سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    امروز فولاي خوب معامله شد باتوجه به تعدادسهامش كه 82ميليون سهمه و معامله 1500000سهم كه تقريبا ميشه گفت عاليه و نسبت به گروهش خيلي خوبه .معاملات چند روز گذشته سهم نشون ميده سهم در وضعيت خوبي قرار داره و در آينده نزديك صعودخوبي خواهد كرد حداقل دوبرابر خواهد شد.
    همه فهمیدن شما فولای خریدین
    هر چی شما تکرار میکنین نشان از تبلیغ هست
    فولای از نظر قیمتی کف هست و ارزنده هست . ولی وضعیت این گروه از نظر بنیادی حسابی خبار هست
    3 ماهه 10 تومان ساخته
    ((حدود 8 تومانش از محل خالص سایر درآمدها و هزینه های غیرعملیاتی ------ سود عمیاتی به نسبت دور قبل 37% کاهش ------- هزینه های مالی 138% افزایش ---------- فروش 6 % به نسبت دور قبل کاهش --------- )) با وضعیت گزارش 3 ماهه قطعا شرکت تعدیل منفی 20 تا 30 % منفی داره ))
    فقط تنها جذابیت افت قیمت و تکنیکال هست .
    اینکه قیمت قرار باشه دو برابر بشه از فکرت خارج کن . بنیادی که وضعیت بد خراب هست و تکلیف گروه معدنی هم روشنه .

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

ملاحظه كرديد امروز هم بازار منفي شد البته اين روند تا دوسه هفته ادامه داره اون دوستاني كه فولاي خريدند قطعا سود خوبي خواهند برد به نظرم يه سرمايه گذاري شش ماهه روي اين سهم بسيار لذت بخش باشه سوابق اين سهم را مطالعه بفرمائيد خواهيد فهميد.

اين متن در روز توافق نوشته شده و دوستان ملاحظه كردند كه بايد بعد از توافق با دقت بيشتري تريد كرد بنابراين بايد فقط سهامهاي سود ده با دي پي اس بالا و پي بر اي بالا خريد كرد.
      چند روز پیش فولای خریدی که چنان ذوق کرده بودی که انگار چی شده !!!
      یک هفته گذشت و امروز مجدد قیمت اون روز
      سهام pe بالا بخرید ( واقعا چنین نخبه هایی در این تالار دارن حیف میشن ))
      سرمایه گذاری برای دید بلند مدت خوبه . ولی شما که هر هفته نظراتت 180 درجه تغییر میکنه شامل شما نمیشه

نظر

• مجتبی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 514

این شخص احتمالا مبلغ سهم از جایی باشه وگرنه تحلیل هاش غیر واقعی و کاملا ضعیفه و بر روی جهالت یه سری حساب باز کرده تا بتونه از دنیای مجازی یه سری افکار عمومی رو به نفع منافعش هدایت کنه
        تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
        https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          چند روز پیش فولای خریدی که چنان ذوق کرده بودی که انگار چی شده !!!
          یک هفته گذشت و امروز مجدد قیمت اون روز
          سهام pe بالا بخرید ( واقعا چنین نخبه هایی در این تالار دارن حیف میشن ))
          سرمایه گذاری برای دید بلند مدت خوبه . ولی شما که هر هفته نظراتت 180 درجه تغییر میکنه شامل شما نمیشه
          جان دلم
          شما سهامهايي معرفي كريد كه همين حالا30درصد ريزش داشته اند و من همون روزها سهامي معرفي كردم كه در بازار چنين منفي هيچ ريزشي نداشه وافق بلند مدتي بسيار خوبي داره. از اون روز تا بحال حقيقي ها نزديك به 2ميليارد سهام فروخته اند ضررش را حساب كنيد.
          شما فكر كرديد چند درصد حقيقي ها سهامشون را نگه ميدارند طبق آمار 20درصد يعني 80 درصد با ضرر ميفروشند سهامي مثل خودرويي ها كه سودي پرداخت نمي كنند كساني كه سود ميكنند درواقع از ضرر ديگران سود ميكنندولي سهامي كه سود خوبي پرداخت ميكنه همه سود ميكنند بجز عده اي خيلي قليل.
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
            این شخص احتمالا مبلغ سهم از جایی باشه وگرنه تحلیل هاش غیر واقعی و کاملا ضعیفه و بر روی جهالت یه سری حساب باز کرده تا بتونه از دنیای مجازی یه سری افکار عمومی رو به نفع منافعش هدایت کنه
            مجتبي جان شما يعني در بازار بورس تهران تحليل ميكنيد !!!واقعا بايد بگم شما بازار را نشناختيد شمايي كه در روز توافق و قبل آن انتظار داشتيد بازار به سرعت صعودي بشه و من در اون روزها گفتم كه بازار معكوس عمل ميكنه (ميتونيد بريد ببينيد)حالا گفته هاي بنده را ضعيف اعلام ميكنيد لابد اونهايي كه پول حقيقي ها را بجيب زدند و رفتند تحليلشون قوي بوده. الانم بگم چند روزي مثبت ويا منفي ميشه ولي بعد از سه چهار روز بازار دوباره كاهشي ميشه تا مرز 55000واحد.
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              همه فهمیدن شما فولای خریدین
              هر چی شما تکرار میکنین نشان از تبلیغ هست
              فولای از نظر قیمتی کف هست و ارزنده هست . ولی وضعیت این گروه از نظر بنیادی حسابی خبار هست
              3 ماهه 10 تومان ساخته
              ((حدود 8 تومانش از محل خالص سایر درآمدها و هزینه های غیرعملیاتی ------ سود عمیاتی به نسبت دور قبل 37% کاهش ------- هزینه های مالی 138% افزایش ---------- فروش 6 % به نسبت دور قبل کاهش --------- )) با وضعیت گزارش 3 ماهه قطعا شرکت تعدیل منفی 20 تا 30 % منفی داره ))
              فقط تنها جذابیت افت قیمت و تکنیکال هست .
              اینکه قیمت قرار باشه دو برابر بشه از فکرت خارج کن . بنیادی که وضعیت بد خراب هست و تکلیف گروه معدنی هم روشنه .
              بنيادي گروه خودرو خرابه وضعيت گروه بانكي خرابه يا گروه فلزات گروه خودرو و بانكي به يك تلنگر بنده اگر اين دولت نمي بود الان سهام اين گروه 20 تومان بود شايدم بعضي از شركتها از بورس اخراج مي شدندمانند خودرو خاور خپارس و ... حمايت نادرست باعث شده تا به امروز سر پا باشندو البته من حدود يك ميليارد سهم از اين گروه دارم ولي واقعيت را هميشه گفته ام تقريبا براي من مهم نيست چه سهمي دارم بلكه مهمه كه درست كار كنم . بيش از 300نوع سهم دارم .
              اكثر گروه خودرو تعديل منفي داده اند و هيچ سودي تقسيم نكردند گروه بانكي نيز تعديل منفي دادند و سود يك توماني و .. دادند چطور دلتون مياد افراد ناواردي را با اين گفته هاتون گمراه كنيد وسهامي بخرند كه ضررهاي هنگفتي بكنند. اينها نوسانگير نيستند كه زود در برند.
              سلطان بورس :D

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

۱۳۹۲/۱۲/۰۳, ۱۱:۳۳ #1818
                شبندر

عضو فعال تاریخ عضویتمهر ۱۳۹۱محل سکونتتهرانارسال3,424تشکر313تشکر شده 4,659 بار در 2,203 ارسال

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

بزودي خودروي 14000توماني را خواهيم دي

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

۱۳۹۲/۱۱/۱۷, ۰۴:۵۴ #1723
                  شبندر

عضو فعال تاریخ عضویتشهریور ۱۳۹۱محل سکونتتهرانارسال3,424تشکر313تشکر شده 4,659 بار در 2,203 ارسال

دوستان خوبم وقتي كه بازار در همه سهام ها منفيه و يا در همه سهامها مثبته اشكال از خودبازار نيست بلكه اشكال در بيرون بازاره،بنابراين اميدوارباشيم كه اشكال بيروني رفع خواهد شد و دوباره خودرو بعنوان ليدر ميتونه تعادل را به بازار برگردونه، بزودي دوستان درك خواهند كرد كه ضربه وارده را بايد جبران كنند البته با نقشه خودشان.
                  خودرو بزودي 14000تومان

نظر

• m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

۱۳۹۲/۱۱/۱۶, ۱۹:۵۳ #1719
                    شبندر

عضو فعال تاریخ عضویتشهریور ۱۳۹۱محل سکونتتهرانارسال3,424تشکر313تشکر شده 4,659 بار در 2,203 ارسال

نوشته اصلی توسط شبندر
                    با اين همه اخبار خوب منفي شدن و صف فروش شدن گروه خودوريي يك فرصت نابه، به نظر من اين روزها خريدهاي خوبي ميشه از گروه خودرو كرد زيرا ليدر يك سال آينده بورس خودرو و گروه خودرويي هستند.

سهامدارها اميدوار باشيد بزودي اين روند تموم ميشه و بازار متعادل و صعودي خواهد شديك كمي هم اصلاح نمك بورسه
                    اگر شاخص تا 60000هم اصلاح كنه گروه خودرويي همچنان ليدر خواهندبود

به اعتقاد بنده شاخص در سال آينده تا120هزار واحد صعود خواهد كرد و جاي هيچ نگراني نيست

نظر

• مجتبی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 514

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                      ۱۳۹۲/۱۱/۱۶, ۱۹:۵۳ #1719
                      شبندر

نوشته اصلی توسط شبندر
                      با اين همه اخبار خوب منفي شدن و صف فروش شدن گروه خودوريي يك فرصت نابه، به نظر من اين روزها خريدهاي خوبي ميشه از گروه خودرو كرد زيرا ليدر يك سال آينده بورس خودرو و گروه خودرويي هستند.

سهامدارها اميدوار باشيد بزودي اين روند تموم ميشه و بازار متعادل و صعودي خواهد شديك كمي هم اصلاح نمك بورسه
                      اگر شاخص تا 60000هم اصلاح كنه گروه خودرويي همچنان ليدر خواهندبود

به اعتقاد بنده شاخص در سال آينده تا120هزار واحد صعود خواهد كرد و جاي هيچ نگراني نيست
                      دمت گرم ... فکر می کنه ذهن مردم فراموش کاره ... سیگنال در پیت میده بعد صداشو در نمیاره ...
                      تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                      https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

طبق بررسي هاي بعمل آمده و تصميماتي كه هنوز خود دولت هم نگرفته شاخص را بين 50 تا 60 بايد حفظ كنند يعني كم كم شاخص طي دو ماه به زير 60000خواهد رسيد.
                        :D:D
                        خواهشا آخرین اخبار خود از کنگره ی آمریکا که توسط کارشناسان زبده به صورت محرمانه به دست شما رسیده است هم در فروم قرار دهید!:D
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          :D:D
                          خواهشا آخرین اخبار خود از کنگره ی آمریکا که توسط کارشناسان زبده به صورت محرمانه به دست شما رسیده است هم در فروم قرار دهید!:D
                          ببينيد كنگره از زمان خودش استفاده خواهد كرد و هرگز با مواضع دولت مخالفت نخواهد كرد آمريكايي ها با دست پس مي زنند و با پا پيش ميكشند اينم براي مصمم شدن تهرانه تا به تعهداتش عمل كنه. اگر عمل نكرد كنگره با قدرت وارد ميشه و بلايي خانمان سوز سر ايران در ميارند واگر عمل كرد دولت مواضع خودش را ادامه ميده.يعني راه را باز گذاشته اند.
                          بنابراين همه چيز بستگي به تهران داره. و من مطمئنم كه تهران هرگز اشتباه نخواهد كردمگر اينكه اتفاق خاصي بيافته.
                          اينم كه ميگم دولت هنوز تصميم نگرفته به اين دليله كه بنده از مواضعشون كاملا خبر دارم و ميتونم تا حدود زيادي با توانايي كه دارم مواضعشون را ايجاد و يا تغيير دهم در حال حاضر بيش از 2000تريدر در ايران دارم و حدود 10000تريدر در سراسر جهان دارم با اين حجم تريدر ميتونم كل بورسهاي جهان را مطابق ميلم تغيير دهم ولي براي من اينها مهم نيست چون نيازي به تغيير غير طبيعي ندارم فقط براي من و تريدرهام درست كار كردن مهمه كه زمانها را خوب تشخيص دهيم و خوب بهره برداري كنيم.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                            دمت گرم ... فکر می کنه ذهن مردم فراموش کاره ... سیگنال در پیت میده بعد صداشو در نمیاره ...
                            بله اون زمان خاذين 40 تومان بود بنده گفتم كه چندين برابر ميشه و شد و خودرو 90 تومان بود كه تا 400تومان بالا اومد و بعدشم بسته به شرايط بازار گفتم كه نزول خواهند كرد و اينطوري شد. يه تريدر موفق يك سهمي را هميشه صعودي نميدونه بلكه فراز و نشيب براي هر سهمي وجود داره.

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

خوب حالا اون دوستاني كه از فولاي بنده ايراد ميگرفتند و توصيه به خريد گروه خودرو و بانكي كردند كجايند تا جواب ضرركنندگان را بدهند حداقل به حرف بنده گوش بدهند يه سودي آخر سال دستشون را ميگيره يادتون باشه بورس تهران تا 5سال ديگه هم رشد انچناني نخواهد كرد.
                              فقط بايد روي سود شركتها حساب باز كنيد

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

امضاي بنده را خوب دقت كنيد

نظر

در حال کار...
                                X