آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

1 سال موندگاری رو فاذر و خکاوه تا سال آینده هم صبرمیکنم 80% فاذر 20% خکاوه مبلغ سرمایه گذاریم تقریباٌ نصف شد تو ریزش اما صبر کردم صبوری رو از بهنام یاد گرفتم و الان دارم به مثبت خوردن سهمام کیف می کنم!!!
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• مجتبی مصلحMTM
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 1656

درود
      چند وقت پیش اگه دوستان یادشون باشه حسینا چهار روزی صف فروش شد من قبل صف فروش تک سهم شدم روش ولی دیگه باسهم موندم تا رستگار شدم ولی اوایلش ضرری بهم زد ک هیچ وقت تک سهم نشم تا الان هم دیگه غیر حسینا این کارو انجام ندادم نخواهم داد گفته دوستمون هم درسته با سرمایه کم میشه این کارو کرد بالا صد تومن نمیشه
      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
        همش 35/40 % فاذر ؟ خیلی کمه که
        مهندس بازار شهامت ریسک کردن رو ازمون گرفته وگر نه باید تو کف تک سهم میشدم
        ولی عدم اطمینان کافی
        مارگزیدگی
        عناصر متعدد عدم قطعیت در بازار
        و .....
        باعث شد به همین اکتفا کنم
        ما پیرمردها را همین هم بس است
        گین های تپل نوش جان جوان ها /:.winksmiley02.:/

من که تا الان تک سهم نشدم
        عمراً هم نخواهم شد
        نهایت 30 تا 40 درصد برای یک سهم
        اونم تو شرایط ویژه

نظر

• mahzad
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 898

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
          این قاسم هم که دیگه شورش دراومده . نوشتن آستانه حجم سفارش 10000 ، ولی 2 نفری 90000 تا خریدن

سلام نقل قول
          این امکان در سیستم EBS برای کارگزار تعریف شده که مثلا با یک کد بورسی همزمان 100 سفارش 10000 تائی که در مجموع بشود 1000000 سهم را داد...... و وقتی اولین 10000 تا در نوبت خرید قرار گرفت سیستم همزمان هر 99 تا سفارش دیگر را پشت سر آن در نوبت خرید قرار می دهد (چون همه مربوط به یک کد است)
          بنده روز چهارشنبه سفارش 200000 سهم قاسم را دادم که کارگزار به طریق ذکر شده 20 سفارش 10000 تائی را در سیستم EBS اجرا و خرید انجام شد......
          در برنامه نویسی سیستم EBS ایرادات و bug های فراوان وجود دارد اما اعمال انجام شده مثلا چند روز پیش 2 تا کد 260000 سهم و یا امروز 6 تا کد 280000 سهم را خریداری کردند کاملا صحیح و قانونی است و هیچگونه خلافی صورت نگرفته...... اگر سازمان بورس از برنامه نویسان EBS درخواست کند که ایراد یاد شده را مرتفع نمایند آنها براحتی با یک کد script ساده میتوانند آنرا اصلاح نمایند.......
          90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

روشبندر 700...رو صادرات 156.....تکمبا فبل افزایش سر مایه 194.......صادرات 83....سرمایم هم...تو شبندر 170.....صادرات263تکمبا 309....صادرات 386........توسهم با حجم بالا سر مایه 100و زیر 100 نداره
            آخرین ویرایش توسط mey؛ 2014/11/22, 23:40.
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

با سلام خدمت دوستان
              در ابتدا عرض کنم حرف دیشب رو پس میگیرم و نقدینگی جدیدی امروز وارد نخواهم کرد چرا؟ بررسی طولانی مدتی رو نمودار سهام مختلف داشتم اکثر سهام و نه همه مستعد اصلاح هستند تا رشد چه زمانی چه ارزشی ...پس فعلا پول ها در بانک خواهند ماند:D ..تا مطمئن شدن از تحلیل اشتباه خود از بررسی نمودارها...laughingsmiley
              بعضی از سهام کاملا روند صعودی را تمام کرده اند و در اصلاح قیمتی به سر میبرند .مثلا سیستم و مرقام الان اینگونه است
              حد ضرر ها حتما باید به روز شوند
              لازم به ذکر است بنده در نمودارشناسی طفلی خرده پا هستم و این در اشتباهاتی که به کرات داشتم کاملا قابل مشاهده است.

در ضمن عنوان تایپیک هم عوض شد /:.coolsmiley02:./

از نمودار تکنو خیلی خوشم آمد و هنوز سهم را در ابتدای روند میبینم با حد ضرر 197 حتما نگه داری شود.
              و پترول نیز با حد ضرر 240 نگه داری
              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/23, 08:31.

نظر

• shahmir
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 368

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                روشبندر 700...رو صادرات 156.....تکمبا فبل افزایش سر مایه 194.......صادرات 83....سرمایم هم...تو شبندر 170.....صادرات263تکمبا 309....صادرات 386........توسهم با حجم بالا سر مایه 100و زیر 100 نداره
                اون وقت اين كه گفتي يعني چي ؟؟؟؟؟؟

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                  اون وقت اين كه گفتي يعني چي ؟؟؟؟؟؟
                  ​چی یعنی چی
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mahzad
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 898

با توجه به مذاکرات وین شایعات در پس آن قرار می گیرند. اما شنیده ها و شایعات از برخی نمادها :

- بر اساس شایعات خکمک گزارش مناسبی برای 9 ماهه ارائه می کند.

