""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ehsanksh
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 179

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
    اجازه دهید بنده مطلبی را که تقریبا ایمان بهش دارم با یک مثال بیان کنم واین وافعیت است آدم عاقل خودش را با واقعیت تطبیق دهد بهتر است که بخواهد واقعیت را( در رویا )با خود تطبیق دهد

بنظر شما بازار سرمایه قدیمی تر با افرادبیشتر است یا کل بازارهای ایران منهای بازار سرمایه؟

خوب معلوم است کل بازارهای ایران چقدر جمعیت وچقدر قدمت وچه اندازه سرمایه نهان و آشکار دارد

حدودا نزدیک به 3سال پیش در دوران آقای احمدی نژاد بحث مالیات بر ارزش افزوده 2درصدی مطرح و اندکی اجراء شد

تقریبا تمام بازارهای کشور اعتراض کردند و بخش بزرگی از بازار ها اعتصاب نمودند

دقیقا یادمه آقای حسین شریعتمداری (مدیر کیهان) درست این جمله را گفت :
    اگر تمام بازارهای کشور هم ببندد هیچ اتفاقی نمی افتد

حالا بعد از 3سال مالیات بر ارزش افزوده 8درصد

یک ماه پیش باز صنف طلا و آهن اعتصاب نمودند با چه وحدتی نزدیک به یک ماه
    چی شد؟؟؟

بقیه اش را خودتون بخونید
    با سلام باور بفرمایید اصلا بحث افت قیمت سهام نیست بلاخره همه کسانی که میان در بورس ریسک اون رو هم می پذیرن اما بحث بر سر کلاهی که روحانی و صالح ابادی و طیب نیا سر ما گذاشتن
    فکر نمی کنم هیچ جای دنیا سابقه داشته باشه که دولت سر ملت خودشو اینجوری کلاهه بزاره دقیقا کاری با ما کردن که شرکتهای سرمایه گذاری وقتی می خوان کلاهبرداری کنن انجام میدن البته کلاه برداری اینها سابقه داره حیف که حافظه ما خیلی ضعیفه با همین کلاه برداری انقلاب کردن چه وعده هایی که به مردم ندادن با همین کلاه برداری 8 سال جونای مردم رو فرستادن جلوی توپ و تانک که می خوایم کربلا رو ازاد کنیم اخرش امریکا کربلا رو ازاد کرد با همین کلاه برداری مردم رو اوردن پای صندوق رای خداییش خیلی پست و بی شرفن تمام این پستی و بی شرفیشون رو هم به نام دین انجام میدن و همینه که که دیگه اسم دین و خدا و پیغمبر برا مردم تهوع اور شده یقین دارم بزودی دست قهر ملت گلوی این ها رو خواهد فشرد و انتقام 35 سال دروغ و ریا و کثافت کاری رو ازشون خواهد گرفت .

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      ناظر شما در مورد این بانمک! اقدام میکنی یا من خودم اقدام کنم؟
      ببین عزیزم حالا که متوجه سوالای قبلیم نشدی من یه جور دیگه میپرسم. من هنوز متوجه نشدم فلسفه این اعتراضتون چیه؟

شما میگید اعتراضتون به این هست که چرا تو اوج شاخص مردم دعوت به بورس شدن و بعد سرمایه هاشون به باد رفت و این رو تقصیر دولت میدونید که به بورس دعوتشون کرد.

شما این دو تا سوال من رو جواب بدین اول:

1- آیا قیمتها در دی ماه 92 حبابی شده بود یا نه؟

اگر جواب آره هست پس دیگه داد و بیداد نداره و باید میریخت و اگر خیر هست برای من هم ثابت کنید بازار حبابی نبوده تا سوالم حل بشه.

2- آیا کسانی که در اواخر رشد بازار وارد بورس شدن از شرایط این بازار آگاهی داشتن و با اطلاعات کامل اومده بودن یا نه فقط یه چیزی شنیده بودن و بدون تحقیق سهم خریدن؟ (یعنی همه ملت فردای روز دعوت دولت پولا رو آوردن تو بورس؟ چند نفر بودن این تعداد؟)

(چون کسایی که از پارسال تو بازارن احتمالا هنوز باید لااقل تو سود بالای 100% باشن)

جواب این دو تا سوال مشخص می کنه دولت مقصر بوده یا نه.

نظر

• shirmard
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 106

در اصل توسط shirmard پست شده است View Post
        علی معلم:

با سلام ...

انگار دوباره 2 روز بازار سبز شد همه فراموش کردند که قرار بود بریم بورس ..قرار بود سندیکا بزنیم .. قرار بود اتاق بزنیم .. قرار بود طیب نیا رو آتیش بزنیم .. قرار بود صالح آبادی رو با دار و دسته اش برکنار بکنیم .. قرار بود نماینده های مجلس رو راه بندازیم ... قرار بود یکی خودشو آتیش بزنه .. قرار بود شاخص رو عوض کنیم ... قرار بود تجمع کنیم جلوی تالار حافظ ..
        اون همه شماره تلفن محرمانه پیدا کردیم ..
        اون همه سایت پیدا کردیم ...
        اون همه رایزنی کردیم ..
        اون همه قول و قرار گذاشتیم ...

به قول یه بنده خدایی (((( قول و قرارهای این روزا مثل چوب خشک میمونه ... زودی میشکنه ))))

تورو خدا نذارید این بانیان ضررهای هنگفت اینجوری از چنگمون فرار کنند ...

قیمت برخی سهام ها خیلی بیاد بالا 15 درصد ...

باز باید پول بک بزنه و باز ریزش و باز لمس قیمتهای قبلی و باز صبر و باز زیان و باز .........

یادتون باشه ما فقط 50 درصد افت قیمت داشتیم ...

اگه با 20 درصد سود بانکی حساب کنیم میشه حدود 70 درصد ...

الان 15 درصد میارنش بالا تا اتحاد ماها رو برای روز یک شنبه و سه شنبه که توی مجلس قراره بررسی بشه بشکنند ...

چند روز بعدش که همه چی آروم شد همین 15 درصد رو هم ازمون میگیرن و تلافی میکنند باهامون .....

بازم میگم ..

وقتی یک مار رو زیر پاتون گیر انداختین ، سریع باید با سنگ بزنین سر مار رو له کنین ...

وگرنه تاوان سختی خواهید داد ...

الان موقع له کردن سر مارهای بورسه ...

خواهشا نذارین فرار کنند ....

بزودی دوباره از جایی دیگه نیش میزنن ...

نه افکار سازمانی ها و رانت ها و دزدی ها کم شده و نه حقوقی ها عوض شدن و نه دیدگاه بالا دستی ها نسبت به کاهش تورم از جیب سهامدارا ...

فقط سکوت کردن تا دوباره ما ثابت کنیم 70 درصد کاهش قیمت رو با 15 درصد افزایش چجوری جبران میکنیم و همه چی یادمون میره و .....

آخه اونا سالهاست ما سهامداران بورس تهران رو به خوبی میشناسند

گفتم که با دو روز مثبت نباید خیلی چیزها فراموش بشه

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

باز هم فارس فارس فارس !!!!!!

فارس شده سلاحی برای کنترل شاخص

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            ببین عزیزم حالا که متوجه سوالای قبلیم نشدی من یه جور دیگه میپرسم. من هنوز متوجه نشدم فلسفه این اعتراضتون چیه؟

شما میگید اعتراضتون به این هست که چرا تو اوج شاخص مردم دعوت به بورس شدن و بعد سرمایه هاشون به باد رفت و این رو تقصیر دولت میدونید که به بورس دعوتشون کرد.

شما این دو تا سوال من رو جواب بدین اول:

1- آیا قیمتها در دی ماه 92 حبابی شده بود یا نه؟

اگر جواب آره هست پس دیگه داد و بیداد نداره و باید میریخت و اگر خیر هست برای من هم ثابت کنید بازار حبابی نبوده تا سوالم حل بشه.

2- آیا کسانی که در اواخر رشد بازار وارد بورس شدن از شرایط این بازار آگاهی داشتن و با اطلاعات کامل اومده بودن یا نه فقط یه چیزی شنیده بودن و بدون تحقیق سهم خریدن؟ (یعنی همه ملت فردای روز دعوت دولت پولا رو آوردن تو بورس؟ چند نفر بودن این تعداد؟)

(چون کسایی که از پارسال تو بازارن احتمالا هنوز باید لااقل تو سود بالای 100% باشن)

جواب این دو تا سوال مشخص می کنه دولت مقصر بوده یا نه.
            دوست عزیز شما این را جواب بده تا جواب سوال خودت را هم بگیری :
            سه روز گذشته بازار مثبت بوده و بعضا قفل، ایا این کار بازار بوده یا عکس العمل سازمان و وزیر اقتصاد به جو؟!
            نگو کار بازار بوده که ...
            عکس العمل سازمان بوده
            همین سازمان امروز تصمیم دیگری گرفت (نگو که رسیدیم به مقاومت شاخص. اگر فارس نبود و با جو گروه خودرو کماکان بازار صعودی بود)
            همین بازی دو خط بالا چند ماه قبل از ریزش توسط همین دولت اجرا شد
            (که الان شما می گویید حباب داشته . . . خوب چرا این بازی را کردی)
            و بعدشم ترمز کشیدن
            (دیگه میخواهی تو خیابون سوار زن مردم شون . . . )
            در این ترمز کشیدن هم هی وعده و عید که 55 تاش لیست شده

ادرس هایی که شما می دهید شاید درست باشد ولی انجایی که معترضین می خواهند بروند نیست
            .
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
              سه روز گذشته بازار مثبت بوده و بعضا قفل، ایا این کار بازار بوده یا عکس العمل سازمان و وزیر اقتصاد به جو؟!
              عکس العمل سازمان بوده
              همین سازمان امروز تصمیم دیگری گرفت (نگو که رسیدیم به مقاومت شاخص. اگر فارس نبود و با جو گروه خودرو کماکان بازار صعودی بود)
              و بعدشم ترمز کشیدن

ادرس هایی که شما می دهید شاید درست باشد ولی انجایی که معترضین می خواهند بروند نیست
              .
              بی خیال این شخص بشید

این هرچیم بگید متوجه!!! نمیشه

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

عکس العمل سازمان بوده
                و بعدشم ترمز کشیدن

.
                ممنون از شما. ولی این جواب سوالات من نبود. همونطور که میدونید اون بنده خدایی که سوال رو با سوال جواب میداد دیگه رفته.

ولی برای اینکه سوالتون بدون جواب نمونه عرض می کنم که هرگونه دخالت و دستکاری و سیخ کردن بازار نتایج بسیار بدتر و غم انگیزتری داره که با کندل های امروز سهمای بازار نتیجش رو بهتر میبینیم.

بهترین لطفی که سازمان این چند ماه کرد ایجاد فرصت خروج برای آماتورها و ترسوها بود.

چرا کسی مصاحبه ای از خواجه نصیر نمیذاره که تو دی گفته بود سرمایه گذارا پولاشون رو تو سهمای کوچک و با نقدشوندگی پایین نبرن. (وقتی سهمای بزرگ جون بالارفتن نداشتن و کمباین سازی شده بود 400 تومن! :) )

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

بی خیال این شخص بشید

این هرچیم بگید متوجه!!! نمیشه
                  اگر جناب ناظر صلاح میدونن با توهین های ایشون هم برخورد کنن. بنده هم توهین بلدم ولی هر کس شانی داره که خودش مسئولشه.

من سوال پرسیدم. یا جوابها رو میدونید یا نمیدونید.
                  آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/07/06, 11:19.

نظر

• علی بابا
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 972

ممنون از شما. ولی این جواب سوالات من نبود. همونطور که میدونید اون بنده خدایی که سوال رو با سوال جواب میداد دیگه رفته.

ولی برای اینکه سوالتون بدون جواب نمونه عرض می کنم که هرگونه دخالت و دستکاری و سیخ کردن بازار نتایج بسیار بدتر و غم انگیزتری داره که با کندل های امروز سهمای بازار نتیجش رو بهتر میبینیم.

بهترین لطفی که سازمان این چند ماه کرد ایجاد فرصت خروج برای آماتورها و ترسوها بود.

چرا کسی مصاحبه ای از خواجه نصیر نمیذاره که تو دی گفته بود سرمایه گذارا پولاشون رو تو سهمای کوچک و با نقدشوندگی پایین نبرن. (وقتی سهمای بزرگ جون بالارفتن نداشتن و کمباین سازی شده بود 400 تومن! :) )

تحت هر شرایطی برای پیشرفت
                    اگر متوجه خودمون باشیم
                    و اشکال را از خودمون بدانیم
                    برنده هستیم
                    (شکی در این نیست)
                    ولی شما با دولت و نایب مردم طرفی و به معنی واقعی خیانت کرده
                    فکر کنم شما از دوربین چند خط اول نگاه می کنی و معترضین از دوربین خیانتی که دولت کرده
                    هر دو درست است و برنده کسی که از هردوش درس بگیرد
                    ولی اینجا و این تاپیک برای دوربین دوم درست شده.

در بازارهای سنتی شما وقتی می روی بازار برای خرید یک کت زمستانی مغازه اول می روی یک قیمت ... مغازه دوم یک قیمت ... بالاخره خسته شده و مغازه سوم می خری
                    همون روز یا روزهای بعد یا مکانهای دیگر همون کت زمستانی را جایی می بینی و از روی کنجکاوری قیمت می گیری می بینی حتی شده تا 50% ارزونتر قیمت شما !!!

این کلاهبرداری یا ... در دنیای آیتی حل می شود و چون رقابت زیاده و انلاین ... همه سایت ها مجبورن یک نواخت باشند

کلاهی که دولت بر سر ملت گذاشته از نوع بازار سنتی بود
                    و توقع موجود ایجاد بازار شفاف مثل دنیای آیتی است

دوتا موضوع جدا از همه هستند و دوست عزیز بیشتر از این سعی در گناهکار بودن سهامدار جزء و تبرعه دولت نکن(هر چند ممکنه هدفت خیر باشد)

سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

تحت هر شرایطی برای پیشرفت
                      اگر متوجه خودمون باشیم
                      و اشکال را از خودمون بدانیم
                      برنده هستیم
                      (شکی در این نیست)
                      ولی شما با دولت و نایب مردم طرفی و به معنی واقعی خیانت کرده
                      فکر کنم شما از دوربین چند خط اول نگاه می کنی و معترضین از دوربین خیانتی که دولت کرده
                      هر دو درست است و برنده کسی که از هردوش درس بگیرد
                      ولی اینجا و این تاپیک برای دوربین دوم درست شده.

در بازارهای سنتی شما وقتی می روی بازار برای خرید یک کت زمستانی مغازه اول می روی یک قیمت ... مغازه دوم یک قیمت ... بالاخره خسته شده و مغازه سوم می خری
                      همون روز یا روزهای بعد یا مکانهای دیگر همون کت زمستانی را جایی می بینی و از روی کنجکاوری قیمت می گیری می بینی حتی شده تا 50% ارزونتر قیمت شما !!!

این کلاهبرداری یا ... در دنیای آیتی حل می شود و چون رقابت زیاده و انلاین ... همه سایت ها مجبورن یک نواخت باشند

کلاهی که دولت بر سر ملت گذاشته از نوع بازار سنتی بود
                      و توقع موجود ایجاد بازار شفاف مثل دنیای آیتی است

دوتا موضوع جدا از همه هستند و دوست عزیز بیشتر از این سعی در گناهکار بودن سهامدار جزء و تبرعه دولت نکن(هر چند ممکنه هدفت خیر باشد)

ببینید بحث من موضوع اعتراض بود. بله این بازار خیلی خرابکاریا توش میشه و شاید بعضی از مسئولینش جایگاهشون اینجا نباید باشه. هدف من هم تبرئه هیچکس نیست و دیدن حقیقته.

من واقعا نمیفهمم دولت چه خیانتی کرده. اختیار مالش رو داشته و وقتی شوق و ذوق ملت در خرید سهام رو دیده شیرفلکه رو باز کرده و ملت رو از سهم سیراب /:.smilingsmiley.:/

(ضمنا این که بورس رو با یه بازار سنتی مقایسه کردید برام عجیب بود هر چند اون بازارها هم دیگه چندان اینطور اختلاف قیمتا توشون وجود نداره.)

همون اوج بازار که حقوقیا شدیدا فروشنده بودن برای چی بود؟ آیا تحلیلگرای مالی که اونا دارن بهتر میفهمیدن یا چهارتا آیدی تو این فروما که معلوم نیست رزومشون چیه و درباره همه چی از تعداد سانتریفیوژهای ایران و مذاکرات هسته ای و امواج الیوت و .... اظهار فضل می کنن و صدهزار تا تشکر هم میخورن؟ (با احترام به همه تحلیلگرای کاردرست فروم)

حقیقت اینه که رشد بازار با واقعیت های اقتصادی همخوانی نداشت و متاسفانه تازه واردین ناآگاه تاوانش رو دادن. دقیقا مثل ده سال پیش.....

( دوستان لطفا اول جواب سوالات قبلی بنده رو بدن تا بحث حاشیه نره)
                      آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/07/06, 12:31.

نظر

• قاتل بروسلی
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 684

به نقل از سایت تالار بورس
                        http://forum.talarebourse.com/f14/t44915-2465.html

وعده ما روز سه شنبه ساعت 9 صبح جلوی مجلس شورای اسلامی - خیابان بهارستان

اطلاع رسانی کنید.

میدونم دل و دماغی واستون نمونده ولی بدونید زمانیکه به هدف نزدیک میشید از رسیدن به هدف منصرف می شید.
                        روز سه شنبه قراره وزیر اقتصاد و شاخص آبادی احضار شوند به مجلس جهت پاسخگویی به نمایندگان.
                        روز سه شنبه با حضور در بهارستان اعتراض مسالمت آمیز خودمون رو به وزیر اقتصاد و صالح آبادی که با رنگ کردن شاخص و باز کردن هلدینگ فارس با نوسان قیمت مثبت در روز قبل امروز این بازار رو به سرما خراب کرد برسونیم.
                        اینجوری نماینده ها هم بهتر میتونند بهشون فشار بیارند.

وعده ما روز سه شنبه ساعت 9 صبح جلوی مجلس شورای اسلامی - خیابان بهارستان

اطلاع رسانی کنید.
                        کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                        ندایی آمد که :
                        او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

ببینید بحث من موضوع اعتراض بود. بله این بازار خیلی خرابکاریا توش میشه و شاید بعضی از مسئولینش جایگاهشون اینجا نباید باشه. هدف من هم تبرئه هیچکس نیست و دیدن حقیقته.

من واقعا نمیفهمم دولت چه خیانتی کرده. اختیار مالش رو داشته و وقتی شوق و ذوق ملت در خرید سهام رو دیده شیرفلکه رو باز کرده و ملت رو از سهم سیراب /:.smilingsmiley.:/

(ضمنا این که بورس رو با یه بازار سنتی مقایسه کردید برام عجیب بود هر چند اون بازارها هم دیگه چندان اینطور اختلاف قیمتا توشون وجود نداره.)

همون اوج بازار که حقوقیا شدیدا فروشنده بودن برای چی بود؟ آیا تحلیلگرای مالی که اونا دارن بهتر میفهمیدن یا چهارتا آیدی تو این فروما که معلوم نیست رزومشون چیه و درباره همه چی از تعداد سانتریفیوژهای ایران و مذاکرات هسته ای و امواج الیوت و .... اظهار فضل می کنن و صدهزار تا تشکر هم میخورن؟ (با احترام به همه تحلیلگرای کاردرست فروم)

حقیقت اینه که رشد بازار با واقعیت های اقتصادی همخوانی نداشت و متاسفانه تازه واردین ناآگاه تاوانش رو دادن. دقیقا مثل ده سال پیش.....

( دوستان لطفا اول جواب سوالات قبلی بنده رو بدن تا بحث حاشیه نره)
                          دوست عزیز شما در مقام اقای نوبخت و امثالهم حرف می زنی !!!
                          دولت دوست داشته ؟!
                          منم دوست دارم هر دختری تو خیابون دیدم بغل کنم /:.tonguesmiley:./

شما دولت را یک حقوقی می بینی که انداخته و رفته
                          ولی دولت باید پاسخ گو باشد وایضا خادم مردم

یه چیزی بگویم و تمام :
                          اجتماع و مردم را نمی شود از بالا و جداگانه بهش نگاه کرد
                          شما اگر همه چیز داشته باشی بچه ات باید با بقیه بچه در اجتماع زندگی کند
                          و زمانی راحت هستی که اجتماع و مردم اصلاح و درست باشد
                          وگرنه تمام امکانات شما نمی تواند جلوی اسیب را بگیرد

مردی که دیده نشون و اسیب خورده باشند ، خواه نا خواه اسیب خواهند رساند
                          اگر دولت به مردم اسیب برسانند مردم هم در انتخابات های بعدی ، در محل کار وبیت المال، در رفتار خانواده و ... جبران و یا اسیب خواهند رساند
                          پس نگو دولت دوست داشته
                          همه سوار یک کشتی هستیم

سوال شما هم اینه که ایا حباب بوده ؟ و جواب اینه کی درستش کرده؟
                          مالیات می دهیم که سازمان بورس داشته باشیم
                          در خلق حباب سواره
                          در ترکوندن ان مشوق ماندن!

