تحلیل های تکنیکالی Farshid
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل های تکنیکالی Farshid
آقا فرشید دمت گرم!!
تحلیل هات واقعا ردخور نداره؛ تا حالا کسیو ندیدم که تحلیل هاش تا اندازه شما واقعا درست از آب دربیاد.
اگه امکانش هست فایلهای آموزشیتون رو قرار بدید تا ما هم فیض ببریم یا کتابی معرفی کنید که با خوندنش بشه تقریبا تحلیلهای درستی مثل تحلیهای شما انجام بدیم؟
ممنونم/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط gholamk پست شده است View Postآقا فرشید دمت گرم!!
تحلیل هات واقعا ردخور نداره؛ تا حالا کسیو ندیدم که تحلیل هاش تا اندازه شما واقعا درست از آب دربیاد.
اگه امکانش هست فایلهای آموزشیتون رو قرار بدید تا ما هم فیض ببریم یا کتابی معرفی کنید که با خوندنش بشه تقریبا تحلیلهای درستی مثل تحلیهای شما انجام بدیم؟
ممنونم/:.Heart.:/
اموزشهاي جناب نيما آزادي بنظر بهترين منبع هست ، فيلمهايي دارند كه سرچ كنيد حتما پيدا مي كنيد و ٣ كتاب خوب
اول فيلمها رو ملاحظه فرماييد بعد كتابهاTrade Mindfully
نظر
-
-
-
با سلام
نظر شما در مورد تحلیل زمانی سجام چی هستش؟فایل های ضمیمه شده
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postممنون
اموزشهاي جناب نيما آزادي بنظر بهترين منبع هست ، فيلمهايي دارند كه سرچ كنيد حتما پيدا مي كنيد و ٣ كتاب خوب
اول فيلمها رو ملاحظه فرماييد بعد كتابها
من طبق راهنمایی قبلی شما فیلمهای تحلیل زمانی اقای نیما آزادی رو دیدم و کتاب رکن سوم بازار رو مطالعه کردم ،خیلی خوب بود ،ممنون
آیا کتاب یا منابع دیگه ای سراغ دارید؟
همین سه کتابی که فرمودید چه کتابهایی هستند؟توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postسلام آقافرشید
من طبق راهنمایی قبلی شما فیلمهای تحلیل زمانی اقای نیما آزادی رو دیدم و کتاب رکن سوم بازار رو مطالعه کردم ،خیلی خوب بود ،ممنون
آیا کتاب یا منابع دیگه ای سراغ دارید؟
همین سه کتابی که فرمودید چه کتابهایی هستند؟
دوئل با روند
ركن سوم ( تحليل زماني)
واگرايي ها هر سه از نيما آزادي
هارمونيك تريدينگ پيشرفته جناب علي محمدي هم تركيب الگوهاي هارمونيك و تحليل زماني هست.Trade Mindfully
نظر
-
توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
نظر