توسعه معادن و فلزات ( ومعادن )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط artmis پست شده است View Post
    می تونم بپرسم یعنی تمام ارزش کروی فقط به معدن داشتنش هست ؟
    ببینید این سهم بدون بحث معدن انگوران به واسطه شرکت های زیر مجموعه اش به اندازه کافی پتانسیل رشد دارد.
    فقط تصور کنید قیمت روی حدود 2100 دلار باشد و دلارشون را 1700 بفروشند.
    فقط تصور کنید زیر مجموعه های کروی مثل کالسیمین از خام فروشی به شمش فروشی روی بیاورند.
    فقط تصور کنید طرح تولید آلیاژهای روی و سایر فلزات زیر مجموعه ها که از سال 91 محقق گردد پتانسیل رشد کروی چقدر خواهدشد.
    در کل خارج از هیجانات بازار به نظر من گروه روی یکی از پر پتانسیل ترین گروههای بازار سرمایه می باشند . البته به شرطی که نقطه ورود مناسب داشته باشیم.

موافقم.
    حالا اینکه دوباره بیان و بگن خبر انگوران صحیح بوده و تکذیبیه رو رد کنن ,یک طرف (که هیچ بعید نیست ) و جالب قضیه اینه که خود معدن انگوران مگه چقدر ذخیره باقی مونده؟
    ارزشمندی و پتانسیل های کروی صرفا بدلیل معدن انگوران نیست !

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط pani پست شده است View Post
      موافقم.
      حالا اینکه دوباره بیان و بگن خبر انگوران صحیح بوده و تکذیبیه رو رد کنن ,یک طرف (که هیچ بعید نیست ) و جالب قضیه اینه که خود معدن انگوران مگه چقدر ذخیره باقی مونده؟
      ارزشمندی و پتانسیل های کروی صرفا بدلیل معدن انگوران نیست !
      اين خبر تكذيبيه به نظر من فقط واسه سوار شدن كدهاي شخصي بود...تا نباشد چيزكي ...
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        آره به خدا.
        من هفته پیش که کروی خریدم نه انگوری بود و نه گوریل انگوری !!
        اومدن و یه بیگلی بیگلی! راه انداختند و با این حرکات گوریلی گند زدن به اصل مطلب!
        =))
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            من الان مدتی هست دیگه وارد بورس نیوز نمیشم و مطالبشو نمی خونم. افکارم خارج از هیاهوست. وقتی زیاد از این منابع خبری استفاده کنم ناخوداگاه وابستگی اطلاعاتی بهشون پیدا میکنم و اونوقت هر نوع خبر درست و نادرست و یا شایعه ای میتونه روی افکار من تاثیر تبلیغاتیشو بگذاره و من را دچار هیجانات بکند!
            چه کنیم ! اینجا ایران است!
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
              اين خبر تكذيبيه به نظر من فقط واسه سوار شدن كدهاي شخصي بود...تا نباشد چيزكي ...
              :->
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                من الان مدتی هست دیگه وارد بورس نیوز نمیشم و مطالبشو نمی خونم. افکارم خارج از هیاهوست. وقتی زیاد از این منابع خبری استفاده کنم ناخوداگاه وابستگی اطلاعاتی بهشون پیدا میکنم و اونوقت هر نوع خبر درست و نادرست و یا شایعه ای میتونه روی افکار من تاثیر تبلیغاتیشو بگذاره و من را دچار هیجانات بکند!
                چه کنیم ! اینجا ایران است!
                کیوان بهترین کارو میکنی. سر مناقصه صدرا ، افزایش سرمایه وساپا ، کشتی صدرا و..... سابقشون خیلی خرابه.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

جالبه! امروز بیش از 17 میلیون سهم جابجا شد و در tse ما فقط جمعا خرید 3 میلیون سهم توسط شركت سرمايه گذاري تجلي سامانه و سرمايه گذاري مهراقتصادايرانيان را میبینیم!!! :-?

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

ای بابا یه چیزایی تو بورس ایران میبینم که هیچ جای دنیا حتی فکر کنم تو بورس ایتالیا با اون مافیاش هم نباشه!!طرف میاد شفاف سازی میکنه میگه ما نخریدیم بعد مثلا میبنی شرکت کروی ب خریده بعد میگن خوب ما که کروی الف هستیم اون به ما ربطی نداره!!!!!حالا الان که خوبه قدیما کلا برق تالار رو میبردن بعد میدیدی تو صدرا 40 میلیون معامله شده بعد میگفتی مگه برق قطع نبوده بعد میگفتن نه ما موتور برق داشتیم!!!!!!!!!!!!دو دقیقه سایت tse رو قطع میکردن بعد یهو میدیدی تو خبهمن یه حقوقی چند میلیون خریده حالا الان که جای شکرش باقیه فعلا از این کارا یه چند ماهی هست نکردن اما در کل بازی با سرمایه مردم بازی با اعصاب مردم رو به راحتی اب خوردن سازمان بورس انجام میده این مصاحبه ها و شفاف سازی ها چرا موقع بالا رفتن سهم راه به راه انجام میشه اما چرا یه سهمی کمر مردم رو میشکنه و به یک سوم قیمت میرسه اونم علی رغم فاند قوی سهم هیچ کس نمیاد نماد رو متوقف کنه و شفاف سازی کنه و مصاحبه؟؟؟زیاد خودتون رو دلگیر این مسایل نکنید و مطمئن باشید این معدن رو واگذار کردن به همون خریدار فقط میخوان طبق معمول سهامدار خرد بیچاره رو بندازن بیرون همین.
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                      ای بابا یه چیزایی تو بورس ایران میبینم که هیچ جای دنیا حتی فکر کنم تو بورس ایتالیا با اون مافیاش هم نباشه!!طرف میاد شفاف سازی میکنه میگه ما نخریدیم بعد مثلا میبنی شرکت کروی ب خریده بعد میگن خوب ما که کروی الف هستیم اون به ما ربطی نداره!!!!!حالا الان که خوبه قدیما کلا برق تالار رو میبردن بعد میدیدی تو صدرا 40 میلیون معامله شده بعد میگفتی مگه برق قطع نبوده بعد میگفتن نه ما موتور برق داشتیم!!!!!!!!!!!!دو دقیقه سایت tse رو قطع میکردن بعد یهو میدیدی تو خبهمن یه حقوقی چند میلیون خریده حالا الان که جای شکرش باقیه فعلا از این کارا یه چند ماهی هست نکردن اما در کل بازی با سرمایه مردم بازی با اعصاب مردم رو به راحتی اب خوردن سازمان بورس انجام میده این مصاحبه ها و شفاف سازی ها چرا موقع بالا رفتن سهم راه به راه انجام میشه اما چرا یه سهمی کمر مردم رو میشکنه و به یک سوم قیمت میرسه اونم علی رغم فاند قوی سهم هیچ کس نمیاد نماد رو متوقف کنه و شفاف سازی کنه و مصاحبه؟؟؟زیاد خودتون رو دلگیر این مسایل نکنید و مطمئن باشید این معدن رو واگذار کردن به همون خریدار فقط میخوان طبق معمول سهامدار خرد بیچاره رو بندازن بیرون همین.
                      =)) =d> چرا امسال یه شاهکار داشتند اونم بازار ساعت 4 تا 4:30 بود! همون روز که برقا قطع شده بود دوباره!:d
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        =)) =d> چرا امسال یه شاهکار داشتند اونم بازار ساعت 4 تا 4:30 بود! همون روز که برقا قطع شده بود دوباره!:d
                        دقیقا اومدم به همون روز اشاره کنم! ) واقعا جالب بود! قرار بود چارتشو در برنامه "دیدنیها" هم نشونش بدن! :))

نظر

• alireza64
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 156

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
                          منم با نظرتون كاملا موافقم،امروز كروي و حقش دادم تو صف رفت،نميدونم چرا!!!!!!!!!!
                          ظاهرا پيش بيني يا بهتر بگم حدسم درست بود!!

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

دوستان عزیزی که سهامدار شرکتهای معدنی هستند این نکاتی را که در ذیل عرض میکنم با دقت بیشتری مطالعه کنند.

اول اینکه شب گذشته عرض شد که در فضایی که دروغ حرف اول را می زند اگر این شایعات به مرحله اجرا هم برسد باورش برای من سخت است.
                            دوم اینکه شرکتهای معدنی هر یک بلحاظ نوع فعالیتشان حائز اهمیتند و با واگذاری یا عدم واگذاری یک معدن لطمه خاصی به ارزش ذاتی آنها وارد نمی شود. بنابراین از این جو ر خبرها و شایعات تبعیت نکنید و سهام خود را به حراج نگذارید و به این فکر کنید که بازار جهانی محصولات به چه سمت و سویی می روند و در سال جاری میلادی میزان مصرف و تولید چقدر است و روند قیمت ها چه اهدافی را پیش رو دارند.
                            سوم اینکه بعد از تکذیب این اخبار و شایعات بی پایه و اساس بعضی از سهامداران خیلی جو زده و احساسی عمل کردند و با دامن زدن به آن کل گروه دچار چالش شد و با تشکیل صفهای فروش وضعیت ناخوشایندی را ایجاد کرد، در صورتی که اگر با غلبه بر احساسات خود به ارزشها و وضعیت کلی این نوع فلزات نگاه می شد روند طبیعی بازار حفظ می شد. پیش بینی کارشناسان در خصوص روند رشد تولید و مصرف و افزایش قیمت روی بالای 3000دلار است و لذا جای نگرانی وجود ندارد که بخواهیم بخاطر شایعات و دروغهایی که متاسفانه زیادند و مثل خوره به جان کشور افتاده در تصمیمات خود و ورود و خروج از این گروه ارزشمند دچار تردید شویم. یقین داشته باشید از همین فردا جو بازار تغییر می کند و فروشنده های امروز پشیمان میشوند و خریداران خوشحال.
                            چهارم اینکه صورتهای مالی شرکتها را با دقت مطالعه کنید و با توجه به برنامه های جاری و آینده شرکت و هزینه ها و میزان تولید و درصد واردات مواد اولیه و فروش محصولات اعم از داخلی و صادرات و درآمد های ارزی حاصله (با دلار بالای 2000تومان و نه 1226تومان که قطعا در سال 91 وجود خارجی ندارد) نسبت به خرید و فروش اقدام کنید.من شخصا نسبت به این گروه بسیار خوشبین هستم و سهامی را که دارم حفظ خواهم کرد و تا رسیدن به تارگتهای مد نظرم فروشنده نیستم.
                            البته بیان این نکات فقط برای تذکر است وگرنه در حضور اساتید فن و اعضای محترم این سایت زیره به کرمان بردن است .

نظر

• alireza64
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 156

منم با نظرتون كاملا موافقم،امروز كروي و حقش دادم تو صف رفت،نميدونم چرا!!!!!!!!!!
                              در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                              دوستان عزیزی که سهامدار شرکتهای معدنی هستند این نکاتی را که در ذیل عرض میکنم با دقت بیشتری مطالعه کنند.

اول اینکه شب گذشته عرض شد که در فضایی که دروغ حرف اول را می زند اگر این شایعات به مرحله اجرا هم برسد باورش برای من سخت است.
                              دوم اینکه شرکتهای معدنی هر یک بلحاظ نوع فعالیتشان حائز اهمیتند و با واگذاری یا عدم واگذاری یک معدن لطمه خاصی به ارزش ذاتی آنها وارد نمی شود. بنابراین از این جو ر خبرها و شایعات تبعیت نکنید و سهام خود را به حراج نگذارید و به این فکر کنید که بازار جهانی محصولات به چه سمت و سویی می روند و در سال جاری میلادی میزان مصرف و تولید چقدر است و روند قیمت ها چه اهدافی را پیش رو دارند.
                              سوم اینکه بعد از تکذیب این اخبار و شایعات بی پایه و اساس بعضی از سهامداران خیلی جو زده و احساسی عمل کردند و با دامن زدن به آن کل گروه دچار چالش شد و با تشکیل صفهای فروش وضعیت ناخوشایندی را ایجاد کرد، در صورتی که اگر با غلبه بر احساسات خود به ارزشها و وضعیت کلی این نوع فلزات نگاه می شد روند طبیعی بازار حفظ می شد. پیش بینی کارشناسان در خصوص روند رشد تولید و مصرف و افزایش قیمت روی بالای 3000دلار است و لذا جای نگرانی وجود ندارد که بخواهیم بخاطر شایعات و دروغهایی که متاسفانه زیادند و مثل خوره به جان کشور افتاده در تصمیمات خود و ورود و خروج از این گروه ارزشمند دچار تردید شویم. یقین داشته باشید از همین فردا جو بازار تغییر می کند و فروشنده های امروز پشیمان میشوند و خریداران خوشحال.
                              چهارم اینکه صورتهای مالی شرکتها را با دقت مطالعه کنید و با توجه به برنامه های جاری و آینده شرکت و هزینه ها و میزان تولید و درصد واردات مواد اولیه و فروش محصولات اعم از داخلی و صادرات و درآمد های ارزی حاصله (با دلار بالای 2000تومان و نه 1226تومان که قطعا در سال 91 وجود خارجی ندارد) نسبت به خرید و فروش اقدام کنید.من شخصا نسبت به این گروه بسیار خوشبین هستم و سهامی را که دارم حفظ خواهم کرد و تا رسیدن به تارگتهای مد نظرم فروشنده نیستم.
                              البته بیان این نکات فقط برای تذکر است وگرنه در حضور اساتید فن و اعضای محترم این سایت زیره به کرمان بردن است .
                              كاملا با نظر شما در مورد اين ك بازار بورس ما با حركات احساسي شديد همراه است موافقم چون همين احساسات بود كه با انتشار خبر معدن انگوران سهم را صف چند ده ميليوني كرد و با تكذيب...

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

كاملا با نظر شما در مورد اين ك بازار بورس ما با حركات احساسي شديد همراه است موافقم چون همين احساسات بود كه با انتشار خبر معدن انگوران سهم را صف چند ده ميليوني كرد و با تكذيب...
                                من با حركت احساسي موافق نيستم حركت بازار درست بود چرا كه اگر انگوران رو به گروه كروي واگذار كنند اينها از لحاظ سود سازي براشون خيلي خوب ميشه بازار ما متاسفانه چوب مديران رو ميخورن خبري كه هنوز قطعي نيست رو روي كدال مي اورند و اين كار جزئ بي اعتمادي هيچ سودي براي كليت بازار نداره
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X