آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nay
    Banned
    • Aug 2014
    • 641

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    در این یک مورد مخالفم

ایشان از اوایل مهر در تاپیک جناب شفافسازی همش فاز منفی میدهند
    همه تالار هم میدونن دیدگاه ایشون رو
    نمیدونم چرا الان حدود دو ماه است که دارند همان حرفا رو میزنند ایشان یا به بورس اعتقاد دارند که همه ما داریم و گرنه حضورمان در این مکان عبث هست یا ندارند که معلوم است ندارند پس اجازه دهند ما کارمان را بکنیم......اگر هم هنوز در برزخ تصمیم گیری در ارزندگی بین و بورس و بازارهای دیگر هستن....بنده به نوبه خودم عرض میکنم دم مسیحایی ندارم.....دوستان را نمیدانم
    بقول آقا حیدر، انصاف داشته باشید

من اوایل یه چرخی تو تاپیک ها زدم ببینم چه خبره و تازه وارد بودم، اون بنده خدا یه نظریه داشت که بنظرم غلط اومد و من مجاب نشدم و باهاش حتی بحث هم نکردم. ولی اینجوری که شما میفرمایید من هنوز اونجا دارم سمپاشی میکنم.من حتی اصلا محلش نذاشتم و بدون خداحافظی، رفتم که رفتم و از اون موقع اینجا رو ترجیح دادم به رایزنی و تبادل نظر و فکر هم نمیکنم پرت و پلا نوشته باشم

من چه مزاحمتی میتونم برای یک حرفه ای کار کشته ایجاد کنم؟؟؟؟ اگر ترازو داری خوش بحالت و اگر نداری، تقصیر منه؟

به هر حال من قصد کل کل کردن ندارم و اگر احساس کنم جای کسی رو اینجا تنگ کرده ام، با فیدبکهایی که میگیرم، دمم رو میذارم رو کولم و میرم

خوش باشید
    آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/24, 00:06.

نظر

• H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

جناب نای
      با سلام مجدد
      لب کلام طرز نگارش شما بگونه ایست که خواننده رو از زندگی ناامید میکنه بحث سر بازار نیست
      ما بدنیا اومدیم و ناچاریم به زندگی
      شما اگر در این وانفسا نسخه ای از این بهتر داری برای ما هم بپیچ
      همه این حرفهایی که شما از مشکلات سیاسی اجتماعی مدنی ووووووووووووو میزنید کم و بیش کم سواد بیسواد میدانند
      ولی تکرار مکررات بجز سرخوردگی و ایجاد انرژی منفی دردی را درمان میکند
      علم ثابت کرده که متساعد شدن انرژی منفی بر سنگ و خار هم اثر گذار است چه رسد بر روح و روان آدمی
      اونهم کسانیکه در لحظه لحظه زندگی با کس و ناکس خوب و بد در کشاکشند

گفتن حقیقتی تلخ با کلامی خوش شاید دلنشین و جذاب باشد.
      آخرین ویرایش توسط H.samimi؛ 2014/11/24, 00:22.

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

یک روز مانده به پایان مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای و در حالی که رسیدن به توافق جامع، توافق بر سر چهارچوب آن و یا تمدید مذاکرات گزینه‌های مطرح برای مذاکرات اعلام می‌شد، اکنون محتمل‌ترین نتیجه رایزنی‌های فشرده یک سال اخیر برای رسیدن به توافق جامع، رسیدن به یک توافق کلی سیاسی است.

به گزارش «تابناک»،به این ترتیب به نظر می‌رسد مذاکره‌کنندگان که رسیدن به توافق جامع را غیرممکن می‌دانند به حالتی بین رسیدن به چهارچوب توافق نهایی و یا تمدید مذاکرات رضایت داده‌اند.

همان گونه که تصویر زیر نشان می‌دهد، به طور کلی پنج پیشامد برای این دور از مذاکرات قابل تصور است. در صورت توافق کامل بین طرفین مذاکره‌کننده، یک متن کامل به عنوان توافق جامع هسته‌ای به دست می‌آمد و اگر شرایط مذاکرات به گونه‌ای بود که حتی با وجود فرض تمدید مذاکرات هم امیدی به حل اختلافات وجود نداشت، آن‌گاه مذاکرات به شکست می‌رسید و برای آینده‌ای نامعلوم مذاکره‌ای بین دو طرف صورت نمی‌گرفت.

در بین این دو حالت انتهایی طیف نتایج احتمالی مذاکرات، پیش از این دو گزینه رسیدن به چهارچوبی برای کلیت توافق و اختلاف بر سر جزئیات فنی و یا لزوم تمدید مذاکرات برای ادامه تلاش‌ها برای رسیدن به توافق محتمل به نظر می‌رسید. حالت اول تقریبا به معنای به نتیجه رسیدن مذاکرات و نیاز به مدت کوتاهی برای نهایی کردن جزئیات آن بود و حالت دوم یعنی تمدید توافق موقت ژنو با در نظر گرفتن تعهداتی جدید برای هر دو طرف بود که باز هم روشن نبود آیا به توافق منجر خواهد شد یا خیر.

ولی آن چیزی که اکنون به عنوان توافق کلی سیاسی مطرح شده است، حالتی بین رسیدن به چهارچوب یک توافق و تمدید توافق موقت ژنو است؛ این بدان معناست که از سویی مذاکرات پیشرفت زیادی داشته و بسیاری از مسائل حل شده است، ولی از سوی دیگر اختلافات جدی در موضوعاتی مهم و البته معدود مانده که به خصوص نیازمند تصمیم‌گیری سیاسی است.

به همین سبب طرفین احتمالا مدتی کوتاه و احتمالا دو ماهه را تعیین خواهند کرد که طی آن متن کامل توافق جامع هسته‌ای را نهایی سازند.

نظر

• AkB@R
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 264

بابا بیخیال این فیلمو ببینین laughingsmiley

https://www.facebook.com/video.php?v=293189527536204

آخرین ویرایش توسط AkB@R؛ 2014/11/24, 00:35.
          اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
            جناب نای
            با سلام مجدد
            لب کلام طرز نگارش شما بگونه ایست که خواننده رو از زندگی ناامید میکنه بحث سر بازار نیست
            ما بدنیا اومدیم و ناچاریم به زندگی
            شما اگر در این وانفسا نسخه ای از این بهتر داری برای ما هم بپیچ
            همه این حرفهایی که شما از مشکلات سیاسی اجتماعی مدنی ووووووووووووو میزنید کم و بیش کم سواد بیسواد میدانند
            ولی تکرار مکررات بجز سرخوردگی و ایجاد انرژی منفی دردی را درمان میکند
            علم ثابت کرده که متصاعد شدن انرژی منفی بر سنگ و خار هم اثر گذار است چه رسد بر روح و روان آدمی
            اونهم کسانیکه در لحظه لحظه زندگی با کس و ناکس خوب و بد در کشاکشند

گفتن حقیقتی تلخ با کلامی خوش شاید دلنشین و جذاب باشد.
            سلام

من که به شیرین ترین نحو گفتم و این حاصل یک عمر تجربه است که مولوی بهت هدیه داده و من بازگوش کردم فقط

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
            به زیر آن درختی رو که او گل های تر دارد

در این بازار مکاران، مرو هر سو چو بیکاران
            به دکان کسی بنشین، که در دکان شکر دارد

اما ما از زندگی چی میخواهیم؟ شما اول از همه باید خواسته ات رو از زندگی معلوم کنی، بعد ببینی شکر چیه؟

من اگه 10 سهم معرفی کنم و همه شارپی برن بالا، 100 درصد سود بدن یه ماهه، آدم خوبی میشم؟ به زندگی امید وار میشید؟ اگه پیش بینی من درست از آب در آمد و شما حتی خریدید و سود آنچنانی کردید و بهتون چسبید، آیا شما از زندگی راضی هستید؟ اونوقت نمیگید ای کاش خونه، ماشین، قرض ،قوله میفروختم، پول جور میکردم، الان کلی پولدار شده بودم؟؟؟؟؟

من یک نسخه کلی تو زندگی دارم و اون واقع گراییه و اگر کسی بهش نرسیده، هر لحظه میتونه زندگی بهشتی، براش جهنم بشه ولی اگر به اون درجه از بصیرت که باید، برسه، تمامی جهنم ها به یکباره بهشت میشن!!!

دوست صمیمی که گفتارت صمیمی نیست، من خردمندی رو به شما نشون دادم. شفاف ساز شما صحبت از سودهای 200-300 درصدی میکرد و بعد این سود رو ول کرده و رفته صبح 6:30 زده بیرون، شب 7:00 بر گشته خونه، چون هدف داره تو زندگیش و برای کسی هم قابل بازگو کردن نیست!!! شما بفرمایید ما اینجا جمع شده ایم برای سالی 70 درصد، خدای را هم شاکریم، بعد یکی مدعی 300 درصد سوده، میره دنبال یه کار دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دنبال علمی، تو دنیای مادیات چیکار میکنی، اونهم بیرحم ترین نوعش!؟
            اگر دنبال پولی، کجا چنین سودهایی در میارن که با 2 ساعت صورت مالی خوندن بهش برسی، ولی بعد بری 12 ساعت بیرون سگ دو بزنی؟
            اگر بیرون بیشتر درآمد داری، چرا بیایی یه کار دیگه بکنی که اوقات فراغتت رو درگیر میکنه و از استراحت دورت میکنه؟

بالاخره ما باید یک نُرمی داشته باشیم و مدام که نمیشه کار کرد که. استراحت، تفریح، خانواده، مطالعه...

پس چرا برخی میرن 30 سال درس میخونند که پزشک بشن؟ تازه بهشون گیر هم میدن چه خبرتونه شما ماهی 10-20 میلیون درآمد دارید.خب همه برن با 2 ساعت صورت مالی خوندن، سالی 300 درصد درآمد داشته باشند دیگه؟

آیا این بدین معنی نیست که سر کار رفته اید؟

چون

ترازو گر نداری پس، ترا زو رهزند هر کس
            یکی قلبی بیاراید، تو پنداری که زر دارد

و عین داستان پینوکیو میشه، میگه بیا سکه هات رو بده من، بکاریم، یه درخت سکه داریم
            حکایت دنیای مجازی و دروغگویی هاش و دروغهای شیرین البته

دوست من، راه موفقیت بارها و بارها پیموده شده و متاسفانه اگر از زندگی سیر نمیشوید باید خدمتتون عرض کنم، برای رسیدن به موفقیت، هیچ میانبری در کار نیست!

حالا شما تو این تاپیکها دنبال موفقیت میگردید، ممکنه باشه، اما 15 سال وقت میبره تا به موفیقت برسید، این رازشه

برای رسیدن به موفقیتهای یک شبه، 20-30 سال وقت لازمه و اگر از کودکی شروع کرده باشی، تازه تو 35-40 سالگی میرسی به یک زندگی نسبتاً پایدار و بعد از اون باید پایش کنی

پس بجای خوشبین بودن، ثابت قدم باش و پیگیر، و واقع بین

بنال ای بلبل دستان، ازیرا ناله مستان
            میان صخره و خارا، اثر دارد ، اثر دارد

پس چرا انرژی منفی، بنال یعنی بخواه از ته دل، بهش میرسی

و

بنه سر گر نمیگنجی که اندر چشمه سوزن
            اگر رشته نمیگنجد، از آن باشد که سر دارد

یعنی از غرور باید دست برداشت

پس باید تلاش کرد، اما نه از این شاخه به اون شاخه کردن

نسخه هر کسی منحصر به فرده و هرکسی خودش باید راه خودش رو پیدا کنه و مسلماً کسی بازنده است، که بخواد از راه موفیت پیموده شده کس دیگری ، تقلید کنه

تو دانشگاه به شما اصول رو میگن، این خود شما هستید که باید جوانب غیر اصولی رو هم شناسایی کنید و بر آن فائق آیید، درست مثل بورس، که با شایعه پراکنی، موجب این میشوند شما سهمی را بخرید یا نخرید و براش گاه، میلیاردها پول خرج میکنند تا به وقت مقتضی، از اون موج ایجاد شده، نفعی ببرند!

آیا تو اصول آمده که سهم زیانده چرا صف خرید میشه و سهم با سود انباشته صف فروش؟

به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین
            که هر دیگی که می‌جوشد درون چیزی دگر دارد

ببین مولوی چقدر زیبا 700 سال پیش گفته

گفته تا دیدی صف شد، نپر تو سهم

مثل خیلی از سهم ها که دیدی....

تا صف شد، نفروش سهمت رو

ممکنه کاسه ای زیر نمیکاسه باشه آخه، صورت های مالی چیز دیگه ای داره میگه، آینده صنعت هم همینطور، از اون مهمتر، تایتانیک صاحب نداره....

