آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

چه ربطی داره
    مگه هر کی اهله قلمه توی تمامی علوم شناخت داره
    تا حالا هم پیش بینی های ایشون در این بازار درست نبوده

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
      با سلا و عرض ادب
      دوست عزیزم جناب ویشکیا من قصد طرفداری ویا مخالفت با کسی را ندارم اما جناب نی نحوه نگارش مطالبشان نشان از اهل قلم بودن ایشان را میرساند اما اینکه اینجا فاز منفی دادند یا نه فکر میکنم به زاویه دید ما هم بستگی دارد . در مجموع امیدوارم نگاه و برداشت ما از زاویه مثبت باشد اگرچه بعضی از مطالب به مذاق ما خوشایند نیاید . موفق باشید .
      بنده با کلام شما موافقم.
      دموکراسی یعنی بگذارید هر کس حرف خودش را بزند .
      ما خیلی دم از دموکراسی و عدم آزادی در کشور صحبت میکنیم ولی خودمان تحمل نظر مخالف را نداریم پس ما هم اگر روزی حاکم شویم قطعا رویه سرکوب آزادی را پی خواهیم گرفت.

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        بنده با کلام شما موافقم.
        ما خیلی دم از دموکراسی و عدم آزادی در کشور صحبت میکنیم ولی خودمان تحمل نظر مخالف را نداریم پس ما هم اگر روزی حاکم شویم قطعا رویه سرکوب آزادی را پی خواهیم گرفت.
        در این یک مورد مخالفم

ایشان از اوایل مهر در تاپیک جناب شفافسازی همش فاز منفی میدهند
        همه تالار هم میدونن دیدگاه ایشون رو
        نمیدونم چرا الان حدود دو ماه است که دارند همان حرفا رو میزنند ایشان یا به بورس اعتقاد دارند که همه ما داریم و گرنه حضورمان در این مکان عبث هست یا ندارند که معلوم است ندارند پس اجازه دهند ما کارمان را بکنیم......اگر هم هنوز در برزخ تصمیم گیری در ارزندگی بین و بورس و بازارهای دیگر هستن....بنده به نوبه خودم عرض میکنم دم مسیحایی ندارم.....دوستان را نمیدانم
        آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/23, 23:00.
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

بنده با کلام شما موافقم.
          ما هم داریم نظر ایشون و نقد میکنیم پس لطفا" تحملتون و زیاد کنید

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

جناب نی .... نقد و تخریب دو موضوع تفکیک شده هستند . بحثی ندارم فقط یه نکته رو گوشزد کنم و اون اینه که : وقتی شما بیش از حد به موضوعی که اکثرا با اون مخالفند تاکید میکنید و مدام تکرار مکررات میکنید و با جمع مخالفت میکنید و فقط نکات منفی یک موضوع رو به صورت جانبدارانه میبینید ناشی از قصد شما برای پرداختن به بعد تخریبی موضوع است نه دلسوزی !!
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
              چه ربطی داره
              مگه هر کی اهله قلمه توی تمامی علوم شناخت داره
              تا حالا هم پیش بینی های ایشون در این بازار درست نبوده
              با سلام
              دوست عزیز من خودم شخصا از مطالب اساتید و عزیزان استفاده میکنم ولی تصمیم نهایی را در معاملاتم خودم میگیرم و مسولیت آن بعهده خودمه . در این فضای مجازی همه عزیزان زحمت میکشند و مطلب میزنند اما اینکه کدام مطلب درست یا غلط قابل استفاده یا غیر قابل استفاده است بخود ما بر میگرده .
              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

البته هيچ ربطي به حرفهاي زده شده نداره . فقط به دموكراسي مربوطه . چون حيدر خودشم ديكتاتور مآب هستش :D

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوست عزیز من خودم شخصا از مطالب اساتید و عزیزان استفاده میکنم ولی تصمیم نهایی را در معاملاتم خودم میگیرم و مسولیت آن بعهده خودمه . در این فضای مجازی همه عزیزان زحمت میکشند و مطلب میزنند اما اینکه کدام مطلب درست یا غلط قابل استفاده یا غیر قابل استفاده است بخود ما بر میگرده .
                  ما در روانشناسی یه اصل داریم این که تکرار یه مطلب حتی دروغ بر ذهن اثر میگذارد

در این تاپیک اکثر مواقع بیش از ده نفر حضور دارند....بخدا تنم میلرزه وقتی میگم فلان سهم خوب است یا.....میگم نکنه کسی با حرف من خرید و فروش کنه...بخاطر همین هم هست تا میخرم یا مفروشم میگم...تا اگر کسی در کنار بنده خریده مطلع شود....میام میگم که منم ضرر کردم تا بدونن که تنها نیستن
                  آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/23, 23:10.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

بهرحال بحث رو بهتر است ختم کنیم . :)
                    از دوستمون نی هم تقاضا میکنم کمی ملایمتر ...
                    البته دوستان در این فروم حق انتخاب دارند و با رجوع به قسمت کنترل پنل و تنظیم لیست سیاه نوشته ی افرادی که مایل به خواندن مطالبشان را ندارند را دنبال نکنند.
                    ..............

