کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از چهارشنبه به 500تا از تريدرهام گفتم از تمام سهامهاي بازار خريد كنند قدرت خريد من را دريافتيد؟ جمعا 2000تريدر دارم اگر يك روز بخواهم شاخص را 5000واحد بالا ببرم ميتونم اينكار را براحتي انجام بدهم
امید واریم فردا صبح از خواب بیدار شده نظرت تغییر نکردباشد که مذاکرات هسته ای نتیجه مثبت ندارد و تمام سهم های خود را در مثبت فروخته باشی !!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
اين روزها دنبال سهامي هستم كه رشد نكرده و يا در حال رشد هست يكي از اون سهمها خكمك هست بزودي حجم مبنا هم نمي دهند زيرا زير گروههاي سايپا بشدت سودسازخواهند بود حتي كاشناسهايم پي بردند كه سهامهاي كوچك به خارجي ها واگذار خواهد شد يكي از آنها خكمك هست درحال جمع كردن سهم هستيم تا با قيمت حدود 700تومان واگذار كنيم.البته بنده فعلا فروشنده نيستم تا 2000تومان.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
پيشنهاد ميكنم از گروه خودرو و بانكي خصوصا سينا و خكمك و رنا و ختراك خريد بيشتري داشته باشيد زيرا خكمك در بازگشايي بعدي 1000تومان و رنا در بازگشايي بعدي 300تومان باز خواهند شد. البته تمام سهام اين دو گروه حداقل رشد 200درصدي خواهند داشت فرقي ندارند.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر