سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

اروپايي ها صنعت قديمي خودروسازي را به ايران مياورند فكر كرديد براي ايران سود داره هرگز سود نداره بلكه اونها دستگاههاي قديمي را به ايران مي فروشند واز شر اونها راحت ميشوند
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

بارها گفتم 4ماه پيش كه پالايشي ها زيان خواهند ساخت امروز شاوان زيان 230 توماني را ارائه داد

قيمت پالايشي ها به 5 سال پيش برخواهد گشت بزودي شاوان 100توماني خواهيم داشت.
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

ايراني ها به دروغ و ريا عادت كرده اند يك نفر حرف راست و منطقي و مودبانه بزنه اين افراد ناراحت مي شوند

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

ساير پالايش ها هم زيان هاي 300توماني اعلام خواهند كرد بزودي شبندر 50توماني خواهيم خريد.

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

من 170 ميليون سهم شبندر دارم و ميانگين خريدم 250 تومانه

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

تحليل گرهايي كه سخنان بنده را در رابطه با پالايش ها به سخره ميگرفتند الان بايد برند غاز بچرونند.

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                فاز بعدي ريزش شاخص باز شدن پالايشي هاست كه قدرتريزش را خيلي بالا ميبره
                ديروز اين مطلب نوشته شده

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

ديروز اين مطلب نوشته شده
                  شما جوری پست دیروزت را بالا آوردی و افتخار میکنی که یکی ندونه میگه طرف پیش بینی 5 سال دیگه را کرده :))
                  خواندن مطالب شما فقط تسکین ضرر های ما در بورس هست از بس که میخندیم
                  یکی که تازه اومده باشه تو بورس هم پیش بینی شما را میکنه ،
                  انتظار داریم با کاهش نفت پالایشگاه مثبت باز بشه یا اینکه بازار در این 2 هفته 20% اصلاح شده و گروه مثبت باز بشه :)) خب مشخصه این گروه منفی باز میشه و رو شاخص تاثیر منفی داره
                  کلا 3 سهم پالایشگاهی رو شاخص تاثیر داره که پالایشگاه اصفهان بحثش بخاطر افزایش سرمایه و .... جدا هست و میمونه دو سهم .
                  حداکثر افت شاخص با 60% اصلاح پالایشگاه ها در برج 12 پارسال ، 3 هزار واحد بود . الان تاثیر خیلی باشه در حد 1000 واحد
                  شبی کلی شبندر منو خندوندی .
                  تشکر میکنم :.thumbsupsmileyanim

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

من 170 ميليون سهم شبندر دارم و ميانگين خريدم 250 تومانه
                    هر چی نگاه میکنیم شخصی یا حقوقی را در ترکیب سهامداران شبندر نمبینیم که شما باشین . آخه یک درصد شرکت 139 میل هست و به گفته خودتون من 170 میل شبندر دارم '@-@x_x

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

ساير پالايش ها هم زيان هاي 300توماني اعلام خواهند كرد بزودي شبندر 50توماني خواهيم خريد.
                      شبندر از شما انتظار نداشتم چنین حرفی بزنید . همیشه قیمت های منطقی بر پایه اصول و ... میدادید . من فکر کردم الان میگین 10 تومان یا حداکثر 20 تومان
                      داداش روزی که باز شد بذار به 20 برسه با هم بخریم . یه موقع تک خوری نکنیا من نفرینت میکنم :x

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        هر چی نگاه میکنیم شخصی یا حقوقی را در ترکیب سهامداران شبندر نمبینیم که شما باشین . آخه یک درصد شرکت 139 میل هست و به گفته خودتون من 170 میل شبندر دارم '@-@x_x

شما این گفته ها را جدی نگیرید

زیر آسمان شهر دوباره شروع شده i فیلم بهروز خالی بند !!!
                        :)/:.yead.:/
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                          شما جوری پست دیروزت را بالا آوردی و افتخار میکنی که یکی ندونه میگه طرف پیش بینی 5 سال دیگه را کرده :))
                          خواندن مطالب شما فقط تسکین ضرر های ما در بورس هست از بس که میخندیم
                          یکی که تازه اومده باشه تو بورس هم پیش بینی شما را میکنه ،
                          انتظار داریم با کاهش نفت پالایشگاه مثبت باز بشه یا اینکه بازار در این 2 هفته 20% اصلاح شده و گروه مثبت باز بشه :)) خب مشخصه این گروه منفی باز میشه و رو شاخص تاثیر منفی داره
                          کلا 3 سهم پالایشگاهی رو شاخص تاثیر داره که پالایشگاه اصفهان بحثش بخاطر افزایش سرمایه و .... جدا هست و میمونه دو سهم .
                          حداکثر افت شاخص با 60% اصلاح پالایشگاه ها در برج 12 پارسال ، 3 هزار واحد بود . الان تاثیر خیلی باشه در حد 1000 واحد
                          شبی کلی شبندر منو خندوندی .
                          تشکر میکنم :.thumbsupsmileyanim
                          برو سابقه نوشته هاي بنده را بررسي كن من يك هفته قبل از بازگشايي پالايشي ها گفتم كه امسال پالايشي ها زيان مي سازند ديروز يادآوري كردم تقريبا 5ماه پيش اين پيش بيني انجام شد اونم من نگفتم كارشناسهايم گفتند.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            شما این گفته ها را جدی نگیرید

زیر آسمان شهر دوباره شروع شده i فیلم بهروز خالی بند !!!
                            :)/:.yead.:/
                            كساني كه مي خواهند در مورد نوشته هاي بنده قضاوت كنند بايد تمام نوشته را بخونند از اول . من خودم بيش از 2000كد دارم از هر كد فقط 100000تا خريده باشم ميشه 200ميليون سهم. منم براي خالي بندي هاي شما واقعا خندم ميگيره الانم كلي از دوستانم به نوشته هاي شما كه خبرهاي كاملي نداريد مي خنديم واقعا خنده داره

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

خدارا شكر كه باعث خنده ي دوستان شديم

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

كساني كه مي خواهند در مورد نوشته هاي بنده قضاوت كنند بايد تمام نوشته را بخونند از اول . من خودم بيش از 2000كد دارم از هر كد فقط 100000تا خريده باشم ميشه 200ميليون سهم. منم براي خالي بندي هاي شما واقعا خندم ميگيره الانم كلي از دوستانم به نوشته هاي شما كه خبرهاي كاملي نداريد مي خنديم واقعا خنده داره

شما اگر واقعا تحلیل گر هستی باید خودت بازار و روند آینده را تفسیر کنی نه اینکه از دیگران کمک بگیرید !!! بنده از خودم راضی هستم چون به هیچ وجه مثل شما وامثال مثل شما نیستم تا دیگران برای من تصمیم بگیرند !!!!
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X