گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
جناب بهنام بين 305 تا 315 مقاومت نسبتا محكمي روي چارت سهم ديده مي شه به نظرتون بهتر نيست توي 310 خالي كنيم دوباره بعد از اصلاح سوار شيم ؟
البته مي دونم روي اين سهم نوسانگيري رو به صلاح نمي بينيد ولي بالاخره استارتژي ما از ورود به بازار سهام كسب درآمده و بهتر نيست گاهي كه احتمال كسب سود حتي در سهامي با اين قدرت وجود داره از ابزار هاي تكنيكال براي ايجاد سود بيشتر استفاده كنيم.
ممنون مي شم نظر دوستان رو هم بدونم. #:-S
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postجناب بهنام بين 305 تا 315 مقاومت نسبتا محكمي روي چارت سهم ديده مي شه به نظرتون بهتر نيست توي 310 خالي كنيم دوباره بعد از اصلاح سوار شيم ؟
البته مي دونم روي اين سهم نوسانگيري رو به صلاح نمي بينيد ولي بالاخره استارتژي ما از ورود به بازار سهام كسب درآمده و بهتر نيست گاهي كه احتمال كسب سود حتي در سهامي با اين قدرت وجود داره از ابزار هاي تكنيكال براي ايجاد سود بيشتر استفاده كنيم.
ممنون مي شم نظر دوستان رو هم بدونم. #:-S
همون طور که بارها عرض کردم،نوسانگیری در روند صعودی،اشتباهه و باعث پشیمانی میشه
کافیه یه بار برای نوسان چند درصدی از سهم خارج بشین و نماد سهم برای تعدیل بسته بشه
دیگه اونوقته که از سهم جا میمونین
در مورد مقاومت بعدی باید بگم که سهم روی سطح 335-330 تومن یه مقاومت معمولی داره که خیلی از نظرم مهم نیست
مهمترین مقاومت پیش روی سهم روی سطح 400-380 تومن قرار داره که باید با حجم سنگین ازش عبور کنه و البته عبور هم خواهد کرد
اما بنده یک پیشنهاد برای شما دارم ...
شما میتونین با اصل سرمایه خودتون روی مپنا سهامداری کنید و با درصدی از سرمایه که نقدینگی شما رو تشکیل میده رو این سهم نوسانگیری کنید
برای مثال اگر شما 100 تومن داشته باشید،میتونین با 10 تومنش نوسان بگیرین و با مابقی پول باید یک سبد خوب تشکیل بدین
و خب وزن سهمی مثل مپنا باید توی سبد سنگین باشه
در کل با داشتن نقدینگی و نوسانگیری با این مبلغ به طور کامل موافقم
حالا میتونه روی مپنا باشه یا هر سهم دیگه ای
اما اینکه بخواین کل سهم مپنای خودتون رو بفروشید و چند درصد پایین تر جایگزین کنید،صد در صد مخالفم
ممکنه یکی دو بار هم موفق به این کار بشین
اما اگر از سهم جا بمونین،پشیمانی سودی نخواهد داشت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
زیر عرضه های امروز اگه دوام بیاره و این کارکنان احمق عرضه نکنه آینده تکنیکالی سهم خوب میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postهدف مپنا یکسالخه 1200 و دوساله 2500 می باشد
اگه مدیریتش و از ما بهترون و رانت خواران تو این یکسال خوب تو 160 جمع کره باشن
بنظر من جلوی قیمت تمام سهم ها که تا 6 ماه پیش داشتن کف سازی چند ماهه می کردن یه صفر بذارید
هدف حداقلی و نهایت دوساله بازاره که فعلا شش ماهش گذشته
بابا دیگه جو گیر نشین اگه شما بیرون مپنا هستیم ما 10 سال تو خود شرکتیم روندش صعودی هست ولی دیگه تارگت نجومی نذارین
نظر
-
قدرت روند صعودی در معاملات امروز به طور کامل مشهوده
عرضه چند باره صف خرید و تشکیل دوباره صف خرید با حجم بالا
هر چی سهم توی این سطح بیشتر معامله بشه،بهتره
این یعنی تثبیت سهم بالای 300 تومن و ادامه صعود سهم برای دستیابی به اهداف بالاتر
حجم معاملات تا به ایجا حدود 19 میل
دوستان حواسشون به حجم و روند معاملاتی سهم باشه
به زودی در یک پست جدید این فاکتور مهم رو دوباره بررسی خواهیم کردافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سهام شناور مپنا 11 درصد بود ولی الان بنده دیدم 7 درصد شده اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
-
با مصوبه دولت امکان پذیر شد
تبدیل نیروگاه گازی به سیکل ترکیبی توسط بخش غیر دولتی
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران تصویب نامه هیات وزیران درباره اقدام وزارت نیرو نسبت به انعقاد قرارداد با بخش غیردولتی جهت تبدیل نیروگاههای گازی (دولتی و غیردولتی) به سیکل ترکیبی به وزارت نیرو، وزارت نفت و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور ابلاغ شد.
هیئت وزیران در جلسه مورخ 7 فروردین 1392 بنا به پیشنهاد وزارت نیرو و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نمود:
1ـ به منظور افزایش راندمان (بازده) نیروگاهها، صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی و کاهش آلایندههای زیست محیطی، وزارت نیرو مجاز است، از طریق شرکتهای تابعه نسبت به انعقاد قرارداد با بخش غیردولتی که آمادگی تبدیل نیروگاههای گازی (دولتی و غیر دولتی) به سیکل ترکیبی را دارند، اقدام نماید.
2 ـ سرمایهگذاران میتوانند پس از احداث و بهرهبرداری از واحدهای جدید، پنجاه درصد انرژی برق تولیدی واحدهای بخار (با ضریب بار حداقل هفتاد درصد) ناشی از بازیافت حرارت واحدهای گازی را در نیروگاههای دولتی برای مدت پنج سال و در نیروگاههای غیردولتی برای مدت دو سال به ترتیبی که بازگشت سرمایه با سود معقول تحقق یابد، صادر نمایند.
مالکیت بخشهای احداثی ناشی از سرمایهگذاری یاد شده در نیروگاههای دولتی پس از بازگشت اصل و سود سرمایهگذاری، متعلق به دولت خواهد بود.
3ـ وزارت نیرو در صادرات برق، برق تولیدی موضوع این تصویبنامه را در اولویت قرار دهد.
4ـ در صورت عدم امکان صادرات بخشی از برق تولیدی در مدت تعیین شده و تزریق آن به شبکه داخلی، بازگشت اصل و سود سرمایهگذاری از محل صرفهجویی سوخت مایع مورد تأیید وزارت نیرو، تضمین میشود.
معاون اول رئیسجمهور ـ محمدرضا رحیمی
نظر
-
مذاکره ایران و اکو برای راه اندازی بورس انرژی/جزییات و ساز و کارهای برقی
رضا ریاحی در گفتگو با مهر با اشاره به راهاندازی رسمی بورس انرژی و عرضه برق 15 نیروگاه خصوصی در مجموع ظرفیت تولید حدود 10 هزار مگاوات، گفت: این نیروگاهها حدود 40 درصد از ظرفیت تولید برق خود معادل چهار هزارمگاوات را در بورس انرژی عرضه خواهند کرد.
معاون بازار برق ایران با اعلام اینکه علاوه بر عرضه برق نیروگاهی برای 11 شرکت توزیع برق هم مجوزهای صادر شده است تا معادل 40 درصد برق مصرفی خود را از بورس انرژی خریداری کنند، تصریح کرد: با این وجود در شرایط فعلی تنها تالار خرید و فروش پیک بار به صورت روزانه باز شده و خرید و فروش تنها در ساعات پیک در بورس انجام می شود.
این مقام مسئول، افزود: با این وجود در مراحل بعد اجازه خرید و فروش در ساعات دیگر نیز داده خواهد شد و تعداد شرکتهایی هم که اجازه خرید و فروش برق خواهند داشت، افزایش می یابد.
وی با یادآوری اینکه به زودی برای تمامی شرکتهای توزیع مجوز خرید برق از بورس صادر خواهد شد، در خصوصی ساز و کار کشف قیمت در بورس انرژی، توضیح داد: کشف قیمت بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا خواهد بود، به طوریکه هم نیروگاهها برای برق عرضه شده خود قیمت تعیین می کنند و هم شرکتهای توزیع برای میزان برقی که خواهان خرید آن از بورس انرژی هستند قیمت ارائه میدهند.
ریاحی، ادامه داد: در نهایت قیمتهایی که از سمت عرضه و تقاضای برق با هم یکسان شوند تبدیل به معامله می شود با این حال اینکه روی چه قیمتی معاملات انجام میگیرد بستگی به قیمتهایی خواهد داشت که فروشندگان و خریداران برق در بورس انرژی ارائه می دهند.
معاون بازار برق ایران با اعلام اینکه کشف قیمت واقعی برق و خارج شدن آن از مکانیزم دستوری باعث می شود که تخصیص بهینه منابع مالی در اقتصاد انجام شود، یادآور شد: وقتی قیمت یک کالا بر اساس مکانیزم رقابتی در عرضه و تقاضا تعیین میشود همه مسائل مربوط به سرمایهگذاری و ضرورتهای آن در این بخش تابع شرایط طبیعی بازار میشود و این به نفع مصالح ملی و توسعه پایدار صنعت برق خواهد بود.
وی همچنین در پاسخ به این سئوال که برای راه اندازی بورس انرژی چقدر نقدینگی توسط وزارت نیرو تزریق خواهد شد، گفت: بر اساس توافق وزارت نیرو و سازمان بورس قرار شد ماهانه 150 میلیارد ریال توسط توانیر به شرکتهای توزیع فعال در بورس تخصیص یابد تا نسبت به انجام معاملات برق در این بورس اقدام کنند.
این مقام مسئول با اعلام این بورس انرژی ایران ظرفیت منطقه ای شدن را دارد و در نشست کشورهای اکو این طرح رسما ارائه شده است، تاکید کرد: این طرح تاکنون در بین کشورهای اروپایی عملیاتی شده با این وجود ایران برای راه اندازی بورس و بازار برق منطقهای هم اعلام امادگی دارد.
نظر
نظر