""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad m
    ستاره دار(2)
    • Aug 2012
    • 969

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

مردم ما انسانهای فرآموش کاری هستند و دولتمردان این را به خوبی میدونن اصطلاح فقط جلو پا را میبینن را برای همین جا گفتن. پس اگه حرفه ایی نیستی یک سال قبل از انتخابات سهم بخر 500 درصد بگیر و برو و رای هم نده/:.winksmiley02.:/
    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
      مردم ما انسانهای فرآموش کاری هستند و دولتمردان این را به خوبی میدونن اصطلاح فقط جلو پا را میبینن را برای همین جا گفتن. پس اگه حرفه ایی نیستی یک سال قبل از انتخابات سهم بخر 500 درصد بگیر و برو و رای هم نده/:.winksmiley02.:/
      اگه فراموش کار نبودن پس شما چجوری میخواستی سود کنی؟;) الان نگاه کنی تعداد بعضی از اساتید تو تالارهای گفتگو خیلی کمتر از 6 ماه پیش شده شاید دو سال دیگه تو سقف بعدی باز خیلی زیاد بشه و این روندها ادامه داره.... با سیخ زدن و جنبش و تحصن و این چیزا نمیشه هیچ روندی رو عوض کرد......

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

به این ادرس ایمیل بزنید ( shoma@bbc.co.uk )و درخواست کنید در برنامه " نوبت شما " به بررسی بورس تهران و دزدان با چراغ بپردازند. اثر این کار از همه بیشتر است. در مجلس نماینده هایی امثال رسایی و کوچک زاده فقط به قصد انتقام جویی از دولت حرف می زنند و کاری به ضرر و زیان من و شما و ارائه راهکار برای تقویت بورس ندارند و قرار هم نیست که با چرندیات این اقایان ورق بورس برگردد و زیان ها را جبران کند.اما اگر در رسانه های خارجی به این موضوع بپردازنند با کارشناسان خبره ای که دارند دست دزدان و رانتخواران را رو میکنند ونسبت به دستکاری شاخص کل توسط شاخص سازان بورس اطلاع رسانی بهتری را خواهند کرد و حیثیت نداشته اینان را بیشتر به باد می دهند.
        من فرستادم و جواب هم امده و دعوت کرده که از برنامه تماس بگیرند و نطراتم را بیان کنم.
        آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2014/07/01, 15:48.

نظر

• erfanslash
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 762

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
          من پسرخالم خبرنگار ایرناست

باهاش همین الان صحبت کردم و راجع به این جنبشی که بین سهامداران حقیقی راه افتاده اطلاع دادم و قرار شده خبرشو بزنیم تو ایرنا

فقط باید شماره چند تا از بچه های سهامدارو بگیریم که با نماینده ها تماس گرفتن تا از بچه های اقتصادی ایرنا باهاشون تماس بگیرن

تشکر از کسانی که همکاری کردن

خبر در ایرنا به صورت محرمانه کار و تحویل مقامات شد

نظر

• مشتاق
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 150

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
            با سلام و احترام
            اینجانب یکی از هزاران افرادی هستم که با مصاحبه رییس جمهور محترم مبنی بر حمایت از بورس ،اندوخته و پس اندازسالها زحمت و تلاشم را وارد بورس اوراق بهادارنمود م. من و هزاران سهامدار مانند من میتوانستیم مثل خیل عظیمی از مردم هربار وارد عرصه دلالی و موج سواری در عرصه های دلار،سکه ، مسکن مهر و... شویم.امااین قبیل کارها را باعث هرج و مرج در اقتصاد کشور دانسته و آب به آسیاب دشمن ریختن، میدانستیم. پس برای اجتناب از این گونه خیانتها به کشور،سرمایه مان را وارد بورس نمودیم با این اندیشه و تصور که این سرمایه ها ی اندک ما در کارخانجا ت و صنایعی بکار گرفته میشود که علاوه بر رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی ،سودی معقول و منطقی نیز نصیب ما می نماید.
            اما از آذرماه92 وتقریبا همزمان با مصاحبه رییس جمهور، ریزش بورس آغاز گردید.ریزشی که برخلاف تمام عوامل ظاهری مبنی برکاهش ریسکهای سیاسی بود. همه سهامداران از این ریزش بی دلیل متحیر بودند تا اینکه وزیر محترم اقتصاد در مصاحبه ای رسانه ای صراحتا اعلام نمودند که ما ترمز بورس را کشیدیم. نه به آن تشویق رییس جمهور! نه به این ترمز کشی وزیر!اما نتیجه این تناقض در دولت محترم این شد که سرمایه هزاران سهامدار که با خون دل بدست آمده در طی چندماه کمترازنصف گردد و عملا تدبیر و امید در ذهن آنان معنای دیگری بیابد.مسبب اصلی این ریزش در وهله اول جناب وزیر اقتصاد و آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند که با اعمال قدرت وسیاسی کاری ،بورس را بازیچه خود ساخته اند. یک روز بدون هیچ دلیل یا خبرخاصی بازار رابا عرضه های سنگین سهام دچار صف فروش و قرمزو منفی مینمایند و درست فردای آن روزباز هم بدون هیچ اتفاق خاص ، بازار را باصفهای خرید مثبت و سبز می نمایند.
            لذا از آن مقام محترم خواهشمندم با عنایت به مسئولیت سترگی که دارید، حسب صلاحدید اقدام مقتضی اعم از توضیح خواهی، استیضاح یا برکناری مسببین این سقوط بی دلیل بورس ایران را که در ریف اول آقای طیب نیا و در ردیفهای بعد آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند را،مبذول فرمایید.
            همه ما واقفیم که اعتمادی که حاصل سالهاست میتواند به لحظه ای بر باد رود پس نگذارید خدای ناکرده اعتماد این سهامداران سلب گردد که اگر سلب شود سونامی پولهای سرگردان هر روزه یکی از بازارهای کشور را به لرزه و نابودی میکشانند.
            سونامی که هیچ ایرانی دلسوز و متعهدی خواهان آن نیست.
            از بذل مساعدت و همدلی جنابعالی سپاسگزارم
            باتجدید احترام

