""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

ش ک نکنید این مثبتها همششششششششششششش صوریه

نظر

• fiona
      کاربر فعال
      • Apr 2011
      • 405

اینا قصدشون اینه دو روز بازارو مثبت کنن تا این قضیه شکایتو همه فراموش کنن

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 1294

با دو روز مثبت شدن بازار نباید کوتاه اومد باید همچنان پیگیری کنیم تا وزیر استضاح شه

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
          بابک جان یادم میاد از عرضه های پارسال خصوصی سازی روی نمادهای سنگین بازار مثل شبندر و تاپیکو و فارس و...

اونوقت وقتی کسی میگفت چرا عرضه میکنن ساز مان میگفت تقاضا زیاده برای تعادل بازار هست .....

همه چیز از همونجا شروع شد بعد دستگیری بابک زنجانی و بعد بودجه و بعد پترو ها و .....

و حالا یه عده دوست دارند بگن تکنیکال اونجا سیگنال میداده واسه خروج.... دددد بررووووو پس چرا خارج نشدی ؟؟؟؟

ولی به جرات میتونم بگم همین یه عده هم تو شک پنجاه درصدی بودن !!!!

کی بود سیگنال 3150 تومنی شبندر رو میداد کی بود سیگنال 2500 تومنی فارس رو میداد کی بود سیگنال 350 خودرو رو میداد !!!!

دددد عمم که نبود همین تکنیکالیست ها بودن (من خودمم کما بیش به این علم واقفم ) و درست هم بود در زمانهای خودش !!!!

بعد ازونم مگر نه اینکه تکنیکال علم پیش بینی احتمالی بر اساس داده هاست ؟؟؟؟

خوب یکی به من بگه اگر سیاستهای دولت تغییر نمیکرد و انقدر بی پول نبود که از جیب مردم برداره اونوقت کدوم سیگنالتون تو آب حوض نبود !!!!!!

خواهشا حالا دیگه بساط من آنم که رستم ... برندارین که هیچ دردی دوا نمیشه !!!

با فرمایش شما دقیقا موافقم

میدونید من دیگه خیلی وقته که هیچ سایتی یا فرومی انتقاد نمیکنم

بازار افتاده دست تکنیکالیستای آماتوووووووووور که فرق سایه رو با بدنه نمیدونن.واگرائی تشکیل نشده سیگنال واگرائی قطعیتن اعلام میکنن سرشونه تشکیل نشده زود سرشونه میزنن هدفم میگن

نک لاینو با خط شانه اشتباه میگیرن
          امواج الیوتم که خدا رو هزاران مرتبه شکر اکثر چنان استاد شدن که برای خودشون ماینری شدن

تا میایم بگین بابا تابلو اشتباه میکنی بهشون برمیخوره!!!

میگم تلفیقی تحلیل کن prz درس کن تو عالم خودش میگه این چی میگه دیگه

به حق با شماست بازار دست بد آدمایی افتاده

چند بار خواستم اینو با مدیریت مطرح کنم که شما اجازه بده هرکی اشتباه تحلیل کرد خطاشو بهش یادآوری کنم قبول کرد که هیچ ولی اگر جوو متشنج کرد آی دیشو بلوک کنیم گفتن باید آزادی بیان داشته باشیم

آزادی خوبه به چه قیمتی؟!!!

به این قیمت که میبینید همه استادی شدن برا خودشون!!!

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post

این ها باید به جرم دروغ پراکنی و بازی با مال مردم مجازات بشن

نمیدونم به قوه قضائیه باید بگیم یا به سازمان دیگه که واقعا رسیدگی کنند

یا خبرگزاری ها بیان دروغ های اینارو با مدرک رو کنند.

کسی آشنایی تو خبرگزاری داشته باشه میتونه به من خبر بده من تمامی مصاحبه حای اینارو درمیارم البته با تاریخ و بهشون میدم تا برای کل جامعه اطلاع رسانی بشه که این آقایون هر هفته یکبار میودن میگفتن بازار پتانسیل زیادی داره و این نزول فعلی موقتیه و کلی هم رسانه ایش میکردن!!!!

سهامدار جزء هم باور میکرد.چرا؟؟؟چون منبع خبر از یک آدم معمولی نیست یه عضوی از دولت داره اینو میگه نگو اینا میخوا سهامشونو به خلق الله بندازن

شک نکنید دولت با بورس در این کاهش کاملا دست به یکی کرده بودن

"""چقدر ردپای دزد روی برف، شبیه جا پای کدخداست """

اینجا ایران است خبرگزاری مستقل نداریم که بتواند با شجاعت از حقوق ملت دفاع کند و دروغهای مسئولین را فریاد بزنند.بلایی سر خبرنگاران مستقل و خوش فکر آورده اند که کمتر کسی جرات می کند مطلبی خلاف جریان حاکم بنویسد و در صورت نگارش هم مدیران مسئول رسانه ها از نشر آن جلوگیری می کنند. من یکی از بستگانم در روزنامه وابسته به قوه قضاییه کار می کند موضوع بورس و همین دروغهای شاخدار مسئولین در حمایت از بازار را مطرح کردم که در گزارشی بنویسد.ایشان می گوید همه مسئولین خودشان بهتر می دانند که اوضاع چگونه است و چه بلایی سر سهامداران آمده و می آید . ولی خطوط قرمزی که تعریف شده اجازه باز نشر این خبرها را نمی دهد و تاکید شده که از دولت حمایت شود و اخبار مثبت های لایت شود.
            من نظرم را در پست قبلی گفتم و تکرار می کنم که سهامداران خود باید کاری کنند که خبرش مثل بمب منفجر شود و آنوقت رسانه ها مجبور به نشر و بازتاب های آن خواهند شد.اگر جمعیتی که هر روز در تالار حافظ و دیگر تالارهای کارگزاریها جمع می شوند اقدامی بکنند که نتیجه آن تعطیلی موقت بورس شود، بهتر نتیجه می دهد. اخبار را در خبرگزاری های خارجی باید منتشر کرد تا مسئولین را قلقلک دهد

نظر

• Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

سه شنبه هفته آینده هم وزیر اقتصاد تو مجلسه همه این فیلم ها برا اینه که ماست مالی کنن همه چیزو .....

خدا لعنتشون کنه ....

من که تلفن نماینده های استان رو به خاک و خون کشیدم و این نهضت ادامه دارد ....

هر چند که تعدادی از دوستان به خاطر اینکه چند درصدی تو چند وقت اخیر سود کردن که خیلی هم قابل به عرض نیست خودشونو از بقیه جدا کردن و توهم عالم بودن بشون دست داده ....و سیاستها رو تایید میکنن و همه چیزو لنگ سهامدار حقیقی انداختن ولی بنده به جد به این اوضاع معترضم ....
              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Adel_Poyan
                عضو عادی
                • May 2014
                • 24

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                تاریخ خبر رو دقت کنید... 92/11/26

دوستان بیخیال ادامه اعتراضات نشید...
                غیر طبیعی نیست که بازار مثبته، بهرحال این هفته باید وزیر به مجلس بره، باید بازار رو خوب جلوه بده...

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

بازار امروز مثبته تنها به خاطر اتحاد ما تا الان

شک نکنید میتوانیم

نظر

• aminsaffari
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 67

با فرمایش شما دقیقا موافقم

میدونید من دیگه خیلی وقته که هیچ سایتی یا فرومی انتقاد نمیکنم

بازار افتاده دست تکنیکالیستای آماتوووووووووور که فرق سایه رو با بدنه نمیدونن.واگرائی تشکیل نشده سیگنال واگرائی قطعیتن اعلام میکنن سرشونه تشکیل نشده زود سرشونه میزنن هدفم میگن

نک لاینو با خط شانه اشتباه میگیرن
                    امواج الیوتم که خدا رو هزاران مرتبه شکر اکثر چنان استاد شدن که برای خودشون ماینری شدن

تا میایم بگین بابا تابلو اشتباه میکنی بهشون برمیخوره!!!

