کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان توافق انجام شده
فقط زمان برداشته شدن تحريم ها باقي مونده كه اون هم مهم نيست بگويند ده سال يا صد سال زيرا جو حاضر با امضاي توافق باعث شكسته شدن هرشرطي خواهد شد وتمام كشورها به ايران سرازير خواهند شد شاخص 200هزار در انتظار هست.
امید واریم که تا هفته دیگه از مریخ خبر نرسه توسط آدم فضایی ها که مذاکرات به هم خورده و تمدید میشه !!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
اتفاقا اولين كسي كه خاذين را معرفي كرد بنده بودم كه در قيمت 45 تومان خريدم را شروع كردم و تا 100تومان حدود 5ميليون سهم با ميانگين 80 تومان خريد كردم امروز اگر خاذين بخرم فقط ميانگين بالا ميره زياد اتفاق خاصي نمي افته ،زامياد هم 300تادارم بنابراين فعلا نيازي به خريد ندارم
فرقي كه من با ديگران دارم اين است كه هميشه 6ماه جلوتر حركت ميكنم و همين باعث شده تا اكثر سهمها را وقتي كه شروع به حركت ميكنند تقريبا 100 يا 200درصد ارزانتر خريده ام مثلا سينا را در 120 تومان شروع به خريد كردم و چند روز پيش هم با قيمت 165 تومان خريد كردم زامياد را 20 روز پيش دوباره 105تومان گرفتم و تعداد را زياد كردم از 250ميليارد توماني كه ديروز معامله شده 120 ميلياردش توسط زيرمجموعه هاي بنده بوده و امروز هم حدود 50ميليارد تومان دستور خريد داده ام حتي اگر مذاكرات منفي باشد.
باورود خارجي ها كه يك سال پيش وقتي همه خواب بودند بنده حضورشان را در سايت همسايه اطلاع دادم وبسياري ريشخند زدند امروز كجايند تا ببينند همه اونها را بنده تشويق كردم تا به تهران بيايند.
حتي در صورت منفي بودن مذاكرات پيشنهاد ميكنم صبر كنيد كه تحولي عظيم در بورس تهران در راه است چند روز پيش گفتم خريدهاتون را تكميل كنيد و منتظر منفي شدن نباشيد . بزودي در بورس تهران سهامي كمتر 1000تومان نخواهيم داشت در پي طرحي هستم كه سهامداران را خوشحال كنم امروز تاريخ 21-8-93هست كه ميگويم نمي خواهم سهامي كمتر از 1000تومان باشد بدترين سهام 1000تومان و بهترين سهام 200هزارتومان خواهد شد.
دوستان توافق انجام شده
فقط زمان برداشته شدن تحريم ها باقي مونده كه اون هم مهم نيست بگويند ده سال يا صد سال زيرا جو حاضر با امضاي توافق باعث شكسته شدن هرشرطي خواهد شد وتمام كشورها به ايران سرازير خواهند شد شاخص 200هزار در انتظار هست.
اقا سامان شما که دوسه روز پیش گفتید توافق شکست خورده و گروه خودرویی و بانگی صف فروش سنگین میشن و بازار سی درصد اصلاح میکنه حالا یهو چی شد که حرفات دقیقا برعکس شده و حرف از رشد شدید شاخص میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:^o
راستی یکی از جدید ترین متد ها که تا حالا نشنیده بودم فال گیری با عقاب است/.:blinksmiley.:/ (به نقل از وحید کشمیری در سایت تالار بورس) گویا موفق هم بوده!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
این و جدی میگم مذاکرات رو تمام شده بدونید حتی قبل از 3 اذر شاید اعلام بشه ..............پیشاپیش تبریک میگم و ارزوی خیر و برکتی و سلامتی دارم برای هموطنانم که تا این روز صبوری و مقاومت کردند/:.smilingsmiley.:/
چقدر سهام خريد و فروش شده و چقدر حقيقي و حقوقي گير خواهند افتاد
كارشناسهايم از كاخ سفيد خبردادند كه به هيچ وجه امريكا كوتاه نمياد و مي خواهد ايران را تا حد نهايي تضعيف كند بنابراين مطمئن باشيد مذاكرات فقط در يك صورت مثبت خواهد بود و آن اينكه تهران همه چيز را بپذيرد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
استاد شبندر عایا ممکنه شما با اعمال نفوذ بین المللی که دارید تشریف ببرید تو مذاکرات شرکت کنید تا گره از کار مذاکرات چند ساله باز بشه و دست اخرم یادگاری با جان و اشتون عکس سلفی بگیرید یا لااقل در یک پوشش گارسنی چیزی برید دعایی رفع تحریم بریزید تو فلاکس چایشون تا دیگه بی خیال هم بشن و روی همدیگه رو ببوسند و در حالی که قاه قاه میخندند و همدیگر رو در آغوش گرفتند بیان جلوی دوربین ها بگند همه چی حل شدش اشتی اشتی فردا بریم تو کشتی ! هان یعنی میشه خدا جون ؟!!........امید یک ملت به اعتبار شماست استاد
نظر