آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است
    شبندر ثانی

اهداف بعدی را هم میگفتی 20 و 10 و 5 و 0 در اخر هم چیزی از جیب بزاریم

نه فیبو درست رسم کردی نه چنگال و نه این سقف دو قلو هستش
    چند روز پیش هم یه تحلیل تکنیکال اشتباه زده بودی که بچه ها گوشزد کردن فرمودین شتاب زده زدم....
    این هست که من میگم شما قصد خیر ندارید و قصدتون شر هستش
    کسی مجبورت نکرده تحلیل تکنیکال کنی
    بشین تا صبح دولتت بدمد و خپارس 49 بشه و بعد....
    بابا حرفه ای/:.yead.:/ گفتم که مثل احمدی نژاد در همه چی ادعا کارشناسی داری
    هیمن امروز با ده درصد سفارود رو فروختم....این بهش میگن تجربه که گفتم حرف اول و اخر رو میزنه
    جوکر خوبی هستی
    حرفه ای یکی از معانیش اینه که فقط یک حرفه داری و از آن ارتزاق میکنی و بخاطر تجربه و تکرار مکررات، از کسانیکه در آن حرفه نیستند، برتری نسبی و گاه بسته به میزان تلاش و خلاقیت و هوش، برتری مطلق داریم. که بهش میگن متخصص.

آماتور بر خلاف باور خیلی ها، به معنای ناشی و بیسواد نیست و کلمه ایست که عشق مشتق شده و به معنای کسی است که از روی علاقه کاری رو انجام میده و صرفاً سرگرمی و خوش بودن و خلوت گزیدن منظورشه، پس لزوماً به این معنا نیست که به اندازه یک حرفه ای ، تخصص نداره، بلکه در وهله اول بدنبال رقابت و ما و منی و اثبات چیزی نیست!

من اگر بخوام جواب شما رو بدهم، میشم یکی از همون بوقلمون های نسیم شمال (مرسی بابت شعر)، فقط فرق من با بقیه تو این میتونه باشه که ادب مرد به ز دولت اوست و به چیزهایی که میگه، اعتقاد داره، نه مثل بوقلمون رنگ عوض کنه، شاید هم، آفتاب پرست!

ببین ببم جان، تو این دنیا جا برای همه هست، تو دنیای مجازی که خیلی خیلی بیشتر و راحت تر میتوانی برای خودت جایگاه درست کنی، پس چرا من بخوام عقده گشایی کنم، جاییکه کسی به من آزاری نمیرسونه و پدر کشتگی ای ندارم؟ پس فقط بهتره که ما جایگاه خودمون رو پیدا کنیم.

خوش باشی و موفق

نظر

• بورس 93
      عضو جدید
      • Sep 2014
      • 8

با سلام
      دوستان درباره خرید اعتبار توضیح می دن.اگرفتن اعتبار چه شرایطی دارد؟

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

در اصل توسط بورس 93 پست شده است View Post
        با سلام
        دوستان درباره خرید اعتبار توضیح می دن.اگرفتن اعتبار چه شرایطی دارد؟
        دوست عزیز اگه با مفید کار می کنی تو پلکان ثبت نام می کنی هر چقدر امتیاز بیشتر بگیری بهت بسته ب در خواستی ک داری اعتبار ویا چند تا چیز دیگه هم هست بهت میدن سایت پلکان بری قشنگ توضیح داده امتیاز هم نسیت ب خرید وفروشها یی ک می کنی امتیاز بهت میدن
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
          من اعتراف می کنم هیچ پولی برام نمونده. همه پولهایم + تمام اعتبارم را سهم خریدم. این که کارم چقدر درست بوده نمی دانم ولی فکر کنم در سلامت عقل باشم و در بدترین حالت سودهای مهر تا الان خواهد پرید، که انشالله اینطور نیست و سود خوبی خواهم برد (به ریسکش می ارزد . . . )
          یا وهاب

من هم اعتراف میکنم تا خرخره قندی خریده ام و پولی در بساط ندارم، فقط 2 زار برای گشنه نموندن گذاشته ام کنار

هوالرزاق

نظر

• Vishkia
            عضو عادی
            • Oct 2014
            • 205

تمدید مذاکرات قطعیست. مدت و شرایط به زودی اعلام می شود.

نظر

• Vishkia
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 205

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
              تمدید مذاکرات قطعیست. مدت و شرایط به زودی اعلام می شود.
              شرایط تمدید مذاکرات احتمالا مشابه با شرایط تمدید توافق ژنو خواهد بود.

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

اگه اخبار اجازه بدن این پست خودم رو اینجا نقل میکنم که تو تاپیک اراک زدم

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                اراک جان تمدید بنظرم چیز زیاد عجیبی نبود .
                و قابل انتظار . بازم مهم نیست . اگه قرار به ریزش بازار باشه باید به حد ضرر و سیو ضرر و سود این چیزا پایبند باشی . وقتی صف فروش جمع شد نگی صبر کنم ببینم چی میشه [emoji1] بفروشی بره و خلاص . دوباره تو کفهای پایینتر منتظر باشی .
                همه تلاش ما تو این تاپیک این بوده که سیو سود و ضرر رو یاد بگیریم . حالا اگه شما هم مثل من ریسک کردین و امروز چیزی نفروختین همین امشب برای فردا تصمیم بگیرید که تایم بازار دل دل نکنید . با 4 درصد یا 8 درصد ضرر هم کسی بفنا نمیره . تو این دو ماه فکر کنم اونقدی سود کرده باشیم که دو تا منفی نابودش نکنه . البته اگه قندی نخریده باشین [emoji3]

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

اين حيدر فكر كنم الان جيباشو پر دلار كرده داره بر ميگرده خونه :D

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

كسي خبري از اين خاهن نداره؟؟ تو بازار مثبت كه باز نشد از شانس ما ، تو جو منفي روزهاي اينده سونجوخ نخوريم خوبه!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Using Tapatalk

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

عجب علی هستی توچطور مچ حیدرو گرفتی:D
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        سلام بنده از صبح کلا از بورس و دلار به دور بودم. دلار باز روند صعودی خودش را حفظ کرد و باز رسید به مقاومت اصلی یعنی 65 .
                        تمدید خبر خوبی نبود
                        >:)

نظر

• Vishkia
                          عضو عادی
                          • Oct 2014
                          • 205

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                          با سلا و عرض ادب
                          دوست عزیزم جناب ویشکیا من قصد طرفداری ویا مخالفت با کسی را ندارم اما جناب نی نحوه نگارش مطالبشان نشان از اهل قلم بودن ایشان را میرساند اما اینکه اینجا فاز منفی دادند یا نه فکر میکنم به زاویه دید ما هم بستگی دارد . در مجموع امیدوارم نگاه و برداشت ما از زاویه مثبت باشد اگرچه بعضی از مطالب به مذاق ما خوشایند نیاید . موفق باشید .
                          سراج عزيز
                          من پستهاى ايشون رو خوندم و يكى دو بار هم باهاشون صحبت كردم و چند نكته برام جالب بود:
                          ١- نحوه نگارش و استفاده از اشعار
                          ٢- اين كه به ظاهر در بسيارى از زمينه ها از اطلاعات خوبى بهره مى برند
                          ٣- اين كه با توجه به تعدد و طولانى بودن پست هايشان به ظاهر وقت آزاد زيادى دارند و يا اينكه در فكر كردن و تايپ كردن بسيار سريع هستند
                          ٤- اين كه به ظاهر علاقه دارند در مقابل اكثريت موضع گيرى كنند يا حداقل طورى رفتار كنند كه ديگران در مقابل ايشان موضع بگيرند و به طور خلاصه دوست دارند متفاوت باشند
                          به همين دليل ازشون پرسيدم كه در چه رشته، مقطع و دانشگاهى تحصيل كردند و به جز بورس در چه زمينه يا زمينه هاى ديگرى به طور جدى فعاليت داشته يا دارند.
                          ايشون هم لطف كردن و جواب ندادن!
                          در هر صورت من هميشه علاقه مندم در مورد افرادى كه از نظرم جالب هستن اطلاعات بيشترى به دست بيارم. فكر مي كنم اينطورى بهتر مى تونم باهاشون ارتباط برقرار كنم.
                          ببخشيد اگه دير پاسخ دادم. متاسفانه در طول روز فرصت نمي كنم چيزى بنويسم.
                          پيروز باشيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

• mahzad
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 898

وزیر امور اقتصادی و دارایی قیمت پیشنهادی در لایحه بودجه را بشکه‌ای 70 دلار عنوان کرد و گفت: نرخ دلار در لایحه بودجه 94 افزایشی ندارد و درامد مالیاتی در لایحه بودجه فردا نهایی می‌شود.

توجه نرخ دلار در لایحه بودجه94 افزایشی ندارد
                            90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

تمدید خبر بدی نبود ولی خوب هم نبود و نمیگم بازار اصلاح دارد ولی کمی معقول تر خواهد شد. مثلا سبزی بازار دیروز و امروز شاید با خبر تمدید کمی بعید باشد.
                              بنده هم فروشی نداشتم و کلا بازار رو حدود 1 ساعت اولش رو مشاهده کردم و بقیش رو پیگیر نبودم .
                              ..................

نظر

• mahzad
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 898

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                تمدید خبر بدی نبود ولی خوب هم نبود و نمیگم بازار اصلاح دارد ولی کمی معقول تر خواهد شد. مثلا سبزی بازار دیروز و امروز شاید با خبر تمدید کمی بعید باشد.
                                بنده هم فروشی نداشتم و کلا بازار رو حدود 1 ساعت اولش رو مشاهده کردم و بقیش رو پیگیر نبودم .
                                ..................
                                صحبتهای رئیس جمهور هم عالی بود ایشالا تاثیر خوبی روی بازار داره
                                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

در حال کار...
                                X