کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از وقتی که استاد شبندر میگه که شبندر به درد نمیخوره تا الان 20 درصد بازده داشته
احتمالا تا 50 درصد هم همین حرفها تکرار میشه بعد که متعادل شد میگه دیدی گفتم به درد نمیخوره!!!
من 120 میلیون سهم شبندر دارم الان باید بگم دیگه وقتی که منفی شد هنر نیست وقتی که زیانش اعلام شد هنر نیست الان که همه در کف صف خرید هستند باید آینده را پیش بینی کنم
در بازار بورس تهران یا عده ای از اینور بوم میافتند یا اونور بوم تعادل وجود نداره الا عده ای قلیل که سود اصلی را میبرند
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
اگر نظری به شاخص بیاندازید پالایشی ها دینشون رو به شاخص دیروز ادا کردن
طی 5 کندل وضعیت شاخص را به قبل از بازگشایی رسوندند
ولی به سهامداران خودشون حالا حالاها بدهکارن
سناریوی شپنا ساخته عده ای بود که واقعا در این صنعت ضرر کردند و با این ترفند خواستند تا مقداری از ضررشون جبران بشه ولی باور کنید من حدودا جمعا 15درصد سبدم پالایشیه و چند برابر سرمایه اصلی را هم در اوج قیمتها برداشت کردم الان هرچی مونده سوده برام مهم نیست 100تومان باشند یا 2000تومان چون فقط در سود تغییرات هست نه در سرمایه اصلی بنابراین توصیه میکنم با طناب شپنا به چاه نروید امروز شبندر در لبه پرتگاهه دوران نفت دیگه تموم شده یه روز 100تومان هم سهام نفتی خرید نمی شد به اون روزها داریم نزدیک می شویم
من امیدوارم نظراتم غلط باشه و این گروه 50 درصد دیگه هم بالا بره تا دوستان حقیقی با ضرر کمتری خارج بشوند ولی به دوستان دیگر حقیقی توصیه میکنم اگرم خرید می کنند در بزنگاه بفروشند تا گیر نکنند.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
احتمال اینکه امشب توافق کلی بدون نوشتن صورت بگیره خیلی زیاد شد به نظرم امریکا نمیخواد تمدید بشه ولی روسیه وچین دورویی کرده و در مصاحبه می گویند توافق انجام خواهد شد اما کار دورو چیه؟ در جلسه سنگ اندازی میکنند تازه اومدند می گویند ما راهکار جدیدی داریم یعنی چه یعنی برهم زدن بازی ولی اینبار تهران هم به روسیه گوش نداد و از بازی مکارانه آنها با خبر شد به نظرم تهران و امریکا با هم به تفاهم خواهند رسید ولی افشا نخواهند کرد تا موقعش برسه
گرمی بازار این روزها به من بستگی داره بنده 2000تریدر فعال دارم که هرکدام 10میلیارد تومان اعتبار دارند این چند روزه به همه دستور فعالیت دادم خوب ببینید چه حجمی خواهد شد 20000میلیارد تومان هیچ دولت چنین توانی داره؟ اگر روزانه 200میلیارد وارد کنند ببینید چه می شود؟ البته سرگرمی خودم جداست
گرمی بازار این روزها به من بستگی داره بنده 2000تریدر فعال دارم که هرکدام 10میلیارد تومان اعتبار دارند این چند روزه به همه دستور فعالیت دادم خوب ببینید چه حجمی خواهد شد 20000میلیارد تومان هیچ دولت چنین توانی داره؟ اگر روزانه 200میلیارد وارد کنند ببینید چه می شود؟ البته سرگرمی خودم جداست
یاد سریال زیر آسمان شهر افتادم !!!
بهروز خالی بند !!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر