آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    خبهمن پی بر ای خوبی داره و جا داره برسه به بقیه ولی نمیدونم چرا مثل خودرو بهش نگاه نمیکنن.....فکر کن همین پی بر ای رو خودرو داشت الان صفش میلیاردی بود

خگستر هم بد نیست

خزر اینده اش خیلی خوبه اگه صادراتش رو افزایش بده مخصوصا این که اروپایی ها هم کیفیت کارشو پسندیدن ...ولی الان زمان خریدش نیست
    پترول تکنیکالی نظرت رو میگی؟
    ممنون

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

امر جالبی که در خبهمن دیده شد صفش در ظاهر پرحجم نبود ولی در عین حال صفش نریخت/:.rolleyessmileyani

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

درود دوستانی که بنیادی کار هستن برای ببرسی صنعت دارو لطفا پیام بدهند...
        قصد دارم صنعت دارو رو بررسی مجدد بکنیم و بنیادی ترین ها رو انتخاب کنیم من خودم چند تاشونو بنیادی زیر نظر دارم که بعضا به نظرم حداقل بازدهی 80 % می دن...
        واگرایی مثبت نسبتا خوبی هم در سهام گروه دیده میشه....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          پترول تکنیکالی نظرت رو میگی؟
          ممنون

باید بالای سقف چنگال تثبیت بشه که تا حالا نشده....253

اگه بشکنه مقاومت 268 خط میانی چنگال

حمایتش هم 238 هست که مقاومت قبلی بود
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mesbah1989
            Banned
            • Oct 2014
            • 403

منابع مطبوعاتی در آمریکا ادعا کردند مذاکرات ایران و طرف آمریکایی در قالب مذاکرات تهران و گروه ۱+۵ در حال رسیدن به راه‌حل میانه‌ای است که بر اساس آن ۴ هزار دستگاه سانتریفیوژ برای مدت ۳ تا ۵ سال باقی می‌ماند.
            کد خبر: ۴۴۶۳۵۴
            تاریخ انتشار:
            ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
            -
            01 November 2014
            منابع مطبوعاتی در آمریکا ادعا کردند مذاکرات ایران و طرف آمریکایی در قالب مذاکرات تهران و گروه ۱+۵ در حال رسیدن به راه‌حل میانه‌ای است که بر اساس آن ۴ هزار دستگاه سانتریفیوژ برای مدت ۳ تا ۵ سال باقی می‌ماند.

به گزارش خبرگزاری فارس، «دیوید ایگناتیوس» نویسنده و خبرنگار روزنامه «واشنگتن پست» آمریکا در گزارشی اعلام کرد که مذاکره کنندگان ایرانی و آمریکایی از طریق کانال‌های غیرآشکار در حال مذاکره هستند و تلاش می‌کنند به راهکاری میانه در خصوص مذاکرات هسته‌ای برسند.

بنا بر گزارش روزنامه الشرق الاوسط، ایگناتیوس در گزارشی که روز گذشته منتشر کرد نوشت که ایران بر داشتن 22 هزار دستگاه سانتریفیوژ اصرار می‌کند اما آمریکا خواستار کاهش این تعداد به 2 هزار است. این مذاکرات اکنون ظاهرا به این نتیجه میانه رسیده است که 4 هزار دستگاه برای مدت 3 تا 5 سال باقی بماند.

این نویسنده آمریکایی افزود که احتمالا دولت آمریکا این راهکار میانه را بپذیرد.

واشنگتن‌پست با بیان اینکه فضای مذاکرات، فضای چانه‌زنی است، نوشته است که بنا بر گزارش‌ها، ایرانی‌ها ابتدا با درخواست 22000 سانتریفیوژ آغاز کرده‌اند و در مقابل ایالات متحده پافشاری می‌کرده‌اند که این رقم نباید بیش از 2000 دستگاه باشد. گفته می‌شود که این شکاف به میزان قابل‌ملاحظه‌ای کاهش یافته و ایران پیشنهاد کرده که حدود 9400 سانتریفیوژی را که الان فعال هستند، حفظ کند و در مقابل آمریکا اشاره کرده است که ممکن سقف 4000 سانتریفیوژ برای مدت 3 تا 5 سال را بپذیرد.

بر اساس این گزارش، آمریکا ممکن است در صورتی که ایرانی‌ها با کاهش شدید میزان ذخایر اورانیوم غنی‌شده از حدود 1000 کیلوگرم به چند صد کیلوگرم موافقت کند، روی تعداد سانتریفیوژها امتیاز بدهد. مسئله مهم دیگر برای آمریکا، این است که هر توافقی باید بدقت فعالیت‌های هسته‌ای ایران را زیر نظر بگیرد.

بر اساس این گزارش، حسین موسویان مذاکره‌کننده سابق ایران می‌گوید در صورتی که طرفین نتوانند تا ضرب‌الاجل به توافق برسند، باید برای تعیین «نیازهای عملی ایران» به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مراجعه کنند. موسویان می‌گوید: «آن‌ها به یک داور نیاز دارند».

در همین ارتباط قرار است روزهای 9 و 10 نوامبر، نشست مشترک جان کری و محمد جواد ظریف وزرای خارجه ایران و آمریکا با حضور کاترین اشتون هماهنگ‌کننده امور سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسقط پایتخت عمان برگزار شود.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده است که این دیدار در چارچوب مذاکرات ایران و «1+5» برگزار می‌شود.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

آخه آدم مونده از کار حقوقی های این بازار

یه زمانی دانا 110 تومان بود حقوقی تو صف فروش میلیاردی میفروخت
              الان 2 روز هست حجم مبنای 500 هزارتایی را پر نمیکنن
              ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

یه دوره جدید برای رشد بازار تشکیل شده

توصیه میکنم دوستان با توجه به همین رشد در سبدشون تجدید نظر کنن.....و سهام سریع و شارپ رو جایگیزین سهام سنگین کنن....همراه با بازار حرکت کنین و تعصب به خرج ندین.....سهام بنیادی بخرین که با رفع تحریم رشد کنن

از نظر بنده توافق قطعی است......

خیلی از اساتید بازار هم در حال مطالعه هستن و میخواهند سبدشون رو اپدیت کنن

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                  یه دوره جدید برای رشد بازار تشکیل شده

توصیه میکنم دوستان با توجه به همین رشد در سبدشون تجدید نظر کنن.....و سهام سریع و شارپ رو جایگیزین سهام سنگین کنن....همراه با بازار حرکت کنین و تعصب به خرج ندین.....سهام بنیادی بخرین که با رفع تحریم رشد کنن

از نظر بنده توافق قطعی است......

خیلی از اساتید بازار هم در حال مطالعه هستن و میخواهند سبدشون رو اپدیت کنن
                  محمد جان برخی سهام همین روزها میرسند به سقف پارسال به نظرم این سهام در اولویت بعدی باشند بهتر است هرچند از رفع تحریم منتفع شوند؟
                  نظرت؟
                  و نظر دوستان؟

اگر توافقی باشد بازار باید آهسته و پیوسته رود اگر توافقی نباشد بازار شتابان بالا خواهد رفت:)
                  در مورد افراد معروف تالارها هم این رو باید گفت اینها اول میخرند بعد چند درصد بالاتر تازه اعلام میکنند تا به راحتی خارج شوند بنده کلا به این آدم ها اعتماد ندارم
                  آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/01, 17:01.

نظر

• Mehdi1400
                    ستاره دار(19)
                    • Jul 2013
                    • 2938

سلام دوستان

امروز مقداری نقد شدم در حد 40 درصد
                    خبهمن رو رد کردم رفت. خیلی عذاب وجدان داشتم این چند روزه که چرا این سهم رو خریدم.
                    ونوین هم کمی جایزه داده بودن با اندک سودی رد کردم رفت.

این نقد شدنم به خاطر اینکه این تاپیک رو زیادی میخونم و بدبینی حیدر نسبت به مذاکرات به من هم سرایت کرده :D
                    دیگه باید برگردم به دید میان مدت خودم با فاذر، حسینا و تکنو

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                      سلام دوستان

امروز مقداری نقد شدم در حد 40 درصد
                      خبهمن رو رد کردم رفت. خیلی عذاب وجدان داشتم این چند روزه که چرا این سهم رو خریدم.
                      ونوین هم کمی جایزه داده بودن با اندک سودی رد کردم رفت.

این نقد شدنم به خاطر اینکه این تاپیک رو زیادی میخونم و بدبینی حیدر نسبت به مذاکرات به من هم سرایت کرده :D
                      دیگه باید برگردم به دید میان مدت خودم با فاذر، حسینا و تکنو
                      آقا مهدی گل
                      امضا رو بخون نظرت شاید عوض شد=))

نظر

• بورس 93
                        عضو جدید
                        • Sep 2014
                        • 8

با سلام
                        دوستان یک تحلیل از فاذر محبت می کنند؟

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط بورس 93 پست شده است View Post
                          با سلام
                          دوستان یک تحلیل از فاذر محبت می کنند؟
                          دوست عزیز آقا مهدی اینجا تحلیل کردند
                          http://forums.boursy.com/showthread....381#post553381

نظر

• nima2012
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 123

دوست عزیز آقا مهدی اینجا تحلیل کردند
                            http://forums.boursy.com/showthread....381#post553381
                            حیدر جان امضات بسیار قابل تامله/:.rolleyessmileyani
                            رشد برخی سهام خودرویی و قطعه واقعا افسار گسیخته شده و کمی نگران کننده
                            رشد کوتاه مدت و زیاد برخی سهم های ساختمانی هم مایه حیرت من هستن!!

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

محمد جان برخی سهام همین روزها میرسند به سقف پارسال به نظرم این سهام در اولویت بعدی باشند بهتر است هرچند از رفع تحریم منتفع شوند؟
                              نظرت؟
                              و نظر دوستان؟

اگر توافقی باشد بازار باید آهسته و پیوسته رود اگر توافقی نباشد بازار شتابان بالا خواهد رفت:)
                              در مورد افراد معروف تالارها هم این رو باید گفت اینها اول میخرند بعد چند درصد بالاتر تازه اعلام میکنند تا به راحتی خارج شوند بنده کلا به این آدم ها اعتماد ندارم
                              حیدر جان هر سهمی به طور جداگانه باید بررسی بشه....این که سقف پارسال به چه خاطر بوده ایا فقط جو رفع تحریم بوده یا نه و این که امسال چه تحولاتی صورت گرفته در اون سهم...ولی در کل سقف پارسال یه بار روانی خاصی داره
                              توافق میشه و بازار شتابان بالا میره و شتابان هم پایین میاد:D
                              در مورد افراد معروف هم بگم که من واقعا شخص با سواد تو فروم ها خیلی به ندرت دیدم.....خودم به شخصه فقط سه چهار نفر رو قبول دارم.....بقیه بیسوادن و فقط یا رانت دارن یا پول /:.yead.:/
                              تکنیکال: مسلم بنیادی : مولی بازارخوانی:باربد اخبار:aaa /:.ph34r-smiley.:/ جوانمردی و مردانگی : سپهبد

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

امر جالبی که در خبهمن دیده شد صفش در ظاهر پرحجم نبود ولی در عین حال صفش نریخت/:.rolleyessmileyani
                                تقریبا خکاوه هم همین طور بود . . . شدیدا باید این سهم را در واچینگ حفظ کرد . . . مخصوصا با توافق
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X