کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوست من فرشید جان ...بنظر موج صعودی که همگی منتظرش بودیم کفش از70000 هزار شروع شده.........................بنظرم خیلی در قید زمان ورود به سهمها نباشین ودر روند صعودی همراه باشیین.................روند دوست شماست..................محدوده زمانی مثل دیگر بارامترهای تکنیکال بصورت همبوشانی هم استفاده میشود.........نه به تنهای ...........از زحمات شما هم تشکر میکنم..موفق باشید
منظور شما رو متوجه نشدم.
بابت کدام پست این جواب رو دادید ممنون میشم بفرمایید؟
ما با روند همراهیم و با همه دوست.
محدوده زمانی هم مهمترین بخش تکنیکال هست و بدون تحلیل زمانی تکنیکال به هیچ دردی نمی خورد . مثل این می مانه که فلان بانک اعلام کنه سود 50 درصد می ده ولی نگه در چه زمانی! 5 سال ؟ 10 سال؟
قیمت ممکن به هدف برسه ولی تا زمانش نرسه برنمی گرده.
بنظر من تا 10 روز دیگر بازار همین روند درجا زدن و حتی کمی نزول رو خواهد داشت و بعد یک دوره صعود 15 روزه.
فرشیدجان از قپیرا هم یادی میکنی.من الان دسترسی به داینامیک ندارم.
دوستانی که تحلیل براشون نمی گذارم یعنی تحلیل از اون سهم ندارم و تحلیلی که 5 دقیقه ای انجام بدم و پست بزنم احتمال اشتباه بودنش زیاد خواهد بود و من شرمنده.
قپیرا
اگر خط آبی رو شکست داد سیگنال خرید میان مدت داده در غیر اینصورت انتظار دارم طبق زمان و مکان مشخص شده حرکت کند.
تشکر فراوان بابت تاپیک مفید و راهنماییهای بی منت شما/:.Heart.:/
لطفا درصورت امکان دوسهم زیر راکوتاه و بلند مدت تحلیل می فرمایید.
ونفت : ( به دلیل شکست روند نزولی )
کپشیر : (به دلیل افت زیاد و قرار گرفتن در منطقه حمایتی و خالی بودن از فروشنده)
لطف دارید
اگر تحلیلی ارائه می دهم فقط و فقط به این نیت است که دوستان سهام را در موقعیت بد نخرند و بابت خرید هیجانی ضرر نکنند. والا تمام سهام های با بنبادی خوب فرصت خرید هستند ولی در بازه بلند مدت .
اصلا بورس محل سهامداریست و نه نوسان گیری.ذات بورس خرید سهام و گرفتن سود شرکت در مجمع است و در کنار آن حفظ ارزش دارایی در برابر تورم . وقتی تورم چند ماهیست منفی است خوب طبیعیست ارزش شرکتها بالا نرود.
بلند مدت چارت سالم برای تحلیل نداریم
حدود 10 یا 15 روز دیگر احتمالا حرکتی رو به بالا خواهیم داشت ولی مطمئن از پایان اصلاح نیستم در عین حال خط حمایتی خوبی در این حدود هست.
ونفت
دقیقا در زمان و قیمتی هستیم که نقطه برگشتی هست اگر نتواند از این خط عبور کند احتمالا کف جدیدی در دسامبر حدود 140 خواهیم داشت در صورتی هم که خط سبز شکسته شود تا حدود 2 ماه رشدی آرام را تجربه خواهد کرد.
ضمن تشکر از تایپیک خوبت اگر وقت کردی لابسا رو هم بررسی بفرمایید.
سهام داری لابسا دل شیر می خواهد سهمی که عرض یکسال 10 برابر شده!
من فکر می کنم آخرین ریز موج رو به بالا بصورت 5 موجی کوچک در حال شکل گیری است که هدف آن بین 613 تا 630 می باشد و احتمالا بعد از آن به استقبال اصلاحی طولانی خواهد رفت.
فرشید جان با توجه به این که شما رو نمودار تعدیل نشده کار میکنید امکان دارد تاپیکو با سود تقسیمی به 460 برسد .. چون اگر بخواهد قبل از مجمع آنجا را ببیند ما یکی دو ماهی کامل نقد باشیم بهتر است !
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
فرشید جان با توجه به این که شما رو نمودار تعدیل نشده کار میکنید امکان دارد تاپیکو با سود تقسیمی به 460 برسد .. چون اگر بخواهد قبل از مجمع آنجا را ببیند ما یکی دو ماهی کامل نقد باشیم بهتر است !
صد در صد سود تقسیمی هم میتونه سهم رو به این قیمت برسونه. چون سهم های دیگه هم همینطور میشن.
نظر