سالم باشی

نظر

• مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

سلام و عرض ادب

از فرد کارکشته ای مثل شما انتظار همچین حرفی رو نداشتم

تنها میتونم سکوت کنم

فقط اینو یادآوری کنم مجلسو دولت جفتشونم سروته یه کرباسن!

هدف ما اطلاع رسانی عمومیه که در روند نزولی شاخص جه کسانی سیگنالهای غلط به سهامدار حقیقی و بازار میدادن
                            جناب پناهی
                            اولا اعتراضات جنابعالی برای بنده اصلا مورد قبول نیست به این دلیل که.....
                            بنده جنابعالی را یک تکنیکالیست میدانم .... در مسلک تکنیکال کارها بخشی وجود دارد بعنوان حد ضرر ....
                            بنابراین شما نباید ضرر آنچنانی و دور از انتظار داده باشید....

دوما...اعتراض به دولتی که وارث سنگین ترین خرابکاری تاریخ بشر در دولت قبل بوده رو نمیشه شماتت کرد
                            چرا چون در جهت بهبود اصلاح سیستم کشور هم داره اقدام میکنه هم خوشبختانه موفق بوده.....

بنابراین جنجال اخیر فقط یک بازی سیاسی است خصوصا از طرف ویژه خواران و جبهه پایداری و ا.ن و حامیانش...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

دوست عزیز شما در مقام اقای نوبخت و امثالهم حرف می زنی !!!
                              دولت دوست داشته ؟!
                              ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:.tonguesmiley:./

شما دولت را یک حقوقی می بینی که انداخته و رفته
                              ولی دولت باید پاسخ گو باشد وایضا خادم مردم

یه چیزی بگویم و تمام :
                              اجتماع و مردم را نمی شود از بالا و جداگانه بهش نگاه کرد
                              شما اگر همه چیز داشته باشی بچه ات باید با بقیه بچه در اجتماع زندگی کند
                              و زمانی راحت هستی که اجتماع و مردم اصلاح و درست باشد
                              وگرنه تمام امکانات شما نمی تواند جلوی اسیب را بگیرد

مردی که دیده نشون و اسیب خورده باشند ، خواه نا خواه اسیب خواهند رساند
                              اگر دولت به مردم اسیب برسانند مردم هم در انتخابات های بعدی ، در محل کار وبیت المال، در رفتار خانواده و ... جبران و یا اسیب خواهند رساند
                              پس نگو دولت دوست داشته
                              همه سوار یک کشتی هستیم

سوال شما هم اینه که ایا حباب بوده ؟ و جواب اینه کی درستش کرده؟
                              مالیات می دهیم که سازمان بورس داشته باشیم
                              در خلق حباب سواره
                              در ترکوندن ان مشوق ماندن!

سالم باشی
                              جدا از ادبیات زننده ای که استفاده کردید کلیت مطلبتون هم منطق خاصی نداشت و جواب سوالات من نبود. البته از اول هم نتیجه همچین حرکتایی مخصوصا تو فضای مجازی مشخص هست.

قطعا خواننده هایی که عضو هم نیستن خودشون قضاوت درست رو دارن.

اگر کسی میتونه جواب منطقی به سوالات قبلی بده وگرنه که بحثی نیست و همه چیز روشنه (فک کنم خود صاحب تاپیک که کم آورد)

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

بازارو حبابی کردن تو پاییز
                                چون مافیای بورس خواسته که حبابی بشه
                                حبابشو توسط دولت و خصوصی سازی ترکوندن
                                چطوری
                                با دروغی که تحویل مردم دادن
                                الان هم دارن دست میبرن تو بازار
                                باید جلوی این دست بردن بازار گرفته بشه و گرنه هیچ کس نمیتونه کار کنه
                                برای جلو گیری از دست بردن بازار باید و باید تیم فعلی بورس که از دوره محمود بوده رو کار برکنار بشه و دولت کاری به بازار نداشته باشه و بذاره خود بازار کارشو انجام بده
                                تمام این اعتراضات برای همینه
                                به چه حقی رییس جمهور میاد مردم عادی رو دعوت میکنه به بورس و از اون ور خود دولت سهم میفروشه
                                اعتماد بازار از دست رفته
                                این بزرگترین خیانت به بازار هست
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X