سلام دوستان.....کسی خبر نداره تو جلسه امروز که برا افزایش سرمایه بوده چه خبر بوده؟؟!
توسعه معادن و فلزات ( ومعادن )
Collapse
X
-
پرداخت سود ومعادن
کسانی که مثل من سهامشان را قبلا فروخته اند میتوانند
شماره حساب را به امور سهام اعلام کنند تا 40 تومان سود
تقسیمی مجمع تیر ماه را دریافت کنند .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postپرداخت سود ومعادن
کسانی که مثل من سهامشان را قبلا فروخته اند میتوانند
شماره حساب را به امور سهام اعلام کنند تا 40 تومان سود
تقسیمی مجمع تیر ماه را دریافت کنند .
آيا جديدا شروع به پرداخت سود مجمع نموده اند ؟؟؟ يا بايد به قول شما حتما بايد به امور سهام فکس نمود شماره حساب را ؟؟؟؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postکاپيتان عزيز من فکر کنم دو يا سه ماه پيش از طريق سايتشون شماره حساب رو دادم و بعد از چند روز تاييد هم شد ، ولي از پرداخت سود خبري نيست !!!!!!!
آيا جديدا شروع به پرداخت سود مجمع نموده اند ؟؟؟ يا بايد به قول شما حتما بايد به امور سهام فکس نمود شماره حساب را ؟؟؟؟
ممنون
من چند بار برای این چندر غاز سودم زنگ زدم گفتم کی میدهید سودمان را گفت بگذارید مجمع
افزایش سرمایه برگزار شود وبعد .... چون پول لازمم امروز رفتم شرکت و گفتم چرا سود را نمیدهید
یک خانمی آنجا بود گفت باید شماره حساب بدهید .... گفتم من 2 بار زنگ زدم و حرفی نزدید ....
خلاصه اعصاب مگسی ما را مگسی تر نمودند و شماره حساب دادم و آمدم بیرون
پرسیدم کی واریز میکنید و زیر لب یه چیزی گفت و من هم گذاشتم آمدم ....
ظاهرا هنوز شروع به پرداخت سود ها نکرده اند ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
شرایط معادن فلزات بعد از افزایش سرمایه
همان گونه که قبل از توقف نماد ااز سود 40 تا45 تومانی یاد کرده بودیم ومعادن سود خود را با توجه به افزایش سرمایه 243 درصدی از دومحل انباشته و آورده 452 ریال اعلام نمود . برآورد قیمت بازگشایی 250 تومان میباشد. نکته مهم :در بازه بلندمدت بیش از یکسال نیز حمایت و مقاومت مهم معادن فلزات 170 و مقاومت 440-380تومانی خواهد بود . باید متذکر شویم که محدوده 200تا216 تومان به عنوان محدوده مهم حمایتی تاثیر گذاری در ادامه روند بلندمدت ومعادن خواهد بود . ومعادن همواره بادید بلندمدت از گزینه های مناسب بازار به حساب آمده است
نظر
-
سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات طی نامه شماره مورخ 1390/12/01 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال
منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 6,500,000 میلیون ریال مبلغ 401 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط ali 20 پست شده است View Postسلام به همه دوستان
43 د رصد افزایش سرمایه تو حساب من بعنوان حق ومعادن ثبت شده ولی از اون 200 درصد خبری نیست و تو حسابم ثبت نشده علتش چیه؟
شما بین کچاد -کگل و فملی و ومعادن کدومشونو سود اور تر می دونید؟
میشه راهنمایی کنی از کجا منم میتونم این موضوع رو چک کنم؟من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط ali 20 پست شده است View Postسلام به همه دوستان
43 د رصد افزایش سرمایه تو حساب من بعنوان حق ومعادن ثبت شده ولی از اون 200 درصد خبری نیست و تو حسابم ثبت نشده علتش چیه؟
از اون 243 درصد 200 درصد از انباستست و کمی زمان میبره که به سهم تبدیل بشه و در حساب کاربری شما دیده بشه .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
>:D<
همونطور که گفتم تا 3-4 ماه دیگه حداقل40-- 50 درصدی میده!
تا 2 سال دیگه هم با این قیمتها حداقل 200 درصدی سود توش خوابیده(با به بهره برداری رسیدن طرحهای توسعه کچاد-کگل-فملی-فخاس-فولاد ارفع-و طرح تولید 1 میلیون تنی کنسانتره آهن با مالکیت 100 درصدی معادن فلزات)
از بابک جان عزیز هم به خاطر یادآوری زمان افزایش سرمایه شرکت که باعث خریدم شد هم تشکر ویژه دارم:x
نظر
-
کسی میدونه چه اتفاقی برای ومعادن افتاد اینجوری سقوط کرده؟قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
نظر