سرمايه گذاري مسكن پرديس (ثپرديس)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 695

پاسخ : حق و ناحق شدن محکمه را عذر بنه

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
    اقا حاجی
    جوابات
    1- بنده مشتی نیستم مشتی کسی هست یه سفر مشهد بره من کلن دو با شهر ری رفتم . خودم بچه ناف ونک ام
    2- منظور از عنوان از هوش مصنوعی پرسیدم گفت یعنی خود سازمان بورس که همون سگ باشه. با یه مشت گرگ که صندوقا و سبدگردون و حقوقی گرگ باشن وقتی بده وبستون دارن و پا هم میشینن میشه وضعیت شاخص جعلعلی
    بورس و فرابورس و موج امواج شتاب و جهش همون سگ وگرگ 70 درصد 20 روزه بالا میرن بقیه هم به امون خدا ول 80 درصد خاور منفی 80 درصد خصدارا 80 درصد 1500 تا شرکت بنیادی وخوب. افتاد یا بیشتر بگم
    3- حاجی داریوس این نمودار که میکشی نامردی نکن واسه ثپردیس و ثباغ بدبخت هم بکش 80 درصد ضررم چه خاکی سر کنم
    1-جناب ونکی، تجریش میشینی با غم غربت چه میکنی

2-ایول به هوش مصنوعیت...رمه کیه حالا؟:D

3-دوست مفقود الاثری داشتیم به اسم ملا مسعود برادر، خدا رفتگان شما را هم بیامرزد، فرشته خان صدام میکرد، با حال بود/:.happysmiley:./
    البته دوره خان و خان بازی گذشته و بنده علاقه ای ندارم/.:biggrinsmiley.:/
    "حاجی داریوش" رو کجای دلم بذارم آخهlaughingsmiley
    البته حق میدم، دکستروس گفتنش سخته/:.negaran.:/

4-چه خاکی بر سر کنی:

هم دلار هم سکه در برابر ثپردیس با مقاومتهای مهم تاریخی مواجه اند و بسیار بعیده بیش ازین در برابر ثپردیس قوی بشن (البته جفتشون ممکنه 10-15 درصد دیگه هم قوی بشن، اما دیگه ته ماجراست)
    معنی این حرف اینه که مجدد نوبت ثپردیس هست که جلوی دلار و سکه قوی بشه
    و این یعنی ثپردیس بازدهی واقعی میده (در قیاس با بازدهی دو ماه اخیر بازار، که در اغلب سهام بازار تقریبا هم اندازه رشد دلار بوده، یعنی بازدهی واقعی ای رخ نداده)
    من فکر میکنم ثپردیس دست کم تا حوالی بهمن 402 قوی میشه (کف هایی که در سال 2024 در نمودارها مشاهده میکنید)
    این یعنی نسبت به طلا و دلار 5 برابر میشه
    لذا جواب سوال 4 به نظرم اینه که اگه داریشون میانگین کم کن که وقتشه

Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 2057

پاسخ : حق و ناحق شدن محکمه را عذر بنه

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

1-جناب ونکی، تجریش میشینی با غم غربت چه میکنی

2-ایول به هوش مصنوعیت...رمه کیه حالا؟:D

3-دوست مفقود الاثری داشتیم به اسم ملا مسعود برادر، خدا رفتگان شما را هم بیامرزد، فرشته خان صدام میکرد، با حال بود/:.happysmiley:./
      البته دوره خان و خان بازی گذشته و بنده علاقه ای ندارم/.:biggrinsmiley.:/
      "حاجی داریوش" رو کجای دلم بذارم آخهlaughingsmiley
      البته حق میدم، دکستروس گفتنش سخته/:.negaran.:/

4-چه خاکی بر سر کنی:

هم دلار هم سکه در برابر ثپردیس با مقاومتهای مهم تاریخی مواجه اند و بسیار بعیده بیش ازین در برابر ثپردیس قوی بشن (البته جفتشون ممکنه 10-15 درصد دیگه هم قوی بشن، اما دیگه ته ماجراست)
      معنی این حرف اینه که مجدد نوبت ثپردیس هست که جلوی دلار و سکه قوی بشه
      و این یعنی ثپردیس بازدهی واقعی میده (در قیاس با بازدهی دو ماه اخیر بازار، که در اغلب سهام بازار تقریبا هم اندازه رشد دلار بوده، یعنی بازدهی واقعی ای رخ نداده)
      من فکر میکنم ثپردیس دست کم تا حوالی بهمن 402 قوی میشه (کف هایی که در سال 2024 در نمودارها مشاهده میکنید)
      این یعنی نسبت به طلا و دلار 5 برابر میشه
      لذا جواب سوال 4 به نظرم اینه که اگه داریشون میانگین کم کن که وقتشه

دستانتان درد نکنه قیلی زحمت کشیدی
      1- چاره نداشتم ونک اجارا خیلی گروون بود مجبور شده تجریش کناره امامزاده یه خونه گلنگی بود اجاره کنم مردم ندارند گوجه90 تومن سیب زمینی 80 تومن کجا دراریم
      2- ملا مسعود برادر میشناسم یه زمانی میخاست شاه افغانستان بشه فکر کنم از دست طالبان فرار کرد تو کوه های قفقاز هنوز نمرده زنده است
      3- داریوش اقا ما پیرمردیم سواد درست حسابی نداریم شما هم هم قیافت هم صدات احتمالا مثل داریوش اقبلیه
      4- دارم هم ثپردیس هم ثجوان هم ثباغ همشون هم 80- درصد منفی ام
      من هرکی هرچی اینجا گفته خریدم خاور-کرومیت ختراک خبنیان خصدرا و... همشون هم منفی ام پرتفوی بنده از دیدبان بازار شلوغتره
      11 روز کارم هست بررسی کنم کدوم سهامم مثبت شده
      خلاصه اسیر شدیم دست بوس
      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

پاسخ : سرمايه گذاري مسكن پرديس (ثپرديس)

یادم رفت پرسیدی رمه کیه

رمه همین گوسفندای سایت هستند که ته تهش یا صندوقی اند یا سبد گردونند یا حقوقی راهزنند
        ان نسل صفویان هستند مرده خر و خونخوار
        ترسو و بزدل تا پخ میکنن میدوون تو صف فروش
        تو این سایت زیادند
        نفهما سهم تو 80 درصد منفی است باز تبلیغ میکنه فروش خاور فروش خگستر فروش خبنیان فروش خصدرا
        همچون نفهمایی داریم
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

در حال کار...
        X