علی من دیکتاتور مآبم /:.zzzzzz.:/

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

بنظر منم واکنش دوستان کمی تنده .
                      فقط دنبال تعریف و تمجید نباشیم . کمی دیدگاه مخالف برای تعادل لازمه. مثل تاپیک سهام نشه که وقتی میگن این سهم از فردا قفل میشه و تا یک ماه بعدشم منفی میخوره ولی 20 تا تشکر پای پستت میزنن . [emoji1]
                      به هر حال از ادامه هر گونه بحثی استقبال میشه .

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                        بنظر منم واکنش دوستان کمی تنده .
                        فقط دنبال تعریف و تمجید نباشیم . کمی دیدگاه مخالف برای تعادل لازمه. مثل تاپیک سهام نشه که وقتی میگن این سهم از فردا قفل میشه و تا یک ماه بعدشم منفی میخوره ولی 20 تا تشکر پای پستت میزنن . [emoji1]
                        به هر حال از ادامه هر گونه بحثی استقبال میشه .
                        بحث من هدف و سیاست ایشان است وگرنه ما مخالف دیدگاه مخالف نیستیم.....اتفاقا من بارها گفتم تفاوت بورسی با بقیه جاها همینه که همه ازادانه حرفشون رو میزنن و صدای مخالف شنیده میشه....اما مقوله ایشان فرق دارد

ایشان تا حالا پیش خودشان فکر کرده اند که اگر یک نفر هم در این مدت به حرف ایشان گوش کرده و از بازار بیرون بوده و از سود جا مانده ایا فردای قیامت جوابی دارند

نظر

• seraj
                          ستاره دار(2)
                          • Feb 2012
                          • 2064

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                          بحث من هدف و سیاست ایشان است وگرنه ما مخالف دیدگاه مخالف نیستیم.....اتفاقا من بارها گفتم تفاوت بورسی با بقیه جاها همینه که همه ازادانه حرفشون رو میزنن و صدای مخالف شنیده میشه....اما مقوله ایشان فرق دارد
                          محمدجان آزادانه و مودبانه با اجازه شما من ویژگی دوم را بهش اضافه میکنم چون جایی ذیگه اونو ندیدم
                          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

بهرحال بحث رو بهتر است ختم کنیم . :)
                            از دوستمون نی هم تقاضا میکنم کمی ملایمتر ...
                            البته دوستان در این فروم حق انتخاب دارند و با رجوع به قسمت کنترل پنل و تنظیم لیست سیاه نوشته ی افرادی که مایل به خواندن مطالبشان را ندارند را دنبال نکنند.
                            ..............

علی من دیکتاتور مآبم /:.zzzzzz.:/
                            ok

من که گفتم همه اینجا حرفه ای هستند، نظرات خودم رو نوشتن و استباطم از اوضاع و منابع را هم آوردم و نکات کلیدی از نظر خودم رو هم بولد کردم

واقع بینی با سلکتیو برخورد کردن 2 تاست

امروزه مثبت اندیشی صرف، رد شده (تو همون روانشناسی) و بجاش واقع بینی و داشتن اهداف ملموس و تصویر سازی تبلیغ میشه ... یعنی ثابت قدم بودن!!!

حرف من رو اونایی که باتجربه هستند میفهمند و درد مخالفین اینه که همذات پنداری میکنند و اگر موقعیت خودشون با خواندن خبری در تعارض باشه، واکنش نشون میدن...

شاید با امید به زندگی، 2 روز هم بیشتر زنده موندیم، اما سرطان دست آخر پیروزه، مگر اینکه اقدامی متناسب با متهاجم داشته باشیم، به همان اندازه تهاجمی که متهاجم نیرو وارد میکنه، مثل جراحی، کیمیوتراپی یا رادیو تراپی ... دشمن، دشمنه و شایسته نرمش و ملایمت نیست...

