""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

7 آذر ماه جناب روحانی فرمودند:

مردم، درست به بورس آمده‌اند!!!

بعده 1 ماه از این حرف بازار ریخت!

خوب اینارو جمع میکنم همشو ببینیم حرف مفت آخرش به کجا میرسه

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

ما خواستار استیضاح وزیر اقتصاد برای بی کفایتی در مدیریت بورس تهران و اقدام به تحریف اذهان عمومی برای ورود سرمایه هایشان به بورس در اوج 89000 تایی شاخص و سپس نابودی بیش از 60% ی این سرمایه ها را خواستاریم و باجدیت پیگیری خواهیم کرد.

حق دادنی نیست ، گرفتنیست

هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در اصل توسط Sushiant پست شده است
        بهزاد خان صد در صد با حرف شما موافقم ....

ولی واقعیتش اینه که ما هم داریم به جایی اعتراض میبریم که خودمونم قبولش نداریم ...

نرخ 13 سنتی پترو ها رو کی تبدیل به قانون کرد ؟ مگر همین نمایندگان نبودن که به نرخ گاز 13 سنتی رای دادن و بازار رو داغون کردن ؟ چطور ما اینهمه سال خوراک 2.8 سنتی میدادیم هیچکی ام نفهمید !!!! یهو همه طرفدار شدن ؟؟؟؟ از اونروز کل حقوقی ها کشیدن کنار که پون نرخ گاز رو بگیرن هم این مردک صالح آبادی رو خلع کنن ....

همین آقاقای رسایی الان شده واسه ما احقاق گر حقوق ....!!! من به شخصه اصلا این آدم رو قبول ندارم ....

به هر حال ما داریم ازین آب گل آلود ماهی میگیریم و این خالی از لطف نیست ....

نه برای ما !!!! نه برای نمایندگان که کلی هم تبلیغه واسشون .....

خلاصه اینکه اینم یه کلاف سر در گمه که زوایای زیادی داره ....
        تک تک کلمات منطقی و معقول و سگ زرد برادر شغاله. کیست که این شارلاتان ها و بی عرضه ها را نشناسد؟ اما همین که این ها را بجون هم بیاندازیم کلی فایده داره و باعث می شه شاخص تا 57000 تکنیکالی سقوط نکنه و بیشتر از این بدبخت نشیم.دولت قبل جایی در کشور نبوده که آفتابه نگرفته باشه و این دولت هم برای جبران کسری ها و بدبختی های بجا مانده از قبل دست خود را آشکارا در جیب ملت کرده و با سرقت سرمایه های مردمی امورات خود را می گذراند.پس باید به هر شکل ممکن دست دزد را قطع کرد و اجازه نداد هر غلطی خواستند بکنند ولو مقطعی و کوتاه مدت باشد.

نظر

• haghighat123
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 77

در اصل توسط amirn پست شده است View Post
          راستی دوستان سایت سهام یاب تعداد بسیار ی کاربر بورسی دارد که بین همه سایت ها و فروم ها در کشور از همه بیشتر بازدید کننده از همه ی نقاط کشور دارد.من شماره ی هیچ کدام از نمایندگان را ندارم بی زحمت دوستان یا اینجا قرار دهند که من در سایت سهامیاب قرار دهم یا خودشان در سایت سهامیاب قرار دهند.
          سلام. همه شماره ها و آدرس ها در سایت بورکس موجود است.

نظر

• haghighat123
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 77

راستی دوستان سایت سهام یاب تعداد بسیار ی کاربر بورسی دارد که بین همه سایت ها و فروم ها در کشور از همه بیشتر بازدید کننده از همه ی نقاط کشور دارد.من شماره ی هیچ کدام از نمایندگان را ندارم بی زحمت دوستان یا اینجا قرار دهند که من در سایت سهامیاب قرار دهم یا خودشان در سایت سهامیاب قرار دهند.

