چشم سوم بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : چشم سوم بازار

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
    هکتور جان…حکمت و دادی رفت؟ نمودارشو میزاری برامون؟ ممنون….بنظرت خرید از صف خرید فردا میارزه؟
    درود
    نه هنوز دارم سهمو،امروز صف خرید خوبی داشت
    راستش من به کلیت بازار زیاد خوشبین نیستم،تو مثبت ها به خصوص صف خرید فعلا خرید رو به صلاح نمیدونم
    اما بانک حکمت رو از بانک های خوب می بینم،با حد ضرر 100 تو قیمته ای نزدیک 110 خوب بود
    معاملاتش هم جالبه،به نظر میاد اگه فرابورسی بشه قیمت های خوبی رو بتونه ببینه
    نمودار خاصی از سهم آماده ندارم متاسفانه

نظر

• ahmadreza
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 1294

هکتور جان دامین رو نگاه میکنید ؟rsi جای خوبی قرار داره

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

غبهنوش:
        سهم در یک کانال صعودی به حرکت خود ادامه میدهد،و در کف کانال به سر می برد
        در تایم فریم هفتگی واگرایی مخفی مثبت دیده می شود
        در سیستم معاملاتی ایچیموکو نیز سهم بالای ابر کومو می باشد و در حال حاضر ابر به عنوان حمایت سهم عمل می کند
        به نظر می رسد خرید در این نقطه با حد ضرر 790 گزینه کم ریسکی باشد

در مورد بنیاد سهم هم چندتا از دوستان بنیادی رو سهم مثبت بودند

در مورد نحوه معاملات و شناور سهم هم باید عرض کنم که شناور این سهم بسیار پایین البته این لزوما نمیتونه مزیت سهم به حساب بیاد و مثل شمشیر دو لبه میمونه
        نحوه معاملات سهم هم طوری است که فروشنده قدرت چندانی نداره ،و از حمایت نسبی خریداران در محدوده 800 برخوردار است
        اینگونه سهم ها معمولا بازیگر های خاص خودشون رو دارند

پ.ن:هنوز خودم هم وارد سهم نشده ام،و ورود به سهم بستگی به روند کلی بازار و معاملات سهم دارد

پایدار باشید

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

سلام بر دوستان عزیز،شبتون بخیر
          برای فردا انتظار دارم بازار از مثبت شروع بشه،اما ادامه بازار و قدرت خریدارها تا انتهای بازار میتونه برای کوتاه مدت بازار تعیین کننده باشه
          فکر کنم برای خیلی از سهم ها دیگه توجیه فروش وجود نداشته باشه،بنابراین فروشنده ها عقب می نشینند و حالا باید دید قدرت خریدارها و روند در بازار مثبت چگونه خواهد شد
          من حدود 60 درصد نقدم
          40 درصد هم وپترو و مقداری ولغدر

نظر

• KEYAN5533
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 215

در اصل توسط hector پست شده است View Post
            درود
            نه هنوز دارم سهمو،امروز صف خرید خوبی داشت
            راستش من به کلیت بازار زیاد خوشبین نیستم،تو مثبت ها به خصوص صف خرید فعلا خرید رو به صلاح نمیدونم
            اما بانک حکمت رو از بانک های خوب می بینم،با حد ضرر 100 تو قیمته ای نزدیک 110 خوب بود
            معاملاتش هم جالبه،به نظر میاد اگه فرابورسی بشه قیمت های خوبی رو بتونه ببینه
            نمودار خاصی از سهم آماده ندارم متاسفانه
            دوست عزیز سلام
            ببخشید برای خرید حکمت باید حضوری به کار گذاری مراجعه کنم یا راه دیگه ای هم داره
            با سپاس
            /.:blushsmiley:./

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
              دوست عزیز سلام
              ببخشید برای خرید حکمت باید حضوری به کار گذاری مراجعه کنم یا راه دیگه ای هم داره
              با سپاس
              درود
              آنلاین نمیشه خرید کرد
              بستگی به ارتباطتون با کارگزاری داره
              من تلفنی انجام میدم،احتمالا برای شما هم انجام بدند@};-

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

درود بر دوستان خوب بورسی
                همون طور که دیشب احتمال داده شد بازار امروز با مثبت شروع شد
                در ادامه هم با این که قدرت خریدارها کم شد اما فروشنده ها هم حرف زیادی برای گفتن نداشتند
                انتظار دارم بازار فردا هم از مثبت شروع بشه،اما قدرت خریدارها برای این که وارد روند خوبی بشیم مهم
                و قطعا اگر قدرت خریدارها افزایش پیدا نکنه بخاطر ترسی که تو بازار وجود داره دوباره فشار فروش خواهد اومد
                رئیس جدید سازمان هم بلاخره معرفی شد،امیدوارم ایشون در کارشون موفق باشند به نظر تاثیر روانی خوبی میتونه بر بازار داشته باشه
                اما از طرفی قیمت نفت همچنان کاهشی است
                به هرحال هنوز بازار سیگنالی برای ورود نداده،و خروج در این قیمت ها هم برای کسانی که تو ضرر هستند و حد ضرر رعایت نکردند توجیهی نداره
                شاید بهترین کار امروز تماشا بود
                به امید رسیدن روزهای خوب بورسی @};-