من این نامه رو علاوه بر رییس مجلس برای 40-50نماینده اس ام اس کردم
            دوستان هر کاری میتوانند بکنند و دل خوش به این مثبتهای یکی دو روزه نباشند.

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
              با سلام و احترام
              اینجانب یکی از هزاران افرادی هستم که با مصاحبه رییس جمهور محترم مبنی بر حمایت از بورس ،اندوخته و پس اندازسالها زحمت و تلاشم را وارد بورس اوراق بهادارنمود م. من و هزاران سهامدار مانند من میتوانستیم مثل خیل عظیمی از مردم هربار وارد عرصه دلالی و موج سواری در عرصه های دلار،سکه ، مسکن مهر و... شویم.امااین قبیل کارها را باعث هرج و مرج در اقتصاد کشور دانسته و آب به آسیاب دشمن ریختن، میدانستیم. پس برای اجتناب از این گونه خیانتها به کشور،سرمایه مان را وارد بورس نمودیم با این اندیشه و تصور که این سرمایه ها ی اندک ما در کارخانجا ت و صنایعی بکار گرفته میشود که علاوه بر رشد اقتصادی کشور و اشتغال زایی ،سودی معقول و منطقی نیز نصیب ما می نماید.
              اما از آذرماه92 وتقریبا همزمان با مصاحبه رییس جمهور، ریزش بورس آغاز گردید.ریزشی که برخلاف تمام عوامل ظاهری مبنی برکاهش ریسکهای سیاسی بود. همه سهامداران از این ریزش بی دلیل متحیر بودند تا اینکه وزیر محترم اقتصاد در مصاحبه ای رسانه ای صراحتا اعلام نمودند که ما ترمز بورس را کشیدیم. نه به آن تشویق رییس جمهور! نه به این ترمز کشی وزیر!اما نتیجه این تناقض در دولت محترم این شد که سرمایه هزاران سهامدار که با خون دل بدست آمده در طی چندماه کمترازنصف گردد و عملا تدبیر و امید در ذهن آنان معنای دیگری بیابد.مسبب اصلی این ریزش در وهله اول جناب وزیر اقتصاد و آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند که با اعمال قدرت وسیاسی کاری ،بورس را بازیچه خود ساخته اند. یک روز بدون هیچ دلیل یا خبرخاصی بازار رابا عرضه های سنگین سهام دچار صف فروش و قرمزو منفی مینمایند و درست فردای آن روزباز هم بدون هیچ اتفاق خاص ، بازار را باصفهای خرید مثبت و سبز می نمایند.
              لذا از آن مقام محترم خواهشمندم با عنایت به مسئولیت سترگی که دارید، حسب صلاحدید اقدام مقتضی اعم از توضیح خواهی، استیضاح یا برکناری مسببین این سقوط بی دلیل بورس ایران را که در ریف اول آقای طیب نیا و در ردیفهای بعد آقایان صالح آبادی و قالیباف اصل میباشند را،مبذول فرمایید.
              همه ما واقفیم که اعتمادی که حاصل سالهاست میتواند به لحظه ای بر باد رود پس نگذارید خدای ناکرده اعتماد این سهامداران سلب گردد که اگر سلب شود سونامی پولهای سرگردان هر روزه یکی از بازارهای کشور را به لرزه و نابودی میکشانند.
              باتجدید احترام

دمت گرم نامه قشنگی نوشتی
              یا غنی....