میگم تلفیقی تحلیل کن prz درس کن تو عالم خودش میگه این چی میگه دیگه

به حق با شماست بازار دست بد آدمایی افتاده

چند بار خواستم اینو با مدیریت مطرح کنم که شما اجازه بده هرکی اشتباه تحلیل کرد خطاشو بهش یادآوری کنم قبول کرد که هیچ ولی اگر جوو متشنج کرد آی دیشو بلوک کنیم گفتن باید آزادی بیان داشته باشیم

آزادی خوبه به چه قیمتی؟!!!

به این قیمت که میبینید همه استادی شدن برا خودشون!!!
                    واقعا، چه جالب گفتی.

نظر

• aminsaffari
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 67

واقعا فقط نباید دوستان با یه مثبت از اصل کار دور بشن، آدم عاقل از یه سوراخ چند بار گزیده نمیشه. بازار امروز هم فقط توسط حقیقی مثبت شده،هیچ خبر خاصی اتفاق نیوفتاده.

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

من قراره کل حرفای این دروغگوها رو که از آذر ماه سیگنال ورود به بازار میدادند و در بیارم و همشو یکجا جمع کنم...نمودارهای مختلف بعضی از سهام مهم بازار رو هم از اون تاریخ دربیارم اونم پیوست کنم

کسی هست که وقتی من اینارو جمع کردم بهش بدم اونم به یه خبرگزاری بده و اونا منتشر کنند؟

یا کپی بگیره ( یا که بزنه رو سی دی ) ببره مجلس به 40-50 تا از نمایندهای بده؟؟؟

اصلا رایت یا کپی هم قسمتیشم منم میزنم

نظر

• agahi
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 218

ضمن تشكر از همه دوستان و مديريت سايت ، از همه دوستان خواهش مي كنم به اعتراض خودشون ادامه بدهند ، قيمت سهم هاي همه ما كمتر از نصف شده و يك روز مثبت شدن هيچ فرقي در زيان ندارد.بايد حقوقي هاي كه صدها ميليارد سهم فروخته اند از بازار حمايت كنند
                          دكتر صحرايي كه به تك تك حقوقي ها و دوستان خود در كارگزاري رضوي زنگ مي زد كه تمام صف ها را عرضه كنيد و الان هيچ كاري نمي كند بايد رسوا شوند .

نظر

• ahmadreza
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 1294

دوستان یکی دو روز مثبت شدن برای بازار درمان نیست باید این مشکل برای همیشه حل بشه
                            ما کوتاه نمیایم وزیر باید استیضاح شه

نظر

• علی خان
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 271

کاملا درست ميفرماييد شما
                              الان يا يكي دو روز مثبت دهن همه بسته ميشه
                              و دوباره همون وضعيت ممكنه پيش بياد
                              بايد تا رسيدن به يک جواب درست و توضيح دادن اين مسائل ادامه داد
                              متاسفانه اكثر دولت مردان ما از بورس شناختي ندارن
                              وقتي شخصي مثه صالح ابادي يا وزير براشون توضيح ميده کاملا قانع ميشن که بله افتي نكرده که ....
                              اما اگر سرمايه گزاران وافعي بتونن به طور مستقيم و رسانه اي و رسمي با اين افرادي چون صالح ايادي و وزير و ... در تماس باشن اونقت ديگه نميتونن زير ابي برن
                              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

من قراره کل حرفای این دروغگوها رو که از آذر ماه سیگنال ورود به بازار میدادند و در بیارم و همشو یکجا جمع کنم...نمودارهای مختلف بعضی از سهام مهم بازار رو هم از اون تاریخ دربیارم اونم پیوست کنم

کسی هست که وقتی من اینارو جمع کردم بهش بدم اونم به یه خبرگزاری بده و اونا منتشر کنند؟

یا کپی بگیره ( یا که بزنه رو سی دی ) ببره مجلس به 40-50 تا از نمایندهای بده؟؟؟

اصلا رایت یا کپی هم قسمتیشم منم میزنم
                                دستت درد نکنه بابک جان شما کامل انجام بده من هم دارم رایزنی می کنم با سردبیران اقتصادی دو روزنامه تا بلکه قانعشون کنم چاپ کنند.یکی از روزنامه ها وابسته به قوه قضا است.

نظر

در حال کار...
                                X