سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

نگووووووووووو تو را به امام چهاردهم امام جان گناه داره بنده خدا . چکار داری پیرمرد نازنین را نفرین می کنی؟ واقعا اگر چرخ مملکت رو ریل صحیح راه می رفت خودرو باید معادل قیمت پژو در بورس فرانسه می شد. 14تومن چیه؟. حالا هم من با اطمینان میگم اگه امکان بازگشت شاه وجود داشت خودرو کم کمش 5 دلار ارزش داشت.

حیف که آن دوران دیگر برنمیگردد.خوشمان بود و نمیدانستیم با پولهایمان چه کار کنیم بهاری خان.حلبی خودرو اگر ما مریخی هم میشدیم همین 200 تومان هم زیادش بود.مگر اینکه مدیرانش را در ملا عام با کابل خیس شلاق میزدند و بعد مدیران جوان و لایق میگذاشتند. این شبندر هم نگران نفرینش نباش. این سخت جان میباشد. اینقدر مار خورده است که افعی شده و اینقدر افعی خورده که اژدها شده است. با دعای من و شما هم نمیمیرد.
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

واقعا كه دارند بورس را به چپاولخانه تبديل ميكنند قيمت خديزل 120 تومان بايد عرضه ميشد در آينده تا 200 تومان پايين خواهد آمد
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        بورس 2016 خان،اینجا که تاپیک شبندر نیست که.اینجا تاپیک یک شبندر قلابی است که همه را سر کار گذاشته است و فعلا توسط مدریت محترم فروم بن گشته.انشاالله که ابدالدهر محروم الورود باشد که خیلی ها را بدبخت کرده است
        با سلام و عرض ادب در بورس هركس مسول خريد يا فروش خود هست اگر امضاي بنده را ببينيد خواهيد فهميد آنكسيكه روي دست ديگران خريد كند بدرد بورس نميخورد هر شخص بايد كلاس رفته باشد و براي خودش استراتژي داشته باشد ان دوستي كه با حرف بندهخريد كرده آيا با حرفه بنده هم فروخته يا نه چون من بيش از يك ساله كه ميگم از گروه خودرو دوري كنيد و حتي از همه گروه ها گفتم دوري كنيد مگر سهامي كه واقع بدانيد رشد ميكنه تازه اولين و آخرين شخصي كه در جهان گفت بعد از توافق سهامها خواهند ريخت و شاخص افت خواهد كرد بنده بودم ببينم اين حرف من را هم گوش كرديد يا نه به نظر بنده بهتره براي يادگيري مسوليت كار خودمون را بپذيريم واگر نمي خواهيم بپذيريم از بورس خارج شويم چون اينجا جاي بچه ها و ننه من قريبها نيست اينجا جاي مردان بزرگ و قدرمتند هم از نظر مالي و هم از نظر روحي هست. موفق باشيد
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
          استاد شبندر عزیز ، هر روز بیشتر از گذشته به شما اعتقاد پیدا میکنم . همونطور که پیش بینی کردین پالایشی ها یکی پس از دیگری دارند به زیان میرسند و قیمتها در حال سقوط هستند . شبندر 100 تومنی هم به زودی مشاهده خواهد شد به گفته شما . سپاس از اینکه دانش بی انتهاتون رو به رایگان در اختیار ما قرار میدهید . از طرف همه دوستان متشکرم /:.Heart.:/
          ممنون ضمنا خودرو هم به زير 200تومان آمد

نظر

• امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            با سلام و عرض ادب در بورس هركس مسول خريد يا فروش خود هست اگر امضاي بنده را ببينيد خواهيد فهميد آنكسيكه روي دست ديگران خريد كند بدرد بورس نميخورد هر شخص بايد كلاس رفته باشد و براي خودش استراتژي داشته باشد ان دوستي كه با حرف بندهخريد كرده آيا با حرفه بنده هم فروخته يا نه چون من بيش از يك ساله كه ميگم از گروه خودرو دوري كنيد و حتي از همه گروه ها گفتم دوري كنيد مگر سهامي كه واقع بدانيد رشد ميكنه تازه اولين و آخرين شخصي كه در جهان گفت بعد از توافق سهامها خواهند ريخت و شاخص افت خواهد كرد بنده بودم ببينم اين حرف من را هم گوش كرديد يا نه به نظر بنده بهتره براي يادگيري مسوليت كار خودمون را بپذيريم واگر نمي خواهيم بپذيريم از بورس خارج شويم چون اينجا جاي بچه ها و ننه من قريبها نيست اينجا جاي مردان بزرگ و قدرمتند هم از نظر مالي و هم از نظر روحي هست. موفق باشيد
            سلام.خوراک کروکدیلهای گرسنه شوی اگر دروغ میگویی.خودت گفتی بخرید شلوارش را تا 14 هزار بالا میکشند. امضا را تازه زده ای. عقرب زبان کوچیکت را بزند اگر من پیرمرد را مسخره کرده ای. همین تو نبودی گفتی شیر آهو و گوشت بچه آهو میخوری؟به قول ما خوزستانی ها وخی آمو.یکبار به پیشنهاد تو قبل از اینکه بدانم چه شیری میخوری و با چند هزار نفر از آمریکا میایی خودرو خریدم و نابود شدم.چرا؟چون آنروز نمیدانستم که چه کسی هستی.چند هزار خانواده را یکجا نابود کردی تو.برو که میدهم احمدخان یک فقره چک دراز مدت بخواباند لای گوشت که بیش از پهلوانهای زورخانه دور خودت بگردی.بورس که جای قرتی بازی نیست.نمیخواهد بگویی جای ننه من غریبم بازی نیست.الهی آهو با لگد بکوبد پای چشمت.باتشکر
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

استاد شبندر عزیز ، هر روز بیشتر از گذشته به شما اعتقاد پیدا میکنم . همونطور که پیش بینی کردین پالایشی ها یکی پس از دیگری دارند به زیان میرسند و قیمتها در حال سقوط هستند . شبندر 100 تومنی هم به زودی مشاهده خواهد شد به گفته شما . سپاس از اینکه دانش بی انتهاتون رو به رایگان در اختیار ما قرار میدهید . از طرف همه دوستان متشکرم /:.Heart.:/
              شما همان نیستی که گفته دلار 11 هزار تومان میشود؟حالا که از شبندر تشکر کردی فهمیدم نیت خیر نداری و وقتی تو به شبندر بگویی استاد باید هم بگویی دلار 11 هزارتومان میشود. خدا از سر تقصیراتت بگذرد اگر برای مردم خواب وخیال بد داری.
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

شما همان نیستی که گفته دلار 11 هزار تومان میشود؟حالا که از شبندر تشکر کردی فهمیدم نیت خیر نداری و وقتی تو به شبندر بگویی استاد باید هم بگویی دلار 11 هزارتومان میشود. خدا از سر تقصیراتت بگذرد اگر برای مردم خواب وخیال بد داری.
                تو ديگه خيلي قاطي كردي عزيزم من اصلا در مورد دلار قيمت ندادم يه كم استراحت كن هر 5ماه يك ماه استراحت لازمه تا قواي ذهنيت جمع و جور بشه:D

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

تو ديگه خيلي قاطي كردي عزيزم من اصلا در مورد دلار قيمت ندادم يه كم استراحت كن هر 5ماه يك ماه استراحت لازمه تا قواي ذهنيت جمع و جور بشه:D
                  استاد شما به بزرگواری خودتون ببخشید ، سوء تفاهم شده . این دوستمون هم ظاهرا متضرر شدند و همه افراد رو با هم اشتباه میگیردن . عفو بفرمایید جناب شبندر /:.Heart.:/

امام قلی این افترا زدن ها در فضای مجازی صحیح نیست /:.sadsmiley.:/
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• امام قلی خان
                    عضو فعال
                    • Aug 2015
                    • 1542

استاد شما به بزرگواری خودتون ببخشید ، سوء تفاهم شده . این دوستمون هم ظاهرا متضرر شدند و همه افراد رو با هم اشتباه میگیردن . عفو بفرمایید جناب شبندر /:.Heart.:/

امام قلی این افترا زدن ها در فضای مجازی صحیح نیست /:.sadsmiley.:/
                    شبندر تو هر وقت میایی یا نشئه ای و یا خماری.من نگفتم که تو دلار را گفته ای.ببین اول من پست چه کسی را نقل قول کرده ام بعد بیا حرف بزن.خودت قاطی کرده ای پس.سندش هم همین اشتباهی که کردی که به نظرم اثرات شیر آهو می باشد.آناهیتا منظورم تو بودی که خودت هم باز زده ای به کوچه علی چپ.من به کسی افترا نزدم.چرا فکر میکنی زرنگ میباشی و میخواهی به آدم حرف ببندی. ضمنا از جانب خودت عذرخواهی کن نه برای حرف من.شبندر ضرر زیادی زده است.
                    از هم ندوشیم.
                    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط شبندر پست شده است
                      من گفتم بخريد تو چرا خر شدي خريدي؟/:.yead.:/
                      راست میگویی من خر شدم.ولی یک موجود خبیثی مثل تو را هرکس نشناسد و تازه در فضای مجازی بیاید فکر میکند که وارن بافت میباشد.بعد که 4 تا پست از تو خواندم دیدم شیر آهو و گوشت خر میخوری و معلوم شد که از کجا فرار کرده ای.شلوغ بازی درنیاور الکی.اصلا چرا به تو تاپیک مجزا داده اند اگر قرار است چرت بگویی و بعد مسئولیت خزعبلاتت را نپذیری؟تو مسئول خرید و بدبختی من نیستی اما مسئول فریبکاری و زالوصفتی خودت که میباشی.برو توبه کن وگرنه احمدخان با ساطور دو نیمت خواهد کرد.مرگ بر زالوصفتان
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

شبندر تو هر وقت میایی یا نشئه ای و یا خماری.من نگفتم که تو دلار را گفته ای.ببین اول من پست چه کسی را نقل قول کرده ام بعد بیا حرف بزن.خودت قاطی کرده ای پس.سندش هم همین اشتباهی که کردی که به نظرم اثرات شیر آهو می باشد.آناهیتا منظورم تو بودی که خودت هم باز زده ای به کوچه علی چپ.من به کسی افترا نزدم.چرا فکر میکنی زرنگ میباشی و میخواهی به آدم حرف ببندی. ضمنا از جانب خودت عذرخواهی کن نه برای حرف من.شبندر ضرر زیادی زده است.
                        من قاطی کردم ؟؟!!؟ ، شیر آهو .؟؟؟! من متوجه نشدم !!!!

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

من قاطی کردم ؟؟!!؟ ، شیر آهو .؟؟؟! من متوجه نشدم !!!!
                          شیر آهو را برای شبندر خان گفتم که گفته شبها گوشت خر و شیر آهو میخورد و 3000 نفر در هر سفرش به ایران همراهش می آیند.محمود زبل هم به نیویورک رفت سیصد چارصد تا را باخودش برد. این 3000 تا همراه دارد.
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

شیر آهو را برای شبندر خان گفتم که گفته شبها گوشت خر و شیر آهو میخورد و 3000 نفر در هر سفرش به ایران همراهش می آیند.محمود زبل هم به نیویورک رفت سیصد چارصد تا را باخودش برد. این 3000 تا همراه دارد.
                            پسرم لطفا رعايت ادب را بكنيد اگر نمي خواهي به اين تاپيك نيا چرا خودت را و ديگران را ناراحت ميكني برو به تاپيك هاي ديگر
                            اگر بحث منطقي نداري لطفا ديگه توي اين تاپيك پيام نگذار ولي اگر بخواهي دائم اين موضوعات بدرد نخور را تكرار كني فقط نشان داده اي كه آدم ناتواني هستي زيرا فقط ناتوان ها دست به اين كارها مي زنند. تو پسر خوبي بودي و هستي نبايد مال دنيا تو را اينقدر آشفته كند يه سهام عالي معرفي ميكنم تا دوسال آينده سود خيلي خوبي خواهد داد برو بخر و منتظر باش تا موقعش بشود (فولاي)

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

خودرو 14000 تومنی رو چند دهه دیگه بفروشیم !؟؟...

خیمه شب بازی قشنگی دارید

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                                خودرو 14000 تومنی رو چند دهه دیگه بفروشیم !؟؟...

خیمه شب بازی قشنگی دارید

استاد شبندر عزیز ، من بابت گستاخی ایشون معذرت خواهی میکنم از شما و اجازه میخوام تا موضوع رو براشون روشن کنم چون ، ایشون هنوز نمیدونن که تحلیل تکنیکال تابع معینی از احتمالات ریاضی است .

سناتور عزیز وقتی کسی میگوید فلان سهم به فلان قیمت میرسد به این معنی نیست که صد در صد تحت هر شرایطی به آن قیمت میرسد بلکه منظور این است که احتمال رسیدن به آن قیمت زیاد است !!!! اما همیشه ممکن است کمی خطا در تحلیل مشاهده گردد .

نظر

در حال کار...
                                X