شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

پیشنهاد بررسی حتاید

بوضوح با آمدن گزارشات 6 ماهه پی یی اون میتونه به زیر 10 برسه
    با پیروزی بایدن هم فضا برا صادرات واردات بهتر خواهد شد
    بنظرم خریدی بسیار منظقی و جذاب برای روز شنبه
    دوستان اگه بررسی کردن ما رو هم مطلع کنن

نظر

• وحید خزایی
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 1260

اون زمان که تو کل ایران صد نفرم نبود که در مورد بورس تحلیل میزد همین شفاف سازی اینجا بود وووو ما از تحلیل هاش لذت می‌بردیم دیگه حالا که دیگه هر کس یه کانال یا پیج زده واسه خودش شده تحلیل گر

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        امر بدیهی = طبیعی = همه می دانند

افت شدید سهم های 10-20 برابر شده طبیعی است و همه می دانند

خرید سهام پتروشیمی و فلزی راحترین کار ممکنه و همه می دانند

افت کمتر سهام پتروشیمی و فلزی نسبت به سهام دیگه را همه می دانستند و کسی نیست که این موضوع را نداند

سود تقسیمی دیگه قدیمیه و اینو همه می دانند

سهم های 10-20 برابر شده و در سقف قیمتی رو نمی خرند و این رو همه می دانند

من سیگنال خرید و فروش نمی دم = برای دیکته نانوشته کسی غلط نمی گیره

معما چو حل شود آسان شود

پس خدا رو شکر همه ، همه چیز رو می دانند لذا دوستان سوالی در خصوص چیزی که همه می دانند و بدیهی است نپرسند:D:D:D:D

کار ما راحت شد دیگه برای پاسخ ندادن به کاربران دنبال بهونه بودم که بهونه جور شد

فکر می کنید پاسخ دادن راحته = در خصوص پترول می پرسند = صورت های مالی پترول - شلرد - پترو ایلام رو باید دانلود کنم

هر کدوم 50 صفحه یادداشت های همراه داره باید بخونم بررسی کنم = دیگه اینکار رو نمی کنم :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

و نکته آخر اینکه کی گفته من نباید اشتباه کنم خدا که نیستم فقط این خداست که عاری از هر عیبی است

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

با سلام
          دوستان لطفا حرمت اساتیدی مانند جناب شفاف سازی که تا کنون باعث کسب سود و جلوگیری از شناسایی زیان شدند را حفظ کنیم.
          والله من چند سال پیش یکی از همین سایتهای پولی را که مثلا سیگنال میدن انتخاب کردم که فقط باعث ضرر شد.پس باید قدر شناس اساتید این فروم به ویژه جناب شفاف سازی و احسان و ...باشیم.
          در این فروم ، جناب شفاف سازی احسان عزیز جناب mey(که متاسفانه به دلیل کم لطفی بعضی دوستان و حرمت شکنی که اتفاق افتاد دیگه کمتر از حضور ایشان بهره مند میشیم) جناب اروم بورس و ...این اساتید بدون هیچ چشم داشتی به همه ما منفعت رسانده اند.
          لطفا حرمت اساتید را حفظ کنیم
          و اما جناب شفاف سازی عزیز
          خواهشمندم اگر کدورتی پیش آمده و موجبات دلخوری شما پیش آمده، مانند گذشته، با بزرگواری و سعه صدر از کدورتها عبور فرمایید اجازه فرمایید از دانش شما بهره مند باشیم.
          Honesty is the best policy

نظر

• ahmad sadeghian
            عضو عادی
            • Oct 2015
            • 132

فجر گالوانیزه امسال 1000 الی 1100 سود میسازه 180 درصد هم افزایش سرمایه از انباشته داره به نظر بررسیش بد نباشه

نظر

• خوش نیت
              عضو عادی
              • May 2013
              • 237

چند پست بالاتر جناب تمام مثالی زدند از پترول وپای شلرد رو وسط کشیدند /:.Heart.:/ جدای از صحبت ایشون دیروز چه حجمی زد شلرد بیشتر از 4 برابر میانگین ماهیانه احتمالا خبری هست که همچین حجمی خورده نسبت های خرید وقدرت خریدشم یواش یواش درست میشه انشاالله

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

سلام و عرض ادب و خدا قوت جناب شفاف سازی

قطعا بر مخاطبین صفحه ارزش مطالب پوشیده نیست ، همه میدونیم جدا از وقتی که الان برای خواندن و تحلیل گزارش ها می گذارید ، در سال های قبل هم وقت بسیار گذاشتین که به سواد و دانش تحلیلی رسیدین پشتش تجربه و زحمات بسیار هست

از طرف خودم و سایر دوستان (بجهت شلوغ نشدن صفحات) ازتون تشکر می کنم

================================================
                و چنتا سوال

یکی بحث گاز نسبتا ارزان که هر شرکتی به نسبتی که از این نعمت ارزان قیمت استفاده بیشتری می بره ، سود بیشتری هم می بره ( البته ی مثل نقص هم داره نیروگاه های تولید برق هم فکر می کنم با گاز کار می کنند و اما چون برق در کشور ما ارزان هست سودی نمی برند ، گویا قیمت برق در منطقه و جهان خیلی متفاوت هست )

(اینم ربطی نداره و مطلب زاید هست ، ولی در کشوری که گاز مفت داره ، و می تونه از گاز برق تولید کنه ، چقدر مسخره اس که بیاد نیروگاه بیو شیمیایی بسازه ، یا از زباله برق تولید کنه ، یا بره پول بده از ایتالیا صفحه پنل خورشیدی وارد کنده برای مزرعه خورشید و قرتی بازی و دزدی از بیت المال ، بگذریم)

دوتا صنعت بیشتر اطلاع ندارم که از گاز استفاده می کنند یکی نیروگاه های برق هستند یکی پتروشیمی ها ، هر دو هم از گاز ارزان استفاده می کنند اما سود با شرکت و صنعتی است که صادراتی محور تر است ، نمی دونم درست میگم یا اشتباه لطفا تصحیح کنید

صادراتی ترین شرکت ها که محصولشون مصرف کننده داخلی ندارد کدام ها هستند ؟
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

امر بدیهی = طبیعی = همه می دانند

افت شدید سهم های 10-20 برابر شده طبیعی است و همه می دانند

خرید سهام پتروشیمی و فلزی راحترین کار ممکنه و همه می دانند

افت کمتر سهام پتروشیمی و فلزی نسبت به سهام دیگه را همه می دانستند و کسی نیست که این موضوع را نداند

سود تقسیمی دیگه قدیمیه و اینو همه می دانند

سهم های 10-20 برابر شده و در سقف قیمتی رو نمی خرند و این رو همه می دانند

من سیگنال خرید و فروش نمی دم = برای دیکته نانوشته کسی غلط نمی گیره

معما چو حل شود آسان شود

پس خدا رو شکر همه ، همه چیز رو می دانند لذا دوستان سوالی در خصوص چیزی که همه می دانند و بدیهی است نپرسند:D:D:D:D

کار ما راحت شد دیگه برای پاسخ ندادن به کاربران دنبال بهونه بودم که بهونه جور شد

فکر می کنید پاسخ دادن راحته = در خصوص پترول می پرسند = صورت های مالی پترول - شلرد - پترو ایلام رو باید دانلود کنم

هر کدوم 50 صفحه یادداشت های همراه داره باید بخونم بررسی کنم = دیگه اینکار رو نمی کنم :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

و نکته آخر اینکه کی گفته من نباید اشتباه کنم خدا که نیستم فقط این خداست که عاری از هر عیبی است
                  با سلام/ قطعا ارائه تحلیل و پاسخ به سوالات کار راحتی نیست و زحمت و وقت زیادی را میطلبد و من هم از زحمات شما تشکر میکنم و از خوانندگان تاپیک شما حتی قبل از عضویتم بوده و هستم و از بسیاری از مطالبتان استفاده کرده ام. این مطلبم به معنای نفی زحمات و تحلیلهایتان نیست. شما مطالبتان را میفرمایید و من هم نسبت به بخشی از ان نظر متفاوتی داشتم که نوشتم و فکر میکنم ماهیت فروم ها هم همین است ولی از نوع واکنشتان تعجب کردم بگزریم. مطلب من کاملا روشن و واضح و شفاف بود که نیاز به تکرارش نیست. معمولا انکسی که دوستدار و طرفدار دیگری باشد و مطالبش برایش مهم باشد درمورد او و تحلیلش مطلب میزند و اگر ارادت من به شما بیشتر از سایر اعضا نباشد کمتر نیست. موید باشید.
                  آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2020/10/08, 20:34.
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• خوش نیت
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 237

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                    چند پست بالاتر جناب تمام مثالی زدند از پترول وپای شلرد رو وسط کشیدند /:.Heart.:/ جدای از صحبت ایشون دیروز چه حجمی زد شلرد بیشتر از 4 برابر میانگین ماهیانه احتمالا خبری هست که همچین حجمی خورده نسبت های خرید وقدرت خریدشم یواش یواش درست میشه انشاالله

شرمنده یک اشتباه تایپی شده

منظور بنده جناب شفاف سازی بود

انشاالله جناب شفاف عزیز این اشتباه رو ازمن پیر مرد می بخشند

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

واقعا که خیلی عجیبه
                      همین الان از ترس اینکه بایدن انتخاب بشه و احتمال اینکه به برجام برگرده و دلار پایین بیاد دارن سهام دلاری را منفی می کنن در حالی که خود دلار از ۳۰ تومن هم عبور کرده

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

نشریه پلتس ۹ اکتبر نرخ pvc چین حدود ۱۰۵۰ دلار.
                        دلار ۲۵ تومن هم حساب کنیم میشه ۲۶۰۰۰ تقریبا
                        اونوقت کلر به عنوان ماده اولیه شغدیر تغیر چندانی نداشته و اتیلن هم تغیرات کمی داشته
                        بعدا بعضی دوستان در صف فروش شغدیر همدیگه را هل میدن

نظر

• afsaneh25287
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 56

با سلام
                          بهترین ومهمترین شفافسازی قراردادن سود واقعی هرسهم هست که براساس گزارشات ماهانه باید محاسبه ومشخص شود تا سهامدار ونه سهامباز تکلیفش با سهم روشن شود .

نظر

• سقراط حکیم
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 79

با سلام، متاسفانه صاحبش نیست؛ از میان علمای فاندی کسی هست که سهم ((شیران)) رو برام شفاف سازی کنه (باعرض پوزش داستان بافی نباشه)/.:biggrinsmiley.:/

تو فروم ها پر قصه است.
                            آخرین ویرایش توسط سقراط حکیم؛ 2020/10/11, 08:19.
                            [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• rezasatari
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 550

سلام جناب شفاف سازي ميخاسم بدونم خنصير بنيادي مناسبي داره يا نه اگه زحمتي نباشه

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

حفاری شمال :

شناسایی 7,300,814 میلیون ریال سود تسعیر ارز

مبلغ تسعير اعلام شده براساس سياستهاي ارزي بانك مركزي بر مبناي مانده مطالبات و بدهي هاي ارزي قابل تسعير محاسبه گرديده است.

اوه اوه سهمی = 140 تومان سود تسعیر ارز

حفاری 35% مثبت باز شد 9 میلیون و خورده ای هم معامله شد

ولی دارند معاملات شو باطل می کنند

ناظر توقع داره سهم با 140 تومان تعدیل مثبت ای پی اس = باید منفی باز بشه

ناظر تو روحت:D:D:D:D

نظر

در حال کار...
                                X