""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirn
    عضو عادی
    • May 2014
    • 37

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    من قراره کل حرفای این دروغگوها رو که از آذر ماه سیگنال ورود به بازار میدادند و در بیارم و همشو یکجا جمع کنم...نمودارهای مختلف بعضی از سهام مهم بازار رو هم از اون تاریخ دربیارم اونم پیوست کنمسلام.اگر این کار را کنید دعای خیر هزاران نفر را برای خود خریده اید.شما فایلتان را اماده کنید از طریق یکی از خبر گذاری ها می توان به دست مجلس رساند.
    کسی هست که وقتی من اینارو جمع کردم بهش بدم اونم به یه خبرگزاری بده و اونا منتشر کنند؟

یا کپی بگیره ( یا که بزنه رو سی دی ) ببره مجلس به 40-50 تا از نمایندهای بده؟؟؟

اصلا رایت یا کپی هم قسمتیشم منم میزنم

نظر

• irany2
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 150

من قراره کل حرفای این دروغگوها رو که از آذر ماه سیگنال ورود به بازار میدادند و در بیارم و همشو یکجا جمع کنم...نمودارهای مختلف بعضی از سهام مهم بازار رو هم از اون تاریخ دربیارم اونم پیوست کنم

کسی هست که وقتی من اینارو جمع کردم بهش بدم اونم به یه خبرگزاری بده و اونا منتشر کنند؟

بابک جان ماشاله به این مردونگیت....فقط خدایش ادامه بدید من تا اخرش هستم...اگه شده تهرانم میام

نظر

• ahmadreza
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 1294

به خدا تا این فروم به نتیجه نرسه و وزیر استیضاح نشه پست زدن در بقیه فرومها اشتباهه چون تحلیل ها درست در نمیان پس همه اعضایی که در بقیه فرومها پست میزن باید رو این فروم زوم کنند تا به نتیجه برسیم

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

من قراره کل حرفای این دروغگوها رو که از آذر ماه سیگنال ورود به بازار میدادند و در بیارم و همشو یکجا جمع کنم...نمودارهای مختلف بعضی از سهام مهم بازار رو هم از اون تاریخ دربیارم اونم پیوست کنم

آقا عرفان مثل اینکه فامیلش توی ایرناست. ضمنا تمام مستندات رو میتونیم به سایت رسایی، جهان نیوز و .... ارسال کنید.

نوشته اصلی توسط erfanslash من پسرخالم خبرنگار ایرناست

باهاش همین الان صحبت کردم و راجع به این جنبشی که بین سهامداران حقیقی راه افتاده اطلاع دادم و قرار شده خبرشو بزنیم تو ایرنا

فقط باید شماره چند تا از بچه های سهامدارو بگیریم که با نماینده ها تماس گرفتن تا از بچه های اقتصادی ایرنا باهاشون تماس بگیرن
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• irany2
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 150

باید جنبش [SIZE=6]حافظ استریت[/SIZE]قوی راه بیفته

نظر

• amirn
              عضو عادی
              • May 2014
              • 37

سلام خدمت دوست عزیز اقای پناهی.جناب اقای بهزادی در یکی از قسمت های فروم شماره ی چند تن از نمایندگان مجلس را قرار داده بودند.در صورتی که فایل را اماده کرده اید فکر کنم می توان با تماس با یکی از نمایندگان از ان ها خواست تا به طریقی فایل را به دستشان رساند.شاخص ابادی و ان طیب نیای بی کفایت هر روز دروغ تحویل مردم و نمایندگان میدهند و به کرات تکرار می کنند که نوسانات زود گذر است و بازرا تنها 20% اصلاح داشته است.اگر این کار را انجام دهید دعای خیر هزاران نفر را خواهید داشت.

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

دوستان به نظر من طی چند روز اینده همینطوری به نماینده ها پیامک بزنید و اعتراض کنید به وزیر اقتصاد ابکی و خواهان استیضاحش شوید...گول یکی دوروز مثبت شدن بازارو نخورید اینا خیلی دقل هسن
                یا غنی....

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

نمودار شاخص کل مانند موش ترسیده هر لحظه داره بالا و پایین می پره!

نظر

• AkB@R
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 264

ما ملت ایران حافظه تاریخی نداریم و زود فراموش میکنیم
                    تو رو خدا هیچکس بیخیال نشه اگه همه ضررهامون هم برگرده وزیر باید پاسخ دروغگویی شو بده
                    الان چند ماهه بجز ضرر مالی وقت گرانبهای ما پشت سیستم هدر رفته. اعصاب و آسایش ما بهم ریخته
                    ما میتوانیم

ائل گوجی . سیل گوجی
                    اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• feredos
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 485

با سلام خدمت دوستان
                      لطفا امروز هم به فرستادن اس ام اس و تماس با شماره های گذاشته شده ادامه دهید
                      تا زمانی که وزیر در مجلس حضور پیدا کند باید به اطلاع رسانی ادامه داد
                      I entered the bearish market and survived

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

من این متن را پیامک کردم برای آقای قاضی پور و مطهری و تعدادی دیگر از نمایندگان:
                        نمایندگان محترم مردم از سال 90تا امروز بعنوان یک سهامدار دو بار زندگی من جاروب و به کام رانتخواران و دزدان با چراغ فرورفته است.چرا بداد ملت نمی رسید؟ چرا کسانی که ملت را تشویق به سرمایه گذاری در بورس می کردند امروز پاسخگوی نابودی زندگی میلیونها نفر مردم فلک زده و ساقط از هستی نیستند؟

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
                          جواب یکی از اس ام اس های نماینده ای با شماره 09123275211

:

لطفا به 33126915 فکس بزنید
                          ----------------------------------------------------------------------
                          دوستان اگر به فکس دسترسی دارن یکی از نامه های قشنگ را ارسال کنند

دستت درد نکند ... محصول را در اختیار بقیه قرار دهید تا هر کی به هر جا وصله همین فایل را ارسال کند. شاخص کل هم باشد توش چون من خودم سخنان روحانی در تحویل بودجه با نمودار کل که چند روز بعدش ریخت را درست مرده بودم و قشنگ بودو برای یک نماینده فرستادم.
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با سلام ما هم درخواست استیضاح وزیر اقتصاد را برای حفظ منافع سهام داران خواستاریم !!!

دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
                            استیضاح فرجی‌دانا باهدف تأمین حقوق ملت است

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....5Xgzvssv.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amirn
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 37

آدرس پستی دفتر : تهران، میدان بهارستان، مجلس شورای اسلامی،طبقه هفتم، دفتر حجت الاسلام والمسلمین حمید رسایی
                              هفته اینده وزیر به صحن علنی مجلس می رود اگر می خواهید با جواب های دروغین مجددا ذهن نمایندگان را منحرف نکننند بسته را می توانید به ادرس نمایندگان پست کنید.
                              در ضمن این نکته را متذکر شوید که در روزهای مثبت بازار هم 80% سهم ها منفی هستند زیزا شاخص ابادی و صندوق حمایت فقط سهم های شاخص ساز را می خرند.

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

اینم پیامک من به رسای و قاضثی پور و لاریجانی و چند تن دیگر:
                                سلام..دولت تدبیر و امید همه سهامداران رو فریب داد اول تشویقمون کرد به سرمایه گذاری در بازار بورس بعد رکب بهمون زد و با ضرر سنگین مواجه شدیم...وزیر اقتصاد دروغگو و حقه بازو باید استیضاح کرد..همه سهامدارانو بدبخت کرد و با ضرر 60 درصدی مواجه شدیم...توروخدا به دادمون برسید
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...
                                X