کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر امروز توافق تمديد شد خواهشا شروع به فروش نكنيد زيرا اين تمديد كه من بارها گفتم نمايشي و ساختگي هست و فقط يك نيرنگ بيش نيست توافق اصلي سال پيش انجام شده و اين جلسات صرفا براي مصارف داخلي بوده از هر دو طرف.
مذاكرات دوماه تمديد شد
کاملا موافقم
این یکی شوخی نبود و جدی است چون خبری از اون 2000 نفر نبود
البته در نهایت توافق قبلی 4+3 ماه تمدید شد
کاملا موافقم
این یکی شوخی نبود و جدی است چون خبری از اون 2000 نفر نبود
البته در نهایت توافق قبلی 4+3 ماه تمدید شد
قرار بود دو ماه تمديد بشه ولي در آخرين لحظات روسيه و چين مدت را افزايش دادند وبه 7ماه تبديل كردند كه ديگر فرصتي نبود من بگم در هر صورت اينو بدونيد كه هيچوقت توافق جامع صورت نميگيره بلكه ايران تا 20سال آينده همچنان در تحريم و وسط آب خواهد ماند.
ضمناقبلا گفتم كه سهامهاي سود ساز مشكلي ندارند اما سهامهاي ضرردار واويلا خواهند شد و شاخص را تا مرز 50000هزار پايين مي آورند
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
حقوقي ها هم عجب ركبي خوردند و دارند حسابي خريد ميكنند هيچ توافقي امكان پذير نيست خيالتون راحت
حتي حقوقي ها هم به سرعت فريب خوردند بايد بگم كه از گفته هاي بنده بسياري سود بردند و امروز برام پيام دادند و از بنده تشكر كردند بنده توي اين يك ماه حدود 50درصد از سبدم را فروختم و با سودي كه سيو كردم اصل سرمايه را خارج كردم و هرچي باقي مانده همه اش سود است حدود دو ميليارد سهم باقي مونده كه بنده در روزهاي آتي براي حمايت بازار خريد خواهم كرد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوستان خوبم مردم ايران در طي اين 35 سال شكست سنگيني خورده اند ودولت زنان ايراني اسير سياست بازان روسي و امريكايي شده اند بنابراين هيچگاه به اينها دل نبنديد بلكه با فكر خود كار كنيد.آنها ايران را با پا پس ميزنند و با دست پيش ميكشند و اين روند تا بي نهايت ادامه دارد مگر اينكه از يوغ اين سلطه گران بيرون بيائيم.
خوب بنا بر نظرات كارشناسهايم شاخص تا مرز 50000خواهد ريخت زيرا بار ديگر اعتماد از بازار سلب خواهد شد و اينبار ديگر هيچ كسي نمي تواند اين اعتماد را برگرداند مگر اينكه حمايت سنگيني بشود.
خپارس جمع خواهد شد حواسها جمع باشد يكي از دوستانم قصد جمع كردن را دارد
دوستان براي يك هفته ديگه قول دادند بازار را جمع كنند من هم نقدينگي را به سمت ديگه اي سوق دادم بنابراين ممكنه تا چندين روز نتونم از بازار حمايت كنم منتظر ايجاد خبرهاي ساختگي خوب هستيم تا بازار جمع بشه
نظر