تحلیل نوآموختگان
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : تحلیل نوآموختگان
درود:
تحلیل سه سهم رو میزرم که تمامی از فیبوی 127 برگشتن و به پله 88.6 واکنش نشون دادن. استوک آسیلاتور و آر اس آی بازگشت قوی رو نشون میده.
از بین اینها، ولغدر فردا به محدوده ذکر شده میرسه. جالبه که امروز بر خلاف روزهای گذشته حقوقی ولغدر فروشنده بود!!!
I entered the bearish market and survived
نظر
-
در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Postبا سلام و سپاس
علی آقا وبیمه به نظر شما فرصت خرید میتونه باشه ؟
ممنون
بشهاب هاتون رو فروختید یا نگه داشتید ؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
با سلام و سپاس
ممنون نه خداراشکر نفروختم خیلی سهم خوبیه امروز گفتم حجم مبنا رو پر نمیکنه که خدارا شکر پرشد
ممنون به خاطر راهنمایی شما امیدوارم همیشه تو سود باشید
بشهاب رو تا کی پیشنهاد میکنید نگه دارم ؟ علی آقا شما با بشهاب به مجمع هم رفتید ؟ سودش چقدر بوده ؟ حدودا" چه زمانی مجمع است ؟
ممنون[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
نظر
-
با سلام و سپاس
علی آقا محبت میکنید بین این سه سهم برا خرید کدوم بهتره ؟ وساپا و خساپا و خبهمن البته وساپا رو خیلی تکنیکالی پیشنهاد میدن
ممنون[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
نظر
-
در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Postبا سلام و سپاسممنون نه خداراشکر نفروختم خیلی سهم خوبیه امروز گفتم حجم مبنا رو پر نمیکنه که خدارا شکر پرشدممنون به خاطر راهنمایی شما امیدوارم همیشه تو سود باشید بشهاب رو تا کی پیشنهاد میکنید نگه دارم ؟ علی آقا شما با بشهاب به مجمع هم رفتید ؟ سودش چقدر بوده ؟ حدودا" چه زمانی مجمع است ؟ ممنونھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Postبا سلام و سپاس
علی آقا محبت میکنید بین این سه سهم برا خرید کدوم بهتره ؟ وساپا و خساپا و خبهمن البته وساپا رو خیلی تکنیکالی پیشنهاد میدن
ممنون
خب وساپا شاید یه اصلاح داشته باشه.
خساپا هم به همچنین ، یه مقاومت رو 156 داره یه مقاومت هم رو 172 که کار رو براش سخت میکنه.
تصمیم گیری با خودتان.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
واگرایی مثبت مخفی در خمحرکه -بالا(روزانه)-پایین (هفتگی)
http://up.boursy.com/uploads/2013-10/خمحرکه-1.
تریدر جان واگرایی که من دیدم رو تإیید میکنید؟توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
سلام علی جان .........اکنتور از نظرت در چه وضعیت تکنیکالی میباشد ایا از نظرت داره پولبک میزنه یا ریزشی شدیدتر داره ؟؟؟
نظر
نظر