کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک منبع آگاه اعلام کرده که تهران و واشنگتن روش تمدید مذاکره تا ده سال را ادامه خواهند داد وهیچگونه توافقی امکان پذیر نیست مگر در یک صورت اونهم برداشته شدن ... است.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
درخصوص خاذین و خکمک بگویم که خاذین در یک سال گذشته حتی نتونسته حقوق کارمنداشو بده چه برسه به جبران ضررهاش و خکمک هم امسال حتی یک فنر هم نفروخته اصلا نیازی به خرید فنر نیست تعمیرگاهها فنرهای ده سال پیشو تعمیر میکنند به نظرم دفعه بعد خکمک تا 100تومان نزول کنه و خاذین الان خیلی حبابی شده و حقیقی های عاقل قطعا خرید نخواهند کرد. خکمک وقتی که 1400تومان بود سودی تقسیم نکرد و سهامدارهاش ورشکسته شدند والان دستفروشی میکنند مواظب باشید
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
عرضه ها خیلی زیاده در این سه چهار روز نزدیک به 2میلیارد سهم خرید و فروش شده به نظرم افت بعد با این عرضه های دیمی شدیدتر خواهد بود. برای گریه و اعتراض بعدی آماده بشوید.
دو روز پیش گفتم که عرضه ها خیلی زیاده و امروز همگی فروختند و خدا کنه رو دست حقیقی ها چیزی نمونه والا ریزش بعدی تا 58000خواهد بود
در خصوص ساختمانی ها وام 80 تومانی موافقت نشد و حتی ممکنه 60 تومانی هم مورد توافق نباشد علاوه بر اون 80 درصد کاهش ساخت و ساز میتونه سیگنال خوبی برای خروج از این گروه باشه یعنی تا 5سال آینده نیازی به ساخت و ساز نیست.
درخصوص خاذین و خکمک بگویم که خاذین در یک سال گذشته حتی نتونسته حقوق کارمنداشو بده چه برسه به جبران ضررهاش و خکمک هم امسال حتی یک فنر هم نفروخته اصلا نیازی به خرید فنر نیست تعمیرگاهها فنرهای ده سال پیشو تعمیر میکنند به نظرم دفعه بعد خکمک تا 100تومان نزول کنه و خاذین الان خیلی حبابی شده و حقیقی های عاقل قطعا خرید نخواهند کرد. خکمک وقتی که 1400تومان بود سودی تقسیم نکرد و سهامدارهاش ورشکسته شدند والان دستفروشی میکنند مواظب باشید
تو خودت عشقت که خکمک و خاذین بود حالا چی شده حرفات برعکس شده...:D
....خودرو 14000....سایپا 7000...خاذین 40000..................صحبت از ورنا 25000 به گوش میرسه........شاخص 140000 کم تر راه نداره جون داداش...........اینا ماله وقتی که سهم دارم.....وقتی فروختم....خودرو 140....سایپا 70....خاذین 40....ورنا 25................شاخص 58000 نبینه...اسمون به زمین میاد......این داستان خیلی از ما ها شده....../:.Heart.:/صداقتم..ارزوست....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
با روند حرکت کنید ولی این مورد را درنظر داشته باشید که همیشه سهامهای سود ده را خریداری کنید مثلا در گروه خودرو خبهمن وساپا ختراک حموتور و ...همه بانکی ها و سیمانی ها و ....
واگر روند برگشت بلافاصله نقد شوید زیرا بورس تهران برمدار رفت و برگشت کار میکند
من امیدوارم که هفته بعد نیز همچنان شاهد رشد سهمها باشیم و دوستان به سود برسند درکل در طولانی مدت همه سود خواهیم کرد.
خرید و فروش بنده برای تنوع است زیاد به این مقوله توجه نکنید و خودتان با استراتژی مخصوص به خود عمل کنید مثلا من 200میلیون سهم خودرو دارم حالا یک درصد بفروشم میشه 2میلیون سهم که اثری بر سبد بنده نداره فقط برای خالی نبودن عریضه است بنده امسال بالغ بر 1000میلیارد تومان سود سهامها را دریافت کرده ام و قصد دارم 20درصدش را از گروه خودرو دوباره خرید کنم اگر خودرو از 300عبور کنه بنده 100میلیون سهم دیگه میخرم به امید روزهای بهتر.
....خودرو 14000....سایپا 7000...خاذین 40000..................صحبت از ورنا 25000 به گوش میرسه........شاخص 140000 کم تر راه نداره جون داداش...........اینا ماله وقتی که سهم دارم.....وقتی فروختم....خودرو 140....سایپا 70....خاذین 40....ورنا 25................شاخص 58000 نبینه...اسمون به زمین میاد......این داستان خیلی از ما ها شده....../:.Heart.:/صداقتم..ارزوست....
دوست عزیز این آواتار شما بیشتر به تاپیکهای همسریابی میخوره تا اقتصادی لطفا عکس تجاری بگذارید
دوست عزیز این آواتار شما بیشتر به تاپیکهای همسریابی میخوره تا اقتصادی لطفا عکس تجاری بگذارید
دادا....ما همسر یابیدیم.....ولی به جاش جهنم ما رو یابید...........همین اواتار ما حصل 317 میل ضرر مالیست.............. این چه طوره
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر