تحلیل های تکنیکالی Farshid
Collapse
X
-
-
پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postتحلیل قبلی پست 883
و حالا
اگر قبل از 22ژانویه موفق به شکست کانال قرمز شود تا 260-270 جای رشد دارد
اگر در روند رو به پایین کانال آبی را از دست بدهد هدف کف قبلی حدود 109 خواهد بود
در کل انتظار رشد و شکست سقف های ماه قبل در ساختمانی ها را ندارم. صعودی هم باشد اصلاح ریزش اخیر خواهد بود( نظر شخصی)
ممنون از تحلیلهای خوبتون جناب فرشید ..
ثباغ همچنان نظرتون همین پست هستش ؟ ... یا گونه ا دیگه شده ؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postفرشید خان گزارش 9 ماهه خگستر اومد رو کدال
فکر کنم حدود 60 تومان پوشش داده
بنظرتون با این گزارشی که داده سهم و نگه داریم یا بفروشیم. ممنون
3ماهه 589 ریال
6ماهه 598 ریال
9ماهه 591 ریال
یعنی از 3 ماهه تا 9 ماهه هیچ سودی نساخته
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postجالبه الان که صورت های مالی 3 و 6 و 9 ماهه رو خوندم
3ماهه 589 ریال
6ماهه 598 ریال
9ماهه 591 ریال
یعنی از 3 ماهه تا 9 ماهه هیچ سودی نساختهآخرین ویرایش توسط mp_emperor؛ 2015/01/15, 23:55.
نظر
-
در اصل توسط mp_emperor پست شده است View Postبا اجازه صاحب تاپیک...خگستر سرمایه گذاریه و شناسایی سودش رو بنظرم با 9 ماهه پارسال مقایسه کنیم بهتر باشه که 54 درصد افزایش سود رو به کدال اعلام کرده...یه نکته خیلی مهم هم اینه که پارسال تلفیقیش منفی 94 تومن بوده و امسال مثبت 155 تومن
لذا عملکرد امسالش به این خاطر بالاتر بوده
از نظر من با این کار کارنامه شرکت منفی استریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postخگستر 32 تومان از سود امسالش از محل فروش بانک پارسیانش هست
لذا عملکرد امسالش به این خاطر بالاتر بوده
از نظر من با این کار کارنامه شرکت منفی است
نظر
-
اول از همه از اقا فرشید گل بابت زحماتش تشکر میکنم
دوم این مپنا رو یه نگاه میکنی؟/:.grlim:./
نظر
-
-
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postجناب فرشيد توريل راكه جناب محمد سعيد كفش را 204دانستن شما نظرتونا لطفا بگين جوزده شديم ديروز وامروز حقش خريدم كه صف فروش شده
اگر حدود 5-7 فوریه قیمت سهم از قیمت روزها قبل بیشتر بود مجدد وارد فاز ریزش می شود. در اون تاریخ جهت بررسی یادآوری کنید.آخرین ویرایش توسط farshidu؛ 2015/01/17, 13:51.Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط فرشته کوچک پست شده است View Postاول از همه از اقا فرشید گل بابت زحماتش تشکر میکنم
دوم این مپنا رو یه نگاه میکنی؟/:.grlim:./
اگرتا اوایل فوریه رشد کند نوبت ریزش خواهد بود
اگر ریزش ادامه داشته باشد باید مجدد بررسی شود
Trade Mindfully
نظر
نظر