من نه قصدم خیره، نه شر، فقط با قضایا جدی برخورد میکنم و بجای برخورد احساسی، بهتره چشم پوشی کنیم تا تقابل ولی اگر تشخیص دادیم سرطانه، چشم پوشی قطعاً بازنده است

از اونجایی که مدعی همفکری و تبادل آرا هستم، تقابل رو هم نمیپذیرم، چون تو تقابل قطعاً یک نفر بازنده است، اگر مساوی نشوند و پاکسازی محیط بر شخصی سازی و مین گذاری کردن ارجحه

بازار هم جای پیش بینی نیست، آمار احتمالاته که باید برای هر احتمالی آماده بود، اینکه مثل قمار باز ها بگیم حالا نشد که نشد، فدای سرت، نتیجه اش هم معلومه

من تو بازار بورس برای هیجان نیامده ام که بهم خوش بگذره. بازار بورس هم مثل بازارهای دیگه، مکانی برای کسب درآمد و گذران زندگیه، این تصور غلط - اگر - در ذهن برخی جای گرفته که بورس مکان پولدار شدنه، مال اونایی که بر این باورند... مثال آوردم همه انسانها بایست به فراخور تلاش، سواد و تجربه، به فرمولی دست یابند که خودشون بهش رسیده اند و چون نسخه ما آدمها منحصر به فرده، پس نمیشه برای کسی نسخه پیچید، اما یه حد اقل هایی هست که باید رعایت کرد، که اون هم باز به خود شخص برمیگرده که با چه مطالعه ای اقدام به فعالیت دلخواهش کرده

من کلاسیک حرف زدم، و حرفام پایه علمی داره و به هر جهت، برای هر کاری باید ابتدا از روی کاغذ شروع کرد! الباقی به عرضه فرد و پایبندی به قوانین نوشته و نانوشته، خلاقیت و شرایط و اجرایی کردن تاکتیک های مکشوفه و خلاقانه داره - یه جور غرق ماجرا شدن و عجین شدن!

همگی خوش باشید

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post

ایشان تا حالا پیش خودشان فکر کرده اند که اگر یک نفر هم در این مدت به حرف ایشان گوش کرده و از بازار بیرون بوده و از سود جا مانده ایا فردای قیامت جوابی دارند
                              laughingsmiley

شما یه پست رو کن که من به کسی گفتم خارج بشه یا نشه

من گفتم چند استراتژی دارم و بر اساس استناط خودم، فرضاً نقد میشم.... لا اقل سود نکرده ام... تو این مدت یکی دو ماه اخیر که همگی سود کرده اند، لا اقل 15 درصد (من که نصف سرمایه ام قفل 15 درصد سود کرده ام، در گیر جایزه است) پس لا اقل سیو سود میکنم که یه مو از تن خرس کردن غنیمته

از طرفی یک خبر رانتی داشتم مبنی بر بسته شدن دو سهم خپارس و وساپا برای مدتهای مدید که بهتر دیدم برای دوستان پخش کنم شاید با احتیاط بیشتری به معاملات بپردازم (خبر تایید نشده، ولی برای خپارس بسیار نگران کننده است، چون سهم 6 برابر رشد کرده وزیان انباشته وحشتناکه) حالا کسی دوست داره بخره یا نخره، سود کنه نکنه، حرفه ای باید حرفه ای برخورد کنه با ماجرا و مسئولیت اعمالش رو بپذیره

یعنی اینجا کسی از روی دست کسی خرید کنه، از احمق هم اونورتره، چون از اصول اولیه، مسئولیت پذیریه

هدفم رو هم که نوشتم،حالا شما تونستی دست بازار رو بخونی، دست من رو هم میتونی بخونی که خودم دارم میگم چیکار دارم میکنم و نظرم چیه و هنر نیست!

پس شما بفرمایید مقوله بنده چیه؟ بدون دعوا البته و برای درس گرفتن فقط!

موفق باشید

نظر

• cliff
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 303

سلام
                                همه دوستاني كه اينجا هستن از افراد حرفه اي بازار هستند كه استراتژي خاص خودشونو براي خريد و فروش دارن و حرف يك شخص نبايد و نميتونه تاثيري در تصميمات ما داشته باشه، البته بعضي از دوستان نيز تحليل رو خيلي سخت كردن و يه مساله رو از جوانبي ميبينن كه گاهي شك ميكنم توهم توطعه دارند ( كيبرد گوشي همزه ندارد !! )

به هر حال من از ٢٠ آبان نقد شده ام و اين يكروز را هم تا مشخص شدن توافق هسته اي صبر ميكنم، بنظر من مهمترين مساله در يك سرمايه گذاري امنيت سرمايه است و سپس ميزان سود

موفق باشيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X