موفق باشید

موفق باشید

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

و اما چیزی که دوستان به منفی بافی تعبیر میکنند

غیبت 3 کس رواست و چون گذر کرد، چهارم خطاست

البته شعرش رو حفظ نیستم ولی حرف سعدی یک چیزه

بی تفاوت نبودن

حتی با سکوت نکردن

1- پادشاه ظالم (مثل کسیکه وعده چیزهای مجانی میده، آزادی ، حجاب اختیاری ولی بعد میزنه زیرش میگه خدعه کردم )
              2- آدم فاسد (بی حیا)
              3- کاسب کم فروش (کژ ترازو، که به ترازوش اطمینان میکنی و همه جا هم که ترازو همرات نداری که)

اینها شاید تو زمان سعدی خیلی مهم بوده

اما الان میشه خیلی چیزهای دیگه بهش اضافه کرد

مثلاً ضایع کردن تبلیغ کن سهام کلاش با رفیقاش

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

دوستان نمیخواستم اینقدر روده درازی کرده باشم

اما آدم بی تفاوتی نیستم و نمیشه ساکت بود و رسوا نکرد واعظانی که بخلوت میروند و آن کار دیگر میکنند و مدام از روز داوری میگویند و امر به توبه، ولی توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟

--------------------------

افشای اقدامان گسترده سپاه علیه دولت در جلسه رئیس جمهور با رهبری و احضار وزیر اطلاعات به مجلس

براساس پروژه عملیاتی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران علیه دولت حسن روحانی، چند ماهی‌است که مراکز بیرونی درسازمان اطلاعات سپاه فعال شده است که این مراکز اهداف از پیش تعیین شده برای زمین‌گیر کردن دولت یازدهم را درفازهای مختلف عملیاتی اجرایی می‌کنند و دارای تشکیلات گسترده و پیچیده هستند.

«اداره کارامدی»، «دولت مجازی»، «ستاد سازمان دهی اقشار»، «رصد نقل وانتقالات دولت و اخلال درانتصابات»، «بنیاد نخبگان بسیجی» و «معاونت عملیات روانی»، تحت عنوان خانه های امن وظیفه فعالیت علیه دولت را بر عهده دارند.

هفته گذشته اسناد و مدارک تکمیلی و عکس خانه‌های امن، درجلسه‌ای که میان رئیس جمهورحسن روحانی و آقای علی خامنه ای بوده است، با عنوان«شکایت» توسط روحانی طرح می‌شود که آقای علی خامنه ای در این جلسه با تاسف ابراز می‌کند که« سپاه از وی فرمان نمی‌برد و تمامی اقدامات علیه دولت توسط سپاه صورت می‌گیرد.»

گفتنی‌است با توجه به ارائه این گزارش از سوی حسن روحانی به رهبر جمهوری اسلامی، هیچ گونه اقدام مهمی برای متوقف کردن روند فعالیت سازمان اطلاعات سپاه پاسداران برعلیه دولت انجام نشده است و این سازمان علی‌رغم اطلاع عالی‌ترین مسئول نظام، به فعالیت علیه دولت منتخب مردم ادامه می ‌دهد.

پس از افشای این اطلاعات در وبسایت حزب اعتماد ملی، ۱۵ نماینده از وزیر اطلاعات، علوی سئوال کرده‌اند چگونه گزارش منتسب به روحانی که علیه یکی از نهادهای امنیتی(سپاه) تدوین شده، از رسانه‌های «ضد انقلاب» منتشر شده است؟
                امضاء‌کنندگان این سئوال از وزیر اطلاعات خواسته‌اند درباره «صحت» این گزارش اظهار‌نظر کرده و توضیح دهد که چنین گزارشی چگونه دراختیار رسانه‌های «ضد‌انقلاب» قرار گرفته است. محمود نبویان، جواد کریمی‌قدوسی، الیاس نادران، اسماعیل کوثری، نصرالله پژمان‌فر، مهدی کوچک‌زاده، حبیب آقاجری، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، حسین نجابت، محمدمهدی زاهدی، جبارکوچکی‌نژاد، محمد اسماعیل سعیدی، محمدصالح جوکار، سیدمرتضی حسینی و سیدعلی طاهری از امضاء‌کنندگان این سئوال هستند.

------------------
                حالا من این رو اینجا نزنم، شماها شب راحت تر میخوابید؟
                بقول ایلچی عزیز، سونجوخ خیلی درد داره ، مخصوصاً که بی هوا باشه!

اما این خبر لا اقل داره میگه تایتانیک داره میخوره به آیسبرگ.... بپر تو آب لا مصب، هر چند هوا سرد باشه، امیدت به خدا باشه!

