آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

کشاند ن مردم سبب حباب شده است طوریکه اگر سهام تعدیل هم بدهند جا برای بالا رفتن ندارند همین سبب شکستن پی بر ایها شده در سهام خوب....
    هیچ حقوقی هم تاب جمع کردن ان را ندارد چون پول توسط خصوصی ساز ی و سیاسیون از باازار خارج شده است
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط مات پست شده است View Post
      وقتی رییس جمهور یک کشور میاد و مردم رو تشویق میکنه برای سرمایه گذاری تو بورس حالا که بازار ریخته باید جوابگو باشه
      مگه میشه که بازار همه چیز صف فروش باشه
      تو بالا رفتن بازار دست بردن و تو پایین اومدنشم دست دارند
      وزیر اقتصاد باید استعفا بده با این راهکارای تخمیش

مگر شما سرمایه گذاری کردی تو بازار عزیز تا به حال

من و شما سودمان از هم دیگر است دیگه نه از سزمایه گذاری

من پایین میخرم به ان کسی که دیر تر امده میفروشم

و بعد این بازی برعکس میشه

اون پایین میخره بمن بالا میفروشه

شما اگر سرمایه گذار بودی باید الان خیلی خوشحال بودی که داری سهم زیر قیمت اسمی میخری

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

خوب دوستان بیایید همفکری کنیم ..
        به نظرتان مذاکرات شکست بخورد وضعیت چگونه خواهد شد و سرمایه گذاری در کدام بخش سود آور خواهد بود؟
        و اگر مذاکرات با موفقیت صورت پذیرد در آن صورت بهتر است چه اقدامی انجام شود؟
        و اینکه شما حاضرید در کدام بخش ریسک کنید؟ به چه نسبتی از سرمایه این ریسک رو انجام میدهید؟
        نمودار دلار وضعیت جالبی نداره ولی خوب من به نمودار اعتماد کامل ندارم/:.smilingsmiley.:/

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط مات پست شده است View Post
          وقتی رییس جمهور یک کشور میاد و مردم رو تشویق میکنه برای سرمایه گذاری تو بورس حالا که بازار ریخته باید جوابگو باشه
          مگه میشه که بازار همه چیز صف فروش باشه
          تو بالا رفتن بازار دست بردن و تو پایین اومدنشم دست دارند
          وزیر اقتصاد باید استعفا بده با این راهکارای تخمیش
          یکی دو ماه دیگر که خوب خریدند شروع میکنند افزایش نرخها بعد هم افزایش سرمایه بانکها می رود مجلس ....
          سهامدراان بزرگ قبلی از دولت قبل بودند باید دست به دست بشود بعد هم دولت بگوید با تدابیر ما کشور از رکود خارج شد و ما توانستیم بورس را رونق دهیم
          فعلا رفتند وین میگویند توافق هسته به طرف غربی است ....تا اگر توافق شد بگویند ما غرب را واد ار به توافق کردیم اصلا هم باج ندادیم.... جالبیش این بود به احمدی نژاد میگفتند 3000تا سانتریفیوز داشته باش همینجا استپ کنیم باهم اقا و لاریجانی گفتند نه ....الان همان شده توفق بزرگ
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

.....................