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

جلالی در دیدار با رئیس سازمان بورس:

بورس، راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است

» سرویس: سياسي - مجلس
                کد خبر: 93041006265
                سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۶

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت: بورس راهکاری مهم و تاثیر گذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن رونق سرمایه و کار ایرانی است.
                به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، امروز سه‌شنبه (10 تیر ماه) با حضور در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با کاظم جلالی رئیس این مرکز دیدار و گفتگو کرد.
                کاظم جلالی در این دیدار بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت: باید زمینه‌ای ایجاد شود تا از ایجاد حباب و رشد ظاهری شاخص‌ سهام در بورس جلوگیری شود.
                نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با تاکی بر لزوم شناخت و رعایت الزامات رشد بازار بورس در اقتصاد کشور، تصریح کرد: اطلاع رسانی دقیق و به موقع می‌تواند زمینه‌های جذب سرمایه به بازار بورس را به دنبال داشته باشد.
                وی افزود: رونق بازار بورس از انتقال سرمایه‌های سرگرادن به بازارهای واسطه‌ای و لحظه‌ای جلوگیری می‌کند.
                رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تاکید کرد: بورس راهکاری مهم و تاثیر گذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن ارتقا توان تولید ملی و رونق سرمایه و کار ایرانی است.
                به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این دیدار با اشاره به راهکارهای این سازمان برای رونق بورس، بر لزوم همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس جهت ایجاد و ارتقای همکاری‌های کارشناسی تاکید کرد.
                انتهای پیام

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ahmadreza
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 1294

دوستان تا وزیر استیضاح نشه هیچ فایده نداره نباید کوتاه بیایم

نظر

• مشتاق
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 150

با سلام و احترام
                    باتجدید احترام

شب همگی بخیر
                    آقای رسایی با سرعتی در خور توجه به اس ام اسی که به ایشان دادم (تقریبا پس از دو ساعت ،که بسیار جای سپاس از توجه ایشان دارد) پاسخ زیر دادند.
                    بنده مطالبی را که داشتم به سایت ایشان ارسال نمودم.سایر دوستان هم لطف کرده ، مطالب شان را ارسال نمایند تا آقای رسایی مستدل ،از وزیر اقتصاد پذیرایی نمایند!. دوستانی که در سایر سایتهای بورسی عضو میباشند ، پاسخ آقای رسایی را بگذارند تا بتوانیم با استفاده از اطلاعات و توان همه سهامداران وزیر را به چالش بکشیم.

واما پاسخ آقای رسایی :

سلام
                    هفته آينده پيگير موضوع از وزير هستم.
                    قرار دادن شماره من در فضاي مجازي و تماس با بنده مشكلي را حل نمي كند.
                    لطفا سايتم (www.rasaee.ir) را به دوستان ديگر معرفي كنيد تا اطلاعات ونكات مهم خودشان را آنجا ثبت كنند تا جمع بندي و در وقت لازم استفاده كنم.

نظر

• eslami
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 789

شب همگی بخیر
                      آقای رسایی با سرعتی در خور توجه به اس ام اسی که به ایشان دادم (تقریبا پس از دو ساعت ،که بسیار جای سپاس از توجه ایشان دارد) پاسخ زیر دادند.
                      بنده مطالبی را که داشتم به سایت ایشان ارسال نمودم.سایر دوستان هم لطف کرده ، مطالب شان را ارسال نمایند تا آقای رسایی مستدل ،از وزیر اقتصاد پذیرایی نمایند!. دوستانی که در سایر سایتهای بورسی عضو میباشند ، پاسخ آقای رسایی را بگذارند تا بتوانیم با استفاده از اطلاعات و توان همه سهامداران وزیر را به چالش بکشیم.

واما پاسخ آقای رسایی :

سلام
                      هفته آينده پيگير موضوع از وزير هستم.
                      قرار دادن شماره من در فضاي مجازي و تماس با بنده مشكلي را حل نمي كند.
                      لطفا سايتم (www.rasaee.ir) را به دوستان ديگر معرفي كنيد تا اطلاعات ونكات مهم خودشان را آنجا ثبت كنند تا جمع بندي و در وقت لازم استفاده كنم.
                      مرسی از شما دوست عزیز

تو تالار بورس و بورکس هم دوستان لینک بدید...

من تو ادان تحلیل لینک دادم.

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        مرسی از همه

من فایلو آماده میکنم تا یکی دوروز میزارم اینجا بقیه کارم با دوستان

هیچ کس با مردمی که متحد باشند نمیتونه دربیفته
                        بحمدالله تلاش من هم نتیجه داد و قرار شد اطلاعات لازم را برای دو روزنامه ای که گفتم بفرستیم تا چاپ شود.زودتر اطلاعات را تنظیم و در دسترس قرار دهید.

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

دوستان با یک روز مثبت شدن بازار نباید کوتاه بیایم باید جوابگوی این 6 ماه افت بورس باشند

نظر

• paradise89
                            Banned
                            • May 2014
                            • 288

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
                            دوستان با یک روز مثبت شدن بازار نباید کوتاه بیایم باید جوابگوی این 6 ماه افت بورس باشند
                            دقیقا ، اینا سیاستشونه ، تو مسکن مهر هم همین طوری برخورد می کنن ، تا میایم منسجم بشیم چن خبر مثبت منتشر می کنن، کلی از افراد با این اخبار منصرف میشن از تجمع و اعتراض

نظر

• محمد یزدی
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 948

فعلا وزیر جون دفعه دومه تذکر میگیره دفعه سوم احتمالا باید بره
                              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• ahmadreza
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 1294

تا وزیر استیضاح نشه همینه دوستان

نظر

در حال کار...
                                X