آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
    همش قبول
    ولی خداییش وبیمه فروشی نیست حتی اگه بشه 160 ریال:D

راستی محمد جان وساخت با چه سهمی از گروه تعویض شود به نظرت با ثمسکن یا منفی 4 ثتران تعویض شود کار درستی ست
    وساخت الان صف خرید داره.....اگه نتونست همپای بقیه مثبت بره بالا تعویض بشه.....در گروه ساختمون هم نظرم رو فرابورسی ها هست.....خودم ثغرب رو میپسندم
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
      سلام
      من زیاد خوشحال نیستم چرا؟ چون این روزا بازار مثله بنز داره بالا میره و سهام من درجا میزنن /:.sadsmiley.:/
      سبد: وتوشه-ثشاهد-لابسا-دیران-ختراک
      لابسا معلوم نیست چه قصدی دارن سهامداران عمدش به شدت کنترل میکنن و اجازه رشد نمیدن
      ثشاهد اردر چینی قسمت فروشش امروز حالمو بهم زد
      1444
      -1443
      -1442
      -1441
      -1440
      یعنی چی آخه؟؟؟
      حالا همگروهاش حداقل 30 درصد گین دادن بماند که بعضیاشونم 100 درصد!!
      دیرانم که هی 660 میشه هی 700!!
      ختراک خوب بود و تا حدی وتوشه
      بعد میام به وانصار-وبصادر-دی--خبهمن-خزامیا-خگستر-خمحرکه-ولیز-ولغدر-ثباغ-وساخت-ثغرب-ونفت-فملی-رتکو-غبشهر-پترول و بقیه سهما نگاه میکنم اعصابم بهم میریزه مثلا 18 میلیون دادم لابسا خریدم 500 تومن هیچی به هیچی همون روز اگه هر کدوم از سهام بالا رو خریده بودم لااقل 10 درصد تو سود بودم
      تو رشد بازار سبدم اصلا رشد نکرد ولی تو روزای منفی از همه بیشتر منفی میخوره/:.negaran.:/
      دوستان به همفکری شما نیازمندم باید چه کنم؟؟
      ماشاء اله خودت هم درد و خوب تشخیص دادی هم درمون رو

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

سبد بنده : خگستر...وبصادر....پترول

سبد اخوی : هپکو....سفارود....پلوله

از اول سال تا الان حساب نکردم ولی احتمالا بد نباشه تا الان....من یه مدت نبودم بازار....چند تا هم ضرر کردم...بمپنا و قلر و....

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

با سلام
          این پرتفو بنده است.فقط وگردش ح رو نمیدونم چرا صفر درصد گرفته کلا درصدها به هم ریخته.
          پترول حدودا 35%- وگردش ح و بالاس هر کدام 25 %- حدودا 10 درصد وپترو-خبهمن و وگستر رو هم 5%.
          ...........
          در مورد سبد بیشتر نظرم بر این بود که دوستان علت و چرایی سبدشان را بیان کنند و نه فقط سبدشان را بگویند.چرا اینگونه چیدند؟ چرا سه سهم؟4 سهم؟5سهم؟بازده انتظاری؟ حداکثر ریسکی که میتوانند داشته باشند.
          ..
          بنده همانطور که حدودا 10-14 روز پیش عرض کردم سبد رو به سمت بازار گاوی میبرم. در اینگونه نوع از سبدچینی تغییرات بالاست و چون قسمت بزرگی به سه سهم پایه اختصاص داده شده است این سه سهم در صورتی که ضعیف ظاهر شوند احتمالا با سهام دیگر تعویض شوند البته ضعیف برای هرکس تعریف خاصی دارد و بدین معنا نیست که اگر یک روز منفی شود فروشنده باشم.
          اینگونه سبد نیاز به مراقبت روزانه دارد چون ریسک اینگونه اعمال بالاست.
          این تایپیک
          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1140&page=2
          هم در مورد مدیریت سرمایه است که مطالعه آن احتمالا مفیدخواهد بود.
          ..................
          ........
          در بازار صعودی تایپیک ها شلوغ و من آنم رستم پهلوان فراوان..ولی هنر سود کردن در بازار نزولی است نه صعودی..عیار آدم ها در بازار نزولی مشخص میشود:)
          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/03, 11:08.

نظر

• trojan
            ستاره دار(1)
            • Nov 2013
            • 881

آقا حیدر / آقا محمد عزیز
            من متاسفانه خیلی سبدمو جابجا می کنم ولی فعلا این هست : حق وگردش - وبیمه - سکارون - دکوثر - وتوشه - خودرو
            خیلی تمایل دارم به کاهش تعداد سهم ها و حتی تک سهمی
            لطفا یه راهنمایی بفرمایید در مورد سبد ممنون

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
              سلام
              من زیاد خوشحال نیستم چرا؟ چون این روزا بازار مثله بنز داره بالا میره و سهام من درجا میزنن /:.sadsmiley.:/
              سبد: وتوشه-ثشاهد-لابسا-دیران-ختراک
              لابسا معلوم نیست چه قصدی دارن سهامداران عمدش به شدت کنترل میکنن و اجازه رشد نمیدن
              ثشاهد اردر چینی قسمت فروشش امروز حالمو بهم زد
              1444
              -1443
              -1442
              -1441
              -1440
              یعنی چی آخه؟؟؟
              حالا همگروهاش حداقل 30 درصد گین دادن بماند که بعضیاشونم 100 درصد!!
              دیرانم که هی 660 میشه هی 700!!
              ختراک خوب بود و تا حدی وتوشه
              بعد میام به وانصار-وبصادر-دی--خبهمن-خزامیا-خگستر-خمحرکه-ولیز-ولغدر-ثباغ-وساخت-ثغرب-ونفت-فملی-رتکو-غبشهر-پترول و بقیه سهما نگاه میکنم اعصابم بهم میریزه مثلا 18 میلیون دادم لابسا خریدم 500 تومن هیچی به هیچی همون روز اگه هر کدوم از سهام بالا رو خریده بودم لااقل 10 درصد تو سود بودم
              تو رشد بازار سبدم اصلا رشد نکرد ولی تو روزای منفی از همه بیشتر منفی میخوره/:.negaran.:/
              دوستان به همفکری شما نیازمندم باید چه کنم؟؟

سلام به نیمای عزیز

دلایل انتخاب سبدتون رو ذکر نکردید و اینکه با چه اهدافی آنها را خریده اید. دیدگاهتان نوسانگیری بوده یا کوتاه مدت، میان مدت یا بلند مدت.
              میدانید که استراتژی ها در هر یک از این شرایط متفاوت خواهد بود. مثلا اگر با دید بلند مدت یک سهم رو انتخاب میکنید ممکن است برای سهم در طول یک سال هدفی را در نظر دارید که افت و خیزهای کوتاه مدتی آن برایتان بی اهمیت میشود. بنده حسینا را با این دید خریدم در این مدت افت و خیز زیاد داشته افزایش سرمایه، مجمع و غیره... با دیدگاه بلند مدت در همه ی این شرایط به اقتضاء شرایط افزوده ام و 40 درصد سبدم را به آن اختصاص داده ام و الان هم که میدانم در یک روند نزولی کوتاه مدت افتاده برایم خیلی مهم نیست چون هدفم را پایان سال مالی 93 قرار داده ام لذا کماکان با سهم خواهم بود. این را به دلیل دیدگاهم نسبت به این سهم عنوان کردم و اصلا توصیه به خرید در شرایط کنونی ندارم
              یک نکته هم بگویم که اگر توافق صورت بگیرد به نظرم بهتر است که سهام کوچک بازار را رها کرده به غولها روی آوریم. چرا که با توافق سرمایه های سنگین روانه بازار میشوند و این سهم ها را در روند صعودی قرار میدهند البته این یک نسخه ی کلی نیست ممکن است استثناهایی هم وجود داشته باشند.

اما در سبد شما وقت شد دو تا از سهم ها را بررسی کنم. نظر خودم رو میگویم به عنوان کمک و این نظر صرفا تکنیکی است دیگر دوستان هم کمک کنند. و شما دوست عزیز پس از تحقیق کافی تصمیم بگیر.
              لابسا:
              در یک روند زیگزاک صعودی قرار گرفته و خرید شما در 500 تحقیقا جایی بوده که سهم اصلاحش را شروع کرده. مطابق روند گذشته که ذکرش رفت این زیگزاک ممکن است منجر به اصلاح تا 468 خوش بینانه شود. البته در این روند نزولی کوتاه مدت دارد زمان میخرد به این معنی که روند نزولی کندرونده شده و شیب ملایمی پیدا کرده و این نشان از قدرت کم فروشنده است. به همین دلیل ممکن است نهایتا تا 468 پایین نیاید. ولیل اهداف دیگری هم هست از جمله 440 . توصیه این است که اگر قصد نوسان گیری دارید فعلا خارج شوید و در پایان اصلاح و بر روی اعدادی که ذکرش رفت رفتار سهم را بررسی در صورتیکه نشانه های بازگشت را دیدید مجددا وارد شوید.

وتوشه:
              این سهم در حال تشکیل یک الگوی ABC اصلاحی است. از قضا دارد خیلی کلاسیک این کار را انجام میدهد. در حال حاظر به نظرم اتمام موج B نزدیک است و محتمل است موج C شروع شود. توصیه میکنم بفروشید و اگر به بنیاد سهم مطمئن هستید در پایان اصلاح مجددا خرید کنید. هدف موج C را حداقل کف قبلی سهم میدانم.

خواهشا برای انتخاب سهام خود دلایل مکفی داشته باشید
              اخیرا کمی از منطق و استراتژی خودم خارج شدم و خبهمن خریدم. هر چند فروختم و 8 درصد سود کردم ولی اصلا نچسپید. زیرا متوجه شدم که اصول تعیین کرده برای خودم را در خرید خبهمن زیر پا گذاشتم. نه اینکه سهم بدی باشد ولی با خود عهد کردم سهمی را بدون تحلیل همه جانبه نخرم و بیشتر از این بابت حال نکردم.
              سعی کن استراتژی را انتخاب کنی که با اجرای آن از بازار لذت هم ببری در کنار سود. چون عمر شما بیش از هر چیزی اهمیت دارد دوست گلم

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 1656

درود
                سبد من ۳۰٪پترول۱۵٪لابسا۵۵٪ورنا بیشتر نقدم الان این ۳سهم هم ب نظرم چارشنبه دوتاشون بدم برن چون دنبال فرصتم وارد حسینا بشم
                بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• farzen
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2012
                  • 512

سلام سبد من:از تجهیزاتی:فاذر--از خودرویی:خمهروخزر--از غذایی:غپینو--وگردش کمی دارم و در حال ورود به پترول---از کانیها :کاذر--ونفت .راهنمایی لطفا

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

سبد من 80 درصد البرز....20 درصد اسیا.....کلان تو این 10 سال هیچ وقت بیشتر از 3 تا سهم نداشتم.....کلا با استرس حال میکنم:x
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• سیدامیر
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1668

سلام
                      سبد من 1_ حسینا و حق تقدم آن 40درصد. 2_ بالاس 20 درصد . 3_ غشان 20 درصد .4_ختراک 10 درصد
                      10 در صد هم نقد .

موفق باشید.
                      آخرین ویرایش توسط سیدامیر؛ 2014/11/03, 16:34.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

قرار به اقرار شد...
                        سبد من هم این مدلیه...
                        در اینده ای نزدیک فاذر نیز اضافه خواهد شد...

پتایر ... به دید بلند مدت بوده و تا اخر سال اینده دست به سهم نمی زنم
                        غپینو... متاسفانه از قبل داشتم الان ضرر صفر شده ولی به نظر سهم تا 630 با اعلام افزایش سرمایه خواهد رفت...متاسفانه مدیران بی لیاقتی دارن...
                        کاذر...تکنیکالی خریدم....
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

میدونم که الان دیگه همگی بی صبرانه منتظر سبد من هستند/.:biggrinsmiley.:/
                          خاهن 65% به خاطر افزایش سرمایه و تعدیل سهم مدتی بود که خریده بودمش که روز قبل از بستن هم از طریق اعتبار بازم بهش اضاف کردم
                          پترول 30%
                          وبیمه 15%
                          فاذر12%
                          وساپا 8%
                          این 4 تا هم صلواتی و تکنیکال و اخبار غیر موثق دوستان و جو گروه و ... خریداری کردم
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

یکمی هم بانک دی خریدم. البته درصد هایی که نوشتم دقیق دقیق نیستن و ممکنه کمی متفاوت از اصل باشن.
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• cliff
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 303

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                              میدونم که الان دیگه همگی بی صبرانه منتظر سبد من هستند/.:biggrinsmiley.:/
                              خاهن 65% به خاطر افزایش سرمایه و تعدیل سهم مدتی بود که خریده بودمش که روز قبل از بستن هم از طریق اعتبار بازم بهش اضاف کردم
                              پترول 30%
                              وبیمه 15%
                              فاذر12%
                              وساپا 8%
                              این 4 تا هم صلواتی و تکنیکال و اخبار غیر موثق دوستان و جو گروه و ... خریداری کردم
                              سلام
                              اينا كه از ١٠٠ درصد زد بالا اخوي!!!
                              ياد علي پروين افتادم! خاهن ميدونيد كي باز ميشه؟ روز بستن زده بود به علت ابهام در اطلاعات دريافتي سهم بسته ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Using Tapatalk

نظر

• cliff
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 303

سبد من يا بهتره بگم زنبيل:-)
                                خگستر ٢٥٪
                                شيران ٢١٪
                                ثاباد ١١٪
                                البرز ٧٪
                                ونفت، وصنعت، خاهن،فاراك، ركيش و شمواد هر كدام يك پله( تقريبا ٦ درصد)
                                ركيش و البرز يكشنبه خريد شده اند و چهارشنبه از فاراك و ونفت خارج ميشوم

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X