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

خوب اون جمله من بیشتر جنبه طنز داشت .
              چون الان اعتبار عادی رو نمیگیرم .
              اما دولت .اما سهامدار
              روز بعد اون ریزش تاریخی حقوقی بطرز وسیعی بازار رو جمع کرد . هر کسی که باهوش بود میتونست خارج بشه .که البته بیشتر افراد نبودن . کسانی که دل بتوهم بستن و موندن خونشون پای خودشون . چند روز قبل اونهم بازار حال خوبی نداشت . و اتفاق مثل صاعفه نبود که بگیم همه غافلگیر شدن . عرضه های وسیع . حجم های وحشتناک و ....
              بعد اینکه بازار تو منفی قفل شد اومدن اون طرح محدودیت رو گذاشتن که بازم سهامدار خرد بجای خروج طمع ورزید و خودشو بیشتر تو ضرر خفه کرد .
              و بشکلهای مختلف مثل وعده و وعید و دروغ و هر چی اسمشو بذارید فرصت های خروج برای سهامدارای خرد فراهم شد . ولی بازم اشتباه و حضور در بازار و افزودن به ضررهای قبلی .
              خودمونیم این مدیریت بدبخت چیکار باید میکرد که نکرد ؟ شما بفرمایید؟ کسی که خودشو میزنه به خنگی و بازم تو شرابط نزولی تو بازار می مونه و از طمع از دست دادن سود دوباره تو ضرر خودشو غرق میکنه
              چرا باید آخر سر دولت رو متهم کنه؟
              بیایید کمی منصف باشیم . درسته دولت از وضعیت سوء استفاده کرد . ولی چرا اشتباهات خودمون رو نمی پذیریم ؟
              کلا قبول اشتباه تو این کشور کار سختیه .
              نمیدونم چرا . شاید بخاطر اینکه بزرگان کشور هیچوقت همچین خصلتی از خودشون بروز ندادن . فقر فرهنگی و هزار کوفت دیگه
              حالا بازم بیایید دوباره حرفای قبلی رو تکرار کنید .
              برادر من وقتی تو این بازار سهامدار خرد برای رکب زدن به همدیگه از هیچ کاری ابایی نداره . چرا توقع داریم دولت و حقوقی عین بز باشن و بفکر منافع خودشون نباشن ؟ سیستم این بازار همینه . چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد .
              پارسال بنفر اومد بگه این شاخص چرا کیلویی داره بالا میره ؟ چرا هر چی میخرم فرداش باید 4 درصد سود میکنم ؟
              آخه کمی منطقی صحبت کنیم . ببینید چقد صحبت از سال84 میشد ؟ و همه به سود نجومی فکر میکردن .
              نه به سقوط دردناک بعدش .
              خلاصه هر چقد بحث بشه فایده ای نداره . چون اینجا دو طرف داریم که هیشکدوم حاضر نیست اشتباه خودشو قبول کنه . البته این وسط دو دسته هم هستن . یکی عاشقان دولت قبلی و یکی هم فعلی .
              و همه چی از نظرشون سیاه و سفیده . خاکستری وجود نداره .

Sent from my GT-N7100

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

همان روزی که اعلام شد حقوقی بالای 5 م نمیتونه خرد بفروشه تو تاپیک شاخص نوشتم جو سازی نکنید . بازار قفل میشه و لیدر میترکونه همش چرنده . یعده رو با این حرفای شکمی بیچاره نکنید .
                اگه قراره بازار خوب بشه آقا غوله رو تو قفس نمینداختن .
                بازم کسی نفهمید . خیلیام خوششون نیومد و خودشونو .....
                نتیجه چی شد ؟
                برادر من دولت که نمیتونه بیاد تو تلویزیون بگه آقا پولتو بکش بیرون .برو سراغ زندگیت . هر وقت ما اومدیم شمام تشربف بیار .
                شما باید خودت مطلبو بگیری . که آخرش دست به دامن رسایی نشی .

Sent from my GT-N7100

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

زمانی که بحران سوریه پیش اومد این سهامدارای خرد هر چی داشتن بار حقوقی کردن و از بازار خارج شدن . خودشونم افتخار میکردن که ریسک سیتماتیک رو فورا کشف کردن .
                  برادر من اومدی یه پیام به ربیس جمهور بدی ازش تشکر کنی که دستور داده هر چی حقیفی میفروشه شما جمع کن . چشت کور دندت نرم .
                  از اونور حقوقی صف میچید از اینور حقیقی صفو نابود میکرد .
                  برادر من کمی به افکار و کارهای خودمون فکر کنیم .
                  چه خوبه جرات داشته باشیم اشتباهات خودمون رو قبول کنیم

