آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
    من که رو نمودار بررسی دقیق نداشتم. ولی انگار یه موج صعودی B میخواد شروع بشه. معمولا بعد از تموم شدن داستان حق ها سهم اصلی یه رشدی میکنه. من میگم اگه میگیری خود سهمشو بگیر و خلاص. من خودم عید رفتم افزایش سرمایه خاور هنوز که هنوزه نیومده تو سبد. بعدش هم که بیاد یه صف فروش چندصدمیلیونی پشتشه. تموم شده خودم 60-62 بود فکر کنم. همراه هم گفتیم 1000 تومن پخش میکنه با گپ باز میشه خریدیم رفتیم مجمع فعلا نه از گپ خبری بوده و نه سهام جایزه مون اومده تو پرتفوی. فعلا.
    نه من برای اینکه سود خوبی بکنم میگفتم

وگرنه فکرمی کنم

توی این چند روز تا اخر تیر بازار در کل شاخص بالا پایین بشه

بهترین موقعه برای نوسان است

وگرنه نظری برای خرید سهم ندارم

تو هم تقصیر نداری بازار اوضاع خوبی نداشت

بازاری که نزولی بوده از اون بدتر همه منتظر خبر این انتظار خودش باعث

شد که سهما روند درستی نداشته باشن

هی مردم منتظر

خبری نشد از دفعه قبل بیشتر فروختن

نمیدونم اگر خبر خوبی از مذاکرات نیاد چقدر میکشه بازار از شوک بیاد بیرون

این 20 روز ما ها بیشتر از مذاکره کنندگان اذیت میشیم

چون هر ان امکان داره سزمایه ها مون قفل بشه اینجا

و کسی سراغ سهام نیاد

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

با سلام

دلار امروز تا حدود 3145 رسید و باز به زیر 3140 نزول کرد
      امری که امروز مشهود بود کمی محتاط شدن فروشنده ها بود
      3170 باشه به عنوان شاخص ما اگر روبه بالا شکست خرید گزینه ی بدی نخواهد بود

..........

نقل قول از سایت همسایه که دیدم نوشته خوبی است و بنده تا حدودی موافق نوشته ی دوستمون هستم

سلام
      قبل از هر چیز عرض کنم که من حتی یک سهم هم ندارم. ولی وقتیکه شاخص به حدود 84000 رسید عرض کردم که نزول خواهیم داشت و در اخرین تحلیلها نیز عرض کردم که فقط عدد 70000 میتونه شتاب نزول را کم کنه و اگر مدتی در این ناحیه بماند امکان صعود دارد.
      در صورت توافق سیاسی با 5+1 تنها بازار پر رونق کشور تا حدود 2 سال بورس خواهد بود و مابقی بازارها چنین رونقی را تجربه نخواهند کرد.خصوصا رشد سریع در یکسال اینده برای هیچ بازاری بجز بورس من متصور نیستم.
      با این مقدم بروم سر اصل مطلب:
      اکثر کسانیکه متضرر شده اند سرمایه گزار نیستند بلکه سفته بازند و بازه های چند هفته و چند ماه را برای خود و بازدهی سرمایه هایشان انتخاب میکنند .و خود البته میدانید که سفته بازی کاری بس سخت است و باید مراقب بازار باشیم که چه در صعود و چه نزول از بازار جا نمانیم. اکثر این دسته افتهای حدود 50% در سرمایه خود را گزارش میکنند که چند برابر میانگین افت شاخص است که این هم خود دلیلی برای سفته بازی انهاست. طی 5 فصل کاری گذشته رشد شاخص بورس بالای 80% بوده است(علیرغم نزول این فصل اخر) و کلیه خریداران از انزمان تا کنون در سود خوبی هستند که چند برابر تورم رسمی اعلام شده است. حال با این اوضاع چه کسی متضرر است؟ البته کسانیکه از افبال بدشان در اوج خریده اند ضرر های هنگفتی کرده اند ولی حتی این دسته نیز اگر جابجایی سهم نداشته باشند و یا نداشته اند نباید نگران باشند چون حد اکثر 30% ضاگر اینطوری استاکثریتی نیز کمترین هزینه ای برای یاد گرفتن بازاری که می خواهند از ان پول بدست بیاورند نکرده اند و خود مجبور به تجربه انها شده و هزینه ای بس سنگین برایش پرداخته اند. همین اقای عبده تبریزی صعود را حبابی اعلام کرد و هشدار را داد ولی کمتر کسی توجه کرد و سرمست از خیز قیمتها وی را به سخره نیز گرفتند. در بازار بورس مشورت اهل خبره میتواند راهگشا باشد ولی توصیه هیچ وزیر و وکیلی و یا ریاست حکومتی حکم به ورود به موقعیت خرید را نمیدهد. و سهامداران محترم توجه کنند که بازار همیشه صعودی نیست تا شما سودی ببرید و با سود بخانه بروید خاصیت بازار نوسان است روزی صعودی و روز دیگر نزولی است . نامه سر گشاده نیز به نظر من چندان پشتوانه محکمی ندارد و من خود این را بازی میدانم که با به میدان کشیدن سهامداران خرد میخواهند سفته بازان کلان از این وضعیت بهره برداری کنند ولی نیاز به ظاهری موجه داشته اند تا در پشت ان پنهان شده و منافع خود را بطلبند. این دلایل نافی سیستم ناقص و دیگر عیوب موجود در بورس نیست ولی همین عده یکسال پیش هم این عیوب را میدانستند ولی دم بر نمی اوردند و خبر از شاخص یکصد هزار میدادند.
      بهر حال به نظر من سهامداران سرمایه گزار در طی حدود دو سال گذشته برنده ترین قشر در بازار های مالی و پولی و کالایی ما بوده اند و این داد و فریاد برای چیست را من نیز نمیدانم.
      ارادتمند
      سعید محمدی جزی

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

شورای امنیت یکم مرداد در مورد عراق و حوادث موجود در این کشور جلسه خواهند داشت
        آیا تاریخ معین شده با مذاکرات ایران با 5+1 در ارتباط است؟
        الله اعلم .....

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          اولا ایتکه 30-30درصد سکه یا دلار بخریم میتواند کار پسندیده ای باشد؟
          در مورد سهام هم واضحه کدام گروه مورد استقبال قرار میگیره روانی گروه خودرو و بانکی ها هم روانی و هم بهبود بنیادی
          در مورد صعود نیز مانند سقوط ابتدای کار فکر کنم همه با هم بالا روند و بعد گروه ها راهشان از هم جدا خواهند شد
          البته فکر کنم تاثیر روانی بر سهام شاید کلا 3_4روز طول بکشه و بعد از آن وضعیت به حالت عادی برمیگرده
          مذاکرات بیشتر از تاثیر بنیادی تاثیر روانی دارد و یا بهتر است بگوییم تاثیر بنیادی بزودی نمود پیدا نخواهد کرد

البته لازم به ذکر است که شخصا تغییرات بنیادی عجیب و غریبی که پارسال در برخی گروه ها شاهد بودیم را امسال اصلا انتظار ندارم اکثر گروه ها قادر به تعدیل های بیش از 20 درصد تا آخر سال احتمالا نباشند البته منتظ گزارش 3ماهه میمانیم و گزارش ها باید بررسی شوند شاید گروه های مستعد بیشتری بتوان پیدا کرد
          .............
          دلار 3 تومني وزيرش اگه بدن خريداريم .
          طلا بتنهايي قيمت نداره . قيمت جهاني + قيمت دلار
          ميان مدت جهانيم همه نزولي ميبينن .ديگه قيمتهاي عجيب و غريب براي طلا ديدن سخته