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                  ok

من که گفتم همه اینجا حرفه ای هستند، نظرات خودم رو نوشتن و استباطم از اوضاع و منابع را هم آوردم و نکات کلیدی از نظر خودم رو هم بولد کردم
                  یه زمانی ما در خوابگاه دانشگاه همه دوستان رو جمع میکردیم انجمن اسلامی بسیج و.... در اتق دوستان...از همه چی بحث میکردیم....فرهنگ دین سیاست و....شب کلی صغرا و کبرا میچیدم و برایشان اثبات میکردم اما فردایش همه راه خود را میرفتن چرا؟ دو حالت داشت یا خودشون رو به خواب زده بودن یا انچنان افکارشون ریشه دوانده بود که فقط دم مسیحایی میخواست که هدایتشان کند.....بخاطر همین میگویم بحث با شما فایده ندارد

فقط همین پستت را جواب میدم بقیه پست هایت را که سراسر مغالطه هست را نقدا فاکتور میگیرم

اول جملات شما رو نقل قول میکنم بعد جواب میدم

(من که گفتم همه اینجا حرفه ای هستند،)

شما فکر میکنید تمامی کاربران یک فروم حرفه ای هستن؟ یا بی تجربه هستید یا خود را به خواب زده اید.....کاربران این فروم اکثرا کاربران فروم های دیگر نیز هستن....به بیان واضح تر این عزیزان همان بدنه بازار هستن اگر قرار باشد همه این ها حرفه ای باشن پس غیر حرفه ای کیه؟؟؟

(
                  امروزه مثبت اندیشی صرف، رد شده (تو همون روانشناسی) و بجاش واقع بینی و داشتن اهداف ملموس و تصویر سازی تبلیغ میشه ... یعنی ثابت قدم بودن!!!

حرف من رو اونایی که باتجربه هستند میفهمند و درد مخالفین اینه که همذات پنداری میکنند و اگر موقعیت خودشون با خواندن خبری در تعارض باشه، واکنش نشون میدن...

شاید با امید به زندگی، 2 روز هم بیشتر زنده موندیم، اما سرطان دست آخر پیروزه، مگر اینکه اقدامی متناسب با متهاجم داشته باشیم، به همان اندازه تهاجمی که متهاجم نیرو وارد میکنه، مثل جراحی، کیمیوتراپی یا رادیو تراپی ... دشمن، دشمنه و شایسته نرمش و ملایمت نیست...)

استنتاج باطل از حق
                  بحث ما دقیقا همین است که ما نگفته ایم مثبت اندیشی صرف درست است ما میگویم منفی اندیشی صرف شما ایراد دارد...در اصل شما از ان طرف بام افتاده اید
                  در این فروم ها موقعیت کسی با خواندن خبری به خطر نمیافتد.....
                  قیاس سرطان با بازار و ریسک هایش هم مع الفارق را گذرانده....هر چیزی ریسک دارد حتی راه رفتن در خیابان....پس به ناچار باید تا حدی ریسک کرد...شما دنبال این هستید که گل بی خار پیدا کنید.....

(از اونجایی که مدعی همفکری و تبادل آرا هستم، تقابل رو هم نمیپذیرم، چون تو تقابل قطعاً یک نفر بازنده است، اگر مساوی نشوند و پاکسازی محیط بر شخصی سازی و مین گذاری کردن ارجحه

بازار هم جای پیش بینی نیست، آمار احتمالاته که باید برای هر احتمالی آماده بود، اینکه مثل قمار باز ها بگیم حالا نشد که نشد، فدای سرت، نتیجه اش هم معلومه

من تو بازار بورس برای هیجان نیامده ام که بهم خوش بگذره. بازار بورس هم مثل بازارهای دیگه، مکانی برای کسب درآمد و گذران زندگیه، این تصور غلط - اگر - در ذهن برخی جای گرفته که بورس مکان پولدار شدنه، مال اونایی که بر این باورند... مثال آوردم همه انسانها بایست به فراخور تلاش، سواد و تجربه، به فرمولی دست یابند که خودشون بهش رسیده اند و چون نسخه ما آدمها منحصر به فرده، پس نمیشه برای کسی نسخه پیچید، اما یه حد اقل هایی هست که باید رعایت کرد، که اون هم باز به خود شخص برمیگرده که با چه مطالعه ای اقدام به فعالیت دلخواهش کرده)
                  این هم از بی تجربگیتان هست.....تکنیکال و فاندامنتال و....همه را زیر سوال بردی احسنت...تکنیکال برای چی درست شده؟ فاندامنتال برای چی؟ روانشناسی بازار برای چی؟ این ها همه کشک هستن...اگر شما نمیتوانی استفاده کنی مشکل خودت است
                  همیشه دنبال فرمول هستی...نمیدانم این چه درگیری ذهنی است....پس باید به تعداد نفس ها تکنیکال کشف کرد فاند کشف کرد و...
                  کسی فکر نکرده بورس مکان پولدارشدن است برای هرکسی
                  (من کلاسیک حرف زدم، و حرفام پایه علمی داره و به هر جهت، برای هر کاری باید ابتدا از روی کاغذ شروع کرد! الباقی به عرضه فرد و پایبندی به قوانین نوشته و نانوشته، خلاقیت و شرایط و اجرایی کردن تاکتیک های مکشوفه و خلاقانه داره - یه جور غرق ماجرا شدن و عجین شدن!)
                  بازی کلمات است.....خلاصه بگم در بورس حرف اول و اخر را تجربه میزند هر چقدر هم مطالعه کنی باید تجربیات را لمس کنی تا بفهمیشون و ملکه ذهنت بشه....