Sent from my GT-N7100

نظر

• علی بابا
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 972

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                    خوب اون جمله من بیشتر جنبه طنز داشت .
                    چون الان اعتبار عادی رو نمیگیرم .
                    اما دولت .اما سهامدار
                    روز بعد اون ریزش تاریخی حقوقی بطرز وسیعی بازار رو جمع کرد . هر کسی که باهوش بود میتونست خارج بشه .که البته بیشتر افراد نبودن . کسانی که دل بتوهم بستن و موندن خونشون پای خودشون . چند روز قبل اونهم بازار حال خوبی نداشت . و اتفاق مثل صاعفه نبود که بگیم همه غافلگیر شدن . عرضه های وسیع . حجم های وحشتناک و ....
                    بعد اینکه بازار تو منفی قفل شد اومدن اون طرح محدودیت رو گذاشتن که بازم سهامدار خرد بجای خروج طمع ورزید و خودشو بیشتر تو ضرر خفه کرد .
                    و بشکلهای مختلف مثل وعده و وعید و دروغ و هر چی اسمشو بذارید فرصت های خروج برای سهامدارای خرد فراهم شد . ولی بازم اشتباه و حضور در بازار و افزودن به ضررهای قبلی .
                    خودمونیم این مدیریت بدبخت چیکار باید میکرد که نکرد ؟ شما بفرمایید؟ کسی که خودشو میزنه به خنگی و بازم تو شرابط نزولی تو بازار می مونه و از طمع از دست دادن سود دوباره تو ضرر خودشو غرق میکنه
                    چرا باید آخر سر دولت رو متهم کنه؟
                    بیایید کمی منصف باشیم . درسته دولت از وضعیت سوء استفاده کرد . ولی چرا اشتباهات خودمون رو نمی پذیریم ؟
                    کلا قبول اشتباه تو این کشور کار سختیه .
                    نمیدونم چرا . شاید بخاطر اینکه بزرگان کشور هیچوقت همچین خصلتی از خودشون بروز ندادن . فقر فرهنگی و هزار کوفت دیگه
                    حالا بازم بیایید دوباره حرفای قبلی رو تکرار کنید .
                    برادر من وقتی تو این بازار سهامدار خرد برای رکب زدن به همدیگه از هیچ کاری ابایی نداره . چرا توقع داریم دولت و حقوقی عین بز باشن و بفکر منافع خودشون نباشن ؟ سیستم این بازار همینه . چه خوشمون بیاد و چه خوشمون نیاد .
                    پارسال بنفر اومد بگه این شاخص چرا کیلویی داره بالا میره ؟ چرا هر چی میخرم فرداش باید 4 درصد سود میکنم ؟
                    آخه کمی منطقی صحبت کنیم . ببینید چقد صحبت از سال84 میشد ؟ و همه به سود نجومی فکر میکردن .
                    نه به سقوط دردناک بعدش .
                    خلاصه هر چقد بحث بشه فایده ای نداره . چون اینجا دو طرف داریم که هیشکدوم حاضر نیست اشتباه خودشو قبول کنه . البته این وسط دو دسته هم هستن . یکی عاشقان دولت قبلی و یکی هم فعلی .

Sent from my GT-N7100
                    دوست عزیز اصلا بحث این چیزی که شما می گویید نیست
                    جواب کامل را خود شما به خودتون دادید
                    شما در جمله اخر کلامتان گفتید : "البته این وسط دو دسته هم هستن . یکی عاشقان دولت قبلی و یکی هم فعلی .
                    "

بحث دوستان معترض هم اینه که چرا وضعیت خاکستری نباشد
                    چرا چند ماه همه چیز را باد کردن و بالا بردن
                    و چرا چند ماه همه چیز را رها کردن و پسی کرد ؟!
                    چرا مثل بچه ادم رفتار نمی کنند

شما می گویید باید ملت عقل می داشتن فرار می کردن که اگر چنین عقلی بود که وضع می شد مثل همین چند روز ---> منفی 4 همه سهم ها جهت فرار با این تفاوت که اون روز حقوقی ای نبود جمع کند ولی االان خقوقی در قیمت مناسب خریدار و قفل شدن نداریم.

صحبت شما گفته چند نفره که فقط در وقت مناسب یا بعد از ضرر کم نقد شدن
                    و این امکان برای همه وجود نداشت به چند دلیل : 1-بعضی ها میان مدت بودن و واقعا سرمایه گذار(شاید بخندی) و در میان مدت به هیچ نرسیدن 2- چنین فهم عمومی نیست حداقل تا چندین سال دیگه تا قانع باشند 3 - به دلیل بالا که گفتم امکانش هم نبود که اگر بود همون قفل شدن در منفی4 داشتیم(اون حجم فروش هم با اون طرح ها قابل جمع شدن نبود)

درد ها زمانی تشدید می شود مثلا جریان دیروز ولغدر :
                    سهم ولغدر دیروز صبح گزارش داده که سودش 25% افزایش یافته و سهم مورد نظر صف فروش بوده اخر وقت بازار صف را یک عده ای جمع می کنند(سهم را می خرن) و بعد از ساعت معاملاتی اون گزارش مثبت می اید روی سایت رسمی سازمان و امروز سهم مورد نظر صف خرید بود(یعنی همه می خواستند بخرن اما 4% بالاتر از قیمت دیروز) . خوب طبق قانون باید همون دیروز صبح که گزارش امد بدون درز خبر در جایی می رفت در سایت بورس ونه اینکه یک عده ای خاص بدانند و بخرن و بعد امروز 4% بالاتر بفروشن!!!

