تحلیل نوآموختگان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : تحلیل نوآموختگان

در اصل توسط omid2014 پست شده است View Post
    با سلام به دوستان و اساتید به نظرتون هدف اوله وساخت 3400 تومن هست؟
    اگر خط روند نزولیش رو بشکونه احتمالا تا 360 -370 بره
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
      سلام خدمت نوام خان
      ببینید نوام خان راجع به رفتار قیمت و تحلیل تکنیکال ،شما درتحلیل وقتی میخواهید نموداری رو تحلیل بکنید در واقع دارید قیمت و زمان اون رو تحلیل میکنید چرا چون این نمودارها از دو محور زمان و قیمت تشکیل شده ، پس در واقع شما دارید رفتار قیمت رو تحلیل میکنید که در قالب الگوهای مختلف صف آرایی میکنند. عرضه و تقاضا از خودشون یه برآیندی به جا میزارند که حالا برآیند حاصله یا مثبت هستش و یا منفی که باعث ایجاد قیمت تعادلی میشه این تعادل قیمتی در کنار هم رفتار قیمت در یه بازه مشخص میکنه که این رفتار قیمتی همون روند میشه.
      بعد نوام خان من با این حرف شما موافق نیستم ، این حرفت تناقض داره :
      من و شما تنها برایمان امکان دارد در جهت معامله گران برتر بازار باشیم نه پیش بینی آینده
      شما وقتی داری تحلیل میکنی و اقدام به معامله میکنی همراه با اون داری آینده رو پیش بینی میکنی ، چرا چون همه چی قراره در آینده اتفاق بیافته ، حالا اگر تحلیلت درست بود جهت معامله گران برتر هستی در غیر اینصورت اون یکی طرف هستی.
      از نظر من و عقل من وقتی یه سهمی یه قیمتی رو ندیده ولی با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه ، پس تعدیل کردن اشتباه هستش ، قبول دارم وقتی گپ ایجاد میشه تحلیل خیلی سخت میشه ولی از نظر من نمودار تعدیل نشده درست تر هستش. شما میگید وقتی یه سهمی قبل افزایش سرمایه 900 بوده و یه مقاومت 1000 سر راهش بوده اما با افزایش سرمایه دیگه این 1000 مقاومتش نیست ، بله الان نیست اما در آینده اگر به اون قیمت برسه حتما مقاومت هستش ، شما در نظر بگیرید دارید از یه ساختمان که 1000 تا پله و 10 تا طبقه داره میخواهید برین بالا بعد به شما گفتن تو طبقه 67 یه مقاومت دارید ولی به طبقه 60 که میرسید یهو پاتون لیز میخوره و میافتید طبقه اول ولی حالا یه فرقی داره اون هم این هستش که 1000 تا پله شده 2000 تا ولی تعداد طبقات همون هستش ، حالا وقتی شما میخواین به طبقه 67 برسید باز یه فشار ناشی از وجود مقاومت در سر راهتون رو دارید ، بحث افزایش سرمایه هم به همین ترتیب هستش. البته این نظر من هستش شاید نظر خیلی از دوستان با من تفاوت داشته باشه که قابل احترام هستش.

اولی

بنطرت چرا معامله گرها رغبت بیشتر دارن در اطلاحی 78 درصد فیبوناچی وارد بشن تا اطلاحی 50 درصد

دومی

در بار دوم کسی اون عدد رو مقاومت نمیدونه مگر اینکه نمودارت تعدیل نشده باشه

دلیلش هم اینکه سهم از 500 اگر بشه 1000 یعنی 100 درصد رشد داشته

در اولی من سهم شده 1000 تومن در دومی 2 تا سهم شده 1000 تومن این دوتا خیلی فرق دارن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

سلام خدمت نوام خان
        ببینید نوام خان راجع به رفتار قیمت و تحلیل تکنیکال ،شما درتحلیل وقتی میخواهید نموداری رو تحلیل بکنید در واقع دارید قیمت و زمان اون رو تحلیل میکنید چرا چون این نمودارها از دو محور زمان و قیمت تشکیل شده ، پس در واقع شما دارید رفتار قیمت رو تحلیل میکنید که در قالب الگوهای مختلف صف آرایی میکنند. عرضه و تقاضا از خودشون یه برآیندی به جا میزارند که حالا برآیند حاصله یا مثبت هستش و یا منفی که باعث ایجاد قیمت تعادلی میشه این تعادل قیمتی در کنار هم رفتار قیمت در یه بازه مشخص میکنه که این رفتار قیمتی همون روند میشه.
        بعد نوام خان من با این حرف شما موافق نیستم ، این حرفت تناقض داره :
        من و شما تنها برایمان امکان دارد در جهت معامله گران برتر بازار باشیم نه پیش بینی آینده
        شما وقتی داری تحلیل میکنی و اقدام به معامله میکنی همراه با اون داری آینده رو پیش بینی میکنی ، چرا چون همه چی قراره در آینده اتفاق بیافته ، حالا اگر تحلیلت درست بود جهت معامله گران برتر هستی در غیر اینصورت اون یکی طرف هستی.
        از نظر من و عقل من وقتی یه سهمی یه قیمتی رو ندیده ولی با تعدیل میاد اون قیمت رو میبینه ، پس تعدیل کردن اشتباه هستش ، قبول دارم وقتی گپ ایجاد میشه تحلیل خیلی سخت میشه ولی از نظر من نمودار تعدیل نشده درست تر هستش. شما میگید وقتی یه سهمی قبل افزایش سرمایه 900 بوده و یه مقاومت 1000 سر راهش بوده اما با افزایش سرمایه دیگه این 1000 مقاومتش نیست ، بله الان نیست اما در آینده اگر به اون قیمت برسه حتما مقاومت هستش ، شما در نظر بگیرید دارید از یه ساختمان که 1000 تا پله و 10 تا طبقه داره میخواهید برین بالا بعد به شما گفتن تو طبقه 67 یه مقاومت دارید ولی به طبقه 60 که میرسید یهو پاتون لیز میخوره و میافتید طبقه اول ولی حالا یه فرقی داره اون هم این هستش که 1000 تا پله شده 2000 تا ولی تعداد طبقات همون هستش ، حالا وقتی شما میخواین به طبقه 67 برسید باز یه فشار ناشی از وجود مقاومت در سر راهتون رو دارید ، بحث افزایش سرمایه هم به همین ترتیب هستش. البته این نظر من هستش شاید نظر خیلی از دوستان با من تفاوت داشته باشه که قابل احترام هستش.
        با درود خدمت دوستان عزیز همچنین خوش آمد گویی به برادر و استاد عزیز نوام چامسکی
        در مورد دیتای تعدیل نشده باید عرض کنم به دلیل :
        ـ طولانی بودن زمان پرداخت سود شرکتها که این مبلغ در زمان تأثیر خود را از دست میدهد
        ـ طولانی بودن زمان بررسی افزایش سرمایه ( که با توجه به رانت غالبا تأثیر خود را قبل از زمان اجرا از دست میدهد ، پیش خور میشود) که هدف واقعی از سرمایه گذاری (سهیم شدن در منافع شرکت) در این مواقع بی معنا میباشد .
        ـ بسته بودن سهم به مدت طولانی در زمان بررسی افزایش سرمایه و بررسی گزارشات تعدیل بودجه .
        باعث گسستگی داده ها میگردد و همانطور که میدانید از تغییر قیمت در زمان ، روند به وجود آمده و ریتم روندها باعث تحلیل پذیری آنها میگردد .
        ضمن اینکه گپ های ناشی از تقسیم سود زمانی ایجاد میشود که سودی پرداخت نشده و باید از آنها چشم پوشی کرد .
        امیدوارم پاسخی قانع کننده ارائه کرده باشم
        با عرض پوزش از تمامی اساتید
        ارادتمند
        آرمین فروهر
        آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/10/01, 00:49.
        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
          اولی

بنطرت چرا معامله گرها رغبت بیشتر دارن در اطلاحی 78 درصد فیبوناچی وارد بشن تا اطلاحی 50 درصد

دومی

در بار دوم کسی اون عدد رو مقاومت نمیدونه مگر اینکه نمودارت تعدیل نشده باشه

دلیلش هم اینکه سهم از 500 اگر بشه 1000 یعنی 100 درصد رشد داشته

در اولی من سهم شده 1000 تومن در دومی 2 تا سهم شده 1000 تومن این دوتا خیلی فرق دارن
          با سلام و صبح بخیر خدمت همه دوستان ، انشاالله روز خوبی داشته باشند.
          در مورد اولی بگم خب همه دوست دارند پایین تر بخرند اما همیشه این حرف شما صادق نیست ، همیشه باید به روند معاملات و نقاط بازگشت توجه داشته باشیم ، شاید یه سهمی از 50 برگرده ، یه سهمی از 78 و یه سهم دیگه از 23 درصد فیبو .
          در مورد دومی هم اینکه عدد 500 ، 500 هستش ، حالا چه یه دونه سهم باشه چه 100 تا.درسته یکم نحوه معاملات تغییر میکنه اما 500 ، همون 500 هستش شما نمیتونی بگی 500 ، 1000 هستش.درسته از لحاظ ارزشگذاری و اینکه سرمایه من تغییر نکرده حرف شما درست هستش ولی هر عددی برای خودش یه معنی و مفهومی داره.

نظر

• farzen
            ستاره دار(2)
            • Jan 2012
            • 512

سلام علی اقا نظرتون نسبت به فروش تکمبا یا نگهداری؟

نظر

• za_trader
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1456

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
              سلام علی اقا نظرتون نسبت به فروش تکمبا یا نگهداری؟
              به نظر من با حد ضرر 74 نگهدار ، تصمیم نهایی با خودت هستش چون نه من این سهم رو دارم و نه چیزی ، تو خودت هستی که با سهمی و از سود و ضررش بهره میبری.

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

ممنونم به نظرتون شاخص حمایت میشه؟

نظر

• MAJIDGOLD
                  ستاره دار(2)
                  • Mar 2014
                  • 120

سلام
                  سوال در مورد اوراق مشارکت فرابورس اگه زحمت نیست دوستان راهنمایی کنند.
                  گفته میشود اگر مثلا 2 ماه میخواهید خرید نکنید میتوانید از ان لاین اوراق را بخرید که با توجه به سود 20 درصدی و کامزد کم نسبت به بانک که ماکزیم 14 الان میدهد مناسب است؟
                  در کارگزاری مفید حساب را جهت سود به چه صورت وکجا باید اعلام کنیم؟بعد از دو ماه چگونه حساب میکنند؟ پیشنهاد شما چیست؟

نظر

• hamzeh
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 397

برای دیدن اندازه بزرگ روی تصویر کلیک کنید نام: be soeich.jpg مشاهده: 0 حجم: 64.1 کیلوبایت(بسوییچ)
                    من از فاندامنتال چیزی نمیدونم ولی به 3دلیل تکنیکالی این سهم رو در حال حاضر برای خرید مناسب میبینم :
                    1-همانطور که در شکل بالا میبینید سهم یه سر و شانه کف تشکیل داده که خط گردن رو هم شکسته و هدف قیمتی 440 رو داره , البته شاید یه پول بک هم به خط گردن بکنه !
                    2-سهم کانال نزولی رو شکونده و در حال تشکیل یه کانال صعودی هست.
                    3-سهم پس از شکستن خط روند نزولی , مقاومت 375تومانی رو هم شکسته و آماده رشد هست.
                    از دوستان خواهش میکنم در این باره نظر بدن !
                    توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• hamzeh
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 397

(بسوییچ)
                      من از فاندامنتال چیزی نمیدونم ولی به 3دلیل تکنیکالی این سهم رو در حال حاضر برای خرید مناسب میبینم :
                      1-همانطور که در شکل بالا میبینید سهم یه سر و شانه کف تشکیل داده که خط گردن رو هم شکسته و هدف قیمتی 440 رو داره , البته شاید یه پول بک هم به خط گردن بکنه !
                      توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

معامله یک فرایند کسل کننده است. وقتی دیدی خیلی خوشحال یا ناراحتی بدون که یه جای کارت مشکل داره !!

(جورج سوروس)

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• sohrab67
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 552

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
                          [ATTACH=CONFIG]2343[/ATTACH](بسوییچ)
                          فایلی موجود نیست

نظر

• za_trader
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1456

شهروز خان به نظر من وخارزم واگرایی داده و در تام فریم هفتگی هم کامل اصلاح کرده تو تایم دیلی هم در rsi و هم در macd شاهد واگرایی هستیم و با حد ضرر 130 تومان برای خرید میتونه خوب باشه.البته یه واگرایی مخفی هم داده که احتمالا پایین تر میاد ولی به نظر من این پایین اومدن کفی بالاتر از 130 خواهد ساخت.
                            امروز اگر حوالی همین قیمت ها بسته بشه سیگنال خرید صادر میکنه ، دوستان خودشون بیشتر بررسی کنند.

نظر

• za_trader
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1456

نظر

• za_trader
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1456

سشرق احتمالا تا 175 پایین بیاد ، شاید اونجاها بشه خریدهای خوبی کرد.

نظر

در حال کار...
                                X