نظر

• hector
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1764

خمحرکه
                  روند سهم همچنان صعودی است
                  سهم به خط روند صعودی خودش رسیده
                  البته میشه یک کانال هم براش متصور بود،و یک الگوی بت که نقطه D اون 180 هست و فعلا به طور کامل تشکیل نشده
                  تو سیستم معاملاتی ایچیموکو هم سهم با توجه به وضعیت بد بازار به زیر ابر کومو رفته،وبرای بالا اومدن کار سختی داره
                  یک واگرایی منفی هم داریم که احتمال این که سهم به اون محدوده برسه رو تقویت میکنه
                  اما به هرحال فعلا معاملات سهم این رو نشون نمیده،همچنین باید در انتظار گزارش 9 ماهه شرکت باشیم که بنظر گزارش خوبی در راه باشه
                  از شرکت خبر میرسه که اوضاع خوبه،و هم کارگر های جدید زیادی رو به کار گرفته هم شیفت های کاری افزایش پیدا کرده
                  و این که اکثر دستگاه های شرکت تعویض شده،و دستگاه های جدیدی از آلمان وارد شده(البته دستگاه ها دست دوم میباشد)
                  در کل هنوز زمان خرید سهم بنظرم نرسیده،ولی در صورت رسیدن به قیمت های نزدیک 180 خریدنی است

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    خمحرکه
                    روند سهم همچنان صعودی است
                    سهم به خط روند صعودی خودش رسیده
                    البته میشه یک کانال هم براش متصور بود،و یک الگوی بت که نقطه D اون 180 هست و فعلا به طور کامل تشکیل نشده
                    تو سیستم معاملاتی ایچیموکو هم سهم با توجه به وضعیت بد بازار به زیر ابر کومو رفته،وبرای بالا اومدن کار سختی داره
                    یک واگرایی منفی هم داریم که احتمال این که سهم به اون محدوده برسه رو تقویت میکنه
                    اما به هرحال فعلا معاملات سهم این رو نشون نمیده،همچنین باید در انتظار گزارش 9 ماهه شرکت باشیم که بنظر گزارش خوبی در راه باشه
                    از شرکت خبر میرسه که اوضاع خوبه،و هم کارگر های جدید زیادی رو به کار گرفته هم شیفت های کاری افزایش پیدا کرده
                    و این که اکثر دستگاه های شرکت تعویض شده،و دستگاه های جدیدی از آلمان وارد شده(البته دستگاه ها دست دوم میباشد)
                    در کل هنوز زمان خرید سهم بنظرم نرسیده،ولی در صورت رسیدن به قیمت های نزدیک 180 خریدنی است

خسته نباشی برادر

قراره از اخر سال گیربکس های اتومات رو هم بزنه، بنظرم سود دهی اصلی سهم برای سال دیگه است. هم تولید بیشتر هم محصولات جدیدتر. در مورد افزایش سرمایه هم قبلا 80 درصد آورده اعمال و در بازار حق ها بفروش رفت فقط 20 درصد جایزه مونده که فعلا در اختیار هیات مدیره است و معلوم نیست کی اعمال بشه
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

درود
                      نگاه ویژه بازار به گروه ساختمونی ملموس
                      یک نگاه به ارزش معاملات امروز که بندازیم متوجه این امر میشیم
                      کل ارزش معاملات بورس 90.8 میلیارد بوده
                      کل ارزش معاملات فرابورس منهای معاملات بلوکی 42.9 میلیارد بوده
                      حالا یک نگاه به ارزش معاملات گروه ساختمون بندازید به نظرتون چقدر ارزش داره؟
                      23.5 میلیارد ارزش معاملات گروه ساختمون بوده،که میشه حدود 17.5 درصد ارزش کل بازار که به نظرم خیلی خوبه
                      و اگر قرار باشه رشدی در کار باشه یکی از گروه هایی که پول خوبی توش هست گروه ساختمونیه

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

درود
                        شبتون بخیر دوستان
                        دوستان میان مدتی
                        سهم های با ریسک کم میتونید پاکشو رو مد نظر قرار بدید
                        تکنیکالی بخوای بررسی کنی یا در حمایت 840 یا بعد از عبور از 900
                        ثشرق و ثرود هم از گزینه های خوب هستند

نظر

• hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

درود
                          شبتون بخیر دوستان
                          خبر های خوبی در مورد مذاکرات هسته ای به گوش میرسه البته اگر تا فردا غروب تکذیب نشه!شاخص هم میشه گفت یک روند رو به بالا میتونه داشته باشه
                          دوستانی که نقد هستند باید بازار رو برای ورود رصد کنند
                          هرچند اگه اوضاع خوب بشه اکثر سهم ها مثبت میخورند،اما چند تا سهم تو محدوده خوب
                          وساخت 350_370
                          ثشرق 185
                          البته ثشرق به دلیل بنیاد قوی میتونه گزینه کم ریسک تری باشه

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

درود
                            ثشرق و پاکشو تو این بازار خیلی محکم سر جای خودشون هستند،خرید چهارشنبه حقوقی تو ثشرق جالب بود
                            پاکشو رو فعلا خرید نداشتم اما اگر تو 9 ماهه پوشش مناسبی داشته باشه خریدنی میشه
                            وساخت هم متاسفانه به حمایت واکنش کوچکی نشون داد و بعداز کمی مثبت شدن با توجه به جو بازار حمایت رو از دست داد

نظر

• سام2
                              عضو جدید
                              • Aug 2013
                              • 8

سلام جناب آقای چامسکی خسته نباشید

نظر

• سام2
                                عضو جدید
                                • Aug 2013
                                • 8

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار.
                                آقای هکتور عزیز لطف می فرمایید یه سبد میان مدتی پیشنهاد کنید من سبدم زیاد جالب نیست و همش تو ضررم.

نظر

در حال کار...
                                X