سالم باشید
                    سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

دوست من کسی فساد موجود در سازمان رو توجیه نمیکنه . کسی هم تو بازار وجود نداره که از این اوضاع آگاه نباشه . اینم که دولت مردم رو تشویق کرده بازم انکار نکردم . کاملا قبول دارم .
                      اوناییم که دید میان مدت دارن با یه مویز گرمیشون نمیشه با یه غوره سردی
                      شما پارسال تاپیکو خریده باشی و مجمع رفته باشی الان چقد تو ضرری ؟
                      شما والبر 250 تومنی خریده باشی بعد افزابش سرمایه و 2 تا مجمع چقد تو ضرری ؟
                      اونایی که دید سرمایه گذاری دارن اتفاقا تو سودن و آینده هم برای اونهاست .
                      اینکه همه خروج میکردن مشکل پیش می اومد
                      جوابش همون بالاست . یا تحلیلم اشتباه بوده خروج نکردم . یا انتخابم اشتباه بوده نتونستم خروج کنم . به هر حال همه سهام پدر مادر دار فرصت خروج بمرور برای همه فراهم کردن .
                      کسی که کبافق میخره باید آخر بازی رو هم بتونه بخونه . یا اینکه بره کچاد بخره .
                      ممنونم که نظرتون رو گفتین . ولی من یکی دیگه خسته شدم .
                      لطفا کسی ایرادی داره موکول کنه برای بعد که فعلا بنزین من تموم شده .

Sent from my GT-N7100

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

ali -79

خوشحالم در کنار شما عزیز هستم

نمیدانم چقدر سن داری

ولی بهت تبریک میگم

من قول میدم

شما معامله گر بزرگی بیشی

ادم اول از خودش شروع کنه بعد بره گردن دیگران بیندازه

حیلی چزا زو نمیتونم بگم

چون پرده ور افت نه تو مانی و نه من

تا دیروز بدون حساب کتاب شاخص داشت قفل میشد

ولی امروز با یک درصد ضرر بیشتر زمین و زمان رو فحش میدیم

در یک کلام میگم

توی 10 سال معامله گری معلم زیاد دیدم معامله گر کم

توقع نداشتم

متوجه باش علی جان

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

از جمشید

میخوام دعوت کنم بیاد یک دوره اقتصاد خرد

درس بده

بچه کف بازار است

بدبخت نه اطلاعات نموداری

موج 4 چیه و موج a چیه است و پایان موج 4 چیه

نه ادعا میکنه نیلسون الیوت پسر خاله دوس دختره امریکایم است
                          نه اونجوری که باید و شاید تحلیل بنیادی

ولی چون تو کف بازاره از همه اونا موفق تر است
                          مشروح گفت‌وگوی روزنامه «تعادل» با جشمید بسم‌الله در پی می‌آید:

جمشید بسم‌الله از کجا آمد؟ چه طور شروع کرد؟

از خیلی زمان‌های قدیم که من این کار را شروع کردم طبق عادت همیشگی کارم را با بسم‌الله الرحمن الرحیم شروع می‌کردم تا اینکه کم‌کم این قضیه جا افتاد و من شدم جمشید بسم‌الله.

پایه اصلی کارم از سال ۶۶ تا ۷۲ در بازار بورس بود، نه در بازار ارز. آن زمان به صورت کامل در بازار ارز نبودم. در مقاطعی که احساس می‌کردم نرخ ارز به سمت بالا می‌رود، خرید می‌کردم و در مقاطع دیگر می‌فروختم. همیشه بچه‌ها وقتی وارد مدرسه می‌شوند شغل‌هایی برای خودشان انتخاب می‌کنند مثل خلبانی، پزشکی و ... من هم از بچگی دوست داشتم خلبان هواپیمای جنگی بشوم و هیچ وقت فکر نمی‌کردم وارد بازار ارز بشوم.

دیپلم علوم تجربی دارم ولی در زمینه بورس طی این سال‌ها سعی کردم تمام آمارهای بورسی را مطالعه کنم. به راحتی می‌توانم بگویم که به اندازه یک فوق لیسانس، اطلاعات از بازار بورس دارم و می‌توانم تحلیل کنم.

تازه دیپلم گرفته بودم که آن زمان با یکی از دوستانم که الان پزشک است، رفتیم کارگری در شهرک اکباتان. ساعت حدود 2 بعدازظهر بود که متوجه شدم در کنار کار بیل مکانیکی از ما می‌خواهند بیل بزنیم. خیلی عصبانی شدم و اعتراض کردم. بدون اینکه حقوقمان را پرداخت کنند ما را بیرون انداختند.

برادر بزرگم در آن زمان در بازار طلا بود. رفتم پیش برادرم در بازار و بعد از چند روز اسم فردی را شنیدم که در بازار زبانزد خاص و عام بود. اسمش آقای خسرو خالصی بود؛ از بزرگان سکه و طلای آن زمان و خیلی آدم شریف و با خدایی بودند. یادم نمی‌رود با ماشین مزدا ۱۰۰۰ قدیمی که داشت مرا به چهارراه استانبول برد و با بازار ارز آشنا کرد.

کارم را با ۲۵ هزار تومان پولی که از دوستم قرض گرفته بودم شروع کردم. در آن زمان با آن پول ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار می‌توانستم خرید کنم. بعد از یک ماه کار کردن ۵ هزار تومان سود داشتم. سود بازار برای من خوب بود آن روزها ولی خالی از ضرر هم نبود.

یادم می‌آید یک گروه مشتری داشتیم به اسم «فیوج». آنها نه ایرانی بودند و نه پاکستانی، چیزی مابین بودند و کار اصلی آنها جیب‌زنی بود. یک بار ۱۴۰۰ دلار از جیب من زدند. چند بار به این صورت زمین خوردم و بعد باز شروع کردم. شاید تنها چیزی که مرا در آن سال‌ها نگه داشت، علاقه به شغلم بود.

ضرر و زیان کار شما باعث نشد که از بازار عقب بکشید؟

سال ۷۲-۷۳ بود که طرح تعدیل اجرا شد. این همان شروع برنامه یارانه‌های سال ۹۰ بود که با بی‌برنامگی شروع شد. قاچاق ارز به شدت افزایش پیدا کرده بود. تورم خیلی بالا رفته بود. یادم هست سکه از ۱۳ هزار تومان به ۶۵ هزار تومان رسید. کار کردن در آن شرایط خیلی سخت بود به دلیل اینکه سوءاستفاده‌های زیادی در بازار صورت می‌گرفت. در آن شرایط تصمیم گرفتم آن مقدار پولی را که دارم در شرکت‌های خودروسازی سرمایه‌گذاری کنم و شروع به خرید و فروش ماشین کردم. یادم هست از بازار مشوش آن روزها یکی از دوستان من ۱۰ برابر سرمایه اولیه‌اش سود کرده بود ولی من نتوانستم. از قدیم در بازار ارز گفته می‌شد که لازمه کار، پول زیاد نیست، صداقت در رفتار و گفتار است که باعث جلو رفتن می‌شود و شاید همین باعث شد که من از آن دوران با کمترین بهره بیرون بیایم.

دوران طلایی برای صرافان در این ۲۶، ۲۷ سالی که شما در بازار هستید چه دورانی بوده؟

برای من که این همه سال در بازار ارز فعالیت می‌کنم هیچ دورانی، دوران طلایی نبوده. یک صراف همیشه در خطر است؛ شبیه یک مرغ که هم سرش توی عزا بریده می‌شود و هم توی عروسی. زمان‌هایی که وضع درآمدی دولت خوب است، کسب و کار رونق دارد، اجازه فعالیت به ما داده می‌شود، مشتری‌ها می‌آیند و معامله می‌کنند و عده‌ای در این میان پیدا می‌شوند که با جلب اعتماد یا پول شما را می‌برند یا چک تقلبی و در زمانی هم که وضع مالی دولت بد می‌شود، نخستین کسانی که ضرر می‌کنند صرافان هستند. خلاصه اینکه صراف‌ها در دو حالت در خطر هستند.