09123954156 رسايي نماینده مجلس

لینک صفحه فیسبوک حسن روحانی : http://fa-ir.facebook.com/rouhani.ir

سپس در توئیت روحانی هم اعتراضتون مبنی برد عملكرد دولت نسبت به بورس رو بنویسید :

فقط این نیست :

تا اینجای کار فقط خود روحانی شنیده و اونهایی که به فیسبوک و توئیت ایشون مراجعه می کنن خواهند دید ولی باید از مجاری قانونی اعترض کنیم :

بدونید که نه روحانی ، نه مجلس ، نه هیچ کس دیگه ای تا زمانی که جمعیت ما را نبینن اقدامی نخواهند کرد:

ارسال شكایت از طریق سازمان بازرسی کل کشور :

به این آدرس برید و متن اعتراضیتون رو بنویسید و به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کنید " فكر کنید اگر امروز 1000 تا ارسال بشه چه خواهد شد "

در قسمت اول نوشته " نام دستگاهي كه از آن شكايت داريد " : سازمان بورس و اوراق بهادار در ردیف حرف " س " رو انتخاب کنید . بقیه هر جور دوست دارید انتخاب کنید ولی متنی که در دلتون هست رو بنویسید نیازی نیست یک متن خاص باشه

************************************************** *************************************

ارسال شكایت به رهبری :

البته نوشته شده به صورت کتبی ارسال بشه ولی وقتی حجم پیامها رو مشاهده کنند بیشک از کنارش نخواهند گذشت

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter

************************************************** ***********************************

ارسال شكایت به آقای ارسلان فتحی پور که رئیس کمسیون اقتصادی مجلس هستند

ارسال شكایت به آقای طیب نیا " ایمیل شخصی ایشون "

ايميل طيب نيا

taiebnia@ut.ac.ir

021-88910500 خبرگزاري فارس
            ابتدا عدد 1
            بعد اداره کل اقتصادي عدد 4
            آقاي سعيدي کيا . دبير بخش اقتصادي

دوستان به سایت bbc رفته و اعتراض کنین و اصلاع رسانی کنین

ارتباط با رئيس جمهور...........

با 111 تماس بگيريد..........

نامه به رهبر
            http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter

جهت ارتباط با مسئولین به یکی از لینک های زیر مراجعه فرمایید :

ریاست جمهوری

شماره تماس : 111

وزیر امور اقتصادی و دارایی :

شماره تماس : 39909

مجلس شورای اسلامی :

islamic@parliran.ir

دفتر مدير اداره کل روابط عمومي سازمان صداسيما 02122163091
            سازمان بازرسي کل کشور 61362056
            خبرگزاري تسنيم 42139240
            خبرگزاري فارس 88911934

نظر

• ali63
              عضو عادی
              • Mar 2014
              • 93

با سلام
              تا آقاي صالح آبادي هست روند روزهاي گذشته ادامه دارد! آقاي وزير اگر مي خواد از بازار همايت كنه بايد از چنين مديري حمايت نكنه!
              به اميد بازگشت بازار و به اميد موفقيت همه دوستان:.thumbsupsmileyanim

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

سخنرانی روحانی در ابان ....و اظهارات وزیر اقتصاد در مورد شکستن حباب و دستور عرضه به خصوصی سازی ..که نشان یک تبانی اشکار برای مهار نقدینگی و سو خت کردن ان بود را می توانید بفرستید و گرنه وزیر راحت میرود میگوید تقصیر ما نبود طبیعی بود ریخت تازه ما رشد....حباب را گرفتیم ....مقصرم مجلس بو ده با خوراک پتروها
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

نظر

• haghighat123
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 77

صالح آبادی : 09123088519- 09121895840
                  خواجه نصیر : 09122186723
                  قالیباف : 09121901278

نظر

• taze vared
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 173

در اصل توسط reza110 پست شده است View Post
                    سلام به همه دوستان
                    " خواهشا اين مطلب را بخوانيد و انتشار دهيد"

شايد بگوييد الان وقت اين حرفها نيست ولي من مي گويم اتفاقا برعكس وقت اين حرفها همين امروز است ، حالا که بعد مدتها چشمتان به رنگ سبز تابلو روشن شد.
                    خواهش مي کنم اين نوشته منو در تمام سايت هاي بورسي و فاروم ها و هرجايي که فعالان بورسي هستند نشر بديد ، در آدان تحليل ، سايت بورسي ، سيماي بورس سرمايه سازان و ... متاسفانه سايت بورسبازان فعلا خراب است ، من در تالار و بوركس خودم عضوم ، ولي عضويت جاهاي ديگر را ندارم ، دوستان زحمت بكشند در فيس بوک و ساير شبكه هاي اجتماعي نشر بدهيد ، خواهشا کمي زمان بگذاريد مطلبي که مي خواهم بگويم خيلي مهمه ...
                    دوستان ، سهامداران عزيز ، همكارن ، هم شغلان عزيز ، تو اين دو سه روزه که خودم را به در و ديوار زدم ، ياد يه ديالوگ به ياد ماندني از سريال لاست افتادم ، اونجا که جک شفرد با نااميدي گفت : " ما اينجا گير افتاديم "
                    باور بكنيد ما هم اينجا گير افتاديم ، از اين لحاظ گير افتاديم که کسي حرفمان و گفتارمان را نمي فهمد ، اصلا خيلي ها نمي دانند بورس چيست ؟
                    باور بكنيد اين دو سه روزه نياز به "سنديكا" را با تمام وجود حس کردم ، ما نياز به يک سنديكا با تشكيلاتي فيزيكي داريم ، يک نشريه ، يک سايت و يک تشكيلات منظم ، نباشه همين آش هست و همين کاسه ...
                    همه صنوف دارند ، از گاودار و کاميون دار و کشاورز ، تا مهندس و وكيل و دكتر ...
                    اصلا ما رو صنف به حساب نمي آرن ، تا صاحب تشكلات نباشيم به حساب نخواهيم اومد ، ديده نخواهيم شد ، ديده نمي شويم که آقايان جلسه مي ذارن راجع به بازاري تصميم مي گيرند که ما بيشترين آسيب را توش ديده ايم ولي نماينده اي تو جلسات از ماها دعوت نمي شه.
                    ضرورت سنديكا را الان يک ساله به همه گوشزد مي کنم ، در نمايشگاه از مديرتالار بورس خواستم ، همانند کاري که در امر ممنوعيت تسه ها کرد ، اينجا هم بكنه تا بتونيم بريم به سمت تشكيل سنديكا ، من هنوز منتظر اقدام تالار بورسم .
                    بگذاريد اتفاقات اين چند روز را برايتان بازگو کنم ، شايد شما هم با من هم عقيده شديد :
                    داستان از اولين نامه سرگشاده اي که نوشتم شروع شد( همون نامه اي که روي سايت جهان و يكي دو سايت ديگر و روزنامه وطن امروز رفت ، معروف شد به نامه شش ميليون سهامدار ...) ، نامه را در فيس بوک و تالار بورس گذاشتم و همزمان براي خيلي از سايت هاي معروف فرستادم ، با يكي دو سايت حامي دولت هم تماس گرفتم ، فرارو ، انتخاب ، آفتاب ، باور بكنيد هر چي اصرار کردم ، انگار نه انگار ، به يكي شون گفتم : اتفاقا اگر مثل من طرفدار دولتي بايد چاپ کني ، چون اين موضوع مي تواند خيلي به ضرر دولت تمام بشوم ، يكي شون آخر سر گفت بررسي مي کنيم... بعدش برداشت و نوشت " تعديل شاخص هاي بورس بعد از صعود چشمگير سال قبل" ، يعني نوعي توجيه ريزش ها ، |"انتخاب" هم همون را بازنشر داد ...
                    دست عزيزي از بچه هاي تالار ، که اگر خودش خواست معرفي کنه اسمش رو، زحمت کشيد و داد "برق نيوز" و" جهان نيوز" چاپ کردند که واقعا دستش درد نكنه ، خوب انعكاس يافت و امروز هم رفت رو صفحه اول وطن امروز ...
                    در فيس بوک هم دوستان زحمت کشيدند و نامه ها رو شير کردند و در صفحه دكتر روحاني ، آقاي ظريف ، و آقاي جهانگيري ارسال شد .
                    هم نامه اول ، هم نامه دوم و هم نامه سوم در فيس بوک دست به دست چرخيد ولي کم بود ، چون رسانه واحد نداريم ...
                    يه صفحه در فيس بوک زديم که از اون هم استقبال آنچناني نشد ...
                    دليلش فقط به خاطر اينه که جزيره اي عمل شد ، واحد نيستيم ، هر کسي به سياق خودش رفت جلو ...

بريم سراغ نمايندگان مجلس:
                    با آنكه اصلا دل خوشي از رفتارشون با بازار سرمايه نداشتم ولي به سه نفر از منصف هاشون زنگ زدم ، باور بكنيد اصلا شناخت و اطلاعاتي از بازار نداشتند ، ديدگاه خوبي هم نسبت به بورس نداشتن ، از ريزش ها خبر نداشتند ، با يكي از نمايندگان که قبلا در دانشگاه همكار بوديم ، قرار ملاقاتي گذاشتم تا برخي آمارها را برايشان توضيح دهم تا در جلسه با وزير دستشان خالي نباشد .
                    و مجبورا با آقاي قاضي پور هم امروز از طريق يكي از دوستان هماهنگ کردم تا وقتي اومد اروميه برويم ديدنش و بهش بگيم چه خبره ، گفتم مجبورا دليل دارم ، اگر قراره يكي تو مجلس حرف بزنه بايد با منطق و دليل خوسته هاي برحق ما رو منتقل کنه

دوستان ما دنبال اين نيستيم که دولت بياد و بازار را ببره بالا ، ما مي خواهيم دولت زحمت کشيده و دليل دخالت در بازارش رو بگه ، بازار چه بشه 90000 ، چه بشه 50000 ما اين حق رو داريم سوال کنيم.

الان هم خواهشم اينه تيمي تشكيل بشه و در چند بعد مستندات علمي و مدون تنظيک کنيم بديم دست کسايي که مي خوان سوال کنن يا دنبال کارند ،والا اين آقاي وزير مي ره مجلس و يه آمارهايي تحويل مي ده و خلاص و مچمون مي خوابه

پيشنهاد مي کنم ، بيايم و مستنداتي در مورد اين موارد تهيه کنيم
                    1- دعوت گسترده و هدفدار دولتي ها از مردم به بورس
                    2- مستندات فروش سهام توسط دولت در اوج را بگذاريم کنار اين
                    3- اقرار به دخالت آقاي طيب نيا با مستندات کامل
                    4- دستكاري در روند شاخص با کد به کد کردن برخي سهام شاخص ساز
                    5- افشاي فرمول غلط شاخص
                    6- مستندات اعلام تزريق 5000 ميليارد و عدم انجامش
                    7- فساد موجود در سازمان
                    8- دستكاري در گزارش ها
                    9- نشت اطلاعات شركت ها
                    10- فايل هايي که آقاي نيما آزادي تهيه کرده اند
                    11- و ساير مشكلات و ابهاماتي که دوستان در نظر دارند
                    اينها رو يک فايل و يک سند کامل بكنيم و بديم دست سايت ها و مجلسي ها و رسانه ها
                    حيفه اين حركتي که شروع شده با دعواهاي چپ و راست و بازي ها و لفاظي هاي سياسي عقيم بمونه
                    يه کار شيک و علمي تهيه کنيم و بريم جلو
                    دركنار اين بحث تاسيس سنديكا رو هم با تعيين افرادي به عنوان نماينده و تهيه طومارهايي دنبال کنيم
                    از همه دوستان دعوت مي کنم منسجم و با يک قالب واحد عمل کنيم .
                    متن هر سه نامه و همچنين آدرس صفحه فيس بوک را در تاپيكي به نام " نامه به رييس جمهور" گذاشته ام

يک بار ديگر تقاضا مي کنم ، استدعا مي کنم ، قدرت خودتان و قدرت رسانه هاي اجتماعي را دست کم نگيريد
                    ما دنبال حقي قانوني هستيم ، متمدنانه ، بدون فحش ، بدون خاله زنک بازي ، بريم جلو به نتيجه مي رسيم ، نتونيم منسجم بشيم اين حركتي که امروز کرده ايم به ضررمان خواهد شد.
                    مبادا با دو روز مثبت همه راضي بشوند و کنار بكشند ،بازار نياز به شفافيت دارد ، مي خواهيد بمانيد ، نبايد پا پس بكشيد
                    يا حق
                    مرتضي عباداله وند(گنگ خواب ديده)

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

یکی از دوستان من با حسینی بای خبرنگار صدا و سیما و 20:30 صحبت کرده میگه برخوردش خوب بوده اما گفته سوژه خبری برای 20:30 رو من تعیین نمیکنم، تهیه کننده سوژه رو میده من خبر تهیه میکنم.

با اینحال اگه دوستان سعی کنن به ایشونم پیامک بزنن شاید بتونه اونها رو مجاب کنه برای تهیه خبر مردمی راجع به بورس و گفته اگه سوژه تعیین بشه یک روز میاد جلوی ساختمان بورس تا حرفهای سهامداران رو بشنوه.

همه دوستان سعی کنن پیامک بزنن : 09121485091

برای مجله خبری ساعت 7 هم میشه از طریق وبسایتشون پیغام گذاشت

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

پون اول مهیا شد .......

بازگشت اقبال به گروه پتروشیمی در پی انتشار خبر کاهش هزینه گاز مصرفی آنها...

شبندر از بیشترین تاثیر منفی به بیشترین تاثیر مثبت در شاخص...

در معاملات امروز اکثر شرکت‌های خودرویی با صف خرید همراه شدند و به
                        دنبال آن بزرگترین هلدینگ تأمین اجتماعی (تاپیکو) نیز با صف خرید همراه شده است....

روحانی: من قول می‌دهم که کاسه تحریم شکسته شده است/در مذاکرات می‌دانیم که چه می‌کنیم...

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                          پون اول مهیا شد .......

بازگشت اقبال به گروه پتروشیمی در پی انتشار خبر کاهش هزینه گاز مصرفی آنها...

شبندر از بیشترین تاثیر منفی به بیشترین تاثیر مثبت در شاخص...

در معاملات امروز اکثر شرکت‌های خودرویی با صف خرید همراه شدند و به
                          دنبال آن بزرگترین هلدینگ تأمین اجتماعی (تاپیکو) نیز با صف خرید همراه شده است....

روحانی: من قول می‌دهم که کاسه تحریم شکسته شده است/در مذاکرات می‌دانیم که چه می‌کنیم...

کاش بشه این اعتراضاتمون منجر به تشکیل یک صنف بشه ....

نظر

• محمد یزدی
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 948

برای بوجود اومدن صنف باید درخواست ها به نماینده ها و دولت زیاد بشه مطمئنا بی تاثیر نخواهد بود
                            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• mahdi20
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 398

لطفا مسئله احياءنمودن كانون سهامداران حقيقي وانتقادات خودتون ازعملكرد بورس ووزير اقتصادرابه شماره هاي زير پيامك كنيد
                              علی لاریجانی 09121483006
                              رسایی09123954156
                              مرندی09121163968
                              حداد عادل09391997399
                              نوباوه09121096553
                              نبویان09127584450
                              مهدی کوچک زاده09121208692
                              نادران09122965082
                              توکلی09121273532
                              زاکانی09123209886

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

***سال های 84 تا 92 دیگر تکرار نمی شود

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود همچنین گفت: والله، بلا و تلا سال های 84 تا 92 گذشت و دیگر تکرار نمی شود.

