آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

دوستان هر جوری حساب میکنم فایرا مفته....کسی از دوستان تحلیلی داره .....ممنون میشم...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام دوستان
      این رو یکی از دوستان قرار داد

جالبه میانگین صندوق های سرمایه گذاری حدودا منفی 30% است .
      پارسال میانگینشون حدودا 80% مثبت بود

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

فتح قلعه ١٨٠٠٠ توسط داوجونز رو به استكبار جهاني تبريك ميگوييم
        شاخص دلار ٩٠
        امريكا امريكا مرگ به نيرنگ تو
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          دوستان هر جوری حساب میکنم فایرا مفته....کسی از دوستان تحلیلی داره .....ممنون میشم...
          چطوري به اين نتيجه رسيدي خابنما شدي يا دليلي داري يا از اين داستانها يي هميشگي بورس (زمين ميخاد بفروشه و وام ميخاد بگيره و محصولاتش تو بازار گير نمياد و با خارج قرارداد بسته و ماهواره ميخاد هوا كنه ) رو شنيدي
          اولا نسبت جاري زير يك است در اخرين گزارش
          دوم پوشش شش ماهه ٣٥ درصد بوده
          پس با اين پوشش نه جالب بازار طبيعتا ١٣٠ تومن سود رو براش در نظر ميگيره و حدود ٦٥٠ قيمت گزاري ميكنه
          اما اگر نسبت جاري ٢ بود حتي با پوشش كم شش ماهه بازار راحت ٧٥٠ ميخريدش
          ولي الان تعجب ميكنم چرا بازار داره اينقدر بالا ميخرش
          پي نوشت
          http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• بقراط حکیم
            عضو فعال
            • May 2014
            • 576

دوستان سهمهای زیر به نظرم کم ریسک هستند و می تونند بازدهی داشته باشند خودتان هم بررسی کنید

والبر
            دامین

دالبر
            شسپا
            غپینو
            کی بی سی
            اعتلا
            غمینو
            دتولید
            بمپنا
            کماسه
            خصدرا
            کچاد
            خچرخش
            پارسان رسیده به مقاومت در صورت عبور
            کرماشا قدرت زیادی دارد
            شیران در صورت عبور به بالای کومو خوب است
            دسبحا درآستانه سیگنال
            دلقما در آستانه سیگنال خرید
            دجابر
            خودرو روند صعودی دارد هدف اول 276 هدف بعدی 300
            وآذر در صورت عبور از 275 صعود ادامه دار هدف 310
            ولغدر در آستانه سیگنال قطعی هدف اول 260
            خراسان به نظر هدف 880
            ثعمرا هدف اول 315
            دانا هدف اول 195
            فاذر به زودی پایان اصلاح
            حخزر هدف اول 780
            حتوکا هدف اول 285

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              سلام دوستان
              این رو یکی از دوستان قرار داد

جالبه میانگین صندوق های سرمایه گذاری حدودا منفی 30% است .
              پارسال میانگینشون حدودا 80% مثبت بود
              از عوامل ریزش شدید پارسال و نوسانهای شدید امسال همین صندوقهای پدر سوخته بودند. ورشکست هم بشن من یکی دلم بحالشون نمیسوزه. کلی از ملت نوسان گرفتن و بعدشم مینالن
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                چطوري به اين نتيجه رسيدي خابنما شدي يا دليلي داري يا از اين داستانها يي هميشگي بورس (زمين ميخاد بفروشه و وام ميخاد بگيره و محصولاتش تو بازار گير نمياد و با خارج قرارداد بسته و ماهواره ميخاد هوا كنه ) رو شنيدي
                اولا نسبت جاري زير يك است در اخرين گزارش
                دوم پوشش شش ماهه ٣٥ درصد بوده
                پس با اين پوشش نه جالب بازار طبيعتا ١٣٠ تومن سود رو براش در نظر ميگيره و حدود ٦٥٠ قيمت گزاري ميكنه
                اما اگر نسبت جاري ٢ بود حتي با پوشش كم شش ماهه بازار راحت ٧٥٠ ميخريدش
                ولي الان تعجب ميكنم چرا بازار داره اينقدر بالا ميخرش
                ​خاب نما شدی یعنی چی...مودب باشا افزایش نرخ جهانی آلومینیوم و کاهش قیمت مواد اولیه با نرخ فروش 6950 تومن کیلیویی ، در 3 ماهه دوم 62 تومن سود ساخته ، در حالی که نرخ فروش کنونی بالای 8300تومان کیلیویی میباشد این یعنی ارزندگی فایرا
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

