کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
حیدر جان
پی بی ئی 85 خزامیا و یا 11 قچار اشکال نداره اما دارویی ها باید نهایتا 6 باشه؟! /.:blinksmiley.:/
/:.wacsmiley.:/
سلام
تحلیل بنیادی یه سمت موج سواری یه سمت..
شما یه پست از من نقل قول کنید که درمورد بنیاد زامیاد یا قچار گفته باشم..
موج سواری بد نیست ولی تحلیل های آبکی بنیادی برای سهم سفته بازی بده..به زور سهم سفته بازی رو موجه نشون دادن بده....
دارو اتفاقا اگر در یک سال گذشته نظرات بنده رو دنبال کرده باشید.طرفدار این صنعت از نظر بنیاد هستم ولی برخی سهام این گروه با پی به ای که گرفتند زیادی پیشروی کزدندولی میتوان گفت قدرت پول و سفته باری رشد کردند ولی از منظر بنیاد قیمتشون پره...
سلام
تحلیل بنیادی یه سمت موج سواری یه سمت..
شما یه پست از من نقل قول کنید که درمورد بنیاد زامیاد یا قچار گفته باشم..
موج سواری بد نیست ولی تحلیل های آبکی بنیادی برای سهم سفته بازی بده..به زور سهم سفته بازی رو موجه نشون دادن بده....
دارو اتفاقا اگر در یک سال گذشته نظرات بنده رو دنبال کرده باشید.طرفدار این صنعت از نظر بنیاد هستم ولی برخی سهام این گروه با پی به ای که گرفتند زیادی پیشروی کزدندولی میتوان گفت قدرت پول و سفته باری رشد کردند ولی از منظر بنیاد قیمتشون پره...
سلام
اتفاقا با توجه به اینکه نوشته های شما رو دنبال میکنم و میدونم طرفدار این صنعت هستید این نظر رو دادم.
توی این مدت دامین به دلیل اون افزایش سرمایه سنگین رشد بالایی داشت و دکوثر هم به واسطه همین دامین و گزارش مناسب سه ماهه رشد داشته.
بقیه گروه در حال حاضر بدون لحاظ افزایش نرخ فکر نمیکنم دچار سفته بازی شده باشند.
هر چند قبول دارم خرید در این قیمت ها درست نیست و بهتر بود در قیمت های پایین تر خریداری میشد و یا در اصلاخ آینده.
به هر حال دارویی ها در این قیمت ارجحیت دارند به خزامیا و قچار! مگر اینکه نوسان گیر قهاری باشید و با گروه همراه..../:.winksmiley02.:/
شخصا فکر میکنم
سهامی مثل شگل، پکرمان، شرانل، خراسان، کروی، دفارا،دسینا، وانصار، وسپه و خیلی از سهم های دیگه توی این بازار وجود داره که تا پایان سال حداقل 50 درصد گین خواهند داد.
دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
با سلام
اکثرا بابت یک سال گذشته مینالند ! کی میگه نمیشه سود کرد ؟ فقط اونایی سودهای نجومی میبرند که زیر خاکی کشف میکنند و چراغ خاموش میخرند . شاید بگید نمونه . یه نمونه اش را براتون بگم : تکمبا یک سهم زیانده طی یک سال گذشته سرمایه اش 14 برابر ( بله 14 برابر ) شده ! اونهم عمدتا از تجدید ارزیابی . قیمت پارسال 120 تومن قیمت امروز ( باز گشایی ) 80 تومن البته با صف خرید . محاسبه گین یکساله بعهده خودتون .
با سلام
اکثرا بابت یک سال گذشته مینالند ! کی میگه نمیشه سود کرد ؟ فقط اونایی سودهای نجومی میبرند که زیر خاکی کشف میکنند و چراغ خاموش میخرند . شاید بگید نمونه . یه نمونه اش را براتون بگم : تکمبا یک سهم زیانده طی یک سال گذشته سرمایه اش 14 برابر ( بله 14 برابر ) شده ! اونهم عمدتا از تجدید ارزیابی . قیمت پارسال 120 تومن قیمت امروز ( باز گشایی ) 80 تومن البته با صف خرید . محاسبه گین یکساله بعهده خودتون .
با احترام این سهم زیرخاکی نبود و بیشتر سهم رانتی بود تا زیر خاکی
کاری به نوسان و این حرفا ندارم..
وقتی سهامی مثل تکمبا معرفی میشه همه جبهه گیری میکنن و میگن فلانی سفته بازه و بهمان و ارزش نداره
وقتی که به بازدهی میرسه میگن رانتی بوده و ...
عجب حکایتیه .
زیزخاکی تعریف خاص خودش رو دارد البته در طی این یک سال که تمام تعاریف جابجا شده اند..
تکمبا رشد قیمتیش چند برابر رشد سوذش بوذ و ظلم به زیرخاکی است که تکمبا باشد..
زیزخاگی چافست بود که رشدش موزون با سودش بود
نظر