دیگر نه جوابی است و نه حرفی
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

دوستان نمیخواستم اینقدر روده درازی کرده باشم
                    به نظرم این اخبار رو در تاپیک های مربوطه قرار دهی اصلح تر باشد

یه شخصی هم هست به نام تامی کروز(تاپیک کره شمالی) اونم مثل شما بی تفاوت نیست....بروید تاپیک ایشان و با ایشان محشور شوید

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

ما در روانشناسی یه اصل داریم این که تکرار یه مطلب حتی دروغ بر ذهن اثر میگذارد

در این تاپیک اکثر مواقع بیش از ده نفر حضور دارند....بخدا تنم میلرزه وقتی میگم فلان سهم خوب است یا.....میگم نکنه کسی با حرف من خرید و فروش کنه...بخاطر همین هم هست تا میخرم یا مفروشم میگم...تا اگر کسی در کنار بنده خریده مطلع شود....میام میگم که منم ضرر کردم تا بدونن که تنها نیستن
                      با اجازه آقا حیدر، چون دیدم این پست خیلی غیر حرفه ایست و از طرفی خیلی غلط اندازه، دیدم بد نیست بهش قدری بپردازم

اصل روانشناسی شما رو بهش پرداختم. پس هیچ

ده نفری که حضور دارند، همگی حرفه ای هستند، چرا که حضور مستمر، یعنی حرفه ای بودن! و اگر حرفه ای نیستند، پس بیکار هستند. چون ساعت متعارف کاریست، اینجا چکار میکنند؟

توی بورس چرا اصولاً باید سهم خوب معرفی کرد که تن لرزه هم گرفت، این نشان از غیر حرفه ای بودنه، چون حرفه ای بابت حرفه اش، پول میگیره، تنش هم نمیلرزه!

بحث من هدف و سیاست ایشان است وگرنه ما مخالف دیدگاه مخالف نیستیم.....اتفاقا من بارها گفتم تفاوت بورسی با بقیه جاها همینه که همه ازادانه حرفشون رو میزنن و صدای مخالف شنیده میشه....اما مقوله ایشان فرق دارد

ایشان تا حالا پیش خودشان فکر کرده اند که اگر یک نفر هم در این مدت به حرف ایشان گوش کرده و از بازار بیرون بوده و از سود جا مانده ایا فردای قیامت جوابی دارند
                      هدف و سیاست من را روشن کنید که بروز قیامت معتقد هستید و اسم این آیا تهمت نیست؟!!!
                      مقوله من چه فرقی داره؟ شرافتاً بفرمایید خودم هم بدونم مشکل کارم کجاست؟ وگرنه دارید تهمت میزنید!!!!

من چرا باید با خودم فکر کنم که یک نفر از حرفای من متضرر بشه یا نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا آخه اینقدر غیر حرفه ای حرف میزنید؟

چه این تالار و چه تالارهای مشابه، همگی تالارهای رایگان و تالارهای رایگان یعنی آت و آشغال توش زیاده و اگر شما این را نمیدانید، مشکل شماست و اونایی که به هر آت و آشغال و اراجیفی گوش میکنند، به من چه؟

اینجا یک محیط عمومی و رایگان که بایست با کمک همدیگه پاکیزه نگهش داریم، مثل یک پارک، مثل اتوبوس، مثل خیابون، که اگر پاکیزه نگه نداریم، دودش میره تو چشم خودمون، خودمون باید مواظبش باشیم و شما بفرمایید من چه آلایشی ایجاد کردم؟ آیا راهکاری برای ایجاد مزاحمت من هست یا نیست؟ مثل ایگنور کردن!!! ایگنور کردن رو گذاشته اند برای شمایی که صدای حق تو گوشتون ندای شیطانی شنیده میشه، چون یکی دیگه این ندای شیطانی براش ممکنه اذان حق باشه! شما حتی نمیتوانید ذره ای خلل به منطق حرفای من وارد کنید و بحث شما سلیقه ایست!