- شایعات از کساپا : گروهی در حال جمع کردن کساپا هستند.

شنیده ها از ولغدر : ولغدر تعدیل مثبت دارد.

-شایعات از رتکو: افزایش سرمایه در اسفند ماه انجام می شود.

- شنیده ها از تمحرکه : قراردادهای جدید این نماد بزودی اعلام می شود.

- شایعات از رتکو : رتکو دوباره حرکت خود را تا 1800 تومان آغاز می کند. گروهی در 1400 تومان جمع می کنند.
                    90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

آقا اسم تاپیک چرا عوض شد؟ به جان خودم من امسال 50% هم سود نکردم :D
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

ولبهمن هم معاملات پرحجمی دارد

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

دل به دریا زدم خپارس خریدم

فقط به خاطر این که دیدم ملت خوب میخرن وگرنه باز هم به نظرم نمیارزه

من دیروز نبودم پشت سیستم وگرنه همون دیروز میخریدم
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            ولبهمن هم معاملات پرحجمی دارد
                            عجب نوسانی داد >:)

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

در اصل توسط heydar";561681]با سلام خدمت دوستان
                              در ابتدا عرض کنم حرف دیشب رو پس میگیرم و نقدینگی جدیدی امروز وارد نخواهم کرد چرا؟ بررسی طولانی مدتی رو نمودار سهام مختلف داشتم اکثر سهام و نه همه مستعد اصلاح هستند تا رشد چه زمانی چه ارزشی ...پس فعلا پول ها در بانک خواهند ماند:D ..[B]تا مطمئن شدن از تحلیل اشتباه خود از بررسی نمودارها...[/B]laughingsmiley
                              بعضی از سهام کاملا روند صعودی را تمام کرده اند و در اصلاح قیمتی به سر میبرند .مثلا سیستم و مرقام الان اینگونه است
                              [B]حد ضرر ها حتما باید به روز شوند [/B]
                              [COLOR="#FF0000
                              پست شده است
                              لازم به ذکر است بنده در نمودارشناسی طفلی خرده پا هستم و این در اشتباهاتی که به کرات داشتم کاملا قابل مشاهده است.[/COLOR]

در ضمن عنوان تایپیک هم عوض شد /:.coolsmiley02:./

از نمودار تکنو خیلی خوشم آمد و هنوز سهم را در ابتدای روند میبینم با حد ضرر 197 حتما نگه داری شود.
                              و پترول نیز با حد ضرر 240 نگه داری

سلام بر همگی

آقا حیدر درود بر شما و این شفافیت

اتفاقاً من چندین بار میخواستم دخالت بکنم و بگم که زیر 100 % سالی و آنهم مرکب و خرج در رفته برای حرفه ای ها، یعنی ضرر

و دوم اینکه بازار ما اصلاً حالش خوب نیست و کلاً ریسکه... چه با توافق چه بی توافق، دست غیب باید بیاد کمک سهامدارها

بعداً بیشتر توضیح میدم
                              امروز هم هر چند نمیشه پیش بینی کرد، اما حکایت از یک اصلاح اساسی و شکست کف 75000 شاخص میره

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                                دل به دریا زدم خپارس خریدم

فقط به خاطر این که دیدم ملت خوب میخرن وگرنه باز هم به نظرم نمیارزه

من دیروز نبودم پشت سیستم وگرنه همون دیروز میخریدم

جناب رحمتی، اینجا همه بچه ها حرفه ای هستند و صحبت از نصیحت و نشان دادن راهکار و شگرد و ترفند، قدری غیر حرفه ایست

پس فقط میمونه آزمودن تجربه ها و محاسبات ریسک به ریوارد

چندین سهم هستند تو بازار که پاشون رو پوست خربزه است و شاید هم موز

یکیش همین خپارسه که ریسکی معادل شصفها و آینده داره، البته باز شصفها مثل اینکه سودهاشو پرداخته، اما نکته مهم تر، سهمی مثل خصدراست که پارسال 240 تومان زیانش امروزه رسیده به 1000 تومان

خپارس و اکثر خودرویی ها، چه توافق بشه و چه نشه، امسال زیان ها وحشتناکی میسازند، حتی ایران خودرو و یکی دیگه از سهم هایی ریسک بسته شدن بلند مدتی را دارد، وساپاست

اینها رو بر اساس نیمچه اخبار که توی تاپیکهای مختلف درز کرده میگم و باز هم میگم، صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من اسم 2 سهم بردم، هنوز 398 تا سهم دیگه هست. پس برای کسی فرقی نمیکنه چه اتفاقی برای چه سهمی میافته و هنوز پالایشی ها هم تو کما هستند و معلوم نیست آبستن چه حوادثی هستند

قدر مسلم تا اوضاع سیاسی ایران باثبات نشه، یعنی تایتانیک هنوز قراره بخوره به آیس برگ

اوضاع مذاکرات هم که نگو.... 24 ساعت دیگه معلوم میشه

نظر

در حال کار...
                                X