کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر من در میان مدت قیمتش پر هست و ریسک خرید بالا ولی از لحاظ اندیکاور در کوتاه مدت هنوز یه بالایی دیگه نشون میده . برای امثال من که ریسک پذیری کمی دارم سهم خوبی نیست. باز شما خودتان بررسی کنید.
فرشید جان با توجه به این که شما رو نمودار تعدیل نشده کار میکنید امکان دارد تاپیکو با سود تقسیمی به 460 برسد .. چون اگر بخواهد قبل از مجمع آنجا را ببیند ما یکی دو ماهی کامل نقد باشیم بهتر است !
خدا نکنه قبل از مجمع بخواد به قیمت خریدمون برسه /:.weirdsmiley.:/
فرشید جان خسته نباشی
بی زحمت اگر نکته جدیدی تو نمودار وخارزم دیدید به اشتراک بگذارید
ممنون
سطح 1527 مهم بود که شکست البته هنوز تثبیت نشده و شنبه و یکشنبه مهم هست بنظر میاد یه حرکت باید تا 180 داشته باشیم سطح 148 هم سطح برگشتی میتونه باشه
در کل سهامداران برای فروش عجله نکنند سهم نوسانیست و در بالایی میشه فروخت.
يكي از دوستان پيام دادن كه " تحليل هات عملياتي نميشه و يك سهم را به طرق مختلف تحليل مي كني"
بايد چند نكته را بيان كنم
١- بنده استاد كه نيستم ، حدود يكسال است تحليل مي كنم.
٢-قرار نيست همه تحليل ها درست در بيايد اگر چنين باشد نام آن پيشگويست.
٣-بقول جناب بهزادي تحليل نبايد استاتيك باشد. با تغيير شرايط تحليل عوض مي شود
ذات تحليل و هدف از تحليل همين است كه جلوي ضرر زودتر گرفته شود يعني من كه مي خواهم سهمي بخرم بررسي كنم و در نقطه حمايتي وارد شود مثلا كف كانال و وقتي بعد از خريد كف كانال شكست سريع مي فروشم و با انتظار بيجا متحمل ضرر بيشتر نمي شوم.نه اينكه تحليل كنيم كف كانال عمرا نمي شكند( حداقل كار من نيست)
٤- اگر تحليلي اينجا مي گذارم هدفم خريد و فروش يا تبليغ سهمي نيست، صرفا تبادل نظر يا ارائه ديدگاهم مي باشد و اگر پست ها را خوانده باشيد حداقل ٣ بار گفتم با تحليل هاي بنده وارد معامله نشويد زيرا ممكن شرمنده شما شوم.
ارادتمند همه دوستان
فرشید جان میشه پلوله رو بررسی کنی ... از نظر بنیادی هدف اول محدود 1300 و تکنیکی مقاومتهای 700 - 1000 و 1300 رو براش میبینم . اما برا ورود کمی نوسان هاش ترسناکه
با تشکر
نظر