تنها تاپیک سایت که کسی به کسی توهین نمیکنه همینجاس . دوستان لطفا رعایت کنید .
                  برخیا فکر میکنن تو این تالارا بیان و به بقیه فحش بدن روند سهم عوض میشه .
                  بر خلاف جو عمومی که براه افتاده بازار تو خیلی گروهها دلیل خاصی برای رشد نداره . پول خاصی هم تو بازار نیست .
                  باید گروههای کوچک رو رصد کرد تا ببینیم پول وارد کدوم گروه میشه . حق تقدمهایی که هفته قبل باز شدن . دی و سینا و وتوکا تحت نظر باشن
                  برخی گروهها رشد خودشون رو کردن و تو فاز اصلاحی هستن . هر صعودی فرصت نوسان گیری و خروجه برای جا مونده ها. اسیر جو سازی ها نشیم . اینایی که حرف از سهامداری میزنن یا خودشون مشغول نوسان گیری تو پشت صحنه هستن یا مفهوم سهامداری رو نمیدونن. حالا برخیا نمیخوان واقعیت رو قبول کنن . ماهم اصراری نداریم .
                  کلیه نظرات شخصیه .

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

واسه فردا پیشنهاد بدین دوستان

علی جان وتوکا رو یه نگاه کردم خوب بود.....نظرت به صورت دقیق تر در موردش چیه
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                      واسه فردا پیشنهاد بدین دوستان

علی جان وتوکا رو یه نگاه کردم خوب بود.....نظرت به صورت دقیق تر در موردش چیه
                      محمد جان نظری ندارم . چون بررسی نکردم . حیدر سهامدار قدیمی وتوکاس . [emoji2]

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                        تنها تاپیک سایت که کسی به کسی توهین نمیکنه همینجاس . دوستان لطفا رعایت کنید .
                        برخیا فکر میکنن تو این تالارا بیان و به بقیه فحش بدن روند سهم عوض میشه .
                        بر خلاف جو عمومی که براه افتاده بازار تو خیلی گروهها دلیل خاصی برای رشد نداره . پول خاصی هم تو بازار نیست .
                        باید گروههای کوچک رو رصد کرد تا ببینیم پول وارد کدوم گروه میشه . حق تقدمهایی که هفته قبل باز شدن . دی و سینا و وتوکا تحت نظر باشن
                        برخی گروهها رشد خودشون رو کردن و تو فاز اصلاحی هستن . هر صعودی فرصت نوسان گیری و خروجه برای جا مونده ها. اسیر جو سازی ها نشیم . اینایی که حرف از سهامداری میزنن یا خودشون مشغول نوسان گیری تو پشت صحنه هستن یا مفهوم سهامداری رو نمیدونن. حالا برخیا نمیخوان واقعیت رو قبول کنن . ماهم اصراری نداریم .
                        کلیه نظرات شخصیه .
                        سلام
                        اینکه هر صعودی رو فرصت خروج میدونین ضرورتن درست نیست....تا چه سهمی و تا چه قیمتی باشه...این قاعده هم در بورس همیشگیه..
                        الان هم برای نقد شدن به نظرم اندکی دیر شده و بازار کم و بیش یه 30 درصدی اصلاح کرده.......مثلن الان اگه به من بگین صنعت بانکی و یا سیمان و یا حتی گروه لاستیک با اون پی به ای های پایین و دوام سودسازی رو ،چه ریسکای با اهمیتی تهدید میکنه، ممنون میشم.
                        و اما اینکه اینو " واقعیت" و عدم پذیرشش بدونیم و بعد بگیم نظر شخصیه صحیح نیست....
                        واقعیت ربطی به نظر شخصی نداره
                        البته من متوجه شدم که این نظر شخصی شماست..
                        ..........
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• abstract
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1506

خوب نامی از گروهی نبردم . که دچار مشکل نشیم . گروههایی مد نظر بنده هستن که تو این صعود چند روزه همراه بازار هستن ولی صرفا فرصت خروج و نوسان گیری میبینم .

گروههایی هستن که کل رشد قبلی رو اصلاح کردن ولی میتونن یه موج صعودی از همینجا داشته باشن. منتها نیاز به پول دارن . آیا بازار رو پر پول میبینید ؟

فکر کنم کمی سوء برداشت شد .

اما گروه لاستیک . چند ماه پیش عرض شد بالایی ندارن و نداشتن . آیا تو این مدت خیری نصیب سهامداران این گروه شد ؟ بازدهیشون چقد بوده ؟ هر چند در مقطع فعلی نظری روشون ندارم .

اینکه گفتم واقعیت اینه مربوط به یک مطلب دیگه بود و حرکت بازار یک مطلب دیگه . لطفا مطالب رو قاطی نکنید .
                          شما از سهامداری از اول امسال بفرمایید چقد سود کردین؟ غیر از اینه که رشد بازار منفی بوده ؟
                          خلاصه عرض میکنم . سهامی که تو پاییز رشد کردن ولی اصلاح خاصی نداشتن بازدهیشون فقط در حد نوسان خواهد بود و به اصلاح خودشون ادامه خواهند داد . بازم میگم نظر من اینه . حالا اگه دوست ندارید نظر نمیدم . [emoji3]
                          آخرین ویرایش توسط abstract؛ 2014/12/23, 22:27.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            سلام
                            اینکه هر صعودی رو فرصت خروج میدونین ضرورتن درست نیست....تا چه سهمی و تا چه قیمتی باشه...این قاعده هم در بورس همیشگیه..
                            الان هم برای نقد شدن به نظرم اندکی دیر شده و بازار کم و بیش یه 30 درصدی اصلاح کرده.......مثلن الان اگه به من بگین صنعت بانکی و یا سیمان و یا حتی گروه لاستیک با اون پی به ای های پایین و دوام سودسازی رو ،چه ریسکای با اهمیتی تهدید میکنه، ممنون میشم.
                            و اما اینکه اینو " واقعیت" و عدم پذیرشش بدونیم و بعد بگیم نظر شخصیه صحیح نیست....
                            واقعیت ربطی به نظر شخصی نداره
                            البته من متوجه شدم که این نظر شخصی شماست..
                            ..........
                            جناب زوربای گرامی
                            بحث اینجا به نظرم خلط شده. ..
                            در این بازار چند نوع معامله گر داریم:
                            1. افرادی که سهام میخرند سال به سال سود مجمع میگیرند و به بالا و پایین شدن سهام کاری ندارند و یا بهتر است بگوییم کمتر دنبال میکنند.
                            2. افرادی هستند که سهام میخرند و نگه می دارند ولی هر وقت ببینند که قیمت به نقطه ی مطلوب رسیده فروش میزنند. مثلا 3 ماه 6ماه حتی یک سال هم سهم را نگه میدارند.
                            3.افرادی هستند که به دیدی چند روز و نوسان 10-15% میخرند
                            4.افرادی هستند که به دید 2-3% میخرند
                            اینها هر کدام دلیل خاص خودشان را برای ورود دارند ..شاید دیده باشید که میگویند "برای من عجیبه اینها چرا میفروشند"!! در واقع گوینده احتمالا در گروه 2 و فروشنده در گروه 4 قرار دارد. نمیتوان گفت اون کارش درسته یا این!
                            اینکه شما میگویید سیمان و لاستیک و .. این میشه گروه 2..برایتان مهم نیست 5% بره پایین ..نگه میدارید تا رسیدن به تارگت
                            ولی اینکه علی آقا میگه میشه گروه 3 و یا 4 ...یک درصد هم براش یک درصده و دوست نداره مثلا 10% سودش بشه 9درصد
                            ارادت به هر دو عزیز

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                              خوب نامی از گروهی نبردم . که دچار مشکل نشیم . گروههایی مد نظر بنده هستن که تو این صعود چند روزه همراه بازار هستن ولی صرفا فرصت خروج و نوسان گیری میبینم .

