پاسخ : حق و ناحق شدن محکمه را عذر بنه
1-جناب ونکی، تجریش میشینی با غم غربت چه میکنی
2-ایول به هوش مصنوعیت...رمه کیه حالا؟:D
3-دوست مفقود الاثری داشتیم به اسم ملا مسعود برادر، خدا رفتگان شما را هم بیامرزد، فرشته خان صدام میکرد، با حال بود/:.happysmiley:./
البته دوره خان و خان بازی گذشته و بنده علاقه ای ندارم/.:biggrinsmiley.:/
"حاجی داریوش" رو کجای دلم بذارم آخهlaughingsmiley
البته حق میدم، دکستروس گفتنش سخته/:.negaran.:/
4-چه خاکی بر سر کنی:

هم دلار هم سکه در برابر ثپردیس با مقاومتهای مهم تاریخی مواجه اند و بسیار بعیده بیش ازین در برابر ثپردیس قوی بشن (البته جفتشون ممکنه 10-15 درصد دیگه هم قوی بشن، اما دیگه ته ماجراست)
معنی این حرف اینه که مجدد نوبت ثپردیس هست که جلوی دلار و سکه قوی بشه
و این یعنی ثپردیس بازدهی واقعی میده (در قیاس با بازدهی دو ماه اخیر بازار، که در اغلب سهام بازار تقریبا هم اندازه رشد دلار بوده، یعنی بازدهی واقعی ای رخ نداده)
من فکر میکنم ثپردیس دست کم تا حوالی بهمن 402 قوی میشه (کف هایی که در سال 2024 در نمودارها مشاهده میکنید)
این یعنی نسبت به طلا و دلار 5 برابر میشه
لذا جواب سوال 4 به نظرم اینه که اگه داریشون میانگین کم کن که وقتشه
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
2-ایول به هوش مصنوعیت...رمه کیه حالا؟:D
3-دوست مفقود الاثری داشتیم به اسم ملا مسعود برادر، خدا رفتگان شما را هم بیامرزد، فرشته خان صدام میکرد، با حال بود/:.happysmiley:./
البته دوره خان و خان بازی گذشته و بنده علاقه ای ندارم/.:biggrinsmiley.:/
"حاجی داریوش" رو کجای دلم بذارم آخهlaughingsmiley
البته حق میدم، دکستروس گفتنش سخته/:.negaran.:/
4-چه خاکی بر سر کنی:
هم دلار هم سکه در برابر ثپردیس با مقاومتهای مهم تاریخی مواجه اند و بسیار بعیده بیش ازین در برابر ثپردیس قوی بشن (البته جفتشون ممکنه 10-15 درصد دیگه هم قوی بشن، اما دیگه ته ماجراست)
معنی این حرف اینه که مجدد نوبت ثپردیس هست که جلوی دلار و سکه قوی بشه
و این یعنی ثپردیس بازدهی واقعی میده (در قیاس با بازدهی دو ماه اخیر بازار، که در اغلب سهام بازار تقریبا هم اندازه رشد دلار بوده، یعنی بازدهی واقعی ای رخ نداده)
من فکر میکنم ثپردیس دست کم تا حوالی بهمن 402 قوی میشه (کف هایی که در سال 2024 در نمودارها مشاهده میکنید)
این یعنی نسبت به طلا و دلار 5 برابر میشه
لذا جواب سوال 4 به نظرم اینه که اگه داریشون میانگین کم کن که وقتشه
نظر