این واقعیت داشت که ما چند سالی توانستیم نرخ ارز را ثابت نگه داریم؟

در زمان خاتمی بحث تک‌نرخی شدن ارز چند سالی مطرح شد. به نظرم این تک‌نرخی شدن بیشتر ظاهری بود ولی نوسانات خیلی کمتری داشت.

در آن زمان ما نفت ۲۵ دلاری می‌فروختیم و چرخ اقتصاد کشور در آن شرایط خوب می‌چرخید. دلیلش هم این بود که تورم تا حد زیادی کنترل شده بود.

آن روزها نرخ ارز تقریبا ثابت مانده بود و ارز زیادی وارد کشور می‌شد. اواخر فعالیت خاتمی بود که یک‌سری ادعا می‌کردند که صرافان از ثابت نماندن نرخ ارز در آینده اطلاع دارند و می‌گفتند که صراف‌ها شروع به خرید ارز و جمع کردن ارز از داخل بازار کرده‌اند.

همیشه این سوال برای من مطرح بود که یک صراف توان خرید چقدر دلار را دارد؟

یک صراف نهایتا بتواند ۱۰ میلیون دلار بخرد. اصل این صحبت‌ها در رابطه با صراف‌ها صحیح نیست. برای یک صراف گردش پولی خوب مهم‌ترین نکته به شمار می‌رود. این نیست که دلار بخرند که از نقطه A به نقطه B برسند. صراف می‌تواند مثل یک طلافروش موجودی‌کار باشد. با شروع دولت احمدی‌نژاد طلایی‌ترین دوران ایران، خاکستری‌ترین دوران ایران شد. به این خاطر که موقعی که ایشان در مسند بود، ما نفت را به بالاترین قیمت ممکن می‌فروختیم و ثروت زیادی داشتیم ولی الان دقت کنید که چه چیزی داریم و چه به جا مانده است.

تصور دلار بالای ۳۰۰۰ تومان را می‌کردید؟

آن روزها وقتی دلار بین ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان در بازار معامله می‌شد، من به جرات پیش‌بینی تا ۲۸۵۰ تومان را می‌کردم و برای این کار هم دلیل داشتم.

ببینید حدود ۱۰ سال بود که نرخ ارز تقریبا ثابت مانده بود. تورم حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد است و نرخ دستمزد هر ساله بیشتر می‌شود. نرخ تورم مصرفی هم در کنار آن در حال افزایش است و روی تورم تاثیر می‌گذارد. چاپ اسکناس هم داریم. همه اینها جمع شده بود و یک پتانسیل ایجاد کرده بود که آقای احمدی‌نژاد و تیم اقتصادی وی با عملکرد ضعیف و اشتباه به این قضایا دامن زدند. مشکلات اقتصادی که الان هم می‌بینیم به جرات می‌توان گفت که حاصل همان عملکرد است.

تیم اقتصادی آقای احمدی‌نژاد واقعا ضعف مدیریتی داشت، به دلیل اینکه اگر فردی توان مدیریتی ندارد باید جای خود را به فردی صالح بدهد. مگر این میز چقدر ارزش دارد که ۷۰ میلیون ایرانی به این صورت دچار مشکلات اقتصادی شوند؟

یک حاج آقا داشتیم که پشت میزش نوشته بود «خدا کند پُستمان پَستمان نکند». متاسفانه الان اینطور نیست. یعنی تو کشور ما اینطور نیست. یک نفر که پشت میز می‌نشیند، فقط می‌گوید من می‌توانم.

ماجرای دستگیری شما به چه صورت بود؟

شهریور ۹۱ دلار بین ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ رسیده بود. بازار ارز ایران پر از سرو صدا بود. به نظر من مردمی بودند که کارشان این نبود. حتی خانم‌های خانه‌دار می‌آمدند دلار خرید و فروش می‌کردند. آن زمان اینجا انبوهی از جمعیت بود که در بازار تردد می‌کرد و تردد در بازار افشار به سختی صورت می‌گرفت به نحوی که خود کاسب‌های بازار هم کنار نشسته بودند و فعالیت نمی‌کردند.