من از اصول و فرمول صحبت کردم که کاملاً علمی، سیستماتیک و کلاسیکه و حال شما بلد نیستید، مشکل خودتان است. همه چیز تواین دنیا حساب کتاب داره و براش ترازو لازمه!

روز قیامت رو کسی جواب گوست که ترازو نداره، به دیگران تهمت میزنه یا شبهه وارد میکنه و خودش رو بر حق هم میدونه!

هیچ غیر حرفه ایی حق نداره تو این تالار ها بدون راهنما قدم بذاره و اگر پا بذاره، خونش پای خودشه... این رو هر کس میدونه، چون موقع ثبت نام تو قوانین تالار خونده!!! این واقعاً حماقت محضه که ما فکر کنیم تو این تالارها میتونیم مدعی و طالب حق ناداشته باشیم. حماقت!

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

به نظرم این اخبار رو در تاپیک های مربوطه قرار دهی اصلح تر باشد

یه شخصی هم هست به نام تامی کروز(تاپیک کره شمالی) اونم مثل شما بی تفاوت نیست....بروید تاپیک ایشان و با ایشان محشور شوید
                        laughingsmiley

آقا حله

تازه الان فهمیدم درد شما چیست!

ممنون بابت پیشنهادتون، اگه بنده رو قابل بدونند، خوشحال میشم در رکاب ایشون باشم!

خوش باشید

این آخرین پست چالشی من تو این تاپیک بود و با عرض پوزش فراوان از آقا حیدر

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

با اجازه آقا حیدر، چون دیدم این پست خیلی غیر حرفه ایست و از طرفی خیلی غلط اندازه، دیدم بد نیست بهش قدری بپردازم

اصل روانشناسی شما رو بهش پرداختم. پس هیچ

ده نفری که حضور دارند، همگی حرفه ای هستند، چرا که حضور مستمر، یعنی حرفه ای بودن! و اگر حرفه ای نیستند، پس بیکار هستند. چون ساعت متعارف کاریست، اینجا چکار میکنند؟

توی بورس چرا اصولاً باید سهم خوب معرفی کرد که تن لرزه هم گرفت، این نشان از غیر حرفه ای بودنه، چون حرفه ای بابت حرفه اش، پول میگیره، تنش هم نمیلرزه!

هدف و سیاست من را روشن کنید که بروز قیامت معتقد هستید و اسم این آیا تهمت نیست؟!!!
                          مقوله من چه فرقی داره؟ شرافتاً بفرمایید خودم هم بدونم مشکل کارم کجاست؟ وگرنه دارید تهمت میزنید!!!!

من چرا باید با خودم فکر کنم که یک نفر از حرفای من متضرر بشه یا نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا آخه اینقدر غیر حرفه ای حرف میزنید؟

چه این تالار و چه تالارهای مشابه، همگی تالارهای رایگان و تالارهای رایگان یعنی آت و آشغال توش زیاده و اگر شما این را نمیدانید، مشکل شماست و اونایی که به هر آت و آشغال و اراجیفی گوش میکنند، به من چه؟

اینجا یک محیط عمومی و رایگان که بایست با کمک همدیگه پاکیزه نگهش داریم، مثل یک پارک، مثل اتوبوس، مثل خیابون، که اگر پاکیزه نگه نداریم، دودش میره تو چشم خودمون، خودمون باید مواظبش باشیم و شما بفرمایید من چه آلایشی ایجاد کردم؟ آیا راهکاری برای ایجاد مزاحمت من هست یا نیست؟ مثل ایگنور کردن!!! ایگنور کردن رو گذاشته اند برای شمایی که صدای حق تو گوشتون ندای شیطانی شنیده میشه، چون یکی دیگه این ندای شیطانی براش ممکنه اذان حق باشه! شما حتی نمیتوانید ذره ای خلل به منطق حرفای من وارد کنید و بحث شما سلیقه ایست!

من از اصول و فرمول صحبت کردم که کاملاً علمی، سیستماتیک و کلاسیکه و حال شما بلد نیستید، مشکل خودتان است. همه چیز تواین دنیا حساب کتاب داره و براش ترازو لازمه!

روز قیامت رو کسی جواب گوست که ترازو نداره، به دیگران تهمت میزنه یا شبهه وارد میکنه و خودش رو بر حق هم میدونه!

هیچ غیر حرفه ایی حق نداره تو این تالار ها بدون راهنما قدم بذاره و اگر پا بذاره، خونش پای خودشه... این رو هر کس میدونه، چون موقع ثبت نام تو قوانین تالار خونده!!! این واقعاً حماقت محضه که ما فکر کنیم تو این تالارها میتونیم مدعی و طالب حق ناداشته باشیم. حماقت!
                          میگم تجربه نداری

برو یه سر به این تالارها بزن ببین تو تاپیک اساتید چه خبره ببین در بعضی از برهه ها چه فحش هایی که به اساتید نمیدن....چرا؟ چون همین بدیهیات را نمیدانند چون غیر حرفه ای هستن......... اقای احمدی نژاد که در همه چی کارشناسی

اتفاقا تو همین تالارهای رایگان مطلب بدرد بخور هست نه اونایی که پولی هستن....برو تجربه کن

اتفاقا من شخصا حرفایت رو اصلا توجه ندارم........چون بار علمی ندارن و صرفا توهم است

چرا همه اساتید در امضاء شون سلب مسئولیت میکنن....تا حالا به این فکر کردی....حرفه ای که همش دنبال فرمولی

من حتی کسانی رو دیدم که به صرف تعداد پست و....یک شخص خرید و فروش میکنن....ما این ها رو به چشم خود دیده ایم.....حرفات کلا چرت و پرته

میگه حرفام علمیه.....تعریف حرفه ای بودن :حضور مستمر:p
                          آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/24, 02:39.

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

خپارس، هفتگی

سقف دوقلو -- اهداف 49 (38% فیبو) بعد 40 (50%) و 33 (62 %)

بعد از 6 برابر شدن و فقط با فوت انتخابات (18 ماه و بعد از خرداد 92)، این سهم اما با 5 برابر شدن سرمایه از تجدید ارزیابی ها، سود که نساخته، 6 ماهه 25 تومان هم زیان محقق کرده (تعدیل منفی شدید) و با این جو و فرصت باقیمانده، تعطیلی خط تولید، یعنی باید لا اقل50 تومان بسازه تا قیمت امروزش توجیه پیدا بکنه!

سهم در آستانه شمول قانون 141 تجارت و بیشتر از 50 تومان با این شرایط ارزش نداره وقیمت تعادلیش 40 تومانه که هر آن هم ممکنه بسته بشه، بره پیش عمو صدرا با آینده بهشتی و سفارود ، رودی پر صفا، صفا! ( و نیمه خالی لیوان). بازار هم که 400 و خورده ای سهم نداره که و ما هم ترازو!
                            بزودی معلوم میشه آینده، آبستن چه حوادثی است و ما چه چیزی را توِی آینده میخریم، اما فروش زمان به مفت ترین قیمت، بالاترین ضرر توی بورسه! مثل کسانی که الان یکسال و نیمه تو قندی ها گیر کرده اند و بجای سود بردن، سرمایه اشان هم نصف شده... خرید پهن و فروشش حتی سود داره، اما به وقتش!

صلاح مملکت خویش خسروان خوش خیال دانند. چند تا خ ؟ 4 تا خ! خ خ خ خ
                            آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/24, 08:22.

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

اگر دعای من بگیر بود. دعا میکردم توافق همین امروز نهایی بشه. اما به دعای گربه سیاه و منفی باف بارون هم میاد؟

چندتا پست قبل تر هم زدم که با دعا کاری جلو میره وقتی اراده قوی تری خلاف میل ملت هست؟

یعنی فقط ما خدا داریم، این بنده خدا ها که برای خواسته اشون از پشت کامپیوتر بلند شده اند، پلاکارد درست کرده اند و شعار ترتیب داده اند، خدا ندارند؟ لا اقل همت که دارند!

دارند میگن،اینان میگویند، امان نامه شرک و کفر را امضا نخواهیم کرد و لوگوی توقف مطلقاً ممنوع هم که خود گویای مسایله، آب سنگین پاکی میخواهند بریزند اونجا که میسوزه !!!! دلواپسند خوب..... ما دلواپسیم، اونا هم دلواپسند، هر کسی دو سر طیف، فقط یکی اقدام عملی میکنه و فعل خواستن را تمام و کمال صرف میکنه، یکی فقط دعا میکنه، پیش خدایی مشترک! حالا به نظرتون، خدا دعای کدوم یکی رو مستجاب میکنه؟

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

سلام دوستان
                                صبح بخیر .
                                امروز چیکار میکنید . ؟
                                فروشنده کامل هستین ؟
                                سیو سود میکنید ؟
                                خریدارید؟

نظر

در حال کار...
                                X