کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز بسياري هم فروشنده بودن و هم خريدار تا بتونند بازار را وادار به خريد كنند اما بنده از فرصت استفاده كردم وتا الان 102ميليون سهم را فروختم
فردا بازار مثبت است و فرصت فروش
نشانه هاي تمديد مذاكرات دارند يكي گران شدن نان در ايران است 30درصد خيلي زياده عمق فاجعه را نشون ميده و اين يك سيگناليه براي بقيه بازار كه قطعا تمامي اجناس تا 100درصد ممكنه گران بشوند و در عوض گروه هاي متاثر از اين مذاكرات دو دسته اند دسته اي فرصت فروش و دسته اي فرصت خريد،خودتان تشخيص دهيد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نوشته اصلی توسط b-asgharne نه آقا کی بهش گیر دادیم
من تازه از ایشون تحلیل نقطه ای رو هم یاد گرفتم
تحلیل نقطه ای: حرکت در جهت باد، همراه با باد زدن
می خوای با این کتابت فاتحه بورس رو بخونی دیگه
بازم ممنون که نوشته منو منعکس کردی
با تشکر
با اجازتون من هر روز يه فاتحه براي بورس تهران مي خونم اما كتابم به زبان انگليسيه كه بعدا براي دوستان فارسي زبان هم ترجمه مي كنم براي بورس لندن ،نقايص كه برطرف شد چاپ فارسي هم خواهم داشت
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
با اجازتون من هر روز يه فاتحه براي بورس تهران مي خونم اما كتابم به زبان انگليسيه كه بعدا براي دوستان فارسي زبان هم ترجمه مي كنم براي بورس لندن ،نقايص كه برطرف شد چاپ فارسي هم خواهم داشت
...شب میای باغ...؟؟؟
...بچه ها رو هم خبر میکنم....
...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر