این هم از نظارت سازمان بورس
توسعه معادن و فلزات ( ومعادن )
Collapse
X
-
-
دیشب گفتم که اگر تکذیب کنن ذره ای تعجب نمیکنم.
اخه کجای دنبا دیدید خبر به این مهمی با یک تماس تلفنی باشه اونم از فردی که معلوم نیست کیه!!!
البته شاید فردا بازهم خبر تایید بشه اما در هر صورت مملکته داریم؟!!!!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به نظرم نماد ها باید بسته میشد تا خبر تایید بشه
بعد این کارو میکردن . حالا میبینیم که بورس ما شفافه .///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاي خاک تو سرشون که با روح و روان مردم بازي مي کنند.
اون از قنديها
اون از شيران
اين هم از معدن و روايها
گرچه اين هم ممکنه يک بازي باشه و دوباره خبر بياد که خبر درست بوده است.
البته من این در این دوروز در حد4-5 درصد سبدم فسرب خریدم و اضافه کردم و میانگین فسربم خیلی پایین تر از این حرفاست و اون رو هم میندازم یه گوشه لازمش ندارم دیگه قندی ها اومدن :d///
نظر
-
تمام شريان اقتصادي اين مملكت دست يك گروه خاص ميباشد مگه احمقند معدني كه چند سال پيش ريخت رو حالا كه اومدن درستش كردن رسيده به خاك پر عيار تقديم معادن روي كنند اين مدير عامل كروي اگر يك مشت عقل توي كلش بود نميو مد تو انتخابات دوره پيش از ر.ف حمايت كنه كه معدنو بهش ندن معدني در كار نيست تمام اينها بازيه فقط براي خالي كردنه سهمشون اون دانايان پارس ميدونست كه اوضاع چه خبره كه همين جور ميفروخت اگر از ترسه ابطال معاملات نبود كله سهمشو همون روز خالي ميكردالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
می تونم بپرسم یعنی تمام ارزش کروی فقط به معدن داشتنش هست ؟
ببینید این سهم بدون بحث معدن انگوران به واسطه شرکت های زیر مجموعه اش به اندازه کافی پتانسیل رشد دارد.
فقط تصور کنید قیمت روی حدود 2100 دلار باشد و دلارشون را 1700 بفروشند.
فقط تصور کنید زیر مجموعه های کروی مثل کالسیمین از خام فروشی به شمش فروشی روی بیاورند.
فقط تصور کنید طرح تولید آلیاژهای روی و سایر فلزات زیر مجموعه ها که از سال 91 محقق گردد پتانسیل رشد کروی چقدر خواهدشد.
در کل خارج از هیجانات بازار به نظر من گروه روی یکی از پر پتانسیل ترین گروههای بازار سرمایه می باشند . البته به شرطی که نقطه ورود مناسب داشته باشیم.
نظر
-
در اصل توسط artmis پست شده است View Postمی تونم بپرسم یعنی تمام ارزش کروی فقط به معدن داشتنش هست ؟
ببینید این سهم بدون بحث معدن انگوران به واسطه شرکت های زیر مجموعه اش به اندازه کافی پتانسیل رشد دارد.
فقط تصور کنید قیمت روی حدود 2100 دلار باشد و دلارشون را 1700 بفروشند.
فقط تصور کنید زیر مجموعه های کروی مثل کالسیمین از خام فروشی به شمش فروشی روی بیاورند.
فقط تصور کنید طرح تولید آلیاژهای روی و سایر فلزات زیر مجموعه ها که از سال 91 محقق گردد پتانسیل رشد کروی چقدر خواهدشد.
در کل خارج از هیجانات بازار به نظر من گروه روی یکی از پر پتانسیل ترین گروههای بازار سرمایه می باشند . البته به شرطی که نقطه ورود مناسب داشته باشیم.
من هفته پیش که کروی خریدم نه انگوری بود و نه گوریل انگوری !!
اومدن و یه بیگلی بیگلی! راه انداختند و با این حرکات گوریلی گند زدن به اصل مطلب!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postدوستم گفت:
دارند يك نامه ميزنند كه رد كنند حرفهاي مدير فراوري را.
:-wما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
تمام مشكلات بورس همين قضيه بي اعتمادي هست بعد ميگن چرا نقدينگي نمياد اينور يكي نيست به اين مديران بگه عزيز من وقتي خبري هنوز قطعي نشده چرا مياري رو كدال تمام اينها ماله كثافت بازي اقايونه و گرنه اين گروه داشت راهشو ميرفت من نميدونم تو اون دنيا چي جوري ميخوان جواب ملتو بدن با سرنوشته مردم بازي ميكنند بر پدر حرومزادتون لعنتالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر