سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

راست میگی تا دیروز که مخبر های تو از کاخ سفید بدون آنکه اوباما خبر داشته باشد از لغو تحریم خودرو و بانک خبر می دادند حالا بر عکس شده
    جناب اکبری من وقایع را می نویسم نمی خواهم بیخودی هر روز با تغییر موضع دیگران خودم ثابت باشم بورس مانند جنگ است اگر موضع دیگران تغییر کرد شما هم فوری موضعتان را تغییر دهید مخصوصا در فارکس وگرنه شکست سنگینی خواهید خورد.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

پاسخ : صنايع پتروشيمي خليج فارس ( فارس )

در اصل توسط Qhaased پست شده است View Post
      جناب شبندر با سلام
      نظرتون در مورد بیمه آسیا چیه؟
      ممنون.
      تا وقتی که صنعت بانکداری در رکود هست صنعت بیمه هم نمی تونه قد علم کنه البته به نظر بنده یکی از گزینه هایی که رشد خوبی بعد از ارامش نسبی در کشور خواهد کرد همون صنعت بیمه هست در طولانی مدت و میان مدت بیمه اسیا می تونه 5درصد سهام را به خودش اختصاص بده
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

من یک شعاری دارم و اون اینه که «بورس دشمن پولتان هست» باید استراتژی داشته باشید که بتوانید بورس را شکست بدهید.

بنابراین مواظب حملاتش باشید با هر حرکتی که انجام میدهد ما هم باید تغییر روش دهیم حتی در عرض یک ثانیه, البته نه همیشه بلکه با اطلاعات درست!!!! مثالی بگویم زمانی در بورس فوتسی در فصل برداشت گندم ناگهان باران شدیدی آمد و سهامداران فکر کردند که امسال گندمها خراب خواهند شد و دست به فروش زدند و چند ثانیه بعد خبر آمد که در منطقه ای که گندم کاشته اند اصلا بارانی نیامده دوباره همان سهامداران دست به خرید زدند البته با قیمتی بالاتر در این زمان جوانی مثل من فریاد زد هورا من بورس را شکست دادم گفتند چرا؟ گفت چون زمانی که شما دست به فروش زدید من با دوستم که در کار کشاورزی هستند تماس گرفتم و اوضاع را پرسیدم ایشان گفتند جای نگرانی نیست و بنده تمام سهامهای فروخته شده را خریدم و بعد از چند دقیقه که شما دست به خرید زدید همونها را به شما فروختم حالا من برنده این بازی شده ام.آن جوان کسی نبود جز سامان اربابی.(البته الان دیگر پیر شده ام)

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
          جناب اکبری من وقایع را می نویسم نمی خواهم بیخودی هر روز با تغییر موضع دیگران خودم ثابت باشم بورس مانند جنگ است اگر موضع دیگران تغییر کرد شما هم فوری موضعتان را تغییر دهید مخصوصا در فارکس وگرنه شکست سنگینی خواهید خورد.
          اینجا ایرانه امیدواریم فردا خبر برسه باز هم نظرشان تغییر کرده و به ایران امید وار شده !!!/:.yead.:/
          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2015/01/01, 10:27.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• majid664
            ستاره‌دار (۴)
            • Oct 2011
            • 1052

من یک شعاری دارم و اون اینه که «بورس دشمن پولتان هست» باید استراتژی داشته باشید که بتوانید بورس را شکست بدهید.

بنابراین مواظب حملاتش باشید با هر حرکتی که انجام میدهد ما هم باید تغییر روش دهیم حتی در عرض یک ثانیه, البته نه همیشه بلکه با اطلاعات درست!!!! مثالی بگویم زمانی در بورس فوتسی در فصل برداشت گندم ناگهان باران شدیدی آمد و سهامداران فکر کردند که امسال گندمها خراب خواهند شد و دست به فروش زدند و چند ثانیه بعد خبر آمد که در منطقه ای که گندم کاشته اند اصلا بارانی نیامده دوباره همان سهامداران دست به خرید زدند البته با قیمتی بالاتر در این زمان جوانی مثل من فریاد زد هورا من بورس را شکست دادم گفتند چرا؟ گفت چون زمانی که شما دست به فروش زدید من با دوستم که در کار کشاورزی هستند تماس گرفتم و اوضاع را پرسیدم ایشان گفتند جای نگرانی نیست و بنده تمام سهامهای فروخته شده را خریدم و بعد از چند دقیقه که شما دست به خرید زدید همونها را به شما فروختم حالا من برنده این بازی شده ام.آن جوان کسی نبود جز سامان اربابی.(البته الان دیگر پیر شده ام)
            شبندر عزیز
            با این خاطره ای که از خودت در کردی خیلی حال کردم.laughingsmiley
            روزمو ساختی!
            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• DIEGO
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 85

شبندر جان کتابی که داشتید مینوشتید تمام شده؟از کجا میتوان سفارش خرید داد؟

نظر

• frankval
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 132

من هم مایل به سفارش کتابتان با تعداد بالا هستم
                برای کارمندانم در بورکینافاسو و گینه بی صاحب می خواستم
                شنیدم خوب بورسشان با قیمتهای بالا خرید و فروش می شود
                حتی بیشتر از شاخص خودمان که قرار بود بالای ۱۲۰۰۰۰
                را تجربه کند
                محض شوخی بود و قصد جسارت نداشتم:)

The main purpose of the stock market is to make fools of as many men as possible.

Bernard Baruch

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

دور جدید مذاکرات هسته ای 5 +سامان اربابی و جمهوری اسلامی ایران در سطح معاونین در تاریخ 25 دی ماه /:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
                  احتمالا اتفاقاتی در پیش است

نظر

• b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1055

دوستان اینقدر این شبندر رو اذیت نکنید چون تو مذاکرات 5+1 هر دو طرف میز میشینه یوهو دیدید ناراحت شد مذاکرات رو به شکست انجامید
                    در کل شانس آوردید که ایشون با اینکه تو همه بازارهای معتبر دنیا از جمله ایران! سرمایه گذاری می کنند و سرشون با اون 0 0 0 2 کارشناس و لابیها و مخبرین خودشون در همه کشورها گرمه، بازم وقت آزاد دارند که اینجا این مطالب عجیب و غریب رو از خود بدرکنند قدر ایشون رو بدونید .
                    من از جناب شبندر دعوت می کنم در صورتیکه محمود تو انتخابات بعدی کاندید نشد، کاندید بشن چون به نظرم مدیریت جهانی ایشان بهتر جواب بده .

راستی جناب شبندر با توجه تئوری جنگ بورس پیشنهاد می دم اسم کتابتون رو به
                    نبرد من و بورس تغییر دهید

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط DIEGO پست شده است View Post
                      شبندر جان کتابی که داشتید مینوشتید تمام شده؟از کجا میتوان سفارش خرید داد؟
                      در حال برطرف کردن اشکالات هستم و سپس چاپ خواهد شد.

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

با سلام خدمت دوستان گلم:
                        همچنان داریم با کاهش تدریجی شاخص به عدد 63000نزدیک می شویم که در صورت شکستن این رقم منتظر 58000و سپس 50000باشید.
                        این دولت در صدد کاهش شاخص هست تا با این روش بتواند تورم را کنترل کند مطمئن باشید دیگه شاخص عدد 75000را نخواهد دید.

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

فارس بره گره برگرده 200تومان بازخواهد شد

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

این دولت در صدد کاهش شاخص هست تا با این روش بتواند تورم را کنترل کند#:-S=;
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

فارس بره گره برگرده 200تومان بازخواهد شد
                              200 تومان قیمت زیادی می باشد 100 تومان تخفیف بده تا مشتری بشیم !!!

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

با این شرایط گروه خودرو و بانکی به کمترین قیمتهای ممکن خواهند رسید که برای خرید مناسب می شوند بزودی تا 30درصد کاهش خواهیم داشت.
                                فردا صف فروش صد میلیونی خکاوه و خاور

نظر

در حال کار...
                                X