کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا فرشيد عزيز
قبلا يك پله ارفع خريد داشتم، با توجه به قيمت فعلي يا بايد يك پله ديگر خريد كنم براي كم كردن ميانگين و يا بايد بفروشم.
ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد
سلام فرشیدجان بنظرم کطبس در قالب موج1 تایم دیلی تا 8/15 که تقریبا میشه همون 8 اکتبر550 تومان را ببینه...................
بنظر من 8 اکتبر یا انتهای موج1 هست تایم دیلی است..........یا انتهای موج2تایم دیلی هست...........
نسبت به هدف بزرگ این سهم وسیکل بلند مدت وهمچنین موج شماری آن مشه حدس زد که انتهای موج2 در 8 اکتبر باشه
من این رالی که امروز استارت خورده را در ابتدای ریز موج 3 تایم 1 ساعته میبینم...............نظر من همون 2000 تومان تا 9 دسامبر............موفق باشید..........به قول شما این تحلیل ونظرات میتواند 100 درصد اشتباه باشد.متشکرم
سلام فرشیدجان بنظرم کطبس در قالب موج1 تایم دیلی تا 8/15 که تقریبا میشه همون 8 اکتبر550 تومان را ببینه...................
بنظر من 8 اکتبر یا انتهای موج1 هست تایم دیلی است..........یا انتهای موج2تایم دیلی هست...........
نسبت به هدف بزرگ این سهم وسیکل بلند مدت وهمچنین موج شماری آن مشه حدس زد که انتهای موج2 در 8 اکتبر باشه
من این رالی که امروز استارت خورده را در ابتدای ریز موج 3 تایم 1 ساعته میبینم...............نظر من همون 2000 تومان تا 9 دسامبر............موفق باشید..........به قول شما این تحلیل ونظرات میتواند 100 درصد اشتباه باشد.متشکرم
سلام
٨/١٥ چطور ٨ اكتبر؟ چون ٨/١٥ گذشته
منظورتون از ٢٠٠٠ تومان تا ٩ دسامبر چه سالي هست؟ چون ٢٠١٤ كه هـيچ تا دسامبر ٢٠١٦ هم فكر نكنم به اين هدف برسه!!!
شايد منظرتون رو اشتباه متوجه شدم.شايد هم تحليل من اشتباه باشد كه دومي محتمل تر است.
سلام
٨/١٥ چطور ٨ اكتبر؟ چون ٨/١٥ گذشته
منظورتون از ٢٠٠٠ تومان تا ٩ دسامبر چه سالي هست؟ چون ٢٠١٤ كه هـيچ تا دسامبر ٢٠١٦ هم فكر نكنم به اين هدف برسه!!!
شايد منظرتون رو اشتباه متوجه شدم.شايد هم تحليل من اشتباه باشد كه دومي محتمل تر است.
سلام فرشید جان
این مطلب را زمان مشخص خواهد کرد من تعصبی ندارم .........شاید1000 درصد در اشتباه باشم........................بس میشینم لب جوی وگذر زمان را میبینم
فرشید جان لطفا رانفور-افرا-زاگرس-شبدیس- مارون -سیستم- را اگر وقت کردی و برات زحمتی نبود از لحاظ زمانی در تایم ویکلی تحلیل بفرمایید .ممنون میشم
نظر