عادل جان بنظرت خودرو اين مقاومت رو ميتونه بزنه ؟

براي شاخص گروه همچين چيزي ميشه تصور كرد؟

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

یکی از رفقا که قبلا دلارفروش بود میگفت دیروز تو منوچهری دلارفروشا به هم 20 خط دلار خالی فروختن. یعنی 20 میلیون دلار پوزیشن فروش دلار نداشته، مثل بازارهای دوطرفه، 10 میلیون تومن وجه تضمین هر 100هزار دلار. جالب بود برام.
            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• abstract
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1506

یکی از رفقا که قبلا دلارفروش بود میگفت دیروز تو منوچهری دلارفروشا به هم 20 خط دلار خالی فروختن. یعنی 20 میلیون دلار پوزیشن فروش دلار نداشته، مثل بازارهای دوطرفه، 10 میلیون تومن وجه تضمین هر 100هزار دلار. جالب بود برام.
              همون خريد و فروش كاغذي ديگه ؟
              تو صنف طلا و صرافي رايجه .

نظر

• عادل عطایی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 331

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                همون خريد و فروش كاغذي ديگه ؟
                تو صنف طلا و صرافي رايجه .
                آره دیگه. مثل فارکس و آتی و ...
                خودرو کلا از فردا هر روز خدا با یه مقاومت طرفه. ببینیم خریدارا و فروشنده ها چندچندن. جو بازار و گروه و خود سهم هم خیلی مهمه. من که از فردا یعنی حقوقی یه پخ بکنه فروختم. ولی وقتی رو یه سهم 8-10% ریسک میکنی وشناسایی ضرر نمیکنی، منطقیه که انتظار سود 8-10% داشت. دو-سه روز هم مثبت بمونه کار من یکی رو راه انداخته.

نظر

• ابوذر
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 614

والا چی بگم. سهم اصلیش 135 تومنه نقد. چند ماه هم طول میکشه تا ثبت شه. بعد ثبت شدنش هم که صف فروش میشه و الباقی ماجرا. من خودم از سهام حق تقدم استفاده نشده خاطرات خوبی ندارم. از شرکتای سرمایه گذاری هم خوشم نمیاد. البته که شما خودت استاد مایی نوآم جان.

مفیدآنلاین (تدبیر) هم راه افتاده پرتفوی لحظه ای نشون میده. مثل رایان هم افزا.

به عنوان کسی که از ابتدای سال 89 از گوگل کروم استفاده می کردم به opera22 مهاجرت کردم و البته که فوق العاده راضیم. opera فرصت نصب :D
                  فکر کن soundcloud و facebook رو بدون فیلتر شکن وا کنی. البته بعد از نصب یه سری extension به خصوص.

پی نوشت: وسکاب رو الان دیدم جزو گروه سرمایه گذاری نیست و جزء گروه واسطه گریهای مالی و پولی هست.
                  با سلام جناب عطایی اگر میشود میتوانید اپرا 22 را قرار دهید برای استفاده ما!!

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                    با سلام جناب عطایی اگر میشود میتوانید اپرا 22 را قرار دهید برای استفاده ما!!
                    از سایتش میتونید به راحتی دانلود کنید. http://www.opera.com/o/front-lxxv?ut...WYaJdIQUHGmg.2

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

اخبار خوشی که از اقتصاد آمریکا در انتهای هفته منتشر شد باعث گردید قیمت جهانی مس به بالای 7130 دلار رشد کند و روی 2233 دلار شد.....

مگر اینکه اقتصاد آمریکا سهام فلزی بورس تهران را با افزایش تقاضا همراه کند......

بازار همیشه به نوسانگیران احترام میذاره

و بهش فرصت میده

نظر

• ابوذر
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 614

از سایتش میتونید به راحتی دانلود کنید. http://www.opera.com/o/front-lxxv?ut...WYaJdIQUHGmg.2
                        باتشکر از لطف شما من از یک سایت اورده بودم کلی لینک دانلود را ردیف کرده بود که معلوم نبود چی به چی است ولی لینک شما سریعا واردشدم ودانلود کردم وراحت نصب شد. ولی چطوری بدون فیلتر شکن وارد توئتر وفیسبوک میشوید با ایرا 22 را من نتوانستم !

