آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

جناب صولت فاذر رو چه قیمتی برداریم؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

سبد من جهت شفاف سازی اینچنین است:

یه نکته جهت رمز گشایی تعداد وتوکا 100000 سهم است.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mesbah1989
        Banned
        • Oct 2014
        • 403

پذیره‌نویسی موسسه اعتباری آرمان از 24 آبان ماه

کدخبر:7809 سه شنبه، ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴:۳۱ 565 بازدید

نماینده هیات موسس موسسه اعتباری آرمان گفت: پذیره‌نویسی این موسسه از 24 آبان‌ ماه آغاز می‌شود.
        مرتضی عنایتی با بیان اینکه پذیره‌نویسی موسسه اعتباری آرمان از طریق بازار سوم فرابورس انجام می‌شود، افزود: در این پذیره‌نویسی حدود یک هزار و 400 میلیارد ریال برای افزایش سرمایه این موسسه در نظر گرفته شده است.
        وی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه اولیه موسسه اعتباری آرمان یک هزار و 600 میلیارد ریال است.
        بنا بر اعلام این موسسه، عنایتی با تاکید بر اینکه مهلت پذیره‌نویسی 10 روز تعیین شده است، گفت: طبق توافق با بانک مرکزی مقرر شده پس از پذیره‌نویسی، اساسنامه جدید موسسه که مورد تایید شورای پول و اعتبار قرار گرفته در مجمع سهامداران به تصویب برسد و مجوز نهایی صادر شود. موسسه اعتباری آرمان از 9 تعاونی ادغامی تشکیل شده و دارای 506 شعبه در سراسر کشور است.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2938

سلام خدمت دوستان
          تسلیت عرض میکنم شهادت سرور و سالار شهیدان
          امید که بهره وافی و کافی از این ایام برده باشید و ما را هم فراموش نکنید خصوصا در لحظه های شکست. انگاه که دلتان رقیق میشود و فاصله ها از معبود و معشوق کم

بعد از حدود 4 یا 5 ماه فرصت شد مجددا بررسی همه جانبه ای از اوضاع و احوال سبدم داشته باشم و رفتار گذشته را مرروی جدی کنم. نتایج خوبی بدست آمد و خیلی از کارهای اشتباهم برایم روشن شد و امیدوارم که راهبرد و برنامه ام را بهبود بدهم.
          اصولا بهبود مستمر شده استراتژی اصلی من در زندگی. خداوند خیر کثیر دهد مرحوم دمینگ را

سبدم هماکنون به این شکل است
          حسینا 39%
          فاذر 36%
          تکنو 14%
          نقد 11% با احتساب سود مجمع حسینا

تعداد معاملاتم از ابتدای سال به شرح زیر بود
          تعداد خرید 43 بار
          تعداد فروش 35 بار

بازده سبد در سال جاری 46%

دلایل انتخاب سبدم به این شکل است
          حسینا:
          همچنان که گفتم دیدگاه من راجع به این سهم بلند مدتی و حداقل در حال حاظر تا پایان سال خواهد بود. دلیل اصلی آن این است که به اوضاع این صنعت آشنا هستم و مطالعاتم در رابطه با بنیادی این سهم ها بیشتر است. زمانی، دوری از حتاید را در ابتدای حضورم در سایت گوشزد کردم ولی بازخورد خوبی از دوستان نگرفتم اوضاع حتاید را ملاحظه میکنید. نه اینکه بنده تحلیل گر خوبی باشم بلکه گزاره های حول و هوش این صنعت را که رسد کردم به این نتیجه رسیدم. در ابتدای ورود حسینا نیز به شرکت بدبین بودم تا عملکرد انتهایی 92 که آمد و مطمئن شدم که خبرهای خوبی درون این سهم است و ناچار هستند که شفاف سازی کنند. ورودم به سهم از نیمه اردیبهشت شروع شده و همواره اضافه کرده ام تنها فروشم حق تقدم بود که دلایلش را در تاپیک ذکر کردم. تازه انها را هم به خود سهم تبدیل کردم. بازده حاصله از این سهم 34 درصد بوده با احتساب سود مجمع که در آینده اتفاق میافتد.
          فاذر:
          اگر تاپیک سهم را مروری کنید خواهید دید که در اواسط موج 3 که بازده 600 درصدی داشت با سهم بودم. اشتباهم این بود که اتمام موج 3 را دیر تشخیص دادم و کمی از سود متضرر شدم. ولی بعد از آن در سدد شروع موج 5 بودم که اتفاقا به خوبی شکارش کردم. هیچ وقت بدون این سهم نشدم ولی در انتهای اصلاح ها حسابی افزوده ام. اخیرا دیدید که بازده موج 1 از 5 سهم 60% بود.
          تا پایان موج 5 با سهم خواهم بود. تحلیلش را در تاپیک گذاشته ام. ولی همواره سعیم این خواهد بود که در ابتدای کارکشن‌ها کم کنم و در انتها اضافه. در اصلاح فعلی هم روز چهارشنبه تصمیم خواهم گرفت.
          تکنو:
          بعد از آشنایی با این سهم توسط دوستان در تاپیک بررسی اجمالی داشتم از این سهم. تا الان تحلیلی از سهم در تاپیک نگذاشتم ولی احتمال دو چیز را میدهم. اولا اصلاح سهم تا 79 درصد فیبو نشان از این دارد که حد اقل موج B در انتظار سهم خواهد بود اگر نگوییم موج 3. هدف سهم را 272 میبینم و این حداقل صعود سهم خواهد بود در تراز 38.2 فیبو. حد ضرر هم کف قبلی قرار داده ام 155. نسبت ریسک به ریوارد را ملاحظه میکنید که قابل توجه است. ولی رفتار سهم انچنان که انتظار داشتم پیش نرفته. بین کفی که گفتم و سقف 192 در حال نوسان است. البته به صورت میکروسکپی هم هر روز دارم سهم رو چک میکنم و تحلیل های مختلفی از آن دارم. ولی روی هم رفته اوضاع انچنان خراب نیست که خداحافظی کنم. متوسط خریدم در سه مرحله 173 است و هنوز تو ضرر نرفتم ولی اگر هم بروم تا 155 با سهم خواهم بود.

وجدانا کدام یک از شما اینچنین سهمتان را رسد میکنید؟ البته بغیر از ایلچی که درصد سهامش خیلی دقیق بود.

خب کمی از ناکامی ها هم بگویم. در کوتاه مدتی یا همان نوسان گیری در اغلب موارد شکست خورده ام بجز ولغدر که خیلی خودجوش و شانسی حدود 85 درصد گین داد.
          بمپنا – اعتلا – حخزر- وپارس – شاوان – وبیمه تجربه نا موفق بنده در نوسانگیری بوده اند و
          خمحرکه – خبهمن – دانا . تجارب کمی تا قسمتی موفق بنده در نوسان گیری
          نتیجه گیر:
          جناب Mehdi1400 با توجه به شرایط خاص اوضاع و احوال کاری و رفتاریش، اصولا به درد دیدگاه کوتاه مدت نمیخورد.
          بیشترین بازده ایشون در نگاه میانمدت و بلندمدتش به سهام بوده است. بهتر است عملکردش را در این حوزه توسعه دهد
          حد اکثر 3 تا 5 سهم را اگر در نظر داشته باشد بهتر است تا چندین و چند سهم و از این شاخه به آن شاخه پریدن

خدا خیر حیدر بدهد که باعث شد این ارزیابی را از خودم بعد از 5 ماه داشته باشم.
          خوش رزق باشید
          آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2014/11/12, 23:56.

نظر

• ahmadreza
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 1294

خرینگ آماده صعود پولبکشم زده

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
              سلام
              اينا كه از ١٠٠ درصد زد بالا اخوي!!!
              ياد علي پروين افتادم! خاهن ميدونيد كي باز ميشه؟ روز بستن زده بود به علت ابهام در اطلاعات دريافتي سهم بسته ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
              حق با شماست دوست عزیز ، چون من مبلغی رو به عنوان اعتبار دریافت کرده ام.
              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
              سلام خدمت دوستان
              تسلیت عرض میکنم شهادت سرور و سالار شهیدان
              ......

وجدانا کدام یک از شما اینچنین سهمتان را رسد میکنید؟ البته بغیر از ایلچی که درصد سهامش خیلی دقیق بود.

.....
              خوش رزق باشید
              حاجی زیاد رو من خوش بین بودی. /.:biggrinsmiley.:/ تازه الان یادم افتاد، یک شنبه درمورد بیمه البرزم پرسیدم ولی چون دوستان مشورت ندادن منم از حرصم مقداری خریدم .
              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

تو البرز به وضوح قدرت خریدار قابل رویت بود..... تعداد خریدار به فروشندش خیلی خوب بود.....یه حقوقی طالب سهم هم پیدا شده خوب میخره.....چند دقیقه اول بازار فکر کنم فرصت خرید خوبی بده..................

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  تو البرز به وضوح قدرت خریدار قابل رویت بود..... تعداد خریدار به فروشندش خیلی خوب بود.....یه حقوقی طالب سهم هم پیدا شده خوب میخره.....چند دقیقه اول بازار فکر کنم فرصت خرید خوبی بده..................
                  این چند روز خریدارای خوبی پشت سهم بودن ، جو گروه هم خوبه. ولی حجم عرضه یک شنبه شاید روند رو دچار اعوجاج کنه.
                  من خریدم ولی قضیه خریدای منو اینجا همه میدونن. اگه لازم شد شماره برات میفرستم !!

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

دادا ثانیه به ثانیه روندشو دیدم.....یه 999اردر امدو رنج کشیدنا شروع شد........فقط اینو میدونم که تمام معاملات یک شنبه بوی خرید سنگین میداد ....شایدم اشتباه باشه ...ولی بشدت مثبتم روش...میانگینمم 118.2 /////////////:x
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• cliff
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 303

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                      حق با شماست دوست عزیز ، چون من مبلغی رو به عنوان اعتبار دریافت کرده ام.

حاجی زیاد رو من خوش بین بودی. /.:biggrinsmiley.:/ تازه الان یادم افتاد، یک شنبه درمورد بیمه البرزم پرسیدم ولی چون دوستان مشورت ندادن منم از حرصم مقداری خریدم .
                      در مورد روش شرايط گرفتن اعتبار و مراحلش ميشه يه مختصر توضيحي بدين
                      ممنون

Using Tapatalk

نظر

• s.ana
                        عضو جدید
                        • Oct 2014
                        • 6

سلام من اولین بار هست که وارد این مباحث میشم ولی اینبار خیلی خوشم آمد از این سوال و دوست دارم دوستان راجب سبدم نظر بدن مخصوصاً آقا حیدر وبقیه دوستان البته دید من بلند مدت و کلا سالی سه چهار بار ترید میکنم 60% کیمی دارو 20% والبر 15% وپخش 10% پترول 5% لخانه

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط s.ana پست شده است View Post
                          سلام من اولین بار هست که وارد این مباحث میشم ولی اینبار خیلی خوشم آمد از این سوال و دوست دارم دوستان راجب سبدم نظر بدن مخصوصاً آقا حیدر وبقیه دوستان البته دید من بلند مدت و کلا سالی سه چهار بار ترید میکنم 60% کیمی دارو 20% والبر 15% وپخش 10% پترول 5% لخانه
                          شما هم مثل من سبد نداری بلکه تک دارویی هستی منم تک بیمه ایی.....

نظر

• mahzad
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 898

شایعات امروز:

-وتجارت: شنیده شده عرضه های کارگزاری رضوی در نماد بانک تجارت به پایان رسیده است.

-وسینا: این بانک طی سه سال قصد 2000 میلیارد شدن دارد.

-وبملت:گروه مالی ملت برای خرید پترول این سهم را صف کرده و سپس عرضه می کند.
                            90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                              در مورد روش شرايط گرفتن اعتبار و مراحلش ميشه يه مختصر توضيحي بدين
                              ممنون

ولله اینو بهتره از کارگزاری که باهاشون کار می کنید بپرسید. ولی در کل بابت گردش حساب و(( مانده یا سهامی که در سبد دارید )) بهتون اعتبار میدن. حالا بعضیا بدون بهره ، و بعضیا با کارمزد بانکی 21% .

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

خریدارای وبیمه پولشون رو به رخ فروشنده ها می کشن.

نظر

در حال کار...
                                X