قبل از دستگیری فکر نمی‌کردم بازار امنیتی شود و ماموران نیروی انتظامی وارد بازار شوند. خود ما به مردم می‌گفتیم دلار نخرید، فردا امثال ما را دستگیر می‌کنند. آنها رفتند و ما بازداشت شدیم چون فکر کردند ما قیمت‌ها را بالا می‌بریم. من ۱۳ مهر بود که بازداشت شدم. آن روز حدود ۹۰ نفر بازداشت شدند. همان روز دلار ۳۶۶۰ تومان بود.

همان روزها بود که معاون اول رئیس‌جمهور اسم من را یعنی همان جمشید بسم‌الله را آورد و عامل تعیین نرخ بازار معرفی کرد. عنوان اتهامی من اخلال در نظام ارزی کشور بود. حدود سه ماه و نیم بازداشت بودم. اصلا مسخره است! شخصی بخواهد نرخ ارز را در یک کشور تعیین کند. در هر کشوری بالاترین قدرت نظام ارزی آن کشور را بانک مرکزی دارد. اصلا شخص توان نرخ‌گذاری روی ارز را نمی‌تواند داشته باشد. آن روزها حتی شایعات اینقدر زیاد بود که می‌گفتند جمشید بسم‌الله با چند نفر از برادرهایش شبکه مافیایی ارز تشکیل داده‌اند.

شروع فعالیت دوباره شما بعد از آزادی از چه زمانی بود؟

من از ابتدای سال جدید کارم را شروع کردم. منع فعالیتی نداشتم. به انتخاب خودم برای مدتی کنار رفتم و بعد از مدتی احساس کردم که باید به بازار برگردم. از زندان هم استفاده کردم. با شروع دولت روحانی بازار ارز به سمت پایین حرکت کرد تا زمانی که آقای سیف اعلام کرد ۲۹۱۰ تومان کف قیمت بازار است. به نظرم آقای سیف کار درستی انجام دادند. دلار ارزان به اندازه دلار گران برای اقتصاد مضر است. دلار ارزان، واردات و قاچاق را افزایش می‌دهد. به نظرم دنبال جزئیات کار سیف نباشید. باید این کار انجام می‌شد که بازار به ثبات برسد و ما طی زمان به این ثبات می‌رسیم.

آخرین حرف‌ها.

زمانی که از زندان آزاد شدم در موتور جست‌وجوی گوگل با جست‌وجوی اسم جمشید، اسم من بالاتر از اسم جمشید مشایخی بود. این در حالی بود که ایشان سال‌ها فعالیت هنری داشتند و این به لطف آقای رحیمی بود که من بالاتر از ایشان قرار گرفتم. آقای رحیمی باعث بین‌المللی شدن من شدند. در نهایت امیدوارم بازار ارز ایران بازار سالمی باشد و طی سال‌های آینده با ثبات بیشتری حرکت کند.

اطلاعات بیشتر در: http://www.eranico.com/fa/content/23226#ixzz36BO5jXSi
                          منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.
                          آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/07/01, 06:51.

نظر

• safa
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 61

در اصل توسط safa پست شده است View Post
                            اشتباه برداشت شد دوست عزیز

خدمت شما و جناب نوام چانسکی عرض کنم شرایط تیره ای که شما می بینید با یه خبر امید وار کننده پودر میشه......3 روز مثبت میخوره ........تارگتای نجومی شروع میشه.........و دوباره سرمایه آب شده بر میگرده و شما قبول خواهید کرد که پول های پارک شده در بانک(دانه درشت ها) لحظه ای درنگ نخواهند کرد.....
                            اون زمانه که همه در شگفت خبرای خوبین که داره پشت سر هم ردیف میشه ........واسه اثبات این ادعا صبر میکنیم
                            نوام جان پلن های 20 درصدی سالیانه دوستان شما هم راحت میره بالای 50 درصد آبم از آب تکون نمیخوره
                            /:.winksmiley02.:/

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

با سلام فجر برداشتیم البته سهم ریسکیه

صبح هم فلوله خرید و فروش

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                با سلام فجر برداشتیم البته سهم ریسکیه

صبح هم فلوله خرید و فروش
                                سلام خدمت شما
                                بعد چند روز درگيري خونين :D
                                از خريدهاي ديروز و پريروز ميشه يه چند درصدي كاسب شد . ولاغير
                                نظرتو راجع به شپلي بگو

نظر

در حال کار...
                                X