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                          باتشکر از لطف شما من از یک سایت اورده بودم کلی لینک دانلود را ردیف کرده بود که معلوم نبود چی به چی است ولی لینک شما سریعا واردشدم ودانلود کردم وراحت نصب شد. ولی چطوری بدون فیلتر شکن وارد توئتر وفیسبوک میشوید با ایرا 22 را من نتوانستم !
                          البته من اپرا رو به خاطر گرافیک خوب و امکانات اصلیش گفتم خوبه. به خصوص اکستنشن هاش. مثلا من بالای صفحه م یه دکمه کوچیک ماشین حساب گذاشتم با خود مرورگر ماشین حسابو میارم. translater و alarm و تم های فوق العاده زیبا و خیلی امکانات دیگه، که میشه از قسمت get extension دانلود کرد.
                          فیس بوک و ... هم در کنارش. این که فیس بوک و ... بشه رفت به شرکتی که ازش اینترنت میگیری هم ربط داره.
                          باید یه سری extension نصب کنی. توییتر که نه. ولی یوتیوب و ساند کلاود و فیس بوک میشه رفت. اینا رو دانلود کن ایشالا که به مشکلی برنخوری.
                          https://addons.opera.com/en/extensio...er/?display=en تماشای یوتیوب
                          https://addons.opera.com/en/extensio...on/?display=en ساندکلاد
                          https://addons.opera.com/en/extensio...tm/?display=en فیس بوک

ضمن این که از این گوگل فضول هم خیلی بدم میاد.
                          دوستان ببخشن اگه تاپیک رو وارد بحث های نامرتبط کردم.
                          آخرین ویرایش توسط عادل عطایی؛ 2014/07/05, 02:04.

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

البته من اپرا رو به خاطر گرافیک خوب و امکانات اصلیش گفتم خوبه. به خصوص اکستنشن هاش. مثلا من بالای صفحه م یه دکمه کوچیک ماشین حساب گذاشتم با خود مرورگر ماشین حسابو میارم. translater و alarm و تم های فوق العاده زیبا و خیلی امکانات دیگه، که میشه از قسمت get extension دانلود کرد.
                            فیس بوک و ... هم در کنارش. این که فیس بوک و ... بشه رفت به شرکتی که ازش اینترنت میگیری هم ربط داره.
                            باید یه سری extension نصب کنی. توییتر که نه. ولی یوتیوب و ساند کلاود و فیس بوک میشه رفت. اینا رو دانلود کن ایشالا که به مشکلی برنخوری.
                            https://addons.opera.com/en/extensio...er/?display=en تماشای یوتیوب
                            https://addons.opera.com/en/extensio...on/?display=en ساندکلاد
                            https://addons.opera.com/en/extensio...tm/?display=en فیس بوک

ضمن این که از این گوگل فضول هم خیلی بدم میاد.
                            دوستان ببخشن اگه تاپیک رو وارد بحث های نامرتبط کردم.
                            سلام

عادل جان

میشه بگی چطور میتونم از طریق ایمیل فایل ویدیو ای بفرستم

مرسی
                            آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/07/05, 03:28.

نظر

• عادل عطایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 331

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                              سلام

عادل جان

میشه بگی چطور میتونم از طریق ایمیل فایل ویدیو ای بفرستم

مرسی
                              سلام.
                              اگه حجم از یه حدی بیشتر باشه معمولا نمیشه فایل رو فرستاد. بهترین راه آپلود کردن روی dropbox یا google drive یا .... است. بعد اون فایل رو میتونی به صورت عمومی یا با افراد خاص به اشتراک بذاری.

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

سلام به دوستان تاپيك مشكلات نرم افزاري >:):D
                                ميگم تو نوسان گيري هم يكم تعصب بد نيست
                                ببين وگردش چه دست نيافتني شده >:) حيدر كجايي :.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X