این سخنان رییس جمهوری با تشویق حاضرین همراه شد. روحانی ادامه داد: دولت یازدهم خود را خادم مردم می داند و هیچ تصمیم فردی بدون مشورت و شور اتخاذ نمی کند و آن هم با شوراهای چندباره؛ و اگر تصمیمی را اعلام می کند و اشتباه بود، برای آنهایی که دولت را نقد کنند و فریاد بکشند که دولت اشتباه کرده است ما احترام و تواضع کرده و دست آنها را می بوسیم.

***راه و روش بانک ها باید اصلاح شود

رییس شورای عالی اقتصاد اظهار داشت: بازار سرمایه باید وارد عمل شود، بنگاه های بزرگ باید به سرمایه ها تکیه کنند و بانک های ما باید قدم به قدم دست از بنگاه داری بردارند، بانک ها باید امانت دار باشند و واسطه بنگاه های اقتصادی باشند.

روحانی با تاکید بر اینکه «می خواهم بگویم راه و روش بانک ها باید اصلاح شود»، تصریح کرد: بازار سرمایه ما باید فعال تر شود البته ما زمینه برای جذب سرمایه خارجی فراهم خواهیم کرد چرا که سرمایه داخلی برای همه طرح های پیش رو کافی نیست.

رییس جمهوری گفت: از ایرانی های که آن سوی آب هستند و سرمایه های خود را در کشورهای دیگر هزینه کرده اند، دعوت می کنیم برای سرمایه گذاری به ایران بیایند. ما آنچه که لازم است تهیه می کنیم،البته شما هم باید بخواهید.

روحانی افزود: آنچه در مسیر رشد صنعت لازم است دولت تصویب خواهد کرد و به صورت لایحه تقدیم خواهد شد.

رییس قوه مجریه تاکید کرد: امروز هیچ اختلاف نظری بین قوه قضاییه، دولت و مجلس در سیاست های چشم انداز 20 ساله، اقتصاد مقاومتی و برای هدف متعالی ما که شکستن رکود، ایجاد رونق و صنعتی کردن کشور است، وجود ندارد.

رییس جمهوری همچنین بر لزوم صنعتی شدن تاکید کرد و گفت:حتی برای اینکه آب را به باغستان ها برسانیم، باید صنعتی شویم،صنعت باید همه جا را فرا بگیرد و کشور، کشوری صنعتی شود.

روحانی افزود: این کار را به حول و قوه الهی با دست های پرتوان شما با بازوان پرتوان شما به ویژه مدیرانی که با سابقه هستند از سوابق و مدیریت آنها می توانیم استفاده کنیم. از آنهایی که سرمایه گذاری کرده اند وسرمایه گذاری خواهند کرد و از کارآفرینان باید استفاده شود.

***رشد ما در سال 93 باید مثبت شود

رییس شورای عالی اقتصاد تاکید کرد: ما نیاز به توسعه و رشد داریم.امسال یعنی سال 93 باید رشد ما مثبت شود. سال گذشته رشد ما مثبت نبوده است، سال قبل از آن (91) هم که همگی می دانید چه خبر بوده است. ما می گفتیم منفی 5.8 اما اخیرا بانک مرکزی با محاسبات دقیق گفته رشد کشور منفی 6.8 بوده است.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: آن رشد منفی با آن تورم سال 91، سال 92 هم که در حال حرکت بوده ایم، انشاء الله سال 93 رشد ما مثبت خواهد بود و در مسیر رونق حرکت خواهیم کرد
                                .................................................. .................................................. ..........................
                                با توجه به صحبتهاي امروز اقاي رييس جمهور احتمالا ايشان از اوضاع بازار سرمايه اطلاع ندارند و اگر نامه هاي سهامداران به ايشان برسد حتما ترتيب اثر خواهند داد و باعث و بانيان خرابي و تخريب بازار سرمايه را اصلاح خواهند کرد.
                                توکل برخدا

نظر

در حال کار...
                                X