ارز آزاد و به صورت ميانگين در نظر گرفته شده است . براي دوره سه ماهه با توجه به اصلاح انجام شده ، تاثيرات ناشي از گشايش اعتبارات سال قبل که از نظر وزني به نسبت گشايش اعتبارات سال جاري بيشتر بوده ، لذا نرخ ميانگين ارزي سه ماهه نسبت به بودجه کاهش داشته است ."
                          .................................................. .........................
                          يعني ارز 3600توماني سال قبل بعلاوه ارز 2470توماني اتاق تقسيم بر دو 2960تومان
                          تو بودجه ارز مصرفي را 3300تومان ديده است.
                          تو بخوان حديث مفصل از اين مجمل.

نظر

• جواد 9998
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 105

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            گزارش 3ماهه ايران خودرو ديزل امد رو کدال.
                            خيلي جالب بود.با گفته هاي من ميخوند.
                            خودروايها دارند از ارز اتاق مبادلات استفاده مي کنند.مثل خپارس و خاور
                            خاور در 3ماهه اول سال بجاي استفاده از ارز 3300توماني از ارز 29654ريالي استفاده کرده است.
                            و گفته است.
                            .................................................. ...........................
                            ه- درخصوص نرخ ارز مورد استفاده در بودجه ، با توجه به مفروضات بودجه براي خريدهاي CKD با نرخ ارز مبادله اي و براي ساير خريدها با نرخ ارز آزاد و به صورت ميانگين در نظر گرفته شده است . براي دوره سه ماهه با توجه به اصلاح انجام شده ، تاثيرات ناشي از گشايش اعتبارات سال قبل که از نظر وزني به نسبت گشايش اعتبارات سال جاري بيشتر بوده ، لذا نرخ ميانگين ارزي سه ماهه نسبت به بودجه کاهش داشته است ."
                            .................................................. .........................
                            يعني ارز 3600توماني سال قبل بعلاوه ارز 2470توماني اتاق تقسيم بر دو 2960تومان
                            تو بودجه ارز مصرفي را 3300تومان ديده است.
                            تو بخوان حديث مفصل از اين مجمل.

اقا کیانوش ظاهرا برای 92 تعدیل مثبت داده و 5 تومن اعلام کرده است ؟ از منفی خارج شده است

درست میگم ؟

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                              اقا کیانوش ظاهرا برای 92 تعدیل مثبت داده و 5 تومن اعلام کرده است ؟ از منفی خارج شده است

درست میگم ؟
                              بله 51ريال سود اعلام کرده است.
                              که حالا مي بايست از محل همين استفاده از ارز اتاق مبادلات ارزي که تو گزارش 3ماهه اش امده تعديل بالاي 50تومان اعلام کنه.که من قبلا رو اون تاکيد کرده بودم.حالا ثابت شد درست مي گفتم.هم رو خاور هم رو خپارس
                              خپارس 45تومان
                              خاور بالاي 50تومان
                              انشالله
                              البنه از همين محل فقط .بقيه هم که از محلهاي ديگه هست.
                              بعد از ايران خودرو خاور بهترين خودرويي براي سود کردنه .چون معامله بلوکي داره.بايد ببرنش بالا تا خوب بفروشنش.
                              مثل گوسفند لاغري ميمونه که بايد حسابي چاقش کنند براي فروش .
                              ..........................................
                              تحليلهاي من کوچه بازاري هست.همه ميفهمند چي ميگم.هم کارگر ساختموني .هم اساتيد دانشگاهها.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

خاور بزودي تعديل مثبت خفن خواهد داد در گزارش شش ماهه خواهيم ديد. ليدر بازار خودرو خاور خواهد بود
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X