گروههایی هستن که کل رشد قبلی رو اصلاح کردن ولی میتونن یه موج صعودی از همینجا داشته باشن. منتها نیاز به پول دارن . آیا بازار رو پر پول میبینید ؟

فکر کنم کمی سوء برداشت شد .

اما گروه لاستیک . چند ماه پیش عرض شد بالایی ندارن و نداشتن . آیا تو این مدت خیری نصیب سهامداران این گروه شد ؟ بازدهیشون چقد بوده ؟ هر چند در مقطع فعلی نظری روشون ندارم .

اینکه گفتم واقعیت اینه مربوط به یک مطلب دیگه بود و حرکت بازار یک مطلب دیگه . لطفا مطالب رو قاطی نکنید .
                              شما از سهامداری از اول امسال بفرمایید چقد سود کردین؟ غیر از اینه که رشد بازار منفی بوده ؟
                              خلاصه عرض میکنم . سهامی که تو پاییز رشد کردن ولی اصلاح خاصی نداشتن بازدهیشون فقط در حد نوسان خواهد بود و به اصلاح خودشون ادامه خواهند داد . بازم میگم نظر من اینه . حالا اگه دوست ندارید نظر نمیدم . [emoji3]
                              سلام
                              پسر خوب....شما سوبرداشت کردی/:.Heart.:/
                              من منظورم این نبود که ننویسی یا اینکه بخوام مجادله کنم...
                              خودت که اینجایی و میدونی روزای تعطیل بحث میکنیم...
                              ..........
                              علی جان همون گروه لاستیک که مثال آوردی، پکویر امسال رشد خوبی کرد و سود خوبی به من داد
                              پکرمان هم کسی سهامداری کرده بود ضرر نکرده بود...تعدیل احتمالی بابت کاهش نرخ کائوچو و راه اندازی سایت های جدید هم در نظر بگیر..
                              اینو در نظر داشته باشین که سال مالی اکثر سهام رو به اتمامه و اگه سهمایی با سیاست تقسیم سود حداکثری رو در نظر بگیریم، باز به سهامدار سود میرسه...
                              یا سیمانی ها که الان از خاک بر سر هم،خاک بر سر ترند!......خب اینا به نظرت پی بر ای 3.5 یا 4 واسشون عالی نیست؟
                              تقسیم سود بالا ندارن؟
                              سرمایه گذاریها هم حقیقتشو بخوای بد نیستن.....الان دوستمون ائلچی روی اعتلا فعاله.....
                              ...
                              در کل این نظر شخصیه من نیست ولی واقعیته که وضع با همه ی بدی هم به اون بدی نیست!
                              بذار دو روز بازار مثبت بشه! یه عده میان دم از رشد 50 هزار واحدی میزنن! منتها چون الان وضع اینجوریه همه رو ترس گرفته!
                              .........
                              واما یه چیزم راجع به دلار بنویسم!
                              دلار بره بالا، بی برو برگرد، بورس هم بالا میکشه!....خودمونم میدونیم چرا
                              و اگه مذاکرات به ثمر برسه حداقل سرمایه گذاری تو بورس اینه که چند ماهه دیگه میره مجمع،سود میگیره(شاید بعضی سهما به اندازه ی سود بانکی) و بعیده اگر اوضاع مملکت رو به سامان باشه،گزارشه شرکتا واسه سال بعد، بدتر از امسال باشه! این البته راجع به سهمای پدر مادر دار صادقه
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

خوب یکی از گروههایی که مستعد یک موج صعودی خوب میبینم همین سین های خاک بر سر هستن که گفتی . بیشتر بزرگان هم نظر مثبت دارن .
                                ماهم سرمایه گذاری کردیم و منتظر نتیجه هستیم . ولی صحبت خاصی روشون نمیکنم . به 2 دلیل . یکی اینکه ممکنه برداشت من اشتباه باشه دوم اینکه ستاد تبلیغات نشیم .[emoji2]

برای هفته آتی
                                توریل و حقهای وسینا وتوکا رو زیر نظر دارم . دوستان نظر بدن ممنون میشم .